mia sin mia έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:40 pmΤικ τακHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
εχουμε κλεισει παικτη δεν θα ανανακοινωθει ακομα, δεν ξερει κανεις ποιος ειναι, ουτε ο δικος μου.
αυτο μου ειπε σε σημερινη επικοινωνια.
πληρη μυστικοτητα απο την ΚΑΕ για το ποιος ειναι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0

- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Όχι, ο μελαγιες και ο Ζέρβας μου το πανε, τους πέτυχα σήμερα Αλεποχώριberry έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:45 pmΠου μωρέ στα τουιτερ ; εκει που πήραμε σρεντερ και ο παο βαλαντσιουνας;tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:42 pmΌσοι ασχολείστε με την πιάτσα για δώστε καμιά πληροφορία γιατί βουιζει για Πετρουσεφ στον παο
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Είναι σαν το μυστικό νεκροταφείο των ελεφάντων, χαμένο μέσα στη ζούγκλα, που πάνε οι ελέφαντες για να πεθάνουνε.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:37 pmμηπως δεν ξερουν και στην καε?Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:14 pmο βιλντοζα υπογραφει στην Βιρτους.
εχουμε κλεισει παικτη δεν θα ανανακοινωθει ακομα, δεν ξερει κανεις ποιος ειναι, ουτε ο δικος μου.
αυτο μου ειπε σε σημερινη επικοινωνια.
πληρη μυστικοτητα απο την ΚΑΕ για το ποιος ειναι.![]()
Μόνο που είναι τόσο μυστικό, που δεν το βρίσκουνε ούτε οι ελέφαντες.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Υπαρχει εξαιρεση στο συμβολαιο για τον ΠΑΟ;georbap έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:47 pmΠως ακριβώς θα γίνει αυτό όταν ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό;tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 10:42 pmΌσοι ασχολείστε με την πιάτσα για δώστε καμιά πληροφορία γιατί βουιζει για Πετρουσεφ στον παο
Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να τον αφήσει ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟ για ένα εκατομμύριο.
Στο λέω με σιγουριά και ας μην είμαι της πιάτσας.![]()
Αν βέβαια με ρωτάς , εφόσον δεν θέλει να είναι εδώ ας πάει όπου θέλει αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε 4 αγώνες, 22.75 π μ.ο
Τι λες μωρέ;https://www.proballers.com/basketball/p ... t-j-shorts

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε σεις αυτά τα "ακούγονται", "λένε", "γράφεται πολύ έντονα τελευταία" δεν έχουν καμία αξία όταν τα βλέπετε στα social media που τα έχει γράψει ο κάθε άκυρος. Κατά πάσα πιθανότητα το είδε από κάποιον άλλο που το έβγαλε από το μυαλό του. Δηλαδή μπορεί να αντικατασταθεί από το "Έγραψε ένας φίλος μου ένα σχόλιο στο FB ότι...". Θα μου δίνατε καμία σημασία αν έγραφα κάτι τέτοιο;

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκάθαρο ποστ τροφή στον τουλουμπαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 11:13 pmΒρε σεις αυτά τα "ακούγονται", "λένε", "γράφεται πολύ έντονα τελευταία" δεν έχουν καμία αξία όταν τα βλέπετε στα social media που τα έχει γράψει ο κάθε άκυρος. Κατά πάσα πιθανότητα το είδε από κάποιον άλλο που το έβγαλε από το μυαλό του. Δηλαδή μπορεί να αντικατασταθεί από το "Έγραψε ένας φίλος μου ένα σχόλιο στο FB ότι...". Θα μου δίνατε καμία σημασία αν έγραφα κάτι τέτοιο;

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στα 2 τελευταια ειπα γιαυτο και εγραψα στα κρισιμα..παντως τωρα εχει ξυπνησει και αυτος και ο γουορντ,γινεται ματσαρα.berry έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 11:06 pmσε 4 αγώνες, 22.75 π μ.ο
Τι λες μωρέ;https://www.proballers.com/basketball/p ... t-j-shorts

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο