gspara έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 6:37 pm
PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 4:24 pm
Σημαντικό για την δόμηση του υπόλοιπου ρόστερ είναι οι γηγενείς που θα έρθουν, ειδικά στα γκαρντ. Ενας Κατσιβελης πχ, μαζί με παραμονή Πουλιανιτη θα έφτιαχνε μια αξιοπρεπή βάση στα guards
Για Κατσιβελη το βλεπω αρκετα χλωμο.Εκανε καλη χρονια και αξιωνει τουλαχιστον 100κ.
Με αποχωρηση Σταυρακοπουλου ομολογω ξενερωσα.
Μπορει να ειναι πολυ νωρις και εγω ιδιαιτερα απαισιοδοξος,αλλα με αυτα που ακουμε για τις υπολοιπες ομαδες της GBL,δεν βλεπω ποια ομαδα θα καταφερει να βαλει απο κατω η ΓΣΠαρα μας........
Κι εγώ απαισιοδοξος είμαι με το πώς έχει εξελιχθεί η λίγκα κι τα ιδιαίτερα αυξημένα μπάτζετ αρκετών ομάδων κι την πτώση του αντίστοιχου δικού μας, αλλά δεν είναι άσχημες οι κινήσεις που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Κι πιστεύω ότι, έχοντας ανανεώσει τον CJ Harris τόσο νωρίς στην μεταγραφική σεζόν,θα γίνουν 1-2 αρκετά καλές κινήσεις ακόμη.
Πραγματι είχε κάνει μεστή σεζόν πέρυσι ο Κατσιβελης,ίσως εάν δεν μπορούν να τον πλησιάσουν οικονομικά να κοιτάξουν σε Μουρατο/Κόνιαρη.
Από την άλλη, ΠΑΟΚ, Μύκονος κι Κολοσσός δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση, οπότε νωρίς να τα βάφουμε μαυρα