Ε πες το ντε τόση ώρα αφού μας βλέπεις έχουμε αγχωθεί εδώ όλοι που θα πάει..mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 4:33 pmΕίναι... Δεν ήταν..Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 4:11 pm
Τρεις μέρες πριν πάντως ήταν ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. Κατό τα κατό, γκαραντί.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 8
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ, για πιο λόγο ειρωνεύεσαι;Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 4:40 pmΕ πες το ντε τόση ώρα αφού μας βλέπεις έχουμε αγχωθεί εδώ όλοι που θα πάει..
Πιστεύεις ότι δεν έχω τι να κάνω και μπαίνω εδώ να κάνω τον πονηρό;
Δηλαδή πραγματικά..
Είπα κάτι πριν πολύ λίγες ημέρες και είναι αδιμφισβήτητο.
Ο Μίσιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αυτήν την στιγμή είναι μη ανακοινωσιμο για τους λόγους που είναι και του Γουορντ.
Τώρα συνέχισε να παίζεις το παιχνίδι της ειρωνείας...
Δεν έχω μισό λόγο να ασχοληθώ, είπα αυτό που είπα γιατί έτσι είναι!!!
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2992
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου καταρχήν ευχαριστώ που μοιράζεσαι τις πληροφορίες που έχεις, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λες. Η απορία / ανησυχία μου (και άλλων πιστεύω) είναι η εξής. Ωραία έχουν συμφωνήσει σε όλα και δεν μπορεί να ανακοινωθεί. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση σε 15-20 μέρες να αλλάξουν γνώμη και να πουν ξέρετε μας δίνουν παραπάνω οπότε άκυρο; Ή υπάρχει σοβαρότερη δέσμευση;mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 5:02 pmΡε συ, για πιο λόγο ειρωνεύεσαι;Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 4:40 pm
Ε πες το ντε τόση ώρα αφού μας βλέπεις έχουμε αγχωθεί εδώ όλοι που θα πάει..
Πιστεύεις ότι δεν έχω τι να κάνω και μπαίνω εδώ να κάνω τον πονηρό;
Δηλαδή πραγματικά..
Είπα κάτι πριν πολύ λίγες ημέρες και είναι αδιμφισβήτητο.
Ο Μίσιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αυτήν την στιγμή είναι μη ανακοινωσιμο για τους λόγους που είναι και του Γουορντ.
Τώρα συνέχισε να παίζεις το παιχνίδι της ειρωνείας...
Δεν έχω μισό λόγο να ασχοληθώ, είπα αυτό που είπα γιατί έτσι είναι!!!
0
-
- Reactions: 1336
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 100
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπομονη, γενικα κυκλοφορει πολυ μουφα τριγυρω. Προχθες διαβαζα πως του Μισιτς ειναι τελειωμενο στη Φενερ. Ο Ζερβας απ την αλλη ειπε πως δεν υπαρχει τιποτα με Μισιτς, μια διερευνητική εγινε και πως αυτα που ζηταει ειναι πολλα για να γινει κατι. Δεν ξερεις τι να πιστεψεις εδω για τον Μιλου εγραφαν πως ειναι τελειωμενο στην Αρμανι. Τρεχα γυρευε.
0
-
- Reactions: 1336
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Συμφωνώ αρκεί να έχει τον ρόλο που είχαν όλοι οι βετεράνοι στις ομάδες πχ ρεαλ και να μην "κόψει" μεταγραφή.
1
1

- montechristo
- Reactions: 1891
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάντως, φέτος μάς έφερε το πρωτάθλημα όχι με τον ρόλο που έχουν όλοι οι βετεράνοι.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 8:34 pmΣυμφωνώ αρκεί να έχει τον ρόλο που είχαν όλοι οι βετεράνοι στις ομάδες πχ ρεαλ και να μην "κόψει" μεταγραφή.
Τέλος πάντων...
Θετικό το ότι μένει, και όχι μόνο ως αναγνώριση για την αδιαμφισβήτητη προσφορά του.
Ο Μακίσικ μπορεί και την καινούργια σαιζόν να προσφέρει πολλά και, σίγουρα, ο Μπαρτζώκας ξέρει πού και πότε να τον χρησιμοποιήσει.
Ο Μακίσαρος θα είναι εκεί!
0
- shaq7
- Reactions: 6614
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
στο γκαζετα παντως απλα λενε οτι αυριο ειναι το ραντεβου και οτι απλα υπαρχει θεληση και απο τις δυο πλευρες...
αν του πουν δηλαδη 200χιλ για εκτος 12δας θα μεινει?Ειδικα αν ισχυει οτι τον θελει η μονακο που δυσκολα να ισχυει ομως.
ο μακισικ εχει βρει το μυστικο της επιτυχιας..σερνεσαι ολη την χρονια εκτος απο ενα μηνα στην αρχη και 1-2 ματς στο τελος και ο ολυμπιακος θα σε ανανεωσει..Καλα θα κανουν να τον ανανεωσουν αλλα με πολυ μικρο ρολο,πιο πολυ για τα αποδυτηρια..αν ειναι παλι να βλεπουμε μακισικ γουοκαπ να παιζουν κραντς ταιμ τι να πω..
αν του πουν δηλαδη 200χιλ για εκτος 12δας θα μεινει?Ειδικα αν ισχυει οτι τον θελει η μονακο που δυσκολα να ισχυει ομως.
ο μακισικ εχει βρει το μυστικο της επιτυχιας..σερνεσαι ολη την χρονια εκτος απο ενα μηνα στην αρχη και 1-2 ματς στο τελος και ο ολυμπιακος θα σε ανανεωσει..Καλα θα κανουν να τον ανανεωσουν αλλα με πολυ μικρο ρολο,πιο πολυ για τα αποδυτηρια..αν ειναι παλι να βλεπουμε μακισικ γουοκαπ να παιζουν κραντς ταιμ τι να πω..
0
-
- Reactions: 100
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια χαρα κατασταση φαινεται ο Μακισικ ακομα. Δεν εχει εικονα βετερανου. Ενα 3μηνο ηταν εξαφανισμενος φετος αλλα αφενος ολοι οι παικτες εχουν καποιο ντεφορμαρισμα μεσα στη σεζον, αφετερου ισως να ηταν κ ξενερωμενος που φαινοταν πως δεν θελουν να τν ανανεωσουν. Γι αυτο ισως και η εν θερμω ατακα πως σκεφτοταν να σταματησει την καριερα του.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 8:34 pmΣυμφωνώ αρκεί να έχει τον ρόλο που είχαν όλοι οι βετεράνοι στις ομάδες πχ ρεαλ και να μην "κόψει" μεταγραφή.
1
1