yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 9:40 pm
Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 9:31 pm
Και οι 2 προσεγγίσεις λανθασμένες αυτές που περιγράφεις κατά τη γνώμη μου για πολλούς λόγους. Σίγουρα όμως η 1η, δηλαδή ο αφορισμός πριν καν αρχίσουν τις μεταγραφές οι ομάδες και πριν καν δύνανται να ανακοινώσουν παίχτες με συμβόλαιο (βλέπε Μισιτς) στερείται κάθε λογικής...Η 2η προσέγγιση, αν και επί της ουσίας μιλάμε για οπαδούς της νίκης που στηρίζουν μόνο στα εύκολα, τουλάχιστον περιμένουν να δουν πρώτα. Και τα 2 προβληματικά....
στη δεύτερη προσέγγιση δε κρίνω το πώς θα συμπεριφερθεί κάποιος εξ ου και το
"μέχρι να γκρινιάξεις ή να αρχίσεις τα ΘΜΑ ή οτιδήποτε ενδιάμεσο". το να έχεις κάποια δεδομένα π.χ. έφυγε αυτός, ήρθε ο άλλος σηκώνει άπειρες γνώμες για το αν σου αρέσει το ρόστερ ή όχι, τι θα έκανες διαφορετικά κτλ
μπορώ δηλαδή να δεχτώ και το "με αυτό το ρόστερ δε πάμε πουθενά" και το "πάμε να τα σηκώσουμε όλα", είναι και τα δύο εκτιμήσεις κάποιων φιλάθλων σε ένα φόρουμ.
το να υπάρχει είτε απογοήτευση είτε υπερενθουσιασμός τόσο νωρίς το βρίσκω λίγο υπερβολικό.
Σύμφωνοι, απλά και εγώ πχ θεωρώ κάπως υπερβολικό να πιστεύει ο Μήτσος από τη Λούτσα που ανάθεμα και αν έχει χτυπήσει μπάλα ποτέ του, ότι επειδή έχει στα χέρια του ένα πληκτρολόγιο και κάνει πως βλέπει το άθλημα αυτό από την τηλεόραση, κατέχει καλύτερα από τον εκάστοτε κόουτς. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ίδιος Μήτσος κατέχει καλύτερα και τα της οικονομίας αφού ελαφρά τη καρδία, σκορπάει εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπάρχει αύριο. Αγαπάμε τις ομάδες μας και το σπορ αυτό, θέλουμε φυσικά το καλύτερο, αλλά καμιά φορά δεν χρειάζονται και υπεραναλύσεις αν θες πριν ξεκινήσουν τα επίσημα και κυρίως πριν δούμε το κάθε κομμάτι στο παρκέ. Οταν η ομάδα μου υπέγραφε τον Γκραντ, σχολιάστηκε μέχρι και το τσαντάκι που φορούσε στην μέση, το ανάποδο καπέλο του, ότι έχει παιξει στον προμηθέα και πάει λέγοντας. Τώρα όλοι αυτοί αποθεώνουν τον καλύτερο αμυντικό, την ψυχή, τον ακούραστο και όλα τα συναφή. Συνεπώς, προσωπικά δε βρίσκω λογική σε καμία τέτοια κατάσταση, πολύ περισσότερο σαφώς ναι, σε αυτούς που μιλούν με υποθετικά δεδομένα, με τις εικασίες που έχουν πλάσει ως πραγματικότητα.