Πάντως από που πουθενά δεν προκύπτει ότι Βιλντόζα και Λι θα φύγουν, έχουν συμβόλαιο με την ομάδα για του χρόνου και η ομάδα δεν συνηθίζει να σπάει συμβόλαια και μάλιστα ταυτόχρονα 2. Αλλο το τι θέλουμε εμείς και το ονειρευόμαστε με ροστεράκια άλλο η πραγματικότητα.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 9:58 amΜάγκες έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από τότε που τελείωσαν οι τελικοί? Πως καταφέραμε μέσα σε μια εβδομάδα από την απόλυτη αποθέωση για απόκτηση Μίσιτς και Μπάμπ να πηγαίνουμε στον απόλυτο αφορισμό με μηδέν μεταγραφές στα γκάρντ και με μετριότητες τύπου Ward, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είμαστε ο ορισμός του Ελληνάρα φίλαθλου.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η σεζόν ξεκινάει τον Οκτώβριο? Για πιο γαμημένο λόγο να κινηθούμε άμεσα και αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι για να κλείσουμε παίκτες από τώρα? Και τι θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι, δεν πρέπει και το φόρουμ να έχει ζωή? Η αγορά είναι τελείως στεγνή, αυτό δεν το βλέπετε? Αφήστε που πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι γίνεται στο Μονακό και στο Ισραήλ.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μιας ομάδας συνήθως ξεκινάει πρώτα από το ξεσκαρτάρισμα. Και εμείς έχουμε μπόλικο ξεσκαρτάρισμα να κάνουμε. Αφού αποφασίσεις τι θα κάνεις με τους υπάρχοντες (βλ. Μακίσικ, Βιλτόζα), μετά αποφασίζεις για πόσους και ποιους θα κινηθείς. Κράξαμε αρκετοί για την παραμονή Μακίσικ. Πείτε μου υπάρχει άλλο γκάρντ διαθέσιμο αυτή την στιγμή στην αγορά που είναι καλύτερος του 35άρη Μακίσικ?
Ο Μπαρτζώκας έχει για για πρώτη φορά σωστή ευκαιρία να φτιάξει ένα ορθολογικό ρόστερ, μετά το αποτυχημένο καλοκαίρι του 22-23. Πέρυσι, ήρθε ο Σάσα, ήταν εκτός πλάνων, και αυτό δυσκόλεψε τον σχεδιασμό γιατί δεν μπορούσες να διώξεις παίκτες, είχαν όλοι συμβόλαια. Φέτος, αυτό αλλάζει, έχουν δημιουργηθεί κενά στο ρόστερ: Έφυγαν Γκος, Ράιτ, Φαλ, θα φύγει Βιλτόζα, ο Λι μπορεί να δοθεί δανεικός, και ο Μακίσικ είναι σαν να μην υπάρχει γιατί θα έχει τελείως συμπληρωματικό ρόλο. Θεωρώ απίθανο ότι ο Μπι δεν βλέπει ότι τελείωσαν τα ψωμιά του Σακ και απλά τον κρατάει για να έχει μια πισινή σε περίπτωση που έχουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Για ποιο λόγο να βγούμε στην αγορά μέσα στην σεζόν για γκάρντ και να μην έχουμε τον Μακίσκ ως back up?
Δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάνουμε κίνηση πριν τις 29 Ιουνίου που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με ΝΒΑ. Θα κλειδώσει του Ward και θα δει ποιοί παίκτες είναι στο free agency και αν μας κάνει κανείς από εκεί.
Το budget δεν νομίζω ότι είναι απεριόριστο, τουλάχιστον μέχρι να φτιαχτεί το νέο ΣΕΦ. Πέσαν πέρυσι τα χοντρά λεφτά για Σάσα-Φουρνιέ, θες και δύο χαρτιά για αναπληρωματικό πεντάρι, που ουσιαστικά θα μπορεί και ρόλο βασικού. Βάλε και τα 1.8 που θα συνεχίσεις να πληρώνεις τον Φαλ.
Όπως έχουν πει και οι προλαλήσαντες, είμαστε + Έβανς και Ντόρσει από πέρυσι (στον δεύτερο θα δοθεί καθαρή ευκαιρία να μπει στο βασικό ροτέισον). Δύο παίκτες απειλές από το τρίποντο, με προσωπική φάση και pull up. Φεύγεις από το μη λειτουργικό Γκος, Ουόκαπ, Μακίσικ. Αν δεν το έβλεπε ο Μπι αυτό, θα άφηνε τον Γκος ελεύθερο να φύγει?
Με βάση τα παραπάνω, πρώτη προτεραιότητα είναι ο Σέντερ. ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΚΑΡΝΤ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ (ευπαθή) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Αν δεν κλείσει ο Σέντερ δεν θα κάνουμε μεταγραφή στα γκάρντ. Βλέπεις τι χαρακτηριστικά θα έχει ο Σέντερ που θα πάρεις και μετά αποφασίζεις τι κοντό θέλεις. Αν ο Σέντερ παίζει μόνο pnr τύπου Ράιτ, φέρνεις pnr κοντό.
Αναφορικά με το γκάρντ, δεν βλέπω κανένα λόγο να βιαστούμε, αφού δεν υπάρχει κανείς στην αγορά. Εφόσον θα πάμε για παίκτη πιο συμπληρωματικό (και όχι Μίσιτς) για να έχει χώρο και ο Έβανς, μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου για να δεις τι σου δίνει η αγορά.
Patience boys, Patience.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 1101
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- yawn.brigade
- Reactions: 534
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 203
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
Η χρονιά έκλεισε πετυχημένα για την ομάδα,η ανάγνωση για το φ4 κατά δηλωση των υπευθύνων ήταν πως έτυχε ένα κακό ματς, η regular ήταν πετυχημένη. Ο ίδιος ο κοουτς δήλωνε χαρούμενος πως ο Μακισσικ δε θα αποσυρθεί (και ξέρουμε ποια η εκτίμηση του στον Μακισσικ),ο ίδιος θεωρεί τον Έβανς νέα μεταγραφή για του χρόνου άρα τι πιθανότερο να αντικατασταθεί ο Γκος κ τέλος?
Και στο 2 λόγω της αγοράς του Ward ,μετατοπιζεται ο Φουρνιε (που είναι και η πιο φυσική του θεση) ενώ υπάρχει ο Λι για τον οποίον δαπανήθηκαν ένα κάρο λεφτά (άρα παράλογο να διωχθεί 6 μήνες μετα ενώ και όλοι δηλώνουν πως τη νέα σεζόν τον περιμένουν καλυτερο)
Νομίζω η λογική λέει πως έναν γκαρντ θα πάρετε συν 2 ψηλούς.Και τον Ward φυσικα
Η χρονιά έκλεισε πετυχημένα για την ομάδα,η ανάγνωση για το φ4 κατά δηλωση των υπευθύνων ήταν πως έτυχε ένα κακό ματς, η regular ήταν πετυχημένη. Ο ίδιος ο κοουτς δήλωνε χαρούμενος πως ο Μακισσικ δε θα αποσυρθεί (και ξέρουμε ποια η εκτίμηση του στον Μακισσικ),ο ίδιος θεωρεί τον Έβανς νέα μεταγραφή για του χρόνου άρα τι πιθανότερο να αντικατασταθεί ο Γκος κ τέλος?
Και στο 2 λόγω της αγοράς του Ward ,μετατοπιζεται ο Φουρνιε (που είναι και η πιο φυσική του θεση) ενώ υπάρχει ο Λι για τον οποίον δαπανήθηκαν ένα κάρο λεφτά (άρα παράλογο να διωχθεί 6 μήνες μετα ενώ και όλοι δηλώνουν πως τη νέα σεζόν τον περιμένουν καλυτερο)
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα αυτό έγραψα δύσκολα θα φύγει ο Λι, προσωπικά το έχω γράψει πολλές φορές δεν μου αρέσει μεν, άλλα η ομάδα τον πιστευει και θα μείνει, ενώ πιστευω ότι και ο Βιλντόζα στο τέλος θα μείνει. Γενικά δεν θεωρώ ότι θα πάρουμε κάποιο Guard τουλάχιστον άμεσα, τώρα αν μέσα στο καλοκαίρι, φύγει κάποιος και ανοίξει τρύπα, δούνε στην προετιμασία ότι π.χ. ο Εβανς δεν τραβάει, προκύψει κάποιο κελεπούρι, ο Μίσιτς ρίξει νερό στο κρασί του και πει έρχομαι με όσα μου δίνεται κλπ. θα δούμε...άλλα προς το παρων προχωράμε όπως είμαστε αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:05 pmστην περίφημη συνέντευξη του ο Μποζίκας είπε για τον Λι ότι δυσκολεύτηκε φέτος αλλά μέσα από το σύστημα θα αναδειχτεί το ταλέντο του και το πόσο καλός σκόρερ είναι οπότε μάλλον θα πρέπει να τον υπολογίζουμε κανονικά στο ρόστερ του χρόνου εκτός κι αν ζητήσει να φύγει ο ίδιος.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:18 pmΕγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
Μεχρι τώρα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου από την θέση 1 εως 3 θα πάμε έτσι:
1) Γουόκαπ, Λι, Βιλντόζα
2) Εβανς, Ντόρσευ
3) Φουρνιε, Παπ, Μακίσικ
Και μπαλαντερ στην θέση 2 σαν 6ος πάικτης στα Guards ο Λαρετζάκης. Ουσιαστικά ο Εβανς θα πάρει την θέση του Γκος στα guards και τέλος, κλείσαμε.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τρί Ιουν 17, 2025 12:26 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 203
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είναι κλεισμένοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:21 pmΕγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:18 pmΕγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
Και είναι υποτιμημενη κίνηση.Ο Ward είναι ο,τι πρέπει για το 3 και σπρώχνει τον Φουρνιε στο 2..και ταιριάζουν κιολας διότι είναι εξαιρετικός αμυντικός
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μέχρι να ανακοινωθεί κάποιος, κανένας δεν είναι κλεισμένος, το έχουμε δει δεκάδες φορές. Μόνο εικασίες κάνουμε....big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:25 pmΝομίζω είναι κλεισμένοςkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:21 pm
Εγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...
Και είναι υποτιμημενη κίνηση.Ο Ward είναι ο,τι πρέπει για το 3 και σπρώχνει τον Φουρνιε στο 2..και ταιριάζουν κιολας διότι είναι εξαιρετικός αμυντικός
0
-
- Reactions: 103
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω απολυτως κι εγω πιστευω πως η ομαδα θα παει για 1 γκαρντ, 1 τριαρι (πιθανον Γουορντ αν δεν παει nba τελικα) και 2 πενταρια απο τα οποια δεν θα εκπλαγω αν ο ενας ειναι ελληνας/ελληνικο διαβατηριο.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:18 pmΕγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
Rebuild πιθανοτατα να υπηρχε αν ο ολυμπιακος εχανε το πρωταθλημα ή/και αλλαζε ο προπονητης.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Τρί Ιουν 17, 2025 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1076
- Προειδοποιήσεις:
1
η πασα στο 1.15 μου αρεσε πολυ , δεν τον βλεπω για μονοδιαστατο παικτη ,απο την αλλη βιντεακια ειναι τα καλα θα δειξουν .
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Τρί Ιουν 17, 2025 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πιο χαζός από αμοιβάδα πως το έβγαλες ως συμπέρασμα; Εγώ είδα vision παρεμφερή με Φαλ στις πάσες του.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 534
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν έχει λογική πάντως να μη φύγει κάποιος και δεν εννοώ τον Μήτρου Λονγκ γιατί ήταν εκτός ροτέισον + ότι λογικά θα αντικατασταθεί με κάποιον Έλληνα που επίσης δε θα παίζει.
ως ενεργά μέλη του ρόστερ πέρυσι ξεκινήσαμε με Γκος, Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βιλντόσα στα γκαρντ.
φέτος έχουμε ήδη Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βιλντόσα, Έβανς και Λι, είμαστε +1 παίκτη σε σχέση με το πώς ξεκινήσαμε πέρυσι χωρίς να κάνουμε μεταγραφή.
νομίζω το ποιος θα φύγει θα εξαρτηθεί α) από το ποιον θα πάρουμε και β) από το αν θα ζητήσει κάποιος να φύγει. οι περισσότεροι θα θέλαμε να φύγει ο Βιλντόσα αλλά δεν είναι τέτοιος τύπος, έχει ξαναβρεί και το χαμόγελο του
δε θα μου έκανε εντύπωση πάντως να ζητήσουν να φύγουν είτε ο Λι είτε ο Ντόρσεϊ.
ως ενεργά μέλη του ρόστερ πέρυσι ξεκινήσαμε με Γκος, Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βιλντόσα στα γκαρντ.
φέτος έχουμε ήδη Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βιλντόσα, Έβανς και Λι, είμαστε +1 παίκτη σε σχέση με το πώς ξεκινήσαμε πέρυσι χωρίς να κάνουμε μεταγραφή.
νομίζω το ποιος θα φύγει θα εξαρτηθεί α) από το ποιον θα πάρουμε και β) από το αν θα ζητήσει κάποιος να φύγει. οι περισσότεροι θα θέλαμε να φύγει ο Βιλντόσα αλλά δεν είναι τέτοιος τύπος, έχει ξαναβρεί και το χαμόγελο του

δε θα μου έκανε εντύπωση πάντως να ζητήσουν να φύγουν είτε ο Λι είτε ο Ντόρσεϊ.
0