Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4526
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 23, 2025 8:39 pm

ρε παιδια ο καθε νυχτοπερπατητης σερβος που σεβεται τον εαυτο του εχει σπιτι στην αττικη

ειναι Must have για τα χειμερινα σχηματα της παραλιακης

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 580
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 23, 2025 8:41 pm

redcard έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:36 pm

Μαντευω θα ειναι Κουντουριωτου και Σωτηρος για να ειναι κοντα και στο Νικαραγουα το σουβλατζιδικο.
είναι όντως τόσο καλό σουβλατζίδικο αυτό;

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 823
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:26 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 7:01 pm

Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να τονίσεις, όμως σε ομάδες τέτοιου επιπέδου με μπάτζετ 30 εκ € και συνεχόμενων συμμετοχών σε Final Four, το να βασιζόμαστε στις πιθανότητες και όχι στην ΣΙΓΟΥΡΙΑ , το θεωρώ σοβαρό σφάλμα, που άλλωστε η ίδια η μπασκετική μας ιστορία έχει δείξει ότι όποτε τις επικαλούμαστε, τα γεγονότα μας διαψεύδουν πανηγυρικά!!! Για να μην πλατιάζω άλλο, συμφωνώ απολύτως με την παραπάνω γνώμη σου , ΑΝ ο Έβανς όμως δεν θα είχε 16 μήνες να πατήσει παρκέ!!! Στην τωρινή συγκυρία όμως με τα 70 παιχνίδια στην σεζόν, θέλουμε ασυζητητί επιπλέον Γκαρντ πρωτοκλασάτο !
Με Εκτίμηση αδερφέ……..
Εννοείται με εκτίμηση ρε φίλε το χαβαλέ μας κάνουμε...
Πάντως όσον αφορά το ιατρικο team όταν ο Έβανς θα κοστίζει ένα κάρο λεφτά θα πρέπει να υπάρχει σαφής εισήγηση αλλιώς ας τον αφήσουν ελεύθερο...
Πέρσι ξεκινήσαμε με τραυματίες Γκος,Φαλ,Έβανς τη χρονιά και στη συνέχεια προστέθηκαν και άλλοι...όταν ξεκινάς έτσι τη χρονιά αποδέχεσαι ότι παίρνεις μεγάλο ρίσκο και ότι πετάς και πολλά χρήματα στον κάδο
Δεν πρέπει να λησμονούμε οτι είναι τεράστιες οι επιβαρύνσεις στα πόδια σε επαγγελματίες αθλητές τύπου Έβανς , σε αυτούς δηλαδή που βασίζουν το παιχνίδι τους πρωτίστως στην έκρηξη!! Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και από διαστήματα μακροχρόνιας αποχή από την αγωνιστική δράση. Εδώ για πολύ απλούστερες περιπτώσεις τραυματισμών (συγκριτικά με του Έβανς εννοώ) , όπως πχ η περίπτωση τραυματισμού του Λεσόρτ, είδες το τι μπάχαλο έχει προλάβει να δημιουργήσει στον σχεδιασμό μιας αντίστοιχης τοπ επιπέδου ομάδας με την δικιά μας!! Ασυζητητί λοιπόν, η ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βασιστεί ( για την αρχή της σεζόν τουλάχιστον) στον Έβανς!! Ειδικά όταν όπως έχει χιλιοειπωθεί εδώ μέσα υφίστανται και θέματα ( απολύτως φυσιολογικά και ανθρώπινα, μετά από την επάνοδο από τόσο σοβαρό τραυματισμό ) τύπου PTSD κοκ!!!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1844
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιουν 23, 2025 8:43 pm

yawn.brigade έγραψε:
redcard έγραψε:

Μαντευω θα ειναι Κουντουριωτου και Σωτηρος για να ειναι κοντα και στο Νικαραγουα το σουβλατζιδικο.
Τοπ.Αυτο και ο Γιώργος στην παλιά αγορα

2
2 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 788
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 23, 2025 8:46 pm

yawn.brigade έγραψε:
redcard έγραψε:

Για να το λες ετσι μαλλον το εχεις ακουσει κι εσυ, εμενα μου το ειχαν πρότεινει ως must.

Τα Χριστούγεννα το δοκιμασα μια φορα, οντως μου φανηκε πολυ καλο αλλα δεν ζω Πειραια/Ελλαδα πια οποτε δε μπορω να πω οτι εχω καλο μετρο συγκρισης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Δευ Ιουν 23, 2025 8:48 pm

berry έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

πω και αυτόν τον έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα, την τελευταία φορά που κατέβηκα στο λιμάνι ήταν κλειστός.

δεν είναι οφφτόπικ το ποστ, προσπαθώ να ανοίξω την όρεξη σε όσους την έχασαν λόγω Μίτσιτς :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1927
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 23, 2025 8:49 pm

Delpo1987 έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:20 pm

Παρόλα αυτά με υγιή και 100% Έβανς και κάποιον επιπέδου Μισιτς το ροτεισον στο 1,2,3 εγώ θα το έβλεπα κάπως έτσι :
Μισιτς 22, Γουοκαπ 15 , Έβανς 3
Έβανς 15 Φουρνιε 10-13 Ντορσεϊ 10-13
Γουόρντ 15-20 , Φουρνιε 10 , Παπ 10-15.
Εντελώς μπακαλιστικα έτσι!
Αν δώσεις στον Γουώρντ 20-25 και στον Παπ 5-10 (+ ό,τι προκύψει στο 4), το πάω με χίλια.

0
redcard

senior
Reactions: 788
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 23, 2025 9:04 pm

manos_89 έγραψε:
Ερώτηση, με την προϋπόθεση ότι δεν του κάνετε/κάνατε τη μεγαλύτερη προσφορά με κάποια ικανοποιητική διαφορά, γιατί να έρθει ο Μίσιτς σε εσάς;
Κοιμόταν με φανέλα VSpan σαν τον Φουρνιέ ή υπάρχει κάτι που χάνω;
Για να πάει με λιγότερα λεφτά κάπου σημαίνει πως είτε είναι η ομάδα που τον ανέδειξε (Εφές ή Φενέρ λόγω Σάρας, οκ, ο προπονητής που τον ανέδειξε πρώτος) είτε είναι η ομάδα που υποστηρίζει (Ερυθρός).
Αν το κριτήριο του είναι να πάρει Ευρωλίγκα, τότε πάλι σε Φενέρ καταλήγει όπου την πήρε πριν από ένα μήνα.
Αν το κριτήριο του είναι να οδηγήσει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα και να είναι ο απόλυτος σταρ, τότε και πάλι ο Ερυθρός θα είναι η πρώτη του επιλογή και μετά έρχονται Ολυμπιακός και Μονακό (αν ισχύει ότι χώθηκε).

Σκεφτείτε πέρυσι τον Βεζένκοφ να πήγαινε σε άλλη ομάδα με λιγότερα λεφτά. Θα έβγαζε κάποιο νόημα;
Σωστο το σκεπτικο.

Δυο πραγματα θα αλλαζα σ αυτα που ειπες. Ευρωλιγκα με Ερυθρο δε θα δει ποτε, το να θελει να παιξει στην ομαδα της καρδιας του for the shake of it, το ακουω. Επισης Ευρωλιγκα με τη Φενερ δε του εγγυαται κανεις επειδη τη πηρε περσι, ισα ισα που τα back to back ειναι σπανια. Το να θελει να παιξει για τον Σαρας ειναι αλλο.

Γενικα εχω καταλαβει κι εγω πως τα λεφτα ερχονται πρωτα παντως οποτε αυτο δε διευκολύνει τα πράγματα.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1927
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 23, 2025 9:07 pm

berry έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Δοκιμάστε Το Συστηματικόν Κεμπαμπτζίδικον του Καράμπελα στον Πειραιά (οδός Πύλης) κι ελάτε να μου πείτε.
Είναι και γαύρος (παλιός).

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιουν 23, 2025 9:18 pm

Αν ο Έβανς επιστρέψει όπως ήταν... τότε είναι σχετικά αδιάφορο το αν θα έρθει ο Μίσιτς στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση του Αμερικανού είναι αυτή που θα κρίνει το στάτους του παίκτη που θα έρθει για να συμπληρώσει τη γραμμή των γκαρντ. Αν μιλάμε για παικταρά, τότε ο Έβανς είναι γενικά αμφίβολος, αν μιλάμε για χαλκέντερο ρολίστα, τότε να ετοιμαζόμαστε για breakout season...

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Δευ Ιουν 23, 2025 9:28 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Αν ο Έβανς επιστρέψει όπως ήταν... τότε είναι σχετικά αδιάφορο το αν θα έρθει ο Μίσιτς στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση του Αμερικανού είναι αυτή που θα κρίνει το στάτους του παίκτη που θα έρθει για να συμπληρώσει τη γραμμή των γκαρντ. Αν μιλάμε για παικταρά, τότε ο Έβανς είναι γενικά αμφίβολος, αν μιλάμε για χαλκέντερο ρολίστα, τότε να ετοιμαζόμαστε για breakout season...
νομίζω είμαι από τους μεγαλύτερους φανς του Κίναν Έβανς εδώ μέσα αλλά στο βίντεο το ξεφτιλίζει ο τύπος, μου θύμισε τα memes με τον Τσακ Νόρις που κυκλοφορούσαν κάποτε :drunk:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιουν 23, 2025 9:40 pm

yawn.brigade έγραψε:
νομίζω είμαι από τους μεγαλύτερους φανς του Κίναν Έβανς εδώ μέσα αλλά στο βίντεο το ξεφτιλίζει ο τύπος, μου θύμισε τα memes με τον Τσακ Νόρις που κυκλοφορούσαν κάποτε :drunk:
Αν σκανδαλίστηκες με το ύφος του στο βιντεάκι του Έβανς είναι γιατί δεν είδες το πιο πρόσφατο του Μο Μπάμ-μπα. :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 293

Δευ Ιουν 23, 2025 9:43 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:49 pm
Delpo1987 έγραψε:

Παρόλα αυτά με υγιή και 100% Έβανς και κάποιον επιπέδου Μισιτς το ροτεισον στο 1,2,3 εγώ θα το έβλεπα κάπως έτσι :
Αν δώσεις στον Γουώρντ 20-25 και στον Παπ 5-10 (+ ό,τι προκύψει στο 4), το πάω με χίλια.
Ναι οκ θα μπορούσε , να είναι και έτσι ! Ο Μπαρτζωκας θα το αποφασίσει αυτό , έγραψα ότι είναι μπακαλίστικο χωρίς πολλές γκρίνιες λογικά !

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 293

Δευ Ιουν 23, 2025 9:49 pm

Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιουν 23, 2025 8:39 pm
Delpo1987 έγραψε:

Ένας παίχτης που έχει 1,5 χρόνο εκτός παρκέ ανεξαρτήτως του λόγου δε μπορεί να παίζει 20 και 25 λεπτά με το καλημέρα , πόσο μάλλον λόγω ενός τόσο σοβαρού τραυματισμού. Υπάρχουν και πιο ειδικοί από εμένα στο φόρουμ που φαντάζομαι θα το επιβεβαιώσουν .
Αν λοιπόν σε αυτά τα δεκάλεπτα δεκαπεντάλεπτα που θα πάρει στην αρχή δείξει ότι μπορεί να επανέλθει στα στάνταρ του , θα μειώσει σίγουρα το χρόνο του Γουοκαπ , καθώς πέρα από την επιθετική του ικανότητα είναι και καλός αμυντικός (όχι Γουοκαπ αλλά καλός) . Αν μας εκτοξεύσει λοιπόν θα γίνει μετά το Δεκέμβριο Ιανουάριο και θα φάει χρόνο από το Θωμά κυρίως και ίσως κάνα δίλεπτο τρίλεπτο από τον Μισιτς.
Εξακοκουθω να μην καταλαβαίνω πως θεωρείται λογικό να στηρίζουμε το σχεδιασμό μας στον Έβανς .
Προφανώς ο Λι δε χωράει αν είναι όλα ιδανικά και ο Γουοκαπ θα πρέπει να είναι παίχτης για ειδικές καταστάσεις καθώς φαίνεται ότι του έχουμε πιει το αίμα και δεν ξέρουμε αν βγάζει φουλ χρονιά .
Αλλά σε μια τόσο μεγάλη χρονιά τι πιθανότητες δίνεις να είναι όλα ιδανικά ;
Το μεγάλο ρόστερ έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του , για αυτό ο Μπαρτζωκας πληρώνεται με 7ψηφιο ποσό για να λύσει τέτοια θέματα .
Επίσης κάτι βασικό που δεν αναφέρει κανείς , ακόμα και ο 100% Έβανς στη Ζαλγκίρις έκανε παπάδες δεν πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί ομάδας που πάει για να το πάρει ;; Πως το έχουμε τόσο δεδομένο , λίγους έχουμε δει να οργιάζουν σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας και να πίνουν θάλασσα στο επόμενο βήμα ;
Το να παίζει ο Μίσιτς 22 λεπτά, ο Φουρνιέ άλλα τόσα και ο Γουοκαπ 15, το βρίσκω πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Για Έβανς κανείς δε λέει να παίζει 20-25 λεπτά απτην αρχή. Αλλά να μπορεί να παίξει 10-15 τον πρώτο μήνα και προοδευτικά να φτάσει να παίζει 20-25 τον Μάρτιο. Αυτό είναι ένα ρεαλιστικό πλάνο επανένταξης από τραυματισμό, ενός παίκτη που λογίζεται ως παικταράς (λόγια Μπαρτζώκα).

Ξαναλέω αν δεν υπολογίζεται, να τον αφήσουμε τον άνθρωπο. Μπορούμε στη θέση του να πάρουμε εναν παίκτη να καλύψει τις αμυντικές αδυναμίες και να παίζει λιγα λεπτά. Δεν χρειάζεται να μείνει να σκουπίζει τον πάγκο γιατί μας έχει πιάσει εμάς το κατοχικό σύνδρομο και νομίζουμε ότι χρειάζονται 4 σταρς για να πάρεις Ευρωλίγκα, αλλιώς δεν.
Στη ρεγκιουλαρ δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζει κάποιος 25 ή 30 λεπτά σε τόσο γεμάτη χρονιά !
Σε πλέι οφ και φάιναλ 4 δε νομίζω να μας απασχολεί αν κακοφανεί σε κάποιον ο χρόνος του, θα παίζουν όσο χρειάζεται αυτοί που χρειάζεται για να πας όσο πιο μακρυά γίνεται ! Ο Γουοκαπ με τόση συσσωρευμένη κούραση και τον τραυματισμό στη μέση που έβγαλε φέτος γιατί να παίζει συστηματικά πάνω από 15 λεπτά ;!

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Δευ Ιουν 23, 2025 9:59 pm

Δευ Ιουν 23, 2025 9:40 pm
yawn.brigade έγραψε:

Αν σκανδαλίστηκες με το ύφος του στο βιντεάκι του Έβανς είναι γιατί δεν είδες το πιο πρόσφατο του Μο Μπάμ-μπα. :mrgreen:
το είδα :banana:

Εικόνα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”