Μπορεί να γίνει καμία τράμπα, δεν λέω απευθείας. Να μας δώσει ένα χαρτί ο Ερυθρός, Καθ μετά από λίγο να γίνει trade με Λορενζο στον ΠΑΟ. Θα πετύχει και την επικοινωνιακή νίκη που θέλει ο DPG.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 800
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να γίνει καμία τράμπα, δεν λέω απευθείας. Να μας δώσει ένα χαρτί ο Ερυθρός, Καθ μετά από λίγο να γίνει trade με Λορενζο στον ΠΑΟ. Θα πετύχει και την επικοινωνιακή νίκη που θέλει ο DPG.
0
- montechristo
- Reactions: 1929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Giannis14 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 9:53 pmΜισιτς πρέπει να πάρετε, αλλά είναι ίδιοι παίχτες με Γουολκαπ αλλά στο πολύ καλύτερο του ο Σέρβος. Ίσως βέβαια μετά από τον φετινό τραυματισμό του ο Γουολκαπ να παίζει κάνα 15 σαν αλλαγή του Μισιτς και αυτό συνιστά και μεγάλη πολυτέλεια. Θα ήθελα να δω και τα δυάρια σας ύστερα. Λίγο φουρνιε μαζί με Μισιτς και Βιλντοζα μαζί με Γουολκαπ. Έβανς αουτ. Σαν τιμωρία μου μοιάζει για εσάς γιατί τον υπολογίζετε και στα ρόστερ και έχετε και μια ελπίδα αν παίξει και μπορεί να μην παίξει ποτέ καλά ξανά και να μείνετε όλοι με την ελπίδα.
1
1

-
- Reactions: 113
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πετρουσεφ φερεται να εχει buyout 1 μυριο οποτε αν καποιος το πληρωσει μπορει να τον αποκτησει, αρκει να συμφωνησει κ με τον παικτη. Θελω να ελπιζω πως εξαιρειται ο Παναθηναικος απο το buyout.
0
-
- Reactions: 1252
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- berry
- Reactions: 1851
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Αψηλο α Κοντο ;Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
εχουμε κλεισει παικτη δεν θα ανανακοινωθει ακομα, δεν ξερει κανεις ποιος ειναι, ουτε ο δικος μου.
αυτο μου ειπε σε σημερινη επικοινωνια.
πληρη μυστικοτητα απο την ΚΑΕ για το ποιος ειναι.
0
-
- Reactions: 180
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγνωμη για την ερωτηση αλλα ο γνωστος σου ειναι αξιοπιστος? Δεν αμφιβαλλω για την καλη σου διαθεση να μοιραστεις πληροφοριες αλλα ενδεικτικα μπορεις να μας ποιες μεταγραφες του ολυμπιακου ειχε πετυχει. Για να ξερουμε το track record τουHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
εχουμε κλεισει παικτη δεν θα ανανακοινωθει ακομα, δεν ξερει κανεις ποιος ειναι, ουτε ο δικος μου.

0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψάχνω gif με τον Γιαννακοπουλο να παίζει κιθάρα με το σπασμένο χέρι και δεν βρίσκω. Προς απάντηση σουmontechristo έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:11 pmGiannis14 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 9:53 pmΜισιτς πρέπει να πάρετε, αλλά είναι ίδιοι παίχτες με Γουολκαπ αλλά στο πολύ καλύτερο του ο Σέρβος. Ίσως βέβαια μετά από τον φετινό τραυματισμό του ο Γουολκαπ να παίζει κάνα 15 σαν αλλαγή του Μισιτς και αυτό συνιστά και μεγάλη πολυτέλεια. Θα ήθελα να δω και τα δυάρια σας ύστερα. Λίγο φουρνιε μαζί με Μισιτς και Βιλντοζα μαζί με Γουολκαπ. Έβανς αουτ. Σαν τιμωρία μου μοιάζει για εσάς γιατί τον υπολογίζετε και στα ρόστερ και έχετε και μια ελπίδα αν παίξει και μπορεί να μην παίξει ποτέ καλά ξανά και να μείνετε όλοι με την ελπίδα.
0
-
- Reactions: 113
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν οντως ισχυει κατι τετοιο ο μονος λογος να μην εχει ανακοινωθει ακομα ειναι να εχει ακομα τρεχουσες υποχρεωσεις με την (πρωην) ομαδα του.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.

0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Φωτογραφίζεται τζεημς έτσιRivers15 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:23 pmΑν οντως ισχυει κατι τετοιο ο μονος λογος να μην εχει ανακοινωθει ακομα ειναι να εχει ακομα τρεχουσες υποχρεωσεις με την (πρωην) ομαδα του.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
πληρη μυστικοτητα απο την ΚΑΕ για το ποιος ειναι.![]()
0
- georbap
- Reactions: 1052
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναφορικά με την προσθήκη (;) στα guard , ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι ακριβώς παίζει.
Μακάρι ο coach που έχει πολύ καλύτερη εικόνα από εμάς σχετικά με τον Έβανς , να πάρει την σωστή απόφαση και τότε χαλάλι.
Το θέμα είναι ότι βάση των τεκταινόμενων τα τελευταία χρόνια , θέλει πολύ μεγάλα άντερα για να ρισκάρεις μια ακόμα σεζόν και να στηριχθείς σε ένα παίκτη που έχει τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας από το παρκέ.
Προσωπικά θα ήθελα να μην πάρει τέτοιο ρίσκο ο coach , αλλά ........
Από κει και πέρα και εφόσον ο προσανατολισμός σχετικά με την προσθήκη στην περιφέρεια είναι να πάμε σε παίκτη πιο αθλητικό για να ενισχύσουμε τον two way χαρακτήρα της ομάδας , τότε θα πρέπει η προσθήκη στο 5 να είναι κάτι ΠΟΛΥ καλό.
Δεν αρκεί να ψάχνουμε για αθλητικό 5αρι που δεν θα μασάει αμυντικά , αλλά θα πρέπει να μπορεί να την βάζει και μέσα στο καλάθι παίζοντας με πλάτη κλπ.
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Μίλου βγάζει τα θεματάκια του , θα πρέπει ίσως και η προσθήκη τρίτου ψηλού να είναι πιο ποιοτική από αυτό που είχαμε ως τώρα στο μυαλό μας.
Για να το κλείσω εδώ.
Ξεκάθαρα θα προτιμούσα η ομάδα να πάρει ένα top tier leading guard και αν ο Έβανς είναι καλά να προκύψει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος , παρά να τραβάνε τα μαλλιά τους και να ψάχνουν τελευταία στιγμή πως θα καλύψουν το κενό σε περίπτωση που ο Κίναν δεν είναι καλά.
Σε όλα αυτά να αναφέρουμε και το γεγονός ότι το θεματάκι του Γουόκαπ στην μέση , δεν φαίνεται να είναι αμελητέο και σε μια σεζόν με περισσότερα παιχνίδια στο καλεντάρι.

Μακάρι ο coach που έχει πολύ καλύτερη εικόνα από εμάς σχετικά με τον Έβανς , να πάρει την σωστή απόφαση και τότε χαλάλι.
Το θέμα είναι ότι βάση των τεκταινόμενων τα τελευταία χρόνια , θέλει πολύ μεγάλα άντερα για να ρισκάρεις μια ακόμα σεζόν και να στηριχθείς σε ένα παίκτη που έχει τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας από το παρκέ.
Προσωπικά θα ήθελα να μην πάρει τέτοιο ρίσκο ο coach , αλλά ........
Από κει και πέρα και εφόσον ο προσανατολισμός σχετικά με την προσθήκη στην περιφέρεια είναι να πάμε σε παίκτη πιο αθλητικό για να ενισχύσουμε τον two way χαρακτήρα της ομάδας , τότε θα πρέπει η προσθήκη στο 5 να είναι κάτι ΠΟΛΥ καλό.
Δεν αρκεί να ψάχνουμε για αθλητικό 5αρι που δεν θα μασάει αμυντικά , αλλά θα πρέπει να μπορεί να την βάζει και μέσα στο καλάθι παίζοντας με πλάτη κλπ.
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Μίλου βγάζει τα θεματάκια του , θα πρέπει ίσως και η προσθήκη τρίτου ψηλού να είναι πιο ποιοτική από αυτό που είχαμε ως τώρα στο μυαλό μας.
Για να το κλείσω εδώ.
Ξεκάθαρα θα προτιμούσα η ομάδα να πάρει ένα top tier leading guard και αν ο Έβανς είναι καλά να προκύψει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος , παρά να τραβάνε τα μαλλιά τους και να ψάχνουν τελευταία στιγμή πως θα καλύψουν το κενό σε περίπτωση που ο Κίναν δεν είναι καλά.
Σε όλα αυτά να αναφέρουμε και το γεγονός ότι το θεματάκι του Γουόκαπ στην μέση , δεν φαίνεται να είναι αμελητέο και σε μια σεζόν με περισσότερα παιχνίδια στο καλεντάρι.

2
2

-
- Reactions: 303
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλό νέο το πρώτο .Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
Δεν έχω πληροφορία , αλλά θα έβαζα κάνα ψιλό στον James .
0
- montechristo
- Reactions: 1929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
berry έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:15 pmΑψηλο α Κοντο ;Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
1
1

- georbap
- Reactions: 1052
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά φίλε Γιάννη, θα ήθελε να μου πεις έστω ένα κοινό (ίσως μόνο δημιουργία σε ένα βαθμό) που έχουν ο Μίτσιτς με τον Γουόκαπ στο αγωνιστικό σκέλος ;Giannis14 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 9:53 pm
Μισιτς πρέπει να πάρετε, αλλά είναι ίδιοι παίχτες με Γουολκαπ αλλά στο πολύ καλύτερο του ο Σέρβος. Ίσως βέβαια μετά από τον φετινό τραυματισμό του ο Γουολκαπ να παίζει κάνα 15 σαν αλλαγή του Μισιτς και αυτό συνιστά και μεγάλη πολυτέλεια. Θα ήθελα να δω και τα δυάρια σας ύστερα. Λίγο φουρνιε μαζί με Μισιτς και Βιλντοζα μαζί με Γουολκαπ. Έβανς αουτ. Σαν τιμωρία μου μοιάζει για εσάς γιατί τον υπολογίζετε και στα ρόστερ και έχετε και μια ελπίδα αν παίξει και μπορεί να μην παίξει ποτέ καλά ξανά και να μείνετε όλοι με την ελπίδα.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4530
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μηπως δεν ξερουν και στην καε?Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.

0