Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

euroleague
Reactions: 800
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 24, 2025 10:03 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 9:56 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 9:46 pm
Λέτε η μεταγραφάρα που ανακοίνωσε ο Dpg να είναι ο Πετρούσεφ στον ΠΑΟ;
θα πρεπει να μας εχει δωσει κανα 5ρι εκατομμυρια για να του τον δωσουμε..πιο πιθανο ειναι να ανακοινωσει μισιτς.

παντως τωρα που βλεπω το παρι μονακο..ο χειζ ειναι ακριβως οτι θελουμε(αν οντως παρουμε εναν να παιζει πικ εν ρολ).

Μπορεί να γίνει καμία τράμπα, δεν λέω απευθείας. Να μας δώσει ένα χαρτί ο Ερυθρός, Καθ μετά από λίγο να γίνει trade με Λορενζο στον ΠΑΟ. Θα πετύχει και την επικοινωνιακή νίκη που θέλει ο DPG.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1929
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 24, 2025 10:11 pm

Giannis14 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 9:53 pm
Μισιτς πρέπει να πάρετε, αλλά είναι ίδιοι παίχτες με Γουολκαπ αλλά στο πολύ καλύτερο του ο Σέρβος. Ίσως βέβαια μετά από τον φετινό τραυματισμό του ο Γουολκαπ να παίζει κάνα 15 σαν αλλαγή του Μισιτς και αυτό συνιστά και μεγάλη πολυτέλεια. Θα ήθελα να δω και τα δυάρια σας ύστερα. Λίγο φουρνιε μαζί με Μισιτς και Βιλντοζα μαζί με Γουολκαπ. Έβανς αουτ. Σαν τιμωρία μου μοιάζει για εσάς γιατί τον υπολογίζετε και στα ρόστερ και έχετε και μια ελπίδα αν παίξει και μπορεί να μην παίξει ποτέ καλά ξανά και να μείνετε όλοι με την ελπίδα.

1
1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 113

Τρί Ιουν 24, 2025 10:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 10:03 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 9:56 pm

θα πρεπει να μας εχει δωσει κανα 5ρι εκατομμυρια για να του τον δωσουμε..πιο πιθανο ειναι να ανακοινωσει μισιτς.

παντως τωρα που βλεπω το παρι μονακο..ο χειζ ειναι ακριβως οτι θελουμε(αν οντως παρουμε εναν να παιζει πικ εν ρολ).

Μπορεί να γίνει καμία τράμπα, δεν λέω απευθείας. Να μας δώσει ένα χαρτί ο Ερυθρός, Καθ μετά από λίγο να γίνει trade με Λορενζο στον ΠΑΟ. Θα πετύχει και την επικοινωνιακή νίκη που θέλει ο DPG.
Ο Πετρουσεφ φερεται να εχει buyout 1 μυριο οποτε αν καποιος το πληρωσει μπορει να τον αποκτησει, αρκει να συμφωνησει κ με τον παικτη. Θελω να ελπιζω πως εξαιρειται ο Παναθηναικος απο το buyout.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1252
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pm

ο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.

εχουμε κλεισει παικτη δεν θα ανανακοινωθει ακομα, δεν ξερει κανεις ποιος ειναι, ουτε ο δικος μου.
αυτο μου ειπε σε σημερινη επικοινωνια.
πληρη μυστικοτητα απο την ΚΑΕ για το ποιος ειναι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1851
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιουν 24, 2025 10:15 pm

Heisenberg έγραψε:

εχουμε κλεισει παικτη δεν θα ανανακοινωθει ακομα, δεν ξερει κανεις ποιος ειναι, ουτε ο δικος μου.
Αψηλο α Κοντο ;

0
Jeight

junior
Reactions: 180
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιουν 24, 2025 10:17 pm

Heisenberg έγραψε:

Συγνωμη για την ερωτηση αλλα ο γνωστος σου ειναι αξιοπιστος? Δεν αμφιβαλλω για την καλη σου διαθεση να μοιραστεις πληροφοριες αλλα ενδεικτικα μπορεις να μας ποιες μεταγραφες του ολυμπιακου ειχε πετυχει. Για να ξερουμε το track record του :D

0
Giannis14

junior
Reactions: 95
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιουν 24, 2025 10:19 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 10:11 pm
Giannis14 έγραψε:
Μισιτς πρέπει να πάρετε, αλλά είναι ίδιοι παίχτες με Γουολκαπ αλλά στο πολύ καλύτερο του ο Σέρβος. Ίσως βέβαια μετά από τον φετινό τραυματισμό του ο Γουολκαπ να παίζει κάνα 15 σαν αλλαγή του Μισιτς και αυτό συνιστά και μεγάλη πολυτέλεια. Θα ήθελα να δω και τα δυάρια σας ύστερα. Λίγο φουρνιε μαζί με Μισιτς και Βιλντοζα μαζί με Γουολκαπ. Έβανς αουτ. Σαν τιμωρία μου μοιάζει για εσάς γιατί τον υπολογίζετε και στα ρόστερ και έχετε και μια ελπίδα αν παίξει και μπορεί να μην παίξει ποτέ καλά ξανά και να μείνετε όλοι με την ελπίδα.
Ψάχνω gif με τον Γιαννακοπουλο να παίζει κιθάρα με το σπασμένο χέρι και δεν βρίσκω. Προς απάντηση σου

0
Rivers15

junior
Reactions: 113

Τρί Ιουν 24, 2025 10:23 pm

Heisenberg έγραψε:

Αν οντως ισχυει κατι τετοιο ο μονος λογος να μην εχει ανακοινωθει ακομα ειναι να εχει ακομα τρεχουσες υποχρεωσεις με την (πρωην) ομαδα του. :ugeek:

0
Giannis14

junior
Reactions: 95
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιουν 24, 2025 10:26 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 10:23 pm
Heisenberg έγραψε:

Αν οντως ισχυει κατι τετοιο ο μονος λογος να μην εχει ανακοινωθει ακομα ειναι να εχει ακομα τρεχουσες υποχρεωσεις με την (πρωην) ομαδα του. :ugeek:
Φωτογραφίζεται τζεημς έτσι

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1052

Τρί Ιουν 24, 2025 10:26 pm

Αναφορικά με την προσθήκη (;) στα guard , ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι ακριβώς παίζει.
Μακάρι ο coach που έχει πολύ καλύτερη εικόνα από εμάς σχετικά με τον Έβανς , να πάρει την σωστή απόφαση και τότε χαλάλι.

Το θέμα είναι ότι βάση των τεκταινόμενων τα τελευταία χρόνια , θέλει πολύ μεγάλα άντερα για να ρισκάρεις μια ακόμα σεζόν και να στηριχθείς σε ένα παίκτη που έχει τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας από το παρκέ.
Προσωπικά θα ήθελα να μην πάρει τέτοιο ρίσκο ο coach , αλλά ........

Από κει και πέρα και εφόσον ο προσανατολισμός σχετικά με την προσθήκη στην περιφέρεια είναι να πάμε σε παίκτη πιο αθλητικό για να ενισχύσουμε τον two way χαρακτήρα της ομάδας , τότε θα πρέπει η προσθήκη στο 5 να είναι κάτι ΠΟΛΥ καλό.
Δεν αρκεί να ψάχνουμε για αθλητικό 5αρι που δεν θα μασάει αμυντικά , αλλά θα πρέπει να μπορεί να την βάζει και μέσα στο καλάθι παίζοντας με πλάτη κλπ.
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Μίλου βγάζει τα θεματάκια του , θα πρέπει ίσως και η προσθήκη τρίτου ψηλού να είναι πιο ποιοτική από αυτό που είχαμε ως τώρα στο μυαλό μας.

Για να το κλείσω εδώ.
Ξεκάθαρα θα προτιμούσα η ομάδα να πάρει ένα top tier leading guard και αν ο Έβανς είναι καλά να προκύψει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος , παρά να τραβάνε τα μαλλιά τους και να ψάχνουν τελευταία στιγμή πως θα καλύψουν το κενό σε περίπτωση που ο Κίναν δεν είναι καλά.
Σε όλα αυτά να αναφέρουμε και το γεγονός ότι το θεματάκι του Γουόκαπ στην μέση , δεν φαίνεται να είναι αμελητέο και σε μια σεζόν με περισσότερα παιχνίδια στο καλεντάρι.
:oops: :roll:

2
2 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 303

Τρί Ιουν 24, 2025 10:27 pm

Heisenberg έγραψε:

Καλό νέο το πρώτο .
Δεν έχω πληροφορία , αλλά θα έβαζα κάνα ψιλό στον James .

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1929
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 24, 2025 10:30 pm

berry έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 10:15 pm
Heisenberg έγραψε:

Αψηλο α Κοντο ;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1052

Τρί Ιουν 24, 2025 10:35 pm

Giannis14 έγραψε:

Ειλικρινά φίλε Γιάννη, θα ήθελε να μου πεις έστω ένα κοινό (ίσως μόνο δημιουργία σε ένα βαθμό) που έχουν ο Μίτσιτς με τον Γουόκαπ στο αγωνιστικό σκέλος ;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4530
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 24, 2025 10:37 pm

Heisenberg έγραψε:

μηπως δεν ξερουν και στην καε? :imnewhere:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6703
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 24, 2025 10:38 pm

για βιλντοζα βγηκε και απο ιταλια οτι κλεινει βιρτους.

ο γουορντ ειναι παικτης που χει κλεισει και δεν εχει ανακοινωθει..

παντως τον μισιτς τον βγαλανε απο την στοιχιμαν,μας ειχαν φαβορι με 1.75

εγω αν πονταρα καπου παντως θα ταν ο τζειμς..σιγα μην τον κρατησουν με αυτα που κανει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”