Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2445
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν μας νοιάζει τι έκανε με εφες. Γιατί με εφες μια τριετία ήταν φωτιά! Πήρε δύο κούπες και μια την έχασε λόγω κορόνα. Με τον παναθηναϊκό μπάσκετ δεν έχουμε δει. Με την εφες έπαιζε μπάσκεταρα. Με τον παναθηναϊκό μόνο iso και άγιος ο θεός. Μετά ότι μπορεί ο Σλούκας που ξέρει να μοιράζει και να παίζει πικ εν ρολ.
[/quote]
Χάλια μπάσκετ και να έχεις μια Ευρωλίγκα με κυριαρχικό τρόπο απέναντι στη Ρεάλ, λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Αν δε σας αρέσει, πολύ απλά αλλάξτε ομάδα.
0
-
- Reactions: 213
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχιshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 8:25 pmο βαγκνερ δεν επαθε οτι και ο εβανς και ο φαλ πριν μερικους μηνες?δεν εχει λογικη να πατε με 2 σεντερ με σοβαρους τραυματισμους..καλα και του βαγκνερ ειναι πολυ χειροτερος.Κομμενος τενοντας σε γονατο σε σεντερ μου φαινεται παει για ταφος η καριερα..εκτος και ειναι κατι διαφορετικο αυτουνου.
Χιαστό έπαθε το Δεκέμβριο
0
-
- Reactions: 1104
- Προειδοποιήσεις:
1
μα τον καλαθη δεν τον εχει πει καποιος σουτερ .BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 4:55 pmΑν το 65% του Χουάντσο στις βολές είναι κακό, τι να πει κανείς για τον Καλάθη που έχει σταθερά γύρω στο 55%...taurus13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 4:43 pmΠολύτιμος ο Χουάντσο για την ομάδα, εξαιρετικός χαραακτήρας και δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς νοήμων παναθηναϊκός που να μην το θέλει στην ομάδα. Αλλά το να τον συγκρίνετε με σουτέρ επιπέδου Βεζένκοφ και Πίτερς είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Να το πω αλλιώς. Σουτάρουν και οι τρεις 10 τρίποντα ο καθένας σε προπόνηση. Ποιος θα έβαζε τα λεφτά του στο Χουάντσο? Παιδιά κοιτάξτε λίγο το ποσοστό του στις βολές... δεν υπάρχει πουθενά αυτό σε σουτέρ.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αλλά είναι γκαρντ, και από έναν γκαρντ περιμένεις να σουτάρει καλά στις βολές.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 8:28 pmμα τον καλαθη δεν τον εχει πει καποιος σουτερ .
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ότι είχε συμφωνήσει ήδη με τη Ρεάλ όταν του κάναμε την πρόταση, μάλλον σου διαφεύγει...
0
-
- Reactions: 209
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω καραδοκούσε και ο σάρας για αυτόν
Για κάποιον λογο πιστεύω ότι είναι λίγο μπαζουκας
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3082