Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
για τα γκαρντ και οι 2 απο ΝΒΑ, o ενας ασσος ο αλλος combo. οποτε η ο ένας η ο αλλος.
Η δική μου άκρη μου ειπε οτι οι Αφοι δεν θα μεινουν ασυγκινητοι εαν και καποιος 3ος αργοτερα γινει διαθεσιμος.
Για τους ψηλους εχουν βρεθει 2 που προοριζονται για 2οι ή για 1οι. ενας απο τους δυο οποτε.
δεν με πειραζουν οι ειρωνιες, αυτα.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Η δική μου άκρη μου ειπε οτι οι Αφοι δεν θα μεινουν ασυγκινητοι εαν και καποιος 3ος αργοτερα γινει διαθεσιμος.
Για τους ψηλους εχουν βρεθει 2 που προοριζονται για 2οι ή για 1οι. ενας απο τους δυο οποτε.
δεν με πειραζουν οι ειρωνιες, αυτα.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Σάβ Ιουν 21, 2025 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Στους Μαβς ήταν ο ένας;Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 7:44 pmγια τα γκαρντ και οι 2 απο ΝΒΑ, o ενας ασσος ο αλλος combo. οποτε η ο ένας η ο αλλος.
δεν με πειραζουν οι ειρωνιες,
Λευτεριά στην Παλαιστίνη

- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν τυχόν είχες και εμένα στο μυαλό σου , δεν θα ειρωνευτώ ποτέ κανένα παιδί που μεταφέρει πληροφορία που άκουσεHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 7:44 pmγια τα γκαρντ και οι 2 απο ΝΒΑ, o ενας ασσος ο αλλος combo. οποτε η ο ένας η ο αλλος.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
το εννοώ και το πιστεύω ότι μεγαλύτερη αξία έχει πλέον μια δικια σας πληροφορία από τους επι αμοιβή ρεπορτερ
το ότι κρατάω μικρό καλάθι είναι καθαρά δικό μου θέμα για να μην έχω απαιτήσεις
εντιτ : και ο Μισιτς από ΝΒΑ είναι τεκνικλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Σάβ Ιουν 21, 2025 7:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
mia sin mia

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο άσσος είναι γνωστό και όπως έχω πει και εγώ και άλλα παιδια έχει συμφωνήσει και για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να ανακοινωθεί.. Ο compo ειναι ο Αυστραλός,που ως τώρα πάντως θέλει να περιμένει το nba,αν ο μάνατζερ του δώσει πράσινο φως στην Ευρώπη θα πας να τον πάρεις ανεξάρτητα από τον Σέρβο.
Αυτά
Αυτά
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εννοείς τον Έξουμ πολύ καλός παίκτης και 2way! Βέβαια αν καλλιεργείται κλίμα για Μίσιτς πάντα κάποιοι θα γκρινιάζουν.berry έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 7:51 pmΣτους Μαβς ήταν ο ένας;Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 7:44 pmγια τα γκαρντ και οι 2 απο ΝΒΑ, o ενας ασσος ο αλλος combo. οποτε η ο ένας η ο αλλος.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Σάβ Ιουν 21, 2025 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
mia sin mia

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θελω να πω και κάτι, γιατί όλοι εδώ αγαπάτε την ομάδα και αυτό είναι αδιμφισβητητο.. Επειδή λοιπόν αγαπαπατε την ομάδα, ασχολείστε και με την ομάδα..και επειδή ασχολείστε θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι ο Γιώργος ο Μπαρτζωκας δεν θα πήγαινε ποτέ σε παίχτες ακόμα και εκπληκτικής ποιότητας που θα υπήρχε κίνδυνος ο χαρακτήρας τους να χαλάσουν οτι εχει χτίσει 5,5 χρόνια.
Συμπέρασμα.. Σρεντερ και Ροζιερ δεν μπορεί να είναι καν σαν σκέψη στην ομάδα...
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα συνιστούσα γενικότερα ΗΡΕΜΙΑ και να μην τρελαινόμαστε!! Ο χρόνος θα δείξει……mia sin mia έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 8:05 pmΟ άσσος είναι γνωστό και όπως έχω πει και εγώ και άλλα παιδια έχει συμφωνήσει και για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να ανακοινωθεί.. Ο compo ειναι ο Αυστραλός,που ως τώρα πάντως θέλει να περιμένει το nba,αν ο μάνατζερ του δώσει πράσινο φως στην Ευρώπη θα πας να τον πάρεις ανεξάρτητα από τον Σέρβο.
Αυτά
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντε να δεχτώ ο Ροζίερ έχει προκαλέσει προβλήματα.mia sin mia έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 21, 2025 8:13 pmΘελω να πω και κάτι, γιατί όλοι εδώ αγαπάτε την ομάδα και αυτό είναι αδιμφισβητητο.. Επειδή λοιπόν αγαπαπατε την ομάδα, ασχολείστε και με την ομάδα..και επειδή ασχολείστε θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι ο Γιώργος ο Μπαρτζωκας δεν θα πήγαινε ποτέ σε παίχτες ακόμα και εκπληκτικής ποιότητας που θα υπήρχε κίνδυνος ο χαρακτήρας τους να χαλάσουν οτι εχει χτίσει 5,5 χρόνια.
Ο Γερμανός πότε είχε προκαλέσει πρόβλημα σε κάποια ομάδα του;
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο