Εξαιρετικά συμπαθής εννοείται παίκτης με μεγάλο ποτέντιαλ που ποτέ δεν το έφτασε δυστυχώς.
Να θυμίσω ότι ήρθε στον Ολυμπιακό πριν καν κλείσει τα 20, βρήκε ρόλο και χρόνο (κοντά στα 10 λεπτά) από την πρώτη του χρονιά ακόμα και στα play off απέναντι στην Ρεάλ, ενώ την δεύτερη χρονιά του θυμόμαστε ακόμα στο Φ4 την άμυνα που έπαιξε στον Κιριλένκο.
Στον Ολυμπιακό δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και μάλον ούτε ο Ολυμπιακός τις δικές του, δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο του πρώτου τριαριού ενώ δεν ήθελε και να παίζει αποκλειστικά ως τεσσάρι. Ήταν όμως και μόνο 24 χρονών όταν έφυγε.
Στον Παναθηναϊκό την καλύτερη χρονιά του πιστεύω πως την έκανε με τον Πιτίνο, που εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις δυνατότητες του, τις κινήσεις του και την αντίληψη του παιχνιδιού του για να του δίνει την μπάλα εκεί που έπρεπε και να σουτάρει με το εκπληκτικό 69% στα δίποντα στην Ευρωλίγκα! Εκεί που νόμιζα ότι είχε και είχαν αντιληφθεί τις δυνατότητες του Παπαπέτρου και πως πρέπει να παίζει ήρθαν οι 2 επόμενες χρονιές που ήταν παράξενες για τον Παναθηναϊκό, Ο Παπαπέτρου κατά την γνώμη μου χρησιμοποιήθηκε τελείως λάθος, έγραψε νούμερα και μπορεί να ήταν οι 2 χροχινές που ο ίδιος απόλαυσε το μπάσκετ περισσότερο, είχε την μπάλα στα χέρια του, έπαιρνε αποφάσεις, οργάνωνε αλλά αν και παράδοξο απο΄αυτό άρχισε η κάτω βόλτα.
Οι δηλώσεις του Σλούκα δεν ξέρω πως πρέπει να μεταφραστούν, αλλά λογικά υποννοούσε ότι για να παίζει υπέφερε και πονούσε. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που σταματά, όχι γιατί δεν μπορεί πια να παίζε σε υψηλό επίπεδο αλλά επειδή δεν μπορεί να παίζει γενικώς χωρίς να πονάει. Προτίμησε την υγεία του και καλά έκανε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει αντιπάθειες από καμία πλευρά,
Καλή του συνέχεια σε ότι κάνει.