Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stelios97

junior
Reactions: 30
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 17, 2025 6:01 pm

Να προτεινω καποιον τον οτουρου νεος με κινητρο!οχι θα παω με τις αργοκαρουτες που δε στριβουν κ δε παιζουν αμυνα 34χρονων!

0
MOZZARTDR

Reactions: 4
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 17, 2025 6:15 pm

Καταρχήν να σας συστηθώ γιατί έχει εδώ και 2 χρόνια που σας παρακολουθώ ανά περιόδους και είναι αρκετά ενδιαφέρον το blog καθώς και το επίπεδο αρκετών εδώ μέσα όσο αφορά τις γνώσεις τις απόψεις και τις αναλύσεις.Ειμαι κάτοικος εξωτερικού και συγκεκριμένα μένουμε οικογενειακώς στο Νότο της Γαλλίας.Δε σας κρύβω ότι η ομάδα μου είναι Ηρακλής αλλά έχει εδώ και πολλά χρόνια που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει κερδίσει εμένα και τον γιο μου και πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει σε Βαρκελώνη, Λυών την ομάδα και επόμενος στόχος είναι να βρεθούμε στο Μονακό.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2544
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 17, 2025 6:28 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 5:43 pm
Τι νόημα έχει η ανανέωση του συμβολαίου του Μωραΐτη? Αν θεωρούμε πως δεν χωράει τώρα, θα χωράει του χρονου μαζί με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αβδάλα στην ομάδα?
Δεν πρόκειται να έρθει ο Αβδάλας του χρόνου. Ή θα συνεχίσει κολλέγιο με λεφτά που δεν θα πάρει Ευρώπη ή θα πάει στο draft(το πιο πιθανό) και θα κάτσει 1-2 χρονιές εκεί μέχρι να πιάσει ή να επιστρέψει Ευρώπη.
Επίσης δεν ξέρουμε αν ο Σλούκας θα σταματήσει το 2026 που τελειώνει το συμβόλαιο του ή θα παίξει άλλη μια χρονιά ακόμα, ίσως σκέφτονται και αυτό.

0
Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C

Τρί Ιουν 17, 2025 6:36 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 4:57 pm
Αφηστε το ταις 34 χρονων δεν ειδατε οτι οτι δε μπορουσε να στριψει κ τον περνουσαν σα σταματημενο?κ ο βαλατσιουνας σε τι κατασταση ειναι?μπορει να κουνηθει η θα τον περναν κ θα βλεπει!33 ειναι κ αυτος!αθλητικοτητα θελει η ευρωλιγκα!
Καλά όχι πως αν ερχόταν ο βαλαντσιουνας σε μας θα στεναχωριόμασταν κιόλας αλλά σίγουρα αν πάμε σε καλό πεντάρι όπως τον τουρουρου(έχουμε και ετοιμο τραγούδι) από προσβασιμες επιλογές θα ήταν το ιδανικο σεναριο

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 17, 2025 6:37 pm

MOZZARTDR έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 6:15 pm
Καταρχήν να σας συστηθώ γιατί έχει εδώ και 2 χρόνια που σας παρακολουθώ ανά περιόδους και είναι αρκετά ενδιαφέρον το blog καθώς και το επίπεδο αρκετών εδώ μέσα όσο αφορά τις γνώσεις τις απόψεις και τις αναλύσεις.Ειμαι κάτοικος εξωτερικού και συγκεκριμένα μένουμε οικογενειακώς στο Νότο της Γαλλίας.Δε σας κρύβω ότι η ομάδα μου είναι Ηρακλής αλλά έχει εδώ και πολλά χρόνια που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει κερδίσει εμένα και τον γιο μου και πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει σε Βαρκελώνη, Λυών την ομάδα και επόμενος στόχος είναι να βρεθούμε στο Μονακό.
:welcome:

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 17, 2025 6:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 4:13 pm
big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 4:09 pm

Tο defence rating το περσινό του είναι στο 3steps, ειναι 110 το οποίο είναι εξαιρετικό νούμερο.Στατιστικα στην αμυνα ο Λεσορ πέρσι ήταν εξαιρετικός (ήταν ένας από τους λόγους της καλής μας αμυνας)

https://3stepsbasket.com/player/mathias ... eague-2024

Τα hedge out κ recover τα είχε βγάλει ο Τσιμπος μόλις το βρω θα το ποσταρω
Ναι, για το defensive rating και τέτοια ψιλο-στανταρντ advanced stats ξέρω που να βρώ. Για το hedge and recover ρώτησα πιο πολύ γιατί μου κάνει πολλή εντύπωση πως μπορεί να αποτυπωθεί σε στατς αυτό. Δηλαδή τι μετράει; Την ώρα που κάνει ο παίκτης να επιστρέψει από την ώρα που γίνεται το σκριν; Μετράει αν ο παίκτης πάρει την μπάλα ή όχι; Μετράει αν θα την πάρει και θα έχει άστοχη προσπάθεια; Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα μετρηθεί αυτό.
Μάλλον μετράει πόσους πόντους ανά κατοχή δέχεται ο καθε ψηλός μετά από κάθε τέτοια δράση.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 17, 2025 6:44 pm

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 17, 2025 5:43 pm
Τι νόημα έχει η ανανέωση του συμβολαίου του Μωραΐτη? Αν θεωρούμε πως δεν χωράει τώρα, θα χωράει του χρονου μαζί με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αβδάλα στην ομάδα?
Δεν πρόκειται να έρθει ο Αβδάλας του χρόνου. Ή θα συνεχίσει κολλέγιο με λεφτά που δεν θα πάρει Ευρώπη ή θα πάει στο draft(το πιο πιθανό) και θα κάτσει 1-2 χρονιές εκεί μέχρι να πιάσει ή να επιστρέψει Ευρώπη.
Επίσης δεν ξέρουμε αν ο Σλούκας θα σταματήσει το 2026 που τελειώνει το συμβόλαιο του ή θα παίξει άλλη μια χρονιά ακόμα, ίσως σκέφτονται και αυτό.
Η ευκαιρία του Αβδαλα για το ΝΒΑ είναι το επόμενο καλοκαίρι, μετά δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει ξανά στο draft νομίζω. Θα πρέπει αργότερα να βγάλει ματιά σε κάποια άλλη λίγκα και να τον υπογράψουν από εκεί ως undrafted. Αν δεν τον πάρουν στο ΝΒΑ λοιπόν (όπου δεν τον κόβω να μένει για πάνω από 2 χρόνια) πιστεύεις πραγματικά πως θα κάτσει μέχρι το 2028 στο κολλέγιο? Μου φαίνεται τεράστια υπερβολή. Εγώ νομίζω πως σε 2 χρονάκια από τώρα θα μπορεί κανονικά να υπολογίζεται ως 5ος γκαρντ της ομάδας για πλάκα. Άρα μετά τον Μωραΐτη τι να τον κάνουμε? Αφού λέμε πως ήδη δεν χωράει. Μόνο αν τον κρατάμε για αντι-Σλουκα μελλοντικά που δεν μου βγάζει νόημα.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 17, 2025 6:56 pm

Πολύ ωραία κάποια από τα σχόλια που διάβασα εδώ για την αξία της καλής άμυνας σε ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμο. Βασικά δεν μιλάμε για καλή άμυνα, αλλά για two way χαρακτήρα. Αν μια ομάδα έχει πολλούς σούπερ επιθετικούς παίχτες αλλά αμυντικά μπάζει, πρέπει να το κοιτάξει, αν από την άλλη μια ομάδα παίζει σούπερ στα μετόπισθεν αλλά στα κρίσιμα δυσκολεύεται να βάλει τη μπάλα στο καλάθι, πρέπει να το κοιτάξει από την ανάποδη. Εμείς σκόρερ έχουμε πολλούς, αμυντικούς ελάχιστους και επειδή η άμυνα πέρα από τη διάθεση και τη κακή τακτικά προετοιμασία χρειάζεται και παίχτες ΙΚΑΝΟΥΣ σε αυτό, θέλουν προσοχή οι 2 τελευταίες κινήσεις που αναμένουμε από τον Αταμαν για φέτος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 17, 2025 7:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Η ευκαιρία του Αβδαλα για το ΝΒΑ είναι το επόμενο καλοκαίρι, μετά δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει ξανά στο draft νομίζω. Θα πρέπει αργότερα να βγάλει ματιά σε κάποια άλλη λίγκα και να τον υπογράψουν από εκεί ως undrafted. Αν δεν τον πάρουν στο ΝΒΑ λοιπόν (όπου δεν τον κόβω να μένει για πάνω από 2 χρόνια) πιστεύεις πραγματικά πως θα κάτσει μέχρι το 2028 στο κολλέγιο? Μου φαίνεται τεράστια υπερβολή. Εγώ νομίζω πως σε 2 χρονάκια από τώρα θα μπορεί κανονικά να υπολογίζεται ως 5ος γκαρντ της ομάδας για πλάκα. Άρα μετά τον Μωραΐτη τι να τον κάνουμε? Αφού λέμε πως ήδη δεν χωράει. Μόνο αν τον κρατάμε για αντι-Σλουκα μελλοντικά που δεν μου βγάζει νόημα.
Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο πλέον, αν τα λεφτά που παίρνει ειναι όντως κοντά στο εκατομμύριο γιατί να μην κάτσει και μέχρι το 2029 (τετραετία δηλαδή), στα 23 του θα είναι, το NCAA πλέον γίνεται πιο ισχυρό, γιατί να έρθει νωρίτερα για να είναι το 5ο γκαρντ στον Παναθηναϊκό (ή οπουδήποτε αλλού)

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 867
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 17, 2025 7:22 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πολύ ωραία κάποια από τα σχόλια που διάβασα εδώ για την αξία της καλής άμυνας σε ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμο. Βασικά δεν μιλάμε για καλή άμυνα, αλλά για two way χαρακτήρα. Αν μια ομάδα έχει πολλούς σούπερ επιθετικούς παίχτες αλλά αμυντικά μπάζει, πρέπει να το κοιτάξει, αν από την άλλη μια ομάδα παίζει σούπερ στα μετόπισθεν αλλά στα κρίσιμα δυσκολεύεται να βάλει τη μπάλα στο καλάθι, πρέπει να το κοιτάξει από την ανάποδη. Εμείς σκόρερ έχουμε πολλούς, αμυντικούς ελάχιστους και επειδή η άμυνα πέρα από τη διάθεση και τη κακή τακτικά προετοιμασία χρειάζεται και παίχτες ΙΚΑΝΟΥΣ σε αυτό, θέλουν προσοχή οι 2 τελευταίες κινήσεις που αναμένουμε από τον Αταμαν για φέτος.
Bonga στο 3 (μην γελάτε, είναι εξαιρετικό fit) και παίχτης τύπου Οτούρου στο 5.
Και είσαι κομπλέ.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 17, 2025 7:32 pm

Conan1982 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο πλέον, αν τα λεφτά που παίρνει ειναι όντως κοντά στο εκατομμύριο γιατί να μην κάτσει και μέχρι το 2029 (τετραετία δηλαδή), στα 23 του θα είναι, το NCAA πλέον γίνεται πιο ισχυρό, γιατί να έρθει νωρίτερα για να είναι το 5ο γκαρντ στον Παναθηναϊκό (ή οπουδήποτε αλλού)
Δεν υπάρχει ηλικιακος περιορισμός στα κολλέγια? Πάει οποιος γουσταρει και θεωρείται επαγγελματική λίγκα?

0
JohnnyPao

champion

Airman έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Και είσαι κομπλέ.
Δεν θα έχουμε Ρογκα στο 3?

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 867
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 17, 2025 7:40 pm

JohnnyPao έγραψε:
Airman έγραψε:

Και είσαι κομπλέ.
Δεν θα έχουμε Ρογκα στο 3?
Λέω το ιδανικό κατά τη γνώμη μου πριν υπογράψει...ο ρόγκα είναι εξαιρετική επιλογή ελέω διαβατηρίου και επειδή έχει κάποια στοιχεία που μας κάνουν... όχι όμως όλα.... ανέφερα τον bonga γιατί υπάρχουν αμυντικά φίλτρα σπουδαία και υπάρχει κ αισθητή βελτίωση στο σουτ

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 17, 2025 7:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Δεν υπάρχει ηλικιακος περιορισμός στα κολλέγια? Πάει οποιος γουσταρει και θεωρείται επαγγελματική λίγκα?
Γενικότερα δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ηλικιακός περιορισμός, αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι μέχρι πρόσφατα οι αθλητές απαγορευόταν αυστηρά να αμοίβονται. Έχουμε κάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση, από εδώ κάπου ξεκινά αν σε ενδιαφέρει το θέμα:
viewtopic.php?p=219348#p219348

0
Stelios97

junior
Reactions: 30
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 17, 2025 8:01 pm

Ρογκαβοπουλος στο 3 λογω διαβατηριου κ οπωσδηποτε στο 4 κ 5 παιχτες!το διδυμο χουαντσο μητογλου δε τραβαει!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”