Άρα πάμε για Κωστακουμπο ως τρίτο ψηλό φέτοςkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:13 pmΜάλλον τον κλείσαμε άλλα θα μείνει δανεικός στον Προμηθέα έναν χρόνο ακόμα.
https://www.sport24.gr/basket/odevei-pr ... promithea/
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 67
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 76
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δε θα αποφασισουμε εμεις τι ειναι καλο για τον Πιτερς. Εφοσον το παιδι εχει αποφασισει να μενει στην ομαδα υπο τις παρουσες συνθηκες, αισθανεται συνολικα καλα. Το να επαιζε 5 λεπτα περισσοτερο, δεν νομιζω οτι θα εκανε την μεγαλη διαφορα.
Το ζητημα ειναι οτι δε θα βρισκεται ποτε στο παρκε στην crunch time και αυτο ειναι κατι με το οποιο εχει συμβιβαστει ο ιδιος.
Το ζητημα ειναι οτι δε θα βρισκεται ποτε στο παρκε στην crunch time και αυτο ειναι κατι με το οποιο εχει συμβιβαστει ο ιδιος.
2
2

-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν τον εμπιστευόταν δεν θα είχε μέσα τον Σάσα 30 λεπτά με τον Προμηθέα και την Άλμπα, γιατί φοβόταν μην χάσει. Θα έβαζε τον Πίτερς μέσα 20 λεπτά.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 11:48 amΤον εμπιστεύεται για αυτό και τον άφησε μια σεζόν βασικό. Απλά εμπιστεύεται τον Βεζενκοφ περισσότερο
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ουτε απ’εξω ρε. Τι λεμε τωρα; Σιγα μην συμβιβαστει η ομαδα με τον κακομαθημενο. Ηδη αποκτωνται αλλοι Ελληνες ψηλοι. Δε θα ειχε νοημα κιολας, αν σκεφτονταν τον ΚωσταDante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:19 pmΆρα πάμε για Κωστακουμπο ως τρίτο ψηλό φέτοςkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:13 pmΜάλλον τον κλείσαμε άλλα θα μείνει δανεικός στον Προμηθέα έναν χρόνο ακόμα.
2
2

-
- Reactions: 135
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτε επαιζε ο σασα 30 λεπτα με προμηθεα?Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:21 pmΑν τον εμπιστευόταν δεν θα είχε μέσα τον Σάσα 30 λεπτά με τον Προμηθέα και την Άλμπα, γιατί φοβόταν μην χάσει. Θα έβαζε τον Πίτερς μέσα 20 λεπτά.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 11:48 amΤον εμπιστεύεται για αυτό και τον άφησε μια σεζόν βασικό. Απλά εμπιστεύεται τον Βεζενκοφ περισσότερο
0
- golitog7
- Reactions: 1841
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι νόημα έχουν αυτές οι μεταγραφές? Αφού κανένας δεν μπορεί να παίξει στο επίπεδο του Οσφπ. Είχαμε πάρει τον Χρηστίδη για σέντερ, μετά τον Τανούλη, τώρα αυτόν. Ξεγελάμε τον εαυτό μας και τον κόσμο. Τέλος πάντων, από έλληνες αυτή τη στιγμή ίσως να είχε λίγο ενδιαφέρον ο Χουγκάζ και ο Νετζήπογλου. Ο Χουγκάζ κουτουλάει με Σάσα Πίτερς άρα μόνο Νεζτήπογλου θα πρότεινα εγώ. Τον Ρογκαβόπουλο δεν τον αναφέρω γιατί όπως λένε οι insiders κλείνει σε Παο.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:13 pmΜάλλον τον κλείσαμε άλλα θα μείνει δανεικός στον Προμηθέα έναν χρόνο ακόμα.
2
2

- montechristo
- Reactions: 1894
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι πλήρης στο 3 με Γουόρντ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και συζητάει με Μακισικ για πιθανή ανανέωση. Πού να χωρέσει ο Ρογκαβοπουλος;
Εντωμεταξυ, το sportdog γράφει ότι ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει 4,2 εκατομμύρια για συμβόλαιο 3 χρόνων, δηλαδή 1,4 εκατομμύρια ανά έτος.
Επιμένω ότι ο Παναθηναϊκός πληρώνει υπεραξία λόγω διαβατηρίου. Κι εμένα μου αρέσει ο παίκτης και εννοείται ότι θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Όμως με τα ίδια λεφτά κλείνεις Κορντινιε που ειναι δύο levels πιο πάνω.
Υ.Γ. Στο πλαίσιο της ελληνοποίησης, έχω την αίσθηση ότι η μεταγραφή Ρογκα στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι, την επόμενη σεζόν που λογικά ο ΠΑΟ θα αποσυρθεί, κατηφορίζει στο λιμάνι ο Μαντζουκας.
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ξαναλέω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει στο πλαίσιο της ελληνοποίησης και όχι επειδή ο Μαντζουκας είναι υπέρ απαραίτητος στην ομάδα)
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το "ρε" μάζεψε το λιγάκι.
Κατά τα άλλα, μαζί σου. Κι εγώ τον θεωρώ κακομαθημένο και αλαζόνα αλλά φαίνεται ότι στην ομάδα κάτι βλέπουν σ' αυτόν. Επίσης, αν υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να τον στρώσει και να τον βάλει να παίξει σοβαρό μπάσκετ, αυτός είναι ο Μπαρτζώκας.
Θυμήσου πως ήταν ο Φαλ όταν πρωτοήρθε.
Ξέρω, ξέρω. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι η ικανότητα του κοουτς στο να βελτιώνει μπασκετικά τους παίκτες.
0
-
- Reactions: 206
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από τις δηλώσεις στο Φάιναλ Φορ, που στην ουσία ήταν μια απάντηση σε μια προβοκατόρικη δημοσιογραφικά ερώτηση και τίποτα παραπάνω, ο Πίτερς δεν έχει δείξει τάσεις φυγής. Ούτε με τη στάση του, ούτε ρεπορταζιακά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε, αλλά δεν έχει και νόημα να κάνουμε εικασίες αυτή τη στιγμή.
Του χρόνου τα παιχνίδια αυξάνονται. Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος του κάθε Βεζένκοφ, θα πρέπει να μειωθεί κατά 10% μέσο όρο (δηλαδή από 30 λεπτα σε 27) για να διατηρηθεί ο συνολικός χρόνος στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Άρα περισσότερα λεπτά για τον Πίτερς. 16 λεπτά στη Euroleague είχε πέρσι και 20 λεπτά στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο. Νομίζω ότι του χρόνου θα μπορούσαν να είναι 18 και 22 αντίστοιχα. Προφανώς θα μπορούσε να παίζει 25-26 σε καμιά Ρεάλ, αλλά αν είναι χαρούμενος γενικά στην Ελλάδα και στο Ολυμπιακό, δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα γι' αυτόν. Άλλωστε πέρσι το είχε δηλώσει ότι δεν ήταν πολύ χαρούμενος με την επιστροφή Βεζένκοφ. Προφανώς και ήξερε τι θα συναντήσει.
Τώρα περί μη εμπιστοσύνης Μπαρτζώκα, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα. Απλά ο Βεζένκοφ είναι ένα κλικ πάνω σαν παίκτης. Ναι και ο Πίτερς αν ήταν βασικός θα έγραφε καλά νούμερα και είναι και παιχταράς και καλύτερος σουτέρ, συμφωνούμε. Αλλά το συνολικό πακέτο και τη βαρύτητα του Βεζένκοφ, δε την έχει ο Πίτερς. Ο Πίτερς δε θα έχει ποτέ μια άμυνα προσαρμοσμένη πάνω του, αφήνοντας χώρο για τους υπόλοιπους.
Του χρόνου τα παιχνίδια αυξάνονται. Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος του κάθε Βεζένκοφ, θα πρέπει να μειωθεί κατά 10% μέσο όρο (δηλαδή από 30 λεπτα σε 27) για να διατηρηθεί ο συνολικός χρόνος στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Άρα περισσότερα λεπτά για τον Πίτερς. 16 λεπτά στη Euroleague είχε πέρσι και 20 λεπτά στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο. Νομίζω ότι του χρόνου θα μπορούσαν να είναι 18 και 22 αντίστοιχα. Προφανώς θα μπορούσε να παίζει 25-26 σε καμιά Ρεάλ, αλλά αν είναι χαρούμενος γενικά στην Ελλάδα και στο Ολυμπιακό, δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα γι' αυτόν. Άλλωστε πέρσι το είχε δηλώσει ότι δεν ήταν πολύ χαρούμενος με την επιστροφή Βεζένκοφ. Προφανώς και ήξερε τι θα συναντήσει.
Τώρα περί μη εμπιστοσύνης Μπαρτζώκα, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα. Απλά ο Βεζένκοφ είναι ένα κλικ πάνω σαν παίκτης. Ναι και ο Πίτερς αν ήταν βασικός θα έγραφε καλά νούμερα και είναι και παιχταράς και καλύτερος σουτέρ, συμφωνούμε. Αλλά το συνολικό πακέτο και τη βαρύτητα του Βεζένκοφ, δε την έχει ο Πίτερς. Ο Πίτερς δε θα έχει ποτέ μια άμυνα προσαρμοσμένη πάνω του, αφήνοντας χώρο για τους υπόλοιπους.
0
- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το θεμα με τους χρονους τουλαχιστον στο 4 λυνεται απο μονο του φετος..εχει 2 διαβολοβδομαδες παραπανω και 2 παιχνιδια περισσοτερα στην α1..ο μπαρτζω οποτε ειναι πολλα τα ματς συνεχομενα μοιραζει πολυ τους χρονους και κανενας δεν παιζει πανω απο 25λεπτα.Γενικα νομιζω ο μπαρτζω πρεπει να καταλαβει οτι η πρωτια στην ρεγκιουλαρ οταν την κυνηγας με μανια μονο κακο κανει..Φτανουμε στο φ4 με την μιση ομαδα τραυματιες ενω καθε φορα στους 8 παιζουμε με την χειροτερη δυνατη αντιπαλο..ας βγουμε και τεταρτοι δεν εγινε και κατι.
ο πιτερς σαν 5ρι ειναι καλυτερος αποτι 3ρι..
και παλι ο πιτερς αντε να βρει 18-20λ να παιζει..στην ρεαλ νομιζω τον θελουν για βασικο..εγω στην θεση του θα εφευγα αλλα αυτος ισως δεν εχει θεμα..απο συνεντευξεις του εχω δει οτι θελει εδω να κλεισει την καριερα του και δεν του αρεσουν οι μετακινησεις..ανοιξε και μαγαζι..
η μεταγραφη του ρογκα μπορει να φανταζει τωρα τρελη υπεραξια αλλα πιθανοτατα να φτασει να ειναι μετα τον σασα,ισως και τον ντορσει αν εχει μυαλο το καλυτερο διαβατηριο..ποιος αλλος θα μπορει να σταθει ευρωλιγκα σε 2-3 χρονια? ο βουξεβιτς με τον στογιακοβιτς αν δεν μεινουν ΝΒΑ..Δεν βλεπω καποιον αλλον.
ο πιτερς σαν 5ρι ειναι καλυτερος αποτι 3ρι..
και παλι ο πιτερς αντε να βρει 18-20λ να παιζει..στην ρεαλ νομιζω τον θελουν για βασικο..εγω στην θεση του θα εφευγα αλλα αυτος ισως δεν εχει θεμα..απο συνεντευξεις του εχω δει οτι θελει εδω να κλεισει την καριερα του και δεν του αρεσουν οι μετακινησεις..ανοιξε και μαγαζι..
η μεταγραφη του ρογκα μπορει να φανταζει τωρα τρελη υπεραξια αλλα πιθανοτατα να φτασει να ειναι μετα τον σασα,ισως και τον ντορσει αν εχει μυαλο το καλυτερο διαβατηριο..ποιος αλλος θα μπορει να σταθει ευρωλιγκα σε 2-3 χρονια? ο βουξεβιτς με τον στογιακοβιτς αν δεν μεινουν ΝΒΑ..Δεν βλεπω καποιον αλλον.
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όπως το είπες! Και προσθέτω και τον Φουρνιέ που, αν τα άλλα ασσόδυά μας τραβήξουν καλά, θα παίρνει περισσότερο (αν όχι αποκλειστικά) χρόνο στο 3.Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:34 pm
Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι πλήρης στο 3 με Γουόρντ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και συζητάει με Μακισικ για πιθανή ανανέωση. Πού να χωρέσει ο Ρογκαβοπουλος;
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, με τον Χρηστίδη είχε νόημα, ήμασταν Α2, ήταν νεαρός, πήρε χρόνο, μπορούσε να δοκιμαστεί, δεν μπορούσε παραπάνω.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:25 pmΤι νόημα έχουν αυτές οι μεταγραφές? Αφού κανένας δεν μπορεί να παίξει στο επίπεδο του Οσφπ. Είχαμε πάρει τον Χρηστίδη για σέντερ, μετά τον Τανούλη, τώρα αυτόν. Ξεγελάμε τον εαυτό μας και τον κόσμο. Τέλος πάντων, από έλληνες αυτή τη στιγμή ίσως να είχε λίγο ενδιαφέρον ο Χουγκάζ και ο Νετζήπογλου. Ο Χουγκάζ κουτουλάει με Σάσα Πίτερς άρα μόνο Νεζτήπογλου θα πρότεινα εγώ. Τον Ρογκαβόπουλο δεν τον αναφέρω γιατί όπως λένε οι insiders κλείνει σε Παο.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:13 pmΜάλλον τον κλείσαμε άλλα θα μείνει δανεικός στον Προμηθέα έναν χρόνο ακόμα.
Ο Νετζηπόγλου δεν βλέπω τι θα προσφέρει. ήταν πρόσπεκτ στον Άρη, έχει φτάσει όμως 23 χρονών και είναι ένας μέτριος γκαρντ σε επίπεδο Α1.
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μπασκετική βελτίωση σημαίνει από το 2 να σε πάει στο 5-6 (με άριστα το 10).Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:38 pmΑυτό το "ρε" μάζεψε το λιγάκι.
Κατά τα άλλα, μαζί σου. Κι εγώ τον θεωρώ κακομαθημένο και αλαζόνα αλλά φαίνεται ότι στην ομάδα κάτι βλέπουν σ' αυτόν. Επίσης, αν υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να τον στρώσει και να τον βάλει να παίξει σοβαρό μπάσκετ, αυτός είναι ο Μπαρτζώκας.
Ξέρω, ξέρω. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι η ικανότητα του κοουτς στο να βελτιώνει μπασκετικά τους παίκτες.
Αν, όμως, βρίσκεσαι στο -6, όση μπασκετική βελτίωση και να φας, άντε να πας μέχρι το 0.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το "ρε" αφορουσε αγανακτηση με την περιπτωση του Κωστα. Εννοειται οτι δεν εχει να κανει με σενα. 2-3 χρονια μας ταλαιπωρει ο συγκεκριμενος με διαφορες συμπεριφορες. Μακρυα και αγαπημενοι λοιπον. Τον Κωστα θα τον βοηθουσε καταρχην να μην κανει φαουλ σε καθε διεκδικηση μπαλας. Ετσι, δεν μακροημερευεις ουτε στον Προμηθεα. Αυτο δεν ξερω αν μαθαινεται στα 25.Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 12:38 pmΑυτό το "ρε" μάζεψε το λιγάκι.
0