Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 23, 2025 4:23 pm

εντωμεταξυ πετανε ατακαρες..αν λεει δεν βρει ο ολυμπιακος τον ρολιστα που ψαχνει τοτε λεει θα στραφει στον μισιτς...και εγω αν δεν μου κατσει η μαρια η ασχημη θα στραφω στην μαργκοτ ρομπι..

ειπε και κατι σωστο ο καβαλιερατος,αφου λετε δεν πετυχαινουμε τιποτα τοτε τι μας βλεπετε?σε αυτο εχει απολυτο δικιο..επρεπε να μας πει ομως και τι ειδηση εχουν πετυχει ολοι αυτοι του σπορτ24..θα φταναμε σε χρονιες στηβ γιατζογλου για βρουμε πετυχημενο ρεπορταζ :roofl:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Ιουν 23, 2025 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5027
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:16 pm

Eντάξει, μπορούμε όμως να το δούμε και από την ανάποδη. Ότι ο ΟΣΦΠ έχει κάνει μια ορθολογική προσφορά στον παίχτη (όχι δηλαδή 182 εκατομμύρια τον χρόνο) και έχει βγάλει προς τα έξω ότι δεν ενδιαφέρεται, ώστε αν ο παίχτης δεν αποκτηθεί να μην θεωρηθεί αποτυχία, ενώ αν ο παίχτης υπογράψει να πουμε ότι υπέγραψε με λιγότερα χρήματα ελέω ΟΣΦΠ και κόουτς κτλ..... Υπάρχει δηλαδή και η ανάποδη σκοπιά. Εγώ δεν ξέρω γιατί κάνετε και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων και δεν αφήνουμε το πράγμα να τσουλήσει και να δούμε απλά ποις θα έρθει στην κάθε ομάδα. Κανείς Μίσιτς δεν θα σου φέρει Ευρωλίγκα. Υπάρχουν παραδείγματα ομάδων που έχουν χάσει το τρόπαιο με απίθανα ρόστερ.
αυτο το σεναριο εχει καει απτους ιδιους του ολυμπιακους

με τοσο ινσαιντεριλικι που εχει πεσει αν δεν ερθει ο μισιτς θα θεωρει μεγαλη αποτυχια
οτι ειχε γινει με τον τζειμς που καποιοι τυπωναν φανελες του

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιουν 23, 2025 4:24 pm

Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:16 pm
Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:05 pm

Αν και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν πετυχαίνουν ούτε πάπια με οπλοπολυβόλο, μου ακούγεται πολύ λογικό αυτό που γράφεται στο άρθρο.

Αν δω Μισιτς με 4 μύρια τον χρόνο στην ομάδα με Μπι προπονητή, θα πάρω όρκο σιωπής και δεν θα με ξανακούσετε για τον επόμενο χρόνο.

Είναι κρίμα πως μας πολώνουν τα ΜΜΕ και τι προπαγάνδα έχουμε φάει, που όποιον παίκτη και να πάρουμε τώρα αντί για Μισιτς, θα μας φανεί η χειρότερη μεταγραφή του αιώνα.

Eντάξει, μπορούμε όμως να το δούμε και από την ανάποδη. Ότι ο ΟΣΦΠ έχει κάνει μια ορθολογική προσφορά στον παίχτη (όχι δηλαδή 182 εκατομμύρια τον χρόνο) και έχει βγάλει προς τα έξω ότι δεν ενδιαφέρεται, ώστε αν ο παίχτης δεν αποκτηθεί να μην θεωρηθεί αποτυχία, ενώ αν ο παίχτης υπογράψει να πουμε ότι υπέγραψε με λιγότερα χρήματα ελέω ΟΣΦΠ και κόουτς κτλ..... Υπάρχει δηλαδή και η ανάποδη σκοπιά. Εγώ δεν ξέρω γιατί κάνετε και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων και δεν αφήνουμε το πράγμα να τσουλήσει και να δούμε απλά ποις θα έρθει στην κάθε ομάδα. Κανείς Μίσιτς δεν θα σου φέρει Ευρωλίγκα. Υπάρχουν παραδείγματα ομάδων που έχουν χάσει το τρόπαιο με απίθανα ρόστερ.

:D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1301
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 23, 2025 4:26 pm

Έχουμε πει ότι η κατάσταση ενός παίκτη δεν επηρεάζεται μόνο από την ηλικία. Αλλά η ηλικία είναι βασικός παράγοντας. Άλλο βετεράνος 31-32 με παραστάσεις NBA και 2-3 ποιοτικά χρόνια εμπρός του, άλλο 38-40 που είναι ημιθανής γέρικος ίππος (μπασκετικά πάντα). Κύρια ένδειξη της λεπτής αυτής διαφοράς, οι άσπρες τρίχες στα μούσια.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιουν 23, 2025 4:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5027

Δευ Ιουν 23, 2025 4:26 pm

shaq7 έγραψε:
εντωμεταξυ πετανε ατακαρες..αν λεει δεν βρει ο ολυμπιακος τον ρολιστα που ψαχνει τοτε λεει θα στραφει στον μισιτς...και εγω αν δεν μου κατσει η μαρια η ασχημη θα στραφω στην μαργκοτ ρομπι..

εγω παντων βολευομουν και με την μαρια την ασχημη :welcome:

Εικόνα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1043

Δευ Ιουν 23, 2025 4:31 pm

Τώρα όλοι οι δημοσιογράφοι λένε ότι τελικά δεν ενδιαφερόμαστε και άμα ρίξει την τιμή του ίσως στο μέλλον γιατί ο προπονητής ψάχνει κάτι άλλο. Πιαστο αβγό και κούρευτο. Και δεν ξέρεις και ποια είναι η αλήθεια. Γιατί προσωπικά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούσαμε να τον πάρουμε και αν ο Μπαρτζώκας αποφασίσει ότι δεν τον θέλει.

0
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 120
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιουν 23, 2025 4:33 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:17 pm
Παίδες έχω πληροφορία ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο Μισιτς η έχει κλείσει στον Ολυμπιακό η δεν έχει κλείσει.

Θέλω να μπω στην ομάδα του μελαγιες.
Schrödinger's Micic.

Πρώτοι εδώ!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1928
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιουν 23, 2025 4:37 pm

shaq7 έγραψε:

ειπε και κατι σωστο ο καβαλιερατος,αφου λετε δεν πετυχαινουμε τιποτα τοτε τι μας βλεπετε?σε αυτο εχει απολυτο δικιο..επρεπε να μας πει ομως και τι ειδηση εχουν πετυχει ολοι αυτοι του σπορτ24..θα φταναμε σε χρονιες στηβ γιατζογλου για βρουμε πετυχημενο ρεπορταζ :roofl:
Σε βλέπουμε γιατί προσπαθούμε να καταλάβουμε πως ένας αμμόρφωτος και παντελώς άσχετος με το άθλημα βγάζει λεφτά από το μπάσκετ. Εγώ σπάω το κεφάλι μου, τον βλέπω, τον ξαναβλέπω μπας και χάνω κάτι αλλά τζίφος. Δεν βγάζω άκρη.

3
3 Εικόνα
FabrizioOberto

junior
Reactions: 84
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιουν 23, 2025 4:43 pm

Εγώ πάλι από την πλευρά μου είμαι πολύ μπερδεμένος για το αν θα προτιμούσα τον Μίσιτς ή έναν πιο 2-way παίκτη, κάτι σαν Ward σε pg (εφόσον υπάρχει).

Ένα σχόλιο μόνο που αφορά τα μεταγραφικά όλων των ομάδων και χωρίς να ξέρω αν ο Χ Μελάγιες έχει πληροφορίες: δεν είναι άπειρα εκνευριστικό το να βγαίνουν "δημοσιογράφοι" με ύφος "εγώ ξέρω 100%", να κάνουν μια δήλωση απόλυτη (όχι "αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ψηλά τον Χ παίκτη στη λίστα της", αλλά φάση "ο Χ παίκτης υπέγραψε" ή "η ομάδα δεν έχει ασχοληθεί καν") ή οποία να διαψεύδεται από τα γεγονότα (ο παίκτης πάει σε άλλη ομάδα ή ανακοινώνεται την επόμενη μέρα) και να συνεχίζουν να μιλάνε στα πόντκαστς τους με το ίδιο "υφάκι μπασκετικού ΑΡΔ";

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1009
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Ιουν 23, 2025 4:47 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Εγώ πάλι από την πλευρά μου είμαι πολύ μπερδεμένος για το αν θα προτιμούσα τον Μίσιτς ή έναν πιο 2-way παίκτη, κάτι σαν Ward σε pg (εφόσον υπάρχει).

Ένα σχόλιο μόνο που αφορά τα μεταγραφικά όλων των ομάδων και χωρίς να ξέρω αν ο Χ Μελάγιες έχει πληροφορίες: δεν είναι άπειρα εκνευριστικό το να βγαίνουν "δημοσιογράφοι" με ύφος "εγώ ξέρω 100%", να κάνουν μια δήλωση απόλυτη (όχι "αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ψηλά τον Χ παίκτη στη λίστα της", αλλά φάση "ο Χ παίκτης υπέγραψε" ή "η ομάδα δεν έχει ασχοληθεί καν") ή οποία να διαψεύδεται από τα γεγονότα (ο παίκτης πάει σε άλλη ομάδα ή ανακοινώνεται την επόμενη μέρα) και να συνεχίζουν να μιλάνε στα πόντκαστς τους με το ίδιο "υφάκι μπασκετικού ΑΡΔ";
Κανονικά μετά την αποτυχία της 1ης μέρας στο παράδειγμά σου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει 2η ημέρα, δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να ξέρεις τι λέει ο ίδιος άνθρωπος τη 2η, την 3η, την 4η μέρα. Κατανοώ ότι και αυτοί παίρνουν πληροφορίες από κάπου, μερικοί δεν τις φιλτράρουν καν και σαφέστατα υπάρχει πάντα και ο παράγοντας του λάθους όπως και σε κάθε εργασία. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος αποδεδειγμένα τα κάνει συνεχώς μαντάρα και εσύ (ο κάθε εσύ, όχι εσύ προσωπικά συγκεκριμένα) συνεχίζεις να ξέρεις τι είπε την επόμενη και εξακολουθείς να τον ακολουθείς ή να τον διαβάζεις, τότε πραγματικά το πρόβλημα δεν το έχει αυτός, αλλά ο τηλεθεατής ή ο αναγνώστης.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1928
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιουν 23, 2025 4:49 pm

Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:47 pm
FabrizioOberto έγραψε:

Κανονικά μετά την αποτυχία της 1ης μέρας στο παράδειγμά σου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει 2η ημέρα, δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να ξέρεις τι λέει ο ίδιος άνθρωπος τη 2η, την 3η, την 4η μέρα. Κατανοώ ότι και αυτοί παίρνουν πληροφορίες από κάπου, μερικοί δεν τις φιλτράρουν καν και σαφέστατα υπάρχει πάντα και ο παράγοντας του λάθους όπως και σε κάθε εργασία. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος αποδεδειγμένα τα κάνει συνεχώς μαντάρα και εσύ (ο κάθε εσύ, όχι εσύ προσωπικά συγκεκριμένα) συνεχίζεις να ξέρεις τι είπε την επόμενη και εξακολουθείς να τον ακολουθείς ή να τον διαβάζεις, τότε πραγματικά το πρόβλημα δεν το έχει αυτός, αλλά ο τηλεθεατής ή ο αναγνώστης.
Έτσι είναι, έχεις δίκιο. Θέλουμε να μας κοροιδέψουν και ακριβώς αυτό παίρνουμε.

3
3 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 161
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Δευ Ιουν 23, 2025 5:04 pm

Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 3:48 pm
Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 3:44 pm
Εντωμεταξυ, ο Τζαμπαρι Πάρκερ θα μας κακοπεφτε;
Ναι..Δηλαδή στο Σάσα-Πίτερς, θα προσθέσεις και Τζαμπάρι ; :roulette:
Ως δεύτερο 5αρι που μπορεί να παίξει και στο 4 εννοώ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 23, 2025 5:08 pm

prime7 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 4:31 pm
Τώρα όλοι οι δημοσιογράφοι λένε ότι τελικά δεν ενδιαφερόμαστε και άμα ρίξει την τιμή του ίσως στο μέλλον γιατί ο προπονητής ψάχνει κάτι άλλο. Πιαστο αβγό και κούρευτο. Και δεν ξέρεις και ποια είναι η αλήθεια. Γιατί προσωπικά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούσαμε να τον πάρουμε και αν ο Μπαρτζώκας αποφασίσει ότι δεν τον θέλει.
Γενικά θα έλεγα …..να μην πολύ ακούτε τίποτα! Προφανώς και δεν γνωρίζουν οι μπασκετικοί μας ρεπόρτερ τα super hot θέματα της ομάδας, λόγω κάποιων ατυχών μεταγραφικών διαρροών σε γεγονότα προ διετίας- τριετίας ( η μπάλα παίρνει όλους πλην ενός, του γνωστού EuroLeague tv commentator εκ Βαρκελώνης εννοώ ….)!! Εδώ κάποια εποχή, όχι πολύ μακρινή τους πέταγαν και εκτός από τα τσάρτερ των αποστολών!!! Υπομονή…….η ομάδα προφανώς και έχει στοχεύσει ψηλά, το αναφέρω με ΠΑΣΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, το αν θα κάτσει είναι άλλο θέμα!!! Ονόματα και λεγεται έτσι - ή λέγεται γιουβέτσι θα αποκαλυφθούν σύντομα. Τέλη Ιουνίου είμαστε ακόμα και έχουμε ακόμα 3 μήνες αγωνιστικής αποχής, οπότε καφεδάκι , δουλίτσα, παραλία όσοι μπορούνε και υπομονή!!!
Υγ: το έχει στοχεύσει ψηλά δεν σημαίνει Μιτσιτς και μόνο Μίτσιτς……σημαίνει ΚΑΙ Μίτσιτς. End of story……..

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Δευ Ιουν 23, 2025 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 23, 2025 5:09 pm

το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε επιλογες..απο τους 20-30 ρεπορτερ που εχουμε ΜΟΝΟ ο στεφανου πετυχαινει τα μισα..οι αλλοι 29 δεν εχουν ιδεα,λενε οτι ακουγεται γενικα στο ιντερνετ η τα βγαζουν απο το μυαλο τους.Α ειναι και το σδνα,αν εχουμε κοινους στοχους οταν το μαθαινουν αυτοι απο τον παο βγαζουν την ειδηση και για μας.Οποτε καπως πρεπει να ξεχαρμανιασουμε το καλοκαιρι και καθομαστε και τους βλεπουμε χωρις να τους πιστευουμε.

Εντωμεταξυ ειδικα οταν λεει ο μελαγιες συμφωνα με το ρεπορταζ ,απο τον ολυμπιακο βγαινει...κλαιω στα γελια.Ο μελαγιες ειναι κοκκινο πανι για την ΚΑΕ ουτε τον πυρετο τους δεν του δινουν..ενω απο ποιον μπορει να βγει η ειδηση στον ολυμπιακο?ο μπαρτζωκας το εχει κανει κονκλαβιο..ειναι αυτος ,ο κουμπαρος του, ο αντρας της αδερφης του και οι αφοι με τον σκινδηλια και τον λεπενιωτη..Αυτοι μονο σκοπιμα μπορουν να διαρρευσουν κατι..δεν ειναι οτι θα το μαθει ο θυρωρος και θα παρει τηλ τον μελαγιες...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1009
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Ιουν 23, 2025 5:09 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 5:04 pm
Airman έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 3:48 pm

Ναι..Δηλαδή στο Σάσα-Πίτερς, θα προσθέσεις και Τζαμπάρι ; :roulette:
Ως δεύτερο 5αρι που μπορεί να παίξει και στο 4 εννοώ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Φίλε μου η θέση του είναι 4.
Αυτό παίζει, αυτό ξέρει να κάνει. Είναι on-ball παίχτης, θέλει δηλαδή κατοχές, ρυθμό και επιθέσεις για να προσφέρει.
Στο σχήμα σου τώρα στο 4, υπάρχουν ήδη 2 εξαιρετικοί παίχτες, όπου ο ένας εκ των 2 μάλιστα παίζει λιγότερο από αυτό που θα έπαιζε σε άλλες ομάδες.
Αρα, στο 4 ο Πάρκερ δεν θα μπορεί να πάρει τα λεπτά που πρέπει, ενώ στο 5, υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις (κανονικά 5άρια δηλαδή), όπου λογικά σε αυτά στοχεύετε.

Υ.Γ Δεν κατάλαβα ειλικρινά ότι τον ανέφερες ως 5άρι. Στα μάτια μου ο παίχτης είναι μόνο 4. :)

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”