Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:25 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 4:22 pm
αν όντως έγινε ραντεβού τη Δευτέρα για την ανανέωση του Σακ λογικά υπάρχει αρκετή διαφορά για να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, είτε στο οικονομικό είτε στη διάρκεια του συμβολαίου.
ο σακ σε μια συνεντευξη που εδωσε ειπε οτι δικαιουται να σταματησει οποτε θελει απο τον ολυμπιακο ενω μετα ειπε οτι θελει να φτασει το κορμι του στα ορια του για τα επομενα 5!!!!! χρονια που εχει ακομα...οποτε εγω λεω να μην τον ανανεωσουμε απο τωρα,αυτος δεν σκοπευει να σταματησει τωρα στα κοντα..δεν ειμαστε γηροκομειο..

2
2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 772
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:28 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 3:53 pm
ο τομπσον παντως δεν νομιζω οτι ειναι χειροτερος του γκος..στα ματια μου αλλα και στους αριθμους αλλα και στους τραυματισμους ειναι ενας καλυτερος γκος...

9.5π 4.5ασσιστ για 1 λαθος (τετοιους θελει ο μπαρτζω) 1κλεψιμο 55% διποντο 44% τριποντο

του γκος ειναι 8.5π 3.5 ασ για 2 λαθη 0.7 κλεψιμο 48% 2π 36%

και μην πει κανενας οτι ο γκος ηταν για τα μεγαλα παιχνιδια,στα περισσοτερα ηταν τραυματιας..ενω και σε αυτα που επαιζε δεν σκοτωνε κιολας...

*δεν λεω οτι μαρεσει σαν επιλογη,εχω πει ποιους θα επαιρνα αλλα αποσους αλλους εχω δει να γραφονται ειναι καλυτερος..εδω αρκετοι θεωρουν οτι αν παιρναμε μονο τον μπαμπ θα μασταν μπομπα λες και ειναι κανας κιλερ η κραντς ταιμ παικτης

ενω ρε σεις τον οτουρου που λεμε ολοι να παρουμε με παο ηταν κακος..εκει δεν το μετραμε :lol:
Μου φαίνεται περίεργο που επιτέλους συμφωνούμε για έναν παίκτη!

Εντωμεταξύ τα παραπάνω νούμερα τα έκανε στην Εφές, που στην επίθεση έβλεπες 5 άτομα που κοιτιόντουσαν και περίμεναν να γίνει καμία alley oop πάσα στους ψηλούς.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 227

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:30 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 4:16 pm
βγηκε μια ειδηση οτι ο γιαμπουσελε θα μεινει ελευθερος..πιθανον να βρει συμβολαιο εκανε καλη χρονια ενω αν ερθει ευρωπη η ρεαλ θα ναι το φαβορι...ωστοσο για 5/4 θα ταν βομβα μεγατονων..

Ενα ροστερακι που μου ρθε τωρα αλλα προφανως υπερβολικα δυσκολο να συμβει

μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε εβανς ντορσει
γουορντ παπ μακισικ
σασα γιαμπου
μιλου γιαμπου τζεκιρι
O Yabusele μένει ούτως ή άλλως ελεύθερος. Είχε υπογράψει μονοετές. Δεν είναι ότι τον αποδεσμεύουν. Απλά οι Sixers δύσκολα θα μπορέσουν να τον ανανεώσουν, γιατί θα ζητήσει να πληρωθεί καλά. Έκανε πολύ καλή σεζόν ατομικά. Θα βρει άνετα συμβόλαιο, ενδεχομένως και σε καλή ομάδα, δεν τίθεται θέμα να επιστρέψει Ευρώπη νομίζω.

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 227

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:34 pm

Για Τομπσον ένας προβληματισμός. Έχω την εντύπωση ότι στη σειρά με τον Παναθηναϊκό η Εφές προσπαθούσε κάπως να τον κρύψει στην άμυνα. Πάνω στον Ναν, νομίζω ήταν πάντα ή ο Μπράιαντ ή ο Ντόζιερ. Το οποίο τότε μου είχε κάνει μια εντύπωση, γιατί τον είχα για πιο καλό αμυντικά παίκτη. Και επιπλέον αν είναι να πάρεις παίκτη που θα τον κρύβεις στην άμυνα πάρε τον Μίσιτς.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1298
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:48 pm

Λοιπον αν και εχω πολλα νεα να πω θα προτιμησω να μην πω πολλα καθως insider δεν ειμαι και εγω τα μαθαινω γιατι ετυχε να γνωρισω τον τελευταιο χρονο 3-4 ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα.

Αυτο που θα. πω εστω ειναι οτι Οτουρου, Μοτλευ θα ειναι πολυ πιθανο (καθως εχουν γινει ηδη συζητησεις) ελευθεροι στην αγορα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4463
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:49 pm

Christofis έγραψε:

Αυτο που θα. πω εστω ειναι οτι Οτουρου, Μοτλευ θα ειναι πολυ πιθανο (καθως εχουν γινει ηδη κουβεντες) ελευθεροι στην αγορα
Εικόνα

2
2 Εικόνα
FabrizioOberto

Reactions: 4
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιουν 19, 2025 4:57 pm

shaq7 έγραψε:
βγηκε μια ειδηση οτι ο γιαμπουσελε θα μεινει ελευθερος..πιθανον να βρει συμβολαιο εκανε καλη χρονια ενω αν ερθει ευρωπη η ρεαλ θα ναι το φαβορι...ωστοσο για 5/4 θα ταν βομβα μεγατονων..

Ενα ροστερακι που μου ρθε τωρα αλλα προφανως υπερβολικα δυσκολο να συμβει

μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε εβανς ντορσει
γουορντ παπ μακισικ
σασα γιαμπου
μιλου γιαμπου τζεκιρι
Φίλε πιστεύω θα βρει για πλάκα συμβόλαιο στις Η.Π.Α. ενώ για Ευρώπη αν και εφόσον θα πήγαινε σε ακραία ποσά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2548
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:03 pm

shaq7 έγραψε:
Ο Γιαμπουσέλε πράγματι ελεύθερος θα μείνει, δεν είναι είδηση, μονοετές είχε υπογράψει.
Έπαιζε μέσο όρο 27 λεπτά με 11 πόντους 5,5 ριμπάουντ και 2 ασσίστ.
Στην Αμερική γράφουν ότι θα είναι δύσκολο στους 76ers να τον κρατήσουν λόγω του ενδιαφέροντος που θα υπάρχει από ομάδες να τον υπογράψουν.

Αν βάλεις και ότι αυτή τη χρονιά έπαιξε τσάμπα πρακτικά(με το μίνιμουμ συμβόλαιο των 2εκ μικτά και πλήρωσε από την τσέπη του το μεγαλύτερο μέρους του nba out των 2,5ε στη Ρεάλ) στην λογική να αποδείξει ότι αξίζει για να πάρει φέτος το μεγάλο συμβόλαιο, οι πιθανότητες να επιστρέψει φέτος Ευρώπη είναι υπό του μηδενός θα έλεγα...

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 772

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:08 pm

Christofis έγραψε:
Λοιπον αν και εχω πολλα νεα να πω θα προτιμησω να μην πω πολλα καθως insider δεν ειμαι και εγω τα μαθαινω γιατι ετυχε να γνωρισω τον τελευταιο χρονο 3-4 ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα.

Αυτο που θα. πω εστω ειναι οτι Οτουρου, Μοτλευ θα ειναι πολυ πιθανο (καθως εχουν γινει ηδη συζητησεις) ελευθεροι στην αγορα
Βλέπω Οτουρου να πλησιάζει..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:24 pm

οτουρου θα βρει 2εκ πιστευω απο αρκετες ομαδες..ενω στανταρ τον θελει και ο παο..οποτε δεν νομιζω να μπουμε σε διαδικασια πλειστηριασμου..

εντωμεταξυ λενε πολλοι οτι τα 4 του μισιτς ειναι ακραιο ποσο και πηρε 2εκ ο μοντερο που φετος τον εμαθε η μανα του..2εκ ο οτουρου..καλα για τους ελληνες ας μην μιλησω..ο μιλου πηρε 2.2..ο τζειμς ζηταει 3εκ + στα γεραματα ..τα ποσα εχουν εκτοξευτει σε ολους,κλειστε τον να ηρεμησουμε.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4463
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:28 pm

shaq7 έγραψε:
οτουρου θα βρει 2εκ πιστευω απο αρκετες ομαδες..ενω στανταρ τον θελει και ο παο..οποτε δεν νομιζω να μπουμε σε διαδικασια πλειστηριασμου..

τον ουτουρου μπορουσαν να τον εχουν κλεισει οι ελληνικες ομαδες απο τον μαρτιο αλλα ελεγαν οτι τα 2 εκατ ειναι πολλα γιαυτον
τωρα θα τον παρακλανε να του δωσουν και παραπανω

φοβερος προγραμματισμος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:35 pm

Καλησπέρα, έμεινα εκτός από το φόρουμ τις τελευταίες ημέρες, αφενός μεν γιατί παρακολουθώ αποσβολωμένος τα όσα συμβαίνουν γεωπολιτικά και πολεμικά και αφετέρου γιατί έτρεχα για διάφορα άλλα. Ο Οτούρου, το είχα πει, θα είναι φοβερή προσθήκη! Τελικά ο Πετρούσεφ επωλήθη;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1800
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:40 pm

Christofis έγραψε:

Μοτλει παιζει και 4 άρα τους παίρνουμε και τους 2 και κλείνουμε στους ψηλούς.

Αυτό είπε ο Ντοκτορ.Να μάθετε να διαβάζετε μπιτουιν δε λαϊνς που λέμε

0
Jeight

junior
Reactions: 140
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιουν 19, 2025 5:55 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 5:40 pm
Christofis έγραψε:

Μοτλει παιζει και 4 άρα τους παίρνουμε και τους 2 και κλείνουμε στους ψηλούς.

Αυτό είπε ο Ντοκτορ.Να μάθετε να διαβάζετε μπιτουιν δε λαϊνς που λέμε
Μοτλει στην αμυνα ειναι Γκουφυ σε συνδυασμο με Μπολεκ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1901
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 19, 2025 6:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 19, 2025 5:28 pm
shaq7 έγραψε:

τον ουτουρου μπορουσαν να τον εχουν κλεισει οι ελληνικες ομαδες απο τον μαρτιο αλλα ελεγαν οτι τα 2 εκατ ειναι πολλα γιαυτον
τωρα θα τον παρακλανε να του δωσουν και παραπανω

φοβερος προγραμματισμος
Κανένας παίκτης δεν κλείνει από τον Μάρτιο.
Εδώ, ο Μιλουτίνοφ είχε κανονίσει τα πάντα με την Αρμάνι και τελευταία στιγμή άλλαξε κι έμεινε στον Ολυμπιακό.
Ή ο Σλούκας πρόπερσι, τα είχε όλα συμφωνημένα με τη Φενέρ και στο τέλος πήγε στον Παναθηναϊκό.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”