Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1084
- Προειδοποιήσεις:
1
παιδια πιστευω οτι εναν ασσο ,ενα πενταρι με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο μιλου κι ενα τουινερ στους ψηλους χρειαζομαστε , αν οντως εχει κλεισει ο ward κι απλα περιμενουν το περας των υποχρεωσεων για να τον ανακοινωσουν , δεν ειναι και σε τοσο τραγικη κατασταση η ομαδα πια για να μας πιανει αγχος.
2
2

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 104
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχεδον το αποκλειω να παει ο Μπι με Παπανικολαου και Μακισικ στο 3 (ο φουρνιε και φετος επαιξε πολυ στο 2 που νομιζω ειναι και καλυτερος), θα παρει παικτη.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:21 pmΕγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:18 pmΕγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
Η χρονιά έκλεισε πετυχημένα για την ομάδα,η ανάγνωση για το φ4 κατά δηλωση των υπευθύνων ήταν πως έτυχε ένα κακό ματς, η regular ήταν πετυχημένη. Ο ίδιος ο κοουτς δήλωνε χαρούμενος πως ο Μακισσικ δε θα αποσυρθεί (και ξέρουμε ποια η εκτίμηση του στον Μακισσικ),ο ίδιος θεωρεί τον Έβανς νέα μεταγραφή για του χρόνου άρα τι πιθανότερο να αντικατασταθεί ο Γκος κ τέλος?
Και στο 2 λόγω της αγοράς του Ward ,μετατοπιζεται ο Φουρνιε (που είναι και η πιο φυσική του θεση) ενώ υπάρχει ο Λι για τον οποίον δαπανήθηκαν ένα κάρο λεφτά (άρα παράλογο να διωχθεί 6 μήνες μετα ενώ και όλοι δηλώνουν πως τη νέα σεζόν τον περιμένουν καλυτερο)
Νομίζω η λογική λέει πως έναν γκαρντ θα πάρετε συν 2 ψηλούς.Και τον Ward φυσικα
Μεχρι τώρα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου από την θέση 1 εως 3 θα πάμε έτσι:
1) Γουόκαπ, Λι, Βιλντόζα
2) Εβανς, Ντόρσευ
3) Φουρνιε, Παπ, Μακίσικ
Και μπαλαντερ στην θέση 2 σαν 6ος πάικτης στα Guards ο Λαρετζάκης. Ουσιαστικά ο Εβανς θα πάρει την θέση του Γκος στα guards και τέλος, κλείσαμε.
Τον Λη ασσο δεν τον λες, βεβαια με το σουτ που εχει ουτε δυαρι τον λες. Θεωρω ο Λι ειναι για δευτερος γκαρντ διπλα σε γκαρντ καλο χειριστη+σουτερ. Δηλαδη προσπαθω να σκεφτω ενα διδυμο Γουοκαπ-Λη ή Λη-Ντορσει ή Λη-Φουρνιε και "κλαιω". Απο τα υπαρχοντα γκαρντ μονο διπλα στον Εβανς θα μπορουσε να παιξει και με τον Εβανς περισσοτερο να παταει στο 1 παρα τον Λη. Τα υπολοιπα σχηματα ειναι απλα λυσεις "αναγκης".
Σε καθε περιπτωση ο Μπαρτζωκας ξερει καλυτερα αλλα δεν νομιζω να παει σε σεζον 38 αγωνιστικων ευρωπη+ελλαδα χωρις προσθηκη τουλαχιστον ενος γκαρντ συμφωνα με οσα ειδαμε φετος.
ΥΓ: Αν μεινουν τα παραπανω γκαρντ, να αναψουμε μια λαμπαδα για τον Γουοκαπ γιατι τον βλεπω να πρεπει να χτυπαει 30λεπτα......
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Τρί Ιουν 17, 2025 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 6621
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ηταν 3 χρονιες στην ευρωλιγκα ειναι γνωστος ο παικτης..2-3 ματς του να εχεις δει το καταλαβαινεις..εγω τον εβλεπα αποταν επαιζε στην ζενιτ,μαρεσε γιατι ειχε απιστευτα φυσικα προσοντα..δεν ειναι τυχαιο που δεν εκανε καριερα.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 540
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
να τον διώξουμε δύσκολο, το να ζητήσει ο ίδιος να φύγει δε μου φαίνεται καθόλου απίθανο πάντως. σίγουρα θα ψάχνεται ο μάνατζερ του, αν βρει καμιά πρόταση που να πλησιάζει τα λεφτά που παίρνει γιατί όχι; το πώς βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του έχει αποδειχτεί επανειλημμένα με ΝΒΑ, Φενέρ, ακόμα και φέτος.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:45 pmΟ Ντορσει λόγω ένδειας διαβατηρίων είναι 100% λάθος κίνηση αν φύγει (και δε νομίζω πως θα φυγει)
0
- shaq7
- Reactions: 6621
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αφου ο μενσα οπως ειπε ηταν φοβερη επιλογη και βοηθησε πολυ..ψαχναν εναν παικτη να μην παιζει και το καταφεραν..fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:49 pmε οκ δεν υπαρχουν λυσεις ... ολο και καποιος καλυτερος του Μενσα θα υπαρχει στην αγορα![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν βλεπω κανενα λογο να φυγει ο Ντορσευ εκτος αν το θελησει ο ιδιος . τελιωσε τη χρονια με εξαιρετικο τροπο και πιστευω οτι η ψυχολογια του αυτη τη χρονικη στιγμη ειναι καλη. Θελω να πιστευω ( αγαπαμε Παναγιωτη Γιαννακη) οτι την επομενη χρονια ο τροπος που θα χρησιμοποιηεθι η μπασκετικη του "αλητεια" να ειναι καλυτερος (φυσικα θα πρεπει να το υποστηριξει κι εκεινος γιατι η αμυνα με τα ματια δεν χωραει σε αυτο τον ολυμπιακο )big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:45 pmΟ Ντορσει λόγω ένδειας διαβατηρίων είναι 100% λάθος κίνηση αν φύγει (και δε νομίζω πως θα φυγει)
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1