Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Giannis14

junior
Reactions: 81
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 18, 2025 8:05 pm

todorris έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 7:38 pm
Ο Λεσόρ ανέβασε στο Χ γκρίνια για τους hatets ,με αμφισβητούν συνέχεια 3 χρόνια τώρα κτλ και κλείνει με την έκφραση "who is Τουλούμπας ? "
Τελευταία φορά που άκουσα την έκφραση who is …. Ηταν όταν ο Γιούρκας έβαλε την γκολάρα στην Μάντσεστερ. Είχε ρωτήσει τότε who is Yourkas.
Απλά τρέμω τι θα κάνει τώρα ο τουλουμπαζ

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4459
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 18, 2025 8:06 pm

todorris έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 7:38 pm
Ο Λεσόρ ανέβασε στο Χ γκρίνια για τους hatets ,με αμφισβητούν συνέχεια 3 χρόνια τώρα κτλ και κλείνει με την έκφραση "who is Τουλούμπας ? "

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 867
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιουν 18, 2025 10:56 pm

F4 ΟΑΚΑ ;;; :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιουν 18, 2025 11:47 pm

Εδώ και μέρες το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό. Το «Τριφύλλι» έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα φόργουορντ της Μπασκόνια, για τα πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και για το γεγονός πως πρόκειται για γηγενή αθλητή. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»

Οι απαιτήσεις της Μπασκόνια και του Κερεχέτα, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παναθηναϊκός φαίνεται να «παγώνει» την υπόθεση, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα υπερβολικά «θέλω» του προέδρου της βασκικής ομάδας.

Η Μπασκόνια έχει θέσει ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ για τον Ρογκαβόπουλο και με τα υπάρχουσα δεδομένα δεν συμβιβάζεται με λιγότερα χρήματα. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:17 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 11:47 pm
Εδώ και μέρες το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό. Το «Τριφύλλι» έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα φόργουορντ της Μπασκόνια, για τα πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και για το γεγονός πως πρόκειται για γηγενή αθλητή. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»

Οι απαιτήσεις της Μπασκόνια και του Κερεχέτα, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παναθηναϊκός φαίνεται να «παγώνει» την υπόθεση, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα υπερβολικά «θέλω» του προέδρου της βασκικής ομάδας.

Η Μπασκόνια έχει θέσει ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ για τον Ρογκαβόπουλο και με τα υπάρχουσα δεδομένα δεν συμβιβάζεται με λιγότερα χρήματα. «Ο Παναθηναϊκός κάνει στην άκρη την υπόθεση Ρογκαβόπουλου, εμπόδιο ο Κερεχέτα»
Λογικο μου φαινεται, μαλλον θα παμε για 4/3αρι 3&D, εναν καλο σεντερ και κλεισαμε, ισως περιμενουμε κσι τον Γκριγκονις για λιγα λεπτα στο 3. Και ας ελπισουμε να παρουμε τον Ρογκα απο του χρονου.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:34 am

JohnnyPao έγραψε:

Λογικο μου φαινεται, μαλλον θα παμε για 4/3αρι 3&D, εναν καλο σεντερ και κλεισαμε, ισως περιμενουμε κσι τον Γκριγκονις για λιγα λεπτα στο 3. Και ας ελπισουμε να παρουμε τον Ρογκα απο του χρονου.
του χρονου ποιος ζει ποιος πεθαινει

αν ας πουμε παει καλα η ομαδα και βγει ο παιχτης που θα ερθει στην θεση του ρογκα δεν χωραει και αυτος

μπορει επισης του χρονου να μην ασχολουμαστε καν με τι διαβατηρια θα εχουμε.... :ugeek:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3010
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:37 am

Οι πορτοκαλί είπαν ότι δεν μοιάζει να προχωράει η φάση με Ρογκαβόπουλο διότι η Μπασκόνια δεν πέφτει στις απαιτήσεις με τίποτα. Δεν είπαν πόσα δίνει η ομάδα βέβαια οπότε δεν ξέρω για τι διαφορά μιλάμε. Επίσης γενικά υπήρχε γενικά μια ατμόσφαιρα τύπου "ο Παναθηναικός δεν χρειάζεται πολλές κινήσεις", "ο Παναθηναικός έχει κλείσει όλο τον κορμό του και δεν βιάζεται", "ο Παναθηναικός μπορεί να τσεκάρει όλη την αγορά με ηρεμία" κλπ οπότε εγώ δεν θα περίμενα σύντομα μεταγραφή.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:41 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 12:37 am
Οι πορτοκαλί είπαν ότι δεν μοιάζει να προχωράει η φάση με Ρογκαβόπουλο διότι η Μπασκόνια δεν πέφτει στις απαιτήσεις με τίποτα. Δεν είπαν πόσα δίνει η ομάδα βέβαια οπότε δεν ξέρω για τι διαφορά μιλάμε. Επίσης γενικά υπήρχε γενικά μια ατμόσφαιρα τύπου "ο Παναθηναικός δεν χρειάζεται πολλές κινήσεις", "ο Παναθηναικός έχει κλείσει όλο τον κορμό του και δεν βιάζεται", "ο Παναθηναικός μπορεί να τσεκάρει όλη την αγορά με ηρεμία" κλπ οπότε εγώ δεν θα περίμενα σύντομα μεταγραφή.
κλασσικα πραγματα
σε κανα μηνα θα πουνε δεν υπαρχουν παιχτες τωρα ποιον να παρουμε να κανει την διαφορα κραταμε γιουρτσεβεν(η καποιον παρομοιο)

περιεργο που τα ειπαν αυτα σημερα μετα την συναντηση δγ αταμαν για τα μεταγραφικα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:45 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 12:34 am
JohnnyPao έγραψε:

του χρονου ποιος ζει ποιος πεθαινει

αν ας πουμε παει καλα η ομαδα και βγει ο παιχτης που θα ερθει στην θεση του ρογκα δεν χωραει και αυτος

μπορει επισης του χρονου να μην ασχολουμαστε καν με τι διαβατηρια θα εχουμε.... :ugeek:
Οι ομάδες σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα, όχι μόνο χρόνο με τον χρόνο. Μιλάμε για 25χρονο παίχτη, έναν από τους καλύτερους spot up σούτερ, που εκτός των άλλων είναι και Έλληνας, που τους καλούς Έλληνες πάντα θα τους θέλουμε, ενώ είναι και ακριβώς ο παίχτης που θέλουμε πίσω από Osman.

Shorts , Sloukas , Toliopoulos
Nunn , Grant , Kalaitzakis
Osman , Grigonis , Papapetrou
Juancho , 4/3αρι , Samontourov
Lessort , 5αρι , Mitoglou

Αυτό πρέπει να είναι το ρόστερ μας και το επόμενο καλοκαίρι αλλάζουμε Grigonis με Ρογκαβόπουλο και κλείσαμε.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:47 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 12:41 am
κλασσικα πραγματα
σε κανα μηνα θα πουνε δεν υπαρχουν παιχτες τωρα ποιον να παρουμε να κανει την διαφορα κραταμε γιουρτσεβεν(η καποιον παρομοιο)

περιεργο που τα ειπαν αυτα σημερα μετα την συναντηση δγ αταμαν για τα μεταγραφικα
Χεχε επίσης είπαν ότι ήταν στη θεωρία πολύ καλή η επιλογή Γιουρτσεβεν..."Που να ήξερε ο Παο ότι δεν θα έβγαινε; Κολλούσε πολύ καλά". Ε ας ρωτούσαν εμάς στην τελική αν δεν μπορούν :D

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:52 am

τον γιουρτσεβεν παντως ολοι οι ΄΄ειδικοι΄΄ υπερ παικταρα τον ειχαν βγαλει..εγω που δεν ειχα ιδεα ποιος ηταν περιμενα οτι θα σκασει κραμα σακιλ με ντειβις με αυτα που ακουγα..μετα απο αυτο δεν πιστευω τιποτα για κανεναν αν δεν το δω με τα ματια μου.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιουν 19, 2025 12:55 am

shaq7 έγραψε:
τον γιουρτσεβεν παντως ολοι οι ΄΄ειδικοι΄΄ υπερ παικταρα τον ειχαν βγαλει..εγω που δεν ειχα ιδεα ποιος ηταν περιμενα οτι θα σκασει κραμα σακιλ με ντειβις με αυτα που ακουγα..μετα απο αυτο δεν πιστευω τιποτα για κανεναν αν δεν το δω με τα ματια μου.
ολες τις μεταγραφες καλες τις βγαζουν τι περιμενεις να πει μια ομαδα ειναι σαπακι

αν και δεν τον ηξερε οτι μου φαινοταν κατι ιδιαιτερο περυσι για τον ρολο που υποτιθεται οτι θα τον παιρναμε εγω τον κρινω καλο
οπως και τον γκεμπριελ καλυτερο

ο περσινος ρολος ηταν για 10 λεπτα πισω απτον λεσορ

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Ιουν 19, 2025 1:00 am

shaq7 έγραψε:
Ε αυτές είναι γνωστές παπάτζες. Εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε το παίζουμε ειδικοί αλλά έχουμε δει λιγάκι μπάσκετ. Ακόμα κι αν δεν βλέπεις ΝΒΑ, αν λίγο είχες δει τον παίκτη στη Φενέρ θα ήξερες ότι ήθελε πολλή πολλή δουλειά για να αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Το προφίλ του ήταν πασίγνωστο και προφανές (ειδικά αν τον έβλεπες και λίγο στο βίντεο). Τεσπα...περσινά αυτά. Δεν κατάλαβα ποτέ αυτή τη μεταγραφή.

0
Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2391
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 19, 2025 1:03 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 1:00 am
shaq7 έγραψε:
Ε αυτές είναι γνωστές παπάτζες. Εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε το παίζουμε ειδικοί αλλά έχουμε δει λιγάκι μπάσκετ. Ακόμα κι αν δεν βλέπεις ΝΒΑ, αν λίγο είχες δει τον παίκτη στη Φενέρ θα ήξερες ότι ήθελε πολλή πολλή δουλειά για να αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Το προφίλ του ήταν πασίγνωστο και προφανές (ειδικά αν τον έβλεπες και λίγο στο βίντεο). Τεσπα...περσινά αυτά. Δεν κατάλαβα ποτέ αυτή τη μεταγραφή.
Μια χαρά ήταν ο Γιουρτσεβέν. Ήρθε ως 2ος σέντερ και στάθηκε αξιοπρεπεστατα, άλλο που κάποιοι τον έβγαλαν άχρηστο επειδή δεν κατάφερε να σταθεί ως 1ος όταν τραυματίστηκε ο Λεσόρ. Βλέποντας τον Παπαγιάννη με τη Μονακό πάντως, ο Γιουρτσεβέν μπροστά του μοιάζει κλάσεις ανώτερος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 19, 2025 1:03 am

καλα μεταξυ μας τωρα εκτος απο τον χουπφελας οι υπολοιποι βγαζαν πορισμα χωρις να τον εχουν δει η και να τον ειχαν δει δεν εχουν τις γνωσεις να τον κρινουν..γενικα οι ''ειδικοι΄΄ που εχουμε αλλα και οι δημοσιογραφοι ειναι για σφαλιαρες.Το αστειο ειναι που σκαει καποιος μενσα πχ και ξαφνικα ολοι τον ξερουν σαν την παλαμι του χεριου τους :roofl:

Εδω διαβαζα τερατα για τον οσμαν..παικτη που επαιζε 20λ στο ΝΒΑ και δεν ειχαν ιδεα τι λεγαν για τα χαρακτηριστικα του..εγω θυμαμαι και εδω μεσα που εμπαινα και σας ελεγα περιμενετε και θα δειτε..ο παικτης ειναι καλος τσαμπα τον κραζετε,απλα θελει ρυθμο κτλ..ε και ο τυπος στο τελος ηταν ο καλυτερος σας παικτης πιθανοτατα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”