Είναι πολύ μπακαλίστικη η συζήτηση με τα λεπτά. Κάποιος μπορεί να είναι τραυματίας, ντεφορμέ, να μην βγαίνει κάποιο ματς σε έναν παίχτη κτλ. Αν δεν είχες τόσα γκαρντ πχ εσύ φέτος σαν ΟΣΦΠ, είμαι περίεργος ποιος θα έπαιζε στους τελικούς....
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Airman
- Reactions: 893
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αντιλέγω αλλά αυτό που λες έχει και άλλη όψη , στον ολυμπιακό βγήκε στον ΠΑΟ βλέπε λορεντζο δε βγήκε . Επίσης εγώ σαν Ολυμπιακός εξαιτίας λίγο ατυχούς σχεδιασμού είχα πολλούς παίχτες επιρρεπείς στους τραυματισμούς . Ο Ναν και ο Γκραντ δεν παθαίνουν ούτε συνάχι (χτύπα ξύλο ) . Επίσης ο Αταμαν πέρυσι έδινε 26 λεπτά στον Γκραντ και 7,5 στον Καλαϊτζάκη, σύνολο 33,5 λεπτά σε παίχτες με αμυντικό προσανατολισμό , ο Γκραντ είναι παιχταράς γενικά αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Φέτος γιατί να το μειώσει αυτό , αφού δεν έχει άλλον two way παίχτη στην περιφέρεια .
0
-
- Reactions: 2451
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στο μεταξύ παρατηρώ πως φέτος μένει ελεύθερος ο οσονούπω 37χρονος Rodrigue Beaubois. Μεγάλη μου καψούρα από τότε που έπαιζε στην Μπασκονια και βασικά μπασκετικό μου απωθημένο που δεν ήρθε ποτέ στον ΠΑΟ ενώ ήταν το ιδανικό 2αρι για να βάλεις δίπλα στον Νικ Καλαθη στα πικ του. Τέλος πάντων, τη χρονιά που μας πέρασε ο Γάλλος έπαιζε 19 λεπτά μέσο όρο στην Εφες και έβαζε 9 ποντάκια με 55% διποντο και 45% τρίποντο, ενώ πριν τραυματιστεί ήταν παράγοντας για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του στο κλείσιμο της σεζόν. Θα μας χάλαγε να τον παίρναμε φέτος για μπακαπ 3αρι με ένα μονοετές συμβόλαιο και του χρόνου να τον αντικαθιστούσε αρμονικά ο Ρογκαβόπουλος χωρίς να χρειαζόταν να πληρώσουμε αυτή την υπέρογκη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του αυτό το καλοκαίρι? Στη θέση "3" με 20-25 λεπτά του Osman, 5-10 του Grant και 10-15 του Beaubois μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι. Και του χρόνου αντι για τον Γάλλο βάζεις τον Ρογκα χωρίς ρήτρα.
ΥΓ. Όπου Beaubois, μπορείτε να βάλετε και το όνομα του Causeur, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος φέτος.
ΥΓ. Όπου Beaubois, μπορείτε να βάλετε και το όνομα του Causeur, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος φέτος.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Ιουν 17, 2025 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπομπουά είναι οριακά 1.90. Ποιο 3; Πιο εύκολα παίζει 3 ο Γκραντ και ο Ναν, παρά ο ΜπομπουάJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 10:41 pmΣτο μεταξύ παρατηρώ πως φέτος μένει ελεύθερος ο οσονούπω 37χρονος Rodrigue Beaubois. Μεγάλη μου καψούρα από τότε που έπαιζε στην Μπασκονια και βασικά μπασκετικό μου απωθημένο που δεν ήρθε ποτέ στον ΠΑΟ ενώ ήταν το ιδανικό 2αρι για να βάλεις δίπλα στον Νικ Καλαθη στα πικ του. Τέλος πάντων, τη χρονιά που μας πέρασε ο Γάλλος έπαιζε 19 λεπτά μέσο όρο στην Εφες και έβαζε 9 ποντάκια με 55% διποντο και 45% τρίποντο, ενώ πριν τραυματιστεί ήταν παράγοντας για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του στο κλείσιμο της σεζόν. Θα μας χάλαγε να τον παίρναμε φέτος για μπακαπ 3αρι με ένα μονοετές συμβόλαιο και του χρόνου να τον αντικαθιστούσε αρμονικά ο Ρογκαβόπουλος χωρίς να χρειαζόταν να πληρώσουμε αυτή την υπέρογκη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του αυτό το καλοκαίρι? Στη θέση "3" με 20-25 λεπτά του Osman, 5-10 του Grant και 10-15 του Beaubois μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι. Και του χρόνου αντι για τον Γάλλο βάζεις τον Ρογκα χωρίς ρήτρα.
0
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2451
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 10:45 pmYπαρχει μια μικρή λεπτομέρεια Τζονυ
Ο Μπομπουα δεν είναι 3ρι
Για χρόνια έπαιζε στο "3" δίπλα σε Micic και Larkin, όπως και φέτος πριν έρθει ο Dozier δίπλα σε Thompson και Larkin. Δεν παίζει ρόλο μόνο το ύψος, είναι πολύ μακρύς ο Γάλλος με τεράστιο wingspan.
O Causeur σας αρέσει ανταυτού? Θέλουμε ένα μην φανταχτερό ονομα με εμπειρία, καλή άμυνα και σούπερ σουτ που θα κάνει τη δουλειά για 1 χρόνο και θα δώσει μετά τη θέση στο Ρογκα, ώστε να μην πληρώσουμε τη ρήτρα φέτος.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4470
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αύριο στην Αθήνα ο Αταμάν, επίκειται συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπως αποκάλυψε μέσω Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.
Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη (18/6) στην Αθήνα, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι θα έχει «σύσκεψη κορυφής» με τον Εργκίν Αταμάν, όπου φυσικά θα τεθούν επί τάπητος και η μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού.
Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη (18/6) στην Αθήνα, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι θα έχει «σύσκεψη κορυφής» με τον Εργκίν Αταμάν, όπου φυσικά θα τεθούν επί τάπητος και η μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού.
1
1

- Airman
- Reactions: 893
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Το να πας σε αυτό το επίπεδο και με τόσους αγώνες με 3 γκαρντ καλά και 1 μέτριο πχ, απλά και μόνο για να σου βγαίνει το εξελάκι των λεπτών είναι περίεργο. To να έχεις 4 παίχτες με two-way χαρακτήρα είναι απίθανο και μάλιστα θα πρέπει να προσδιορίζουμε και το τι σημαίνει two-way. Ο Καλάθης πχ ήταν φανταστικός αμυντικός και παράλληλα έγραφε για πλάκα 10+ πόντους, 10+ ασίστ και μερικά ριμπάουντ. Την άμυνα γενικά δε στη διαμορφώνουν μόνο τα γκαρντ καθότι δεν πάμε να παίξουμε άμυνα πλέον όπως παίζαμε παλια στο σχολείο, δηλαδή ο κοντός να πιάνει τον κοντό, ο ψηλός τον ψηλό κτλ. Αν θες την άποψή μου, αλλάζει και το μπάσκετ. Οι διαιτητές σφυρίζουν αλλιώς, τα ματς δεν πάνε πλέον στους 60 πόντους. Στο Φαιναλ Φορ ο ΠΑΟ έφαγε 82 και έβαλε μόνο 76. Αν μπορούσε να βάλει 83, θα κέρδιζε. Γενικά ούτε την πρώτη χρονιά είχα θεωρητικά καλή αμυντική ομάδα. Είχα τον ασόβαρο Λούκα, τον Σλούκα, τον ίδιο Ναν και τον Γκραντ. Ποια η διαφορά ; Θα προτιμήσω να μείνω στην αισιόδοξη πλευρά του δρόμου. Οτι ο εκάστοτε αντίπαλος θα πρέπει να ανησυχήσει του χρόνου πρώτα ο ίδιος για την επίθεσή μου και μετά ίσως να κοιτάξει να βάλει περισσότερους πόντους.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 10:33 pmΔεν αντιλέγω αλλά αυτό που λες έχει και άλλη όψη , στον ολυμπιακό βγήκε στον ΠΑΟ βλέπε λορεντζο δε βγήκε . Επίσης εγώ σαν Ολυμπιακός εξαιτίας λίγο ατυχούς σχεδιασμού είχα πολλούς παίχτες επιρρεπείς στους τραυματισμούς . Ο Ναν και ο Γκραντ δεν παθαίνουν ούτε συνάχι (χτύπα ξύλο ) . Επίσης ο Αταμαν πέρυσι έδινε 26 λεπτά στον Γκραντ και 7,5 στον Καλαϊτζάκη, σύνολο 33,5 λεπτά σε παίχτες με αμυντικό προσανατολισμό , ο Γκραντ είναι παιχταράς γενικά αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Φέτος γιατί να το μειώσει αυτό , αφού δεν έχει άλλον two way παίχτη στην περιφέρεια .
1
1

- mikebramosfan
- Reactions: 17
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0