Panathinaikos need to negotiate buy-out with Baskonia:
https://www.youtube.com/@basketdream_2334
Συντονιστής: Captains
Όσοι ακολουθούν τους insiders γραφείο τύπου να τα βλέπουν αυτά. Μέχρι χθες 3ωρες εκπομπές και ούτε κουβέντα. Ίσα ίσα διαβεβαίωναν πριν λίγες μέρες ότι όλα βαίνουν καλώς με τον Σάνι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 5:59 pmΤέλος ο Μπετσίροβιτς από Παναθηναικό. Δεν ξέρω γιατί και πως.
Επίσης λέει κάναμε μεγάλη μεταγραφή στον επικεφαλής φυσιοθεραπείας από τη Φενέρ.
Από καιρό είχε γραφτεί ότι είχε μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι βέβαια τώρα λένε ότι εμείς δεν θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Και λογικά αν τον θέλαμε θα είχε γίνει κίνηση να ανανεωθεί μέσα στη σεζόν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 5:59 pmΤέλος ο Μπετσίροβιτς από Παναθηναικό. Δεν ξέρω γιατί και πως.
Επίσης λέει κάναμε μεγάλη μεταγραφή στον επικεφαλής φυσιοθεραπείας από τη Φενέρ.
Αν είχε μεγάλη πρόταση να το καταλάβω αλλιώς δεν μπορώ να δω γιατί δεν τον ανανεώσαμε. Ισχύει πως δεν ξέρω τι κάνει αλλά με εκείνον στο πόστο ήρθαν πολλά ονόματα στην ομάδα. Τώρα αν εκείνος δεν έκανε τίποτα...τι να πω; Θα δούμε στο μέλλον.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 7:42 pmΑπό καιρό είχε γραφτεί ότι είχε μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι βέβαια τώρα λένε ότι εμείς δεν θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Και λογικά αν τον θέλαμε θα είχε γίνει κίνηση να ανανεωθεί μέσα στη σεζόν.
Ποιός ξέρει τι να έγινε αλλά ποιος ξέρει και ποια θα είναι η επίπτωση αυτού. Κανείς μας δεν ξέρει ποια ήταν πραγματικά τα καθήκοντα του, Ευρώπη δεν είναι συνηθισμένος ο ρόλος του GM.
Γενικά του είχαν πιστωθεί κάποιες επιτυχίες αλλά και κάποια Βατερλώ τύπου Πάντερ, που εκλεινε έκλεινε πέρυσι και εν τέλει περίμενε την Μπαρτσελόνα (ασχέτως αν εξελίχθηκε καλά ή κακά για εμάς). Η πρόταση από Ντουμπάι δεν ξέρω αν στέκει, καθότι η εν λόγω ομάδα δείχνει να προχωράει το σχεδιασμό της χωρίς GM role στη δομή της. Οπως και να έχει, προχωράμε.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 7:42 pmΑπό καιρό είχε γραφτεί ότι είχε μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι βέβαια τώρα λένε ότι εμείς δεν θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Και λογικά αν τον θέλαμε θα είχε γίνει κίνηση να ανανεωθεί μέσα στη σεζόν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 5:59 pmΤέλος ο Μπετσίροβιτς από Παναθηναικό. Δεν ξέρω γιατί και πως.
Ποιός ξέρει τι να έγινε αλλά ποιος ξέρει και ποια θα είναι η επίπτωση αυτού. Κανείς μας δεν ξέρει ποια ήταν πραγματικά τα καθήκοντα του, Ευρώπη δεν είναι συνηθισμένος ο ρόλος του GM.
Ποιούς όμως;
ταις φερναντο μπορει να ηταν και αλλοι το περασμενο καλοκαιρι που δεν μαθαμεpan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 19, 2025 8:21 pmΠοιούς όμως;
Μπράουν κλείσαμε κατευθείαν, Οσμάν κλείσαμε με το που αποφάσισε να έρθει Ευρώπη, στους ψηλούς ο Γιουρτσεβέν λογικά ήταν επιλογή Αταμάν δεν θυμάμαι να είχαμε κάποιο στόχο που χάσαμε πέρσι το καλοκαίρι.
Μόνο ο Τάις τον χειμώνα ήταν.
Δε πιστεύω ότι ήταν θέμα αποτυχίας του αν δεν θέλουμε να τον ανανεώσουμε.
Πιο πολύ σκέφτομαι ότι μπορεί να μην ταίριαξε με ΔΓ και Αταμάν που θέλουν να κάνουν κουμάντο μόνοι τους αντε να έχουν και έναν yes man σαν τον Κοντό, οχι κανονικό GM.