Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ηταν 3 χρονιες στην ευρωλιγκα ειναι γνωστος ο παικτης..2-3 ματς του να εχεις δει το καταλαβαινεις..εγω τον εβλεπα αποταν επαιζε στην ζενιτ,μαρεσε γιατι ειχε απιστευτα φυσικα προσοντα..δεν ειναι τυχαιο που δεν εκανε καριερα.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
να τον διώξουμε δύσκολο, το να ζητήσει ο ίδιος να φύγει δε μου φαίνεται καθόλου απίθανο πάντως. σίγουρα θα ψάχνεται ο μάνατζερ του, αν βρει καμιά πρόταση που να πλησιάζει τα λεφτά που παίρνει γιατί όχι; το πώς βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του έχει αποδειχτεί επανειλημμένα με ΝΒΑ, Φενέρ, ακόμα και φέτος.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:45 pmΟ Ντορσει λόγω ένδειας διαβατηρίων είναι 100% λάθος κίνηση αν φύγει (και δε νομίζω πως θα φυγει)
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αφου ο μενσα οπως ειπε ηταν φοβερη επιλογη και βοηθησε πολυ..ψαχναν εναν παικτη να μην παιζει και το καταφεραν..fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:49 pmε οκ δεν υπαρχουν λυσεις ... ολο και καποιος καλυτερος του Μενσα θα υπαρχει στην αγορα![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν βλεπω κανενα λογο να φυγει ο Ντορσευ εκτος αν το θελησει ο ιδιος . τελιωσε τη χρονια με εξαιρετικο τροπο και πιστευω οτι η ψυχολογια του αυτη τη χρονικη στιγμη ειναι καλη. Θελω να πιστευω ( αγαπαμε Παναγιωτη Γιαννακη) οτι την επομενη χρονια ο τροπος που θα χρησιμοποιηεθι η μπασκετικη του "αλητεια" να ειναι καλυτερος (φυσικα θα πρεπει να το υποστηριξει κι εκεινος γιατι η αμυνα με τα ματια δεν χωραει σε αυτο τον ολυμπιακο )big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:45 pmΟ Ντορσει λόγω ένδειας διαβατηρίων είναι 100% λάθος κίνηση αν φύγει (και δε νομίζω πως θα φυγει)
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ρέινολντς είναι πολύ ταλαντούχος ψηλός, είχε κάνει εξαιρετικές σεζόν με Μακάμπι και Μπάγερν, αλλά δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του τότε. Από Τζεκιρί και Πόιθρες πάντως, θα τον προτιμούσα.
Μιας και πιάσαμε την ρωσική αγορά, υπάρχει και ο Ismael Bako που παίζει στην Ούνιξ Καζάν νομίζω. Αρκετά καλός αμυντικός και ριμπάουντερ.
Μιας και πιάσαμε την ρωσική αγορά, υπάρχει και ο Ismael Bako που παίζει στην Ούνιξ Καζάν νομίζω. Αρκετά καλός αμυντικός και ριμπάουντερ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο