Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 4459
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εδώ και μέρες το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό. Το «Τριφύλλι» έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα φόργουορντ της Μπασκόνια, για τα πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και για το γεγονός πως πρόκειται για γηγενή αθλητή. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»
Οι απαιτήσεις της Μπασκόνια και του Κερεχέτα, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παναθηναϊκός φαίνεται να «παγώνει» την υπόθεση, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα υπερβολικά «θέλω» του προέδρου της βασκικής ομάδας.
Η Μπασκόνια έχει θέσει ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ για τον Ρογκαβόπουλο και με τα υπάρχουσα δεδομένα δεν συμβιβάζεται με λιγότερα χρήματα. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»
Οι απαιτήσεις της Μπασκόνια και του Κερεχέτα, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παναθηναϊκός φαίνεται να «παγώνει» την υπόθεση, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα υπερβολικά «θέλω» του προέδρου της βασκικής ομάδας.
Η Μπασκόνια έχει θέσει ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ για τον Ρογκαβόπουλο και με τα υπάρχουσα δεδομένα δεν συμβιβάζεται με λιγότερα χρήματα. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»
0
-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λογικο μου φαινεται, μαλλον θα παμε για 4/3αρι 3&D, εναν καλο σεντερ και κλεισαμε, ισως περιμενουμε κσι τον Γκριγκονις για λιγα λεπτα στο 3. Και ας ελπισουμε να παρουμε τον Ρογκα απο του χρονου.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 11:47 pmΕδώ και μέρες το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό. Το «Τριφύλλι» έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα φόργουορντ της Μπασκόνια, για τα πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και για το γεγονός πως πρόκειται για γηγενή αθλητή. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι πορτοκαλί είπαν ότι δεν μοιάζει να προχωράει η φάση με Ρογκαβόπουλο διότι η Μπασκόνια δεν πέφτει στις απαιτήσεις με τίποτα. Δεν είπαν πόσα δίνει η ομάδα βέβαια οπότε δεν ξέρω για τι διαφορά μιλάμε. Επίσης γενικά υπήρχε γενικά μια ατμόσφαιρα τύπου "ο Παναθηναικός δεν χρειάζεται πολλές κινήσεις", "ο Παναθηναικός έχει κλείσει όλο τον κορμό του και δεν βιάζεται", "ο Παναθηναικός μπορεί να τσεκάρει όλη την αγορά με ηρεμία" κλπ οπότε εγώ δεν θα περίμενα σύντομα μεταγραφή.
0

- τουλουμπα
- Reactions: 4459
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κλασσικα πραγματαnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 12:37 amΟι πορτοκαλί είπαν ότι δεν μοιάζει να προχωράει η φάση με Ρογκαβόπουλο διότι η Μπασκόνια δεν πέφτει στις απαιτήσεις με τίποτα. Δεν είπαν πόσα δίνει η ομάδα βέβαια οπότε δεν ξέρω για τι διαφορά μιλάμε. Επίσης γενικά υπήρχε γενικά μια ατμόσφαιρα τύπου "ο Παναθηναικός δεν χρειάζεται πολλές κινήσεις", "ο Παναθηναικός έχει κλείσει όλο τον κορμό του και δεν βιάζεται", "ο Παναθηναικός μπορεί να τσεκάρει όλη την αγορά με ηρεμία" κλπ οπότε εγώ δεν θα περίμενα σύντομα μεταγραφή.
σε κανα μηνα θα πουνε δεν υπαρχουν παιχτες τωρα ποιον να παρουμε να κανει την διαφορα κραταμε γιουρτσεβεν(η καποιον παρομοιο)
περιεργο που τα ειπαν αυτα σημερα μετα την συναντηση δγ αταμαν για τα μεταγραφικα
0
-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι ομάδες σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα, όχι μόνο χρόνο με τον χρόνο. Μιλάμε για 25χρονο παίχτη, έναν από τους καλύτερους spot up σούτερ, που εκτός των άλλων είναι και Έλληνας, που τους καλούς Έλληνες πάντα θα τους θέλουμε, ενώ είναι και ακριβώς ο παίχτης που θέλουμε πίσω από Osman.
Shorts , Sloukas , Toliopoulos
Nunn , Grant , Kalaitzakis
Osman , Grigonis , Papapetrou
Juancho , 4/3αρι , Samontourov
Lessort , 5αρι , Mitoglou
Αυτό πρέπει να είναι το ρόστερ μας και το επόμενο καλοκαίρι αλλάζουμε Grigonis με Ρογκαβόπουλο και κλείσαμε.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε αυτές είναι γνωστές παπάτζες. Εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε το παίζουμε ειδικοί αλλά έχουμε δει λιγάκι μπάσκετ. Ακόμα κι αν δεν βλέπεις ΝΒΑ, αν λίγο είχες δει τον παίκτη στη Φενέρ θα ήξερες ότι ήθελε πολλή πολλή δουλειά για να αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Το προφίλ του ήταν πασίγνωστο και προφανές (ειδικά αν τον έβλεπες και λίγο στο βίντεο). Τεσπα...περσινά αυτά. Δεν κατάλαβα ποτέ αυτή τη μεταγραφή.
0

-
- Reactions: 2391
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μια χαρά ήταν ο Γιουρτσεβέν. Ήρθε ως 2ος σέντερ και στάθηκε αξιοπρεπεστατα, άλλο που κάποιοι τον έβγαλαν άχρηστο επειδή δεν κατάφερε να σταθεί ως 1ος όταν τραυματίστηκε ο Λεσόρ. Βλέποντας τον Παπαγιάννη με τη Μονακό πάντως, ο Γιουρτσεβέν μπροστά του μοιάζει κλάσεις ανώτερος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 1:00 amΕ αυτές είναι γνωστές παπάτζες. Εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε το παίζουμε ειδικοί αλλά έχουμε δει λιγάκι μπάσκετ. Ακόμα κι αν δεν βλέπεις ΝΒΑ, αν λίγο είχες δει τον παίκτη στη Φενέρ θα ήξερες ότι ήθελε πολλή πολλή δουλειά για να αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Το προφίλ του ήταν πασίγνωστο και προφανές (ειδικά αν τον έβλεπες και λίγο στο βίντεο). Τεσπα...περσινά αυτά. Δεν κατάλαβα ποτέ αυτή τη μεταγραφή.
2
2

- shaq7
- Reactions: 6635
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καλα μεταξυ μας τωρα εκτος απο τον χουπφελας οι υπολοιποι βγαζαν πορισμα χωρις να τον εχουν δει η και να τον ειχαν δει δεν εχουν τις γνωσεις να τον κρινουν..γενικα οι ''ειδικοι΄΄ που εχουμε αλλα και οι δημοσιογραφοι ειναι για σφαλιαρες.Το αστειο ειναι που σκαει καποιος μενσα πχ και ξαφνικα ολοι τον ξερουν σαν την παλαμι του χεριου τους
Εδω διαβαζα τερατα για τον οσμαν..παικτη που επαιζε 20λ στο ΝΒΑ και δεν ειχαν ιδεα τι λεγαν για τα χαρακτηριστικα του..εγω θυμαμαι και εδω μεσα που εμπαινα και σας ελεγα περιμενετε και θα δειτε..ο παικτης ειναι καλος τσαμπα τον κραζετε,απλα θελει ρυθμο κτλ..ε και ο τυπος στο τελος ηταν ο καλυτερος σας παικτης πιθανοτατα.

Εδω διαβαζα τερατα για τον οσμαν..παικτη που επαιζε 20λ στο ΝΒΑ και δεν ειχαν ιδεα τι λεγαν για τα χαρακτηριστικα του..εγω θυμαμαι και εδω μεσα που εμπαινα και σας ελεγα περιμενετε και θα δειτε..ο παικτης ειναι καλος τσαμπα τον κραζετε,απλα θελει ρυθμο κτλ..ε και ο τυπος στο τελος ηταν ο καλυτερος σας παικτης πιθανοτατα.
0