Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 23, 2025 9:04 pm

manos_89 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:36 pm
Ερώτηση, με την προϋπόθεση ότι δεν του κάνετε/κάνατε τη μεγαλύτερη προσφορά με κάποια ικανοποιητική διαφορά, γιατί να έρθει ο Μίσιτς σε εσάς;
Κοιμόταν με φανέλα VSpan σαν τον Φουρνιέ ή υπάρχει κάτι που χάνω;
Για να πάει με λιγότερα λεφτά κάπου σημαίνει πως είτε είναι η ομάδα που τον ανέδειξε (Εφές ή Φενέρ λόγω Σάρας, οκ, ο προπονητής που τον ανέδειξε πρώτος) είτε είναι η ομάδα που υποστηρίζει (Ερυθρός).
Αν το κριτήριο του είναι να πάρει Ευρωλίγκα, τότε πάλι σε Φενέρ καταλήγει όπου την πήρε πριν από ένα μήνα.
Αν το κριτήριο του είναι να οδηγήσει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα και να είναι ο απόλυτος σταρ, τότε και πάλι ο Ερυθρός θα είναι η πρώτη του επιλογή και μετά έρχονται Ολυμπιακός και Μονακό (αν ισχύει ότι χώθηκε).

Σκεφτείτε πέρυσι τον Βεζένκοφ να πήγαινε σε άλλη ομάδα με λιγότερα λεφτά. Θα έβγαζε κάποιο νόημα;
Σωστο το σκεπτικο.

Δυο πραγματα θα αλλαζα σ αυτα που ειπες. Ευρωλιγκα με Ερυθρο δε θα δει ποτε, το να θελει να παιξει στην ομαδα της καρδιας του for the shake of it, το ακουω. Επισης Ευρωλιγκα με τη Φενερ δε του εγγυαται κανεις επειδη τη πηρε περσι, ισα ισα που τα back to back ειναι σπανια. Το να θελει να παιξει για τον Σαρας ειναι αλλο.

Γενικα εχω καταλαβει κι εγω πως τα λεφτα ερχονται πρωτα παντως οποτε αυτο δε διευκολύνει τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιουν 23, 2025 9:07 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:43 pm
yawn.brigade έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:41 pm

είναι όντως τόσο καλό σουβλατζίδικο αυτό;
Τοπ.Αυτο και ο Γιώργος στην παλιά αγορα
Δοκιμάστε Το Συστηματικόν Κεμπαμπτζίδικον του Καράμπελα στον Πειραιά (οδός Πύλης) κι ελάτε να μου πείτε.
Είναι και γαύρος (παλιός).

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιουν 23, 2025 9:18 pm

Αν ο Έβανς επιστρέψει όπως ήταν... τότε είναι σχετικά αδιάφορο το αν θα έρθει ο Μίσιτς στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση του Αμερικανού είναι αυτή που θα κρίνει το στάτους του παίκτη που θα έρθει για να συμπληρώσει τη γραμμή των γκαρντ. Αν μιλάμε για παικταρά, τότε ο Έβανς είναι γενικά αμφίβολος, αν μιλάμε για χαλκέντερο ρολίστα, τότε να ετοιμαζόμαστε για breakout season...

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 9:28 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Αν ο Έβανς επιστρέψει όπως ήταν... τότε είναι σχετικά αδιάφορο το αν θα έρθει ο Μίσιτς στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση του Αμερικανού είναι αυτή που θα κρίνει το στάτους του παίκτη που θα έρθει για να συμπληρώσει τη γραμμή των γκαρντ. Αν μιλάμε για παικταρά, τότε ο Έβανς είναι γενικά αμφίβολος, αν μιλάμε για χαλκέντερο ρολίστα, τότε να ετοιμαζόμαστε για breakout season...
νομίζω είμαι από τους μεγαλύτερους φανς του Κίναν Έβανς εδώ μέσα αλλά στο βίντεο το ξεφτιλίζει ο τύπος, μου θύμισε τα memes με τον Τσακ Νόρις που κυκλοφορούσαν κάποτε :drunk:

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιουν 23, 2025 9:40 pm

yawn.brigade έγραψε:
νομίζω είμαι από τους μεγαλύτερους φανς του Κίναν Έβανς εδώ μέσα αλλά στο βίντεο το ξεφτιλίζει ο τύπος, μου θύμισε τα memes με τον Τσακ Νόρις που κυκλοφορούσαν κάποτε :drunk:
Αν σκανδαλίστηκες με το ύφος του στο βιντεάκι του Έβανς είναι γιατί δεν είδες το πιο πρόσφατο του Μο Μπάμ-μπα. :mrgreen:

Delpo1987

senior
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 9:43 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:49 pm
Delpo1987 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:20 pm

Παρόλα αυτά με υγιή και 100% Έβανς και κάποιον επιπέδου Μισιτς το ροτεισον στο 1,2,3 εγώ θα το έβλεπα κάπως έτσι :
Μισιτς 22, Γουοκαπ 15 , Έβανς 3
Έβανς 15 Φουρνιε 10-13 Ντορσεϊ 10-13
Γουόρντ 15-20 , Φουρνιε 10 , Παπ 10-15.
Εντελώς μπακαλιστικα έτσι!
Αν δώσεις στον Γουώρντ 20-25 και στον Παπ 5-10 (+ ό,τι προκύψει στο 4), το πάω με χίλια.
Ναι οκ θα μπορούσε , να είναι και έτσι ! Ο Μπαρτζωκας θα το αποφασίσει αυτό , έγραψα ότι είναι μπακαλίστικο χωρίς πολλές γκρίνιες λογικά !

Delpo1987

senior
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 9:49 pm

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:39 pm
Delpo1987 έγραψε:

Ένας παίχτης που έχει 1,5 χρόνο εκτός παρκέ ανεξαρτήτως του λόγου δε μπορεί να παίζει 20 και 25 λεπτά με το καλημέρα , πόσο μάλλον λόγω ενός τόσο σοβαρού τραυματισμού. Υπάρχουν και πιο ειδικοί από εμένα στο φόρουμ που φαντάζομαι θα το επιβεβαιώσουν .
Αν λοιπόν σε αυτά τα δεκάλεπτα δεκαπεντάλεπτα που θα πάρει στην αρχή δείξει ότι μπορεί να επανέλθει στα στάνταρ του , θα μειώσει σίγουρα το χρόνο του Γουοκαπ , καθώς πέρα από την επιθετική του ικανότητα είναι και καλός αμυντικός (όχι Γουοκαπ αλλά καλός) . Αν μας εκτοξεύσει λοιπόν θα γίνει μετά το Δεκέμβριο Ιανουάριο και θα φάει χρόνο από το Θωμά κυρίως και ίσως κάνα δίλεπτο τρίλεπτο από τον Μισιτς.
Εξακοκουθω να μην καταλαβαίνω πως θεωρείται λογικό να στηρίζουμε το σχεδιασμό μας στον Έβανς .
Παρόλα αυτά με υγιή και 100% Έβανς και κάποιον επιπέδου Μισιτς το ροτεισον στο 1,2,3 εγώ θα το έβλεπα κάπως έτσι :
Μισιτς 22, Γουοκαπ 15 , Έβανς 3
Έβανς 15 Φουρνιε 10-13 Ντορσεϊ 10-13
Γουόρντ 15-20 , Φουρνιε 10 , Παπ 10-15.
Εντελώς μπακαλιστικα έτσι!
Προφανώς ο Λι δε χωράει αν είναι όλα ιδανικά και ο Γουοκαπ θα πρέπει να είναι παίχτης για ειδικές καταστάσεις καθώς φαίνεται ότι του έχουμε πιει το αίμα και δεν ξέρουμε αν βγάζει φουλ χρονιά .
Αλλά σε μια τόσο μεγάλη χρονιά τι πιθανότητες δίνεις να είναι όλα ιδανικά ;
Το μεγάλο ρόστερ έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του , για αυτό ο Μπαρτζωκας πληρώνεται με 7ψηφιο ποσό για να λύσει τέτοια θέματα .
Επίσης κάτι βασικό που δεν αναφέρει κανείς , ακόμα και ο 100% Έβανς στη Ζαλγκίρις έκανε παπάδες δεν πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί ομάδας που πάει για να το πάρει ;; Πως το έχουμε τόσο δεδομένο , λίγους έχουμε δει να οργιάζουν σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας και να πίνουν θάλασσα στο επόμενο βήμα ;
Το να παίζει ο Μίσιτς 22 λεπτά, ο Φουρνιέ άλλα τόσα και ο Γουοκαπ 15, το βρίσκω πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Για Έβανς κανείς δε λέει να παίζει 20-25 λεπτά απτην αρχή. Αλλά να μπορεί να παίξει 10-15 τον πρώτο μήνα και προοδευτικά να φτάσει να παίζει 20-25 τον Μάρτιο. Αυτό είναι ένα ρεαλιστικό πλάνο επανένταξης από τραυματισμό, ενός παίκτη που λογίζεται ως παικταράς (λόγια Μπαρτζώκα).

Ξαναλέω αν δεν υπολογίζεται, να τον αφήσουμε τον άνθρωπο. Μπορούμε στη θέση του να πάρουμε εναν παίκτη να καλύψει τις αμυντικές αδυναμίες και να παίζει λιγα λεπτά. Δεν χρειάζεται να μείνει να σκουπίζει τον πάγκο γιατί μας έχει πιάσει εμάς το κατοχικό σύνδρομο και νομίζουμε ότι χρειάζονται 4 σταρς για να πάρεις Ευρωλίγκα, αλλιώς δεν.
Στη ρεγκιουλαρ δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζει κάποιος 25 ή 30 λεπτά σε τόσο γεμάτη χρονιά !
Σε πλέι οφ και φάιναλ 4 δε νομίζω να μας απασχολεί αν κακοφανεί σε κάποιον ο χρόνος του, θα παίζουν όσο χρειάζεται αυτοί που χρειάζεται για να πας όσο πιο μακρυά γίνεται ! Ο Γουοκαπ με τόση συσσωρευμένη κούραση και τον τραυματισμό στη μέση που έβγαλε φέτος γιατί να παίζει συστηματικά πάνω από 15 λεπτά ;!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 9:59 pm

Δευ Ιουν 23, 2025 9:40 pm
yawn.brigade έγραψε:

Αν σκανδαλίστηκες με το ύφος του στο βιντεάκι του Έβανς είναι γιατί δεν είδες το πιο πρόσφατο του Μο Μπάμ-μπα. :mrgreen:
το είδα :banana:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 23, 2025 10:06 pm

Stam Tziant έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

να φτάσει να παίζει 20-25 τον Μάρτιο. Αυτό είναι ένα ρεαλιστικό πλάνο επανένταξης από τραυματισμό, ενός παίκτη που λογίζεται ως παικταράς (λόγια Μπαρτζώκα).

κατσε ρε συ και μεχρι τον μαρτιο ποιος θα παιζει?με 10 διαβολοβδομαδες?εσεις μιλατε για ροστερ ετσι
γουοκαπ + καποιος αμυντικος ρολιστας
φουρνιε ντορσει εβανς

θα παιζουν δηλαδη ολη την ρεγκιουλαρ μεχρι να ερθει στα ισια του ο εβανς ο γουοκαπ με τον ρολιστα?και ποιος λεει οτι αυτοι θα σε βαλουν 4δα?θα δωσουμε και το πλεονεκτημα για να στρωσει ενας παικτης?που αν δεν το κανει κιολας μετα θες θαυμα να περασεις με μειονεκτημα αν πεσεις σε σοβαρη ομαδα?

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 10:15 pm

Delpo1987 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Το να παίζει ο Μίσιτς 22 λεπτά, ο Φουρνιέ άλλα τόσα και ο Γουοκαπ 15, το βρίσκω πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Για Έβανς κανείς δε λέει να παίζει 20-25 λεπτά απτην αρχή. Αλλά να μπορεί να παίξει 10-15 τον πρώτο μήνα και προοδευτικά να φτάσει να παίζει 20-25 τον Μάρτιο. Αυτό είναι ένα ρεαλιστικό πλάνο επανένταξης από τραυματισμό, ενός παίκτη που λογίζεται ως παικταράς (λόγια Μπαρτζώκα).

Ξαναλέω αν δεν υπολογίζεται, να τον αφήσουμε τον άνθρωπο. Μπορούμε στη θέση του να πάρουμε εναν παίκτη να καλύψει τις αμυντικές αδυναμίες και να παίζει λιγα λεπτά. Δεν χρειάζεται να μείνει να σκουπίζει τον πάγκο γιατί μας έχει πιάσει εμάς το κατοχικό σύνδρομο και νομίζουμε ότι χρειάζονται 4 σταρς για να πάρεις Ευρωλίγκα, αλλιώς δεν.
Στη ρεγκιουλαρ δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζει κάποιος 25 ή 30 λεπτά σε τόσο γεμάτη χρονιά !
Σε πλέι οφ και φάιναλ 4 δε νομίζω να μας απασχολεί αν κακοφανεί σε κάποιον ο χρόνος του, θα παίζουν όσο χρειάζεται αυτοί που χρειάζεται για να πας όσο πιο μακρυά γίνεται ! Ο Γουοκαπ με τόση συσσωρευμένη κούραση και τον τραυματισμό στη μέση που έβγαλε φέτος γιατί να παίζει συστηματικά πάνω από 15 λεπτά ;!
Ντάξει regular season Ευρωλίγκας είναι, δεν πρόκειται να ξεκουράζουμε παίκτες. Δηλαδή θεωρείς ότι θα πας τον Μάρτιο να δεις χρόνους συμμετοχής στην Ευρωλιγκα και ο Γουόκαπ θα έχει κάτι του τύπου 14:47; Εδώ ο Βιλντόζα (ποιος ο Βιλντοζα τώρα) φέτος είχε σχεδον 18 λεπτά. Δε το βλέπω πιθανό προσωπικά, μπορεί να διαψευστώ.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 23, 2025 10:21 pm

τελικα σημερα σε ποια ομαδα εκλεισε ο Μισιτς?

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 10:22 pm

shaq7 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

κατσε ρε συ και μεχρι τον μαρτιο ποιος θα παιζει?με 10 διαβολοβδομαδες?εσεις μιλατε για ροστερ ετσι
γουοκαπ + καποιος αμυντικος ρολιστας
φουρνιε ντορσει εβανς

θα παιζουν δηλαδη ολη την ρεγκιουλαρ μεχρι να ερθει στα ισια του ο εβανς ο γουοκαπ με τον ρολιστα?και ποιος λεει οτι αυτοι θα σε βαλουν 4δα?θα δωσουμε και το πλεονεκτημα για να στρωσει ενας παικτης?που αν δεν το κανει κιολας μετα θες θαυμα να περασεις με μειονεκτημα αν πεσεις σε σοβαρη ομαδα?
Όχι δεν μίλησα για ρολίστα σε περίπτωση που πας με Έβανς.
Λέω αν πας με Μίσιτς (που θα παίζει 25 βρέξει χιονίσει), θες έναν ρολίστα να μπαίνει 10 λεπτά να μασάει σίδερα.
Αν πας με Έβανς (που θα παίζει προφανώς λιγότερο λόγω απραξίας), θες έναν σοβαρό two-way άσσο. Έναν να μπορεί να παίξει και 20-25 αν χρειαστεί σε κάποια παιχνίδια.
Το να πας και με Μίσιτς και με Έβανς το θεωρώ κακό προγραμματισμό, που θα καταλήξει απλά ο Έβανς να ναι παρκαρισμένος ή να παίζει 10 λεπτά και να λέμε ότι δεν αποδίδει.

Delpo1987

senior
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 10:26 pm

Stam Tziant έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Ντάξει regular season Ευρωλίγκας είναι, δεν πρόκειται να ξεκουράζουμε παίκτες. Δηλαδή θεωρείς ότι θα πας τον Μάρτιο να δεις χρόνους συμμετοχής στην Ευρωλιγκα και ο Γουόκαπ θα έχει κάτι του τύπου 14:47; Εδώ ο Βιλντόζα (ποιος ο Βιλντοζα τώρα) φέτος είχε σχεδον 18 λεπτά. Δε το βλέπω πιθανό προσωπικά, μπορεί να διαψευστώ.
Οι χρόνοι που ανέφερα εγώ με εντελώς πρόχειρο τρόπο και που με βάση αυτούς σχολιάζουμε , είναι με ιδανικές συνθήκες (όχι τραυματισμούς , όχι ντεφορμαρίσματα κτλ ) , δε δίνω πολλές πιθανότητες ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο . Ο χρόνος του Βίντοζα ήταν 18 λεπτά γιατί ο Γουοκαπ και ο Γκος δεν έπαιξαν πολλά παιχνίδια μαζί και επίσης δεν ανταποκρίθηκε καθόλου ο Ντορσει . Το ζητούμενο είναι να σηκώσουμε την κούπα το ποιος θα δικαιωθεί από εμάς λίγη σημασία έχει !

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 10:30 pm

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 10:22 pm
shaq7 έγραψε:

Όχι δεν μίλησα για ρολίστα σε περίπτωση που πας με Έβανς.
Λέω αν πας με Μίσιτς (που θα παίζει 25 βρέξει χιονίσει), θες έναν ρολίστα να μπαίνει 10 λεπτά να μασάει σίδερα.
Αν πας με Έβανς (που θα παίζει προφανώς λιγότερο λόγω απραξίας), θες έναν σοβαρό two-way άσσο. Έναν να μπορεί να παίξει και 20-25 αν χρειαστεί σε κάποια παιχνίδια.
Το να πας και με Μίσιτς και με Έβανς το θεωρώ κακό προγραμματισμό, που θα καταλήξει απλά ο Έβανς να ναι παρκαρισμένος ή να παίζει 10 λεπτά και να λέμε ότι δεν αποδίδει.
Ευτυχώς που έχεις αναλάβει εσύ την απογευματινή βάρδια, γιατί έχει πιαστεί το χέρι μου από το typing.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 23, 2025 10:44 pm

Delpo1987 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 10:26 pm
Stam Tziant έγραψε:

Οι χρόνοι που ανέφερα εγώ με εντελώς πρόχειρο τρόπο και που με βάση αυτούς σχολιάζουμε , είναι με ιδανικές συνθήκες (όχι τραυματισμούς , όχι ντεφορμαρίσματα κτλ ) , δε δίνω πολλές πιθανότητες ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο . Ο χρόνος του Βίντοζα ήταν 18 λεπτά γιατί ο Γουοκαπ και ο Γκος δεν έπαιξαν πολλά παιχνίδια μαζί και επίσης δεν ανταποκρίθηκε καθόλου ο Ντορσει . Το ζητούμενο είναι να σηκώσουμε την κούπα το ποιος θα δικαιωθεί από εμάς λίγη σημασία έχει !
Καταλαβαίνω τι λες και σαν προγραμματισμός (excel τύπου), βγάζει κάποιο νόημα, αλλά νιώθω ότι δεν συνυπολογίζεις ότι μιλάμε για Ευρωλίγκα. Δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα. Εννοώ ότι θα υπάρξουν πάρα πολλά κλειστά παιχνίδια και εκεί δε θα δουλέψει το χρονόμετρο. Σε φάση Μίσιτς συμπλήρωσες τα 22 λεπτά σου, έλα τώρα στον πάγκο να μπει κι ο Έβανς που θέλει να παίξει. Θα πας με αυτούς που εμπιστεύεσαι να σου πάρουν το ματς, αυτούς που έχουν ρυθμό κτλ. Και προφανώς αυτό θα αυξήσει τους χρόνους των βασικών.

Θέλω να πω, ο Μίσιτς, ο Φουρνιέ, ο Βεζένκοφ δεν πέφτουν κάτω από τα 25, όχι γιατί θέλει κανένας να τους ξεζουμίσει τσάμπα. Αλλά γιατί στα δύσκολα ματς (και η Ευρωλίγκα έχει μπόλικα τέτοια), με αυτούς θα πας. Προφανώς δε συζητάμε το ποιος από τους δυο μας θα δικαιωθεί, σιγά το πράμα. Μακάρι να πάρουμε πλεονέκτημα έδρας κι ας παίζει ο Μίσιτς 20 λεπτά. Αυτό που λέω είναι ότι δε θεωρώ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”