shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 9:59 pmεγω καταλαβαινω οτι ο στεφανου ριχνει τον μπαρτζωκα να τον φανε οι λυκοι για να μην φανε την διοικηση..πριν μια βδομαδα ειπε ο ιδιος ποιος δεν θα θελε τον μισιτς στο σπορτ24 και τωρα μας λεει αρλουμπες ο στεφανου..
στο τουιτερ ο μπαρτζω τρωει περισσοτερο κραξιμο και αποτι μετα το φ4.
αυτο που διαβασα πανω οτι ο μισιτς δεν εχει στοιχεια που μας λειπουν με αφησε ετσι![]()
ποιος πασαρει σαν αυτον?κανεις..ποιος εχει τις ηγετικες ικανοτητες? κανεις..ποιος εχει το σουτ?κανενας εκτος του εβανς που δεν ξερουμε και τι θα βγει..οποτε οχι μονο αναγκη τον εχουμε αλλα καιγεται ο ποπος μας..αν βεβαια ο στοχος ειναι η κουπα και οχι αλλη μια συμμετοχη.
ο στεφανου μερικες μερες πριν ελεγε οτι παμε για μισιτς/τζειμς + μπαμπ..ειχε πει για 2 γκαρντ..οποτε η ο μακισικ αλλαξε τον σχεδιασμο η ο στεφανου αλλαζει αποψη ανα βδομαδα.
E πώς γίνεται βρε Σακ μου από την ανανέωση του Μακίσικ να κριθεί του Μίσιτς; Μακίσικ έμεινε με λίγα λεφτά λογικά και τιμής ένεκεν και καλώς εμεινε.
Η αρχική μου αίσθηση, χωρίς να αμφισβητώ τα παιδιά εδώ που λένε ότι έχετε κλεισει τον Μίσιτς, είναι ότι ζητάει υπερβολικά πολλά χρήματα για Ευρώπη, που θεωρώ πως ελάχιστες ομάδες μπορούν να δώσουν. Πέραν αυτού κάποιες ομάδες δεν ενδιαφέρονται, πχ ΠΑΟ, Ρεάλ.
Οι επιλογές του πλέον είναι Χαποέλ με 5 μύρια αλλά με τη γνωστή κατάσταση, Φενερ που ακούστηκε και που έχει χώρο στο μπάτζετ αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να κινηθεί πολύ πιο πάνω από τον ΟΣΦΠ, εσείς που θεωρώ ότι δεν θα πάτε σε ποσά 4 εκ πχ και ίσως το Ντουμπάι που λογικά τυπώνει όσο χρήμα θέλει, αλλά δεν ξέρω αν έχει μπει. Κρατάμε μία υποσημείωση για την Εφές που έχει χώρο πλέον στην περιφέρεια. Συνεπώς δεν είναι απίθανο να καταλήξει σε εσάς....

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο