Λέτε να κλωνοποιησουμε τον είσι λο. Να τον κάνουμε τι;
Η ομάδα είναι γεμάτη γκαρντ των οποίων το σουτ δεν το σέβεται κανένας.
Σέντερ σε ρόλο πύργου ελέγχου ( ατάκα reignman).
Ελλειψη αθλητικοτητας στο 3-4-5 και όχι, ο μακισικ δεν είναι τριάρι. Δεν έχει μέγεθος.
Καλώς ή κακώς δόθηκαν τα κλειδιά σε βεζε και Φουρνιέ. Μόνο που η υπόλοιπη ομάδα δεν είναι όσο συμβατή χρειάζεται για να κρύψεις πράγματα και ταυτόχρονα να τους βοηθήσεις στην επίθεση όταν η αντίπαλη άμυνα πέσει επάνω τους. Φτιάξαμε μια ομάδα που αυτοί που μπορούν να σουταρουν υστερούν από αρκετά έως πολύ στην άμυνα και αυτοί που μπορούν να παίξουν άμυνα δεν μπορούν να βάλουν τα σουτ.
Είπαμε ότι ήταν ευκαιρία να γίνει ένα ριμπιλντ με τον τραυματισμό και του φαλ.
Κρατήσαμε μιλου ενώ δεν βρήκαμε τρόπο να παρουμε τα μέγιστα από αυτόν.
Ο δεύτερος πέρα από αθληταρας θα πρέπει να είναι και αιρονμαν λόγω της κακής φυσικής κατάστασης του Σέρβου.
Πάμε τώρα να κρατήσουμε μακισικ.
Εκεί που πήγαμε να κάνουμε μια καλή προσθήκη με τον Μπάμπ που είναι 3&d τα κάναμε ωπα με τον ραζνατοβιτς. Αυτουνού δεν είναι ο παίκτης;
Ο Γουορντ αν τελικά έρθει είναι καλή προσθήκη.
Εχουμε τον καλύτερο σποτ σουτερ της ευρωλιγκας και δεν μπορούμε να του βρούμε χρόνο. Δηλαδή όπως και με τον μιλου δεν παίρνουμε το Μαξιμουμ από τον παίκτη αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε αντί να δοκιμάσουμε σε κάτι πιο ταιριαστό που να καλύπτει και περισσότερες ανάγκες.
Αν τραυματιστεί ο μιλου πάλι δεύτερο πεντάρι θα είναι ο πίτερς;
Για Τζέιμς δεν γράφω μιας και είναι φημολογίες και δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.
Η ομάδα κάποιες μελετημενες πινελιές θέλει αλλά μπλέξαμε πάλι με συναισθηματισμους και φοβόμαστε να σπάσουμε αυγά.