Αν εχεις ΒΕΦΟΥΜΙ δεν θα ειναι μικρες..στο στοιχημα δηλαδη εκει που περσι ειχαμε 6 αποδοση ,του χρονου θα εχουμε 4..Γενικα παντως στο φ4 οι ιδιες 4-5 ομαδες μπαινουν εδω και αρκετα χρονια..Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 18, 2025 11:02 pmΟι πιθανότητες να πάρεις την Ευρωλίγκα, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, πάντα θα είναι μικρές. Παίζει ο Παναθηναϊκός, παίζει η Φενέρ, η Ρεάλ, η Μονακό, ίσως και η Εφές. Δεν έχω βάλει Μπάρτσα και σέρβικες, αλλά κι αυτές αθροιστικά κάποιες λίγες πιθανότητες θα τις έχουν. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους.
Προσωπικά πιστεύω ότι πάρει-δεν πάρει Μίσιτς ο Ολυμπιακός, δε θα κριθεί εκεί αν θα είναι φαβορί. Όταν πέρσι ήταν το πρώτο φαβορί (με την πραγματική έννοια του όρου) δε βλέπω πώς, αν δεν αποδυναμωθεί, δε θα είναι ξανά στην κουβέντα. Ναι ο Παναθηναϊκός ίσως να πάρει αυτός τον τίτλο του "πρώτου" φαβορί με την επιστροφή Λεσόρ και την απόκτηση Σορτς. Αλλά έχουμε μάθει ελπίζω ότι το να είσαι φαβορί δε λέει και κάτι.
Τι εννοούμε όμως να μην αποδυναμωθεί. Εννοούμε να καλύψει τα κενά που προέκυψαν στη θέση των Γκος (με καλύτερο παίκτη) και Φαλ-Ράιτ. Και να φρεσκάρει το ρόστερ, με αθλητικότητα, καθώς μεγαλώνουν όλοι ένα χρόνο.
Από εκεί και πέρα, αν, και κακώς το θεωρούμε σίγουρο, προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ εκεί τα πάντα ξεκινούν απ' την αρχή. Δε μετράνε φαβορί όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά σε δυναμικότητα. Το πιο σημαντικό είναι αν πάμε να είμαστε πνευματικά καλά. Όχι μια ομάδα που νιώθεις τη θηλιά στο λαιμό να την πνίγει. Δεν ξέρω αν ο κάθε Μίσιτς ανεβάζει την πίεση στον κόσμο, άρακαι στην ομάδα (που ίσως και να ισχύει). Ξέρω ότι αν δεν πας στο Φάιναλ Φορ να χαρείς το παιχνίδι σου, να μπεις με το μαχαίρι στα δόντια, χωρίς να έχεις κάτι να χάσεις, τότε το πράγμα δυσκολεύει. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ ομάδα με μεγάλο "πρέπει" να παίρνει τον τίτλο. Ίσως μόνο αυτές που έπαιζαν στην έδρα τους. Θυμάμαι την ΤΣΣΚΑ με ακραίο μπάτζετ να χάνει από εμάς. Θυμάμαι την Μπάρτσα με τεράστιο μπάτζετ (ο Μιροτιτς μόνο έπαιρνε 5μιση μύρια) να το χάνει επίσης. Και φυσικά εμάς φέτος.
Νομίζω ότι κι εμείς οι ίδιοι πρέπει να βγάλουμε λίγη πίεση από την ομάδα. Έρθει, δεν έρθει ο Μίσιτς. Ας δούμε λογικές κινήσεις και από κει και πέρα θετικό κλίμα χωρίς αφορισμούς.
Καλυτερος παικτης του γκος διαθεσιμος..ειναι ο μισιτς και ο τζειμς..εγω δεν βλεπω καποιον αλλον..
Η τσσκα το χει παρει σαν απολυτο φαβορι,η ρεαλ,η φενερ..ο παναθηναικος παλιοτερα..η εφες..δεν ειναι και λιγες.Σιγουρα ημασταν και εμεις στα φαβορι το 13,βεβαια δεν νομιζω να ελεγε κανενας οτι και να μην το παρουμε καταστραφηκαμε..
Το οτι το φ4 θα γινει στο οακα θα προσθεσει μεγαλυτερο αγχος και σε μας και περισσοτερο στον παο πιθανοτατα.
οπως και η γκρινια θα βαρεσει κοκκινο αν δεν σκασουν ηχηρες μεταγραφες..(που μπορει να αποδειχτουν καλυτερες στο τελος αλλα γενικα αν αντι του μισιτς σκασει κανας ''τομπσον'' ''μπαμπ'' βλεπω τα σοσιαλ να παιρνουνε φωτια)
Ναι ιδανικα θα πρεπε να μην πιεζει ο κοσμος την ομαδα..αλλα δεν νομιζω οτι συμβαινει πουθενα αυτο..και τις προηγουμενες φορες το 21-22 ,22-23 που δεν υπηρχε πιεση ιδιαιτερη παλι δεν ηρθε το αποτελεσμα.Γενικα παντως στον ολυμπιακο σαν συλλογο η πιεση βαραει κοκκινο στα παντα..οποτε ας το χουμε σαν δεδομενο οτι θα ειναι και του χρονου ετσι.