πρεπει να φανει οτι συμμετεχει και αυτοςmikebramosfan έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 11:15 pmΑχρείαστο εντελώς..Ας βρεθούν κατευθείαν Σαρπ με φρι χωρίς τους ενδιάμεσους

Συντονιστής: Captains
πρεπει να φανει οτι συμμετεχει και αυτοςmikebramosfan έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 11:15 pmΑχρείαστο εντελώς..Ας βρεθούν κατευθείαν Σαρπ με φρι χωρίς τους ενδιάμεσους
Σου είπα και πριν ότι καταλαβαίνω τη λογική σου και κυρίως δεν είμαι ούτε ο Αταμαν ούτε ο Μπαρτζωκας , προφανώς και οι δύο μαζί δεν ξέρουν όσο μπάσκετ ξέρω εγώ , αλλά αυτοί αποφασίζουν .Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 10:56 pmΤο να πας σε αυτό το επίπεδο και με τόσους αγώνες με 3 γκαρντ καλά και 1 μέτριο πχ, απλά και μόνο για να σου βγαίνει το εξελάκι των λεπτών είναι περίεργο. To να έχεις 4 παίχτες με two-way χαρακτήρα είναι απίθανο και μάλιστα θα πρέπει να προσδιορίζουμε και το τι σημαίνει two-way. Ο Καλάθης πχ ήταν φανταστικός αμυντικός και παράλληλα έγραφε για πλάκα 10+ πόντους, 10+ ασίστ και μερικά ριμπάουντ. Την άμυνα γενικά δε στη διαμορφώνουν μόνο τα γκαρντ καθότι δεν πάμε να παίξουμε άμυνα πλέον όπως παίζαμε παλια στο σχολείο, δηλαδή ο κοντός να πιάνει τον κοντό, ο ψηλός τον ψηλό κτλ. Αν θες την άποψή μου, αλλάζει και το μπάσκετ. Οι διαιτητές σφυρίζουν αλλιώς, τα ματς δεν πάνε πλέον στους 60 πόντους. Στο Φαιναλ Φορ ο ΠΑΟ έφαγε 82 και έβαλε μόνο 76. Αν μπορούσε να βάλει 83, θα κέρδιζε. Γενικά ούτε την πρώτη χρονιά είχα θεωρητικά καλή αμυντική ομάδα. Είχα τον ασόβαρο Λούκα, τον Σλούκα, τον ίδιο Ναν και τον Γκραντ. Ποια η διαφορά ; Θα προτιμήσω να μείνω στην αισιόδοξη πλευρά του δρόμου. Οτι ο εκάστοτε αντίπαλος θα πρέπει να ανησυχήσει του χρόνου πρώτα ο ίδιος για την επίθεσή μου και μετά ίσως να κοιτάξει να βάλει περισσότερους πόντους.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 10:33 pm
Δεν αντιλέγω αλλά αυτό που λες έχει και άλλη όψη , στον ολυμπιακό βγήκε στον ΠΑΟ βλέπε λορεντζο δε βγήκε . Επίσης εγώ σαν Ολυμπιακός εξαιτίας λίγο ατυχούς σχεδιασμού είχα πολλούς παίχτες επιρρεπείς στους τραυματισμούς . Ο Ναν και ο Γκραντ δεν παθαίνουν ούτε συνάχι (χτύπα ξύλο ) . Επίσης ο Αταμαν πέρυσι έδινε 26 λεπτά στον Γκραντ και 7,5 στον Καλαϊτζάκη, σύνολο 33,5 λεπτά σε παίχτες με αμυντικό προσανατολισμό , ο Γκραντ είναι παιχταράς γενικά αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Φέτος γιατί να το μειώσει αυτό , αφού δεν έχει άλλον two way παίχτη στην περιφέρεια .
Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 11:41 pmΣου είπα και πριν ότι καταλαβαίνω τη λογική σου και κυρίως δεν είμαι ούτε ο Αταμαν ούτε ο Μπαρτζωκας , προφανώς και οι δύο μαζί δεν ξέρουν όσο μπάσκετ ξέρω εγώ , αλλά αυτοί αποφασίζουν .Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 10:56 pm
Το να πας σε αυτό το επίπεδο και με τόσους αγώνες με 3 γκαρντ καλά και 1 μέτριο πχ, απλά και μόνο για να σου βγαίνει το εξελάκι των λεπτών είναι περίεργο. To να έχεις 4 παίχτες με two-way χαρακτήρα είναι απίθανο και μάλιστα θα πρέπει να προσδιορίζουμε και το τι σημαίνει two-way. Ο Καλάθης πχ ήταν φανταστικός αμυντικός και παράλληλα έγραφε για πλάκα 10+ πόντους, 10+ ασίστ και μερικά ριμπάουντ. Την άμυνα γενικά δε στη διαμορφώνουν μόνο τα γκαρντ καθότι δεν πάμε να παίξουμε άμυνα πλέον όπως παίζαμε παλια στο σχολείο, δηλαδή ο κοντός να πιάνει τον κοντό, ο ψηλός τον ψηλό κτλ. Αν θες την άποψή μου, αλλάζει και το μπάσκετ. Οι διαιτητές σφυρίζουν αλλιώς, τα ματς δεν πάνε πλέον στους 60 πόντους. Στο Φαιναλ Φορ ο ΠΑΟ έφαγε 82 και έβαλε μόνο 76. Αν μπορούσε να βάλει 83, θα κέρδιζε. Γενικά ούτε την πρώτη χρονιά είχα θεωρητικά καλή αμυντική ομάδα. Είχα τον ασόβαρο Λούκα, τον Σλούκα, τον ίδιο Ναν και τον Γκραντ. Ποια η διαφορά ; Θα προτιμήσω να μείνω στην αισιόδοξη πλευρά του δρόμου. Οτι ο εκάστοτε αντίπαλος θα πρέπει να ανησυχήσει του χρόνου πρώτα ο ίδιος για την επίθεσή μου και μετά ίσως να κοιτάξει να βάλει περισσότερους πόντους.
Τώρα στα υπόλοιπα το μπάσκετ προφανώς προχωράει αλλά όσο και να προχωρήσει την πρώτη γραμμή άμυνας θα την αποτελούν πάντα οι κοντοί αυτοί πιέζουν τη μπάλα κυρίως αυτοί είναι υπεύθυνοι για να καθυστερήσουν τα plays του αντιπάλου κτλ. Αν σε περνάει αερας στο 1 vs 1 ή τρως ένα σκριν και χάνεσαι πόσο να συμμαζέψει ο ψηλος; Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟ την προηγούμενη χρονιά ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας κατά τη γνώμη μου , τώρα αν αυτό μπορεί να καμουφλαριστεί βάζοντας περισσότερα θα δείξει .
Για να μην παρεξηγηθώ έχω πει αρκετές φορές ότι το εγχείρημα του μεγάλου ρόστερ δε μου άρεσε ούτε στην ομάδα μου .
Δεν είπα ποτέ να πας με τρία γκαρντ απλά θα πρέπει να υπάρχουν παίχτες με διαφορετικά πλεονεκτήματα και διαφορετικές αδυναμίες .
Ποιος θα δικαιωθεί θα το δείξει η χρονιά !
δηλαδη κατι σαν δανεικους?
JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 6:08 am
ΥΓ. Όσοι λέτε ότι ο Yurtseven έχει καλά στατιστικά για back-up center, για ρίξτε μια ματιά και στα νούμερα του Oturu. Σε 16 λεπτά μέσο όρο είχε 9 πόντους με 72% διποντο και 69% βολές, 4,5 ριμπάουντ και 1 τάπα, χωρίς να χάσει ούτε ματς φετος. Στα πλειοφ τώρα σε 5 παιχνίδια είχε σε 15 λεπτά μέσο όρο 8 πόντους με 77% διποντο και 70% βολές, 3,5 ριμπάουντ και 1,5 τάπες. Ιδανικη επιλογή και σε εξαιρετική ηλικία!