Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6654
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παντως η βομβα ειναι οτι παει να γινει στο οακα το φ4.. Ας μην σχολιασουμε οτι θα πληρωσουμε 10εκ για να μην εχουμε κανενα εσοδο στο τελος..ο μισιτς πρεπει να ειναι μονοδρομος,πας με τα ολα να το παρεις μεσα στο οακα οπως το εκανες στην φιλαδελφεια...Βεβαια δεν ξερω πως θα το κανουν και δεν θα γινει βαγδατη..φανταστειτε τελικο ολυ παο στο οακα..και με εισιτηρια που ειναι μπερδεμενα μεταξυ τους..
2
1
1

-
- Reactions: 236
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4494
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
σιγουρα κανεις δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον μονο ο θεος και ο χορταρεας

οι πιθανοτητες ομως να συμβει ειναι υπερ κατα πολυ
περα απτο θεμα χαρακτηρα ,αγωνιστικα εδω και 2 χρονια ειναι σε καθετη πτωση δεν ξερω αν φταιει η μεση του η κατι αλλο
δηλαδη ολα τα γεγονοτα λενε ΜΗΝ επενδυσεις σε αυτον τον παιχτη
1
1

- coach blue
- Reactions: 1381
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6654
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τωρα πηρε πρωταθλημα ο μπαρτζω με 1-3,οι παικτες σκιστηκαν για αυτον..δεν μπορεις να τον διωξεις με τετοιες συνθηκες..δεν το αξιζει κιολας ο ανθρωπος..Εγω να πω την αληθεια μου αν δεν αλλαξει φιλοσοφια και φετος παλι τα ιδια βλεπω στο φ4,αλλα δεν μπορεις να τον πεταξεις σαν λεμονοκουπα.
βεβαια η μονακο πριν 2 βδομαδες ελεγε δεν τον δινει με τιποτα δεν ξερω που το στηριζει ο σδνα.
βεβαια η μονακο πριν 2 βδομαδες ελεγε δεν τον δινει με τιποτα δεν ξερω που το στηριζει ο σδνα.
0
- coach blue
- Reactions: 1381
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει τρόπος για τον μπαρτζωκα να γλιτώσει από τον ιζνογκουντ σπανουλη μια και καλή.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 11:07 pmΤωρα πηρε πρωταθλημα ο μπαρτζω με 1-3,οι παικτες σκιστηκαν για αυτον..δεν μπορεις να τον διωξεις με τετοιες συνθηκες..δεν το αξιζει κιολας ο ανθρωπος..Εγω να πω την αληθεια μου αν δεν αλλαξει φιλοσοφια και φετος παλι τα ιδια βλεπω στο φ4,αλλα δεν μπορεις να τον πεταξεις σαν λεμονοκουπα.
Παίρνει με ένα τριετές τον Μάικ Τζέιμς και ξενοιάζει.
Θα ειναι προπονητής στον ολυμπιακό για όσο θέλει.
0
-
- Reactions: 785
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκει που στηριζε περσι οτι θα παρουμε τον Παππας και φετος οτι κατα 99% ο Μιλουτινοφ θα παιζει αλλου και τελικα εγινε το 1.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 15, 2025 11:07 pmΤωρα πηρε πρωταθλημα ο μπαρτζω με 1-3,οι παικτες σκιστηκαν για αυτον..δεν μπορεις να τον διωξεις με τετοιες συνθηκες..δεν το αξιζει κιολας ο ανθρωπος..Εγω να πω την αληθεια μου αν δεν αλλαξει φιλοσοφια και φετος παλι τα ιδια βλεπω στο φ4,αλλα δεν μπορεις να τον πεταξεις σαν λεμονοκουπα.
1
1

-
- Reactions: 183
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 183
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1