shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:47 pm
Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:30 pm
Άμα ο Φουρνιέ και ο Σάσα δεν έχουν την ηγετικότητα και το σουτ, τότε δεν ξέρω γιατί τους πήραμε. Θα μπορούσαμε πέρσι αντί να λέμε τι φοβερό και τρομερό ρόστερ είναι αυτό, να λέμε ότι δεν έχουμε σουτ, δεν έχουμε ηγετικότητα, δεν έχουμε πάσα. Δε θέλω να σοκάρω ή να απογοητεύω κανέναν, αλλά και να έρθει ο Μίσιτς, πάλι υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μην πάρεις Ευρωλίγκα. Όπως υπήρχε φέτος, όπως υπάρχει πάντα. Και αν δεν πάρεις, στο υπογράφω, θα βρεθεί ένας νέος Μίσιτς του χρόνου, που αυτός μόνο θα είναι ο σωτήρας. Ο ηγέτης που στα κρίσιμα θα μας πάρει απ' το χεράκι. Γιατί οι ήδη υπάρχοντες (μέσα σε αυτούς κι ο Μίσιτς) δεν έχουν ούτε πάσα, ούτε ηγετικότητα, ούτε σουτ.
Δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι η ίδια νοοτροπία ξανά και ξανά. Πάντα αυτός που δεν παίζει στην ομάδα είναι ο καλύτερος παίκτης. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν ο Σάσα και ο Φουρνιέ. Τώρα που παίζουν στην ομάδα δεν κάνουν. Φέτος ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος. Να δω αν τον πάρουμε και χτύπα ξύλο δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα, για πότε δε θα κάνει ούτε αυτός.
Ως προς το τί λείπει από την ομάδα, την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές. Και όχι δε θεωρώ ότι λείπει σουτ ή ότι έχουμε ενα μάτσο άγουρα παιδαρέλια που λείπει ένας ηγέτης να τα πάρει από το χεράκι.
εγω μιλαω για τα γκαρντ..δεν εχεις τα στοιχεια του μισιτς στον ασσο που ειναι η πιο κομβικη θεση..
και περσι λεγαμε οτι δεν εχουμε γκαρντ,τελικα δεν ειχαμε...
και προπερσι λεγαμε δεν εχουμε γκαρντ,τελικα δεν ειχαμε..
μαντεψε τι θα λεμε και του χρονου ..
1. Ο Φουρνιέ είναι γκαρντ. Παίζει και στο 3; Παίζει. Αλλά γκαρντ ήταν μια ζωή.
2. Το ότι πρέπει ντε και καλά ο "ηγέτης" να είναι άσσος δεν το ακούω τόσο. Δηλαδή αν είναι σε άλλη θέση δεν πιάνει;
3. Το ότι δεν έχεις τα στοιχεία του Μίσιτς στον άσσο είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι ούτε ικανή, ούτε αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία. Βλέπε Φενέρ (που δεν τα είχε) και Παναθηναϊκό (που τα είχε) φέτος.
4. Ο Ολυμπιακός προφανώς χρειάζεται γκαρντ. Αυτός ο γκαρντ (γνώμη μου) πρέπει να είναι ένας all-around παίκτης τύπου Acie Law. Άσσος που μπορεί να δημιουργήσει, να παίξει άμυνα, να σκοράρει.