montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:20 amΤου τα έχω σφυρίξει ήδη να τα έχει έτοιμα:
Missile (από τις ρουκέτες που θα ρίχνει) ο Vasilator (κατά το terminator).

Συντονιστής: Captains
montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:20 amΤου τα έχω σφυρίξει ήδη να τα έχει έτοιμα:
Mίσιτς Ιμποσιμπολ και Κύπριος αδύναμος κρίκος να πετάγεται και να λέει Πόσιμπολ θέλουμεmontechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:20 amΤου τα έχω σφυρίξει ήδη να τα έχει έτοιμα:
η δικη μου επαφη ειναι σε διακοπες. ακομα και ετσι μπορει να ξερει κατι αλλα δεν τον ενοχλω γιατι μπορει να ακουσω και καμια χριστοσταθμιση, δεν ειναι και φιλος μου. τελευταια ενημερωση ηταν τοτε που υποτιθεται βρεθηκε ο Μισιτς με τους αφους και συζητησανε και εγινε χαμος στα σοσιαλ.berry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:20 amΠάρτε κανα τηλέφωνο μην είστε αντικοινωνικοι
Ρωτήστε τι κάνει και η μαμά τους το σκυλί τους φέρτε το με τρόπο μην είστε ουγκανοι
Τι κάνει η κυρά Τασία ρε ; Μου έλειψαν τα ντολμαδάκια της .Να σου πω ρε μιας και το φέρε η κουβέντα, με Μισιτς τι γίνεται;
Αμάν ρε τα αυτονόητα πρέπει να σας λέω; πφφφφ
χρησιμοποιησε το ονομα μου και δεν θα εχεις προβλημαHeisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:27 am
η δικη μου επαφη ειναι σε διακοπες. ακομα και ετσι μπορει να ξερει κατι αλλα δεν τον ενοχλω
Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:27 amαλλα δεν τον ενοχλω γιατι μπορει να ακουσω και καμια χριστοσταθμισηberry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:20 amΠάρτε κανα τηλέφωνο μην είστε αντικοινωνικοι
Ρωτήστε τι κάνει και η μαμά τους το σκυλί τους φέρτε το με τρόπο μην είστε ουγκανοι
Τι κάνει η κυρά Τασία ρε ; Μου έλειψαν τα ντολμαδάκια της .Να σου πω ρε μιας και το φέρε η κουβέντα, με Μισιτς τι γίνεται;
Αμάν ρε τα αυτονόητα πρέπει να σας λέω; πφφφφ
Διαμαντόπουλο ξεκάθαρα ειδικά μετά το αλησμόνητο " ο Μιροτιτς ειναι πρακτικα παικτης του Ολυμπιακου " δεν χωράει αμφιβολίαHeisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:10 amo Iωαννου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα μισιτς, αλλα ο διαμαντοπουλος σημερα στους μπεταραδες ειπε οτι ειναι ορθανοιχτο το θεμα Μισιτς και εκλεισε και το ματι.
Διαλεχτε
Ξέρω ότι θα μας βγάλω εκτός κλίματος και πιθανόν να φανώ γραφικός, αλλά αυτή η κάκιστη συνήθεια του coach δεν υπάρχει να λόγος να επαναλαμβάνεται για χαβαλέ.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:53 amHeisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 12:27 am
αλλα δεν τον ενοχλω γιατι μπορει να ακουσω και καμια χριστοσταθμιση
Χριστοστάθμιση;;; Σίγουρα η επαφή σου είναι ο ίδιος ο κόουτς (ΓΜΤΧ)![]()
υπαρχει προταση στον Μισιτς απο εμας 10,6 συνολο για τριετες. το οτι θα αποφασισει πιο μετα που θα παει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει θεμα μισιτς. ολοι στο περιμενε ειναι.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 1:08 amΈλα θα σας πω εγώ που ρώτησα έναν δημοσιογράφο από αυτούς που αναφέρατε. Προς το παρών υπόθεση Μισιτς δεν υπάρχει, είναι όλα σε αρχικό στάδιο και θα πάρει μέρες το όλο θέμα, τίποτα δεν θα γίνει πριν μπει ο Ιούλιος, ο παίκτης κάνει υπομονή και δεν βιάζεται καθώς ξέρει ότι είναι hot οπότε περιμένει να ακούσει όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσει με την ησυχία του… αυτα
Έχει και μέσον!berry έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 11:18 pmΞαδερφος του Λι μη το γελάςDante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 11:13 pmΈχω φρέσκο πράμα, παίδες! Σπαρταραει ακόμα!!
https://www.sportime.gr/basket/olympiak ... tzoka-101/