ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ και αγωνιστικά και πνευματικά και ψυχολογικά και σωματικά.
Αυτό έχει αποδειχθεί ολα αυτά τα χρόνια.
Δεν υπάρχει μυστική συνταγή
Σίγουρα χρειάζεται μια ισορροπία και ενας ορθολογισμός στο ρόστερ αλλά μέχρι εκεί.
Συντονιστής: Captains

καλη φαση θα γλυτωσουν κι εξοδα απο τη φανελα ετοιμη ειναι ...Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 6:55 amΤην περίπτωση του Γιουσουφα Φαλ ως τρίτο σέντερ θα την εξεταζατε;

Καλά ας μην είχε βάλει 2 σκοτωμένα τρίποντα η Φενέρ στον τέλος με τον παναθηναϊκό και να δω αν θα πέρναγε στον τελικό, δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές, τα F4 θέλουν συγκέντρωση, ετοιμότητα και τύχη...όποιος τα έχει αυτά το σηκώνει...και από την στιγμή που είναι μόλις 2 ματς έχουν ελπίδες όλες οι ομάδες για αυτό και βλέπουμε τόσες εκπλήξεις και για αυτό έχει γίνει το κουφό να μην το έχει πάρει ποτέ ομάδα που τελειώνει πρώτη στην Regular Season.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 2:43 am2 λεπτά πριν τελειώσει το ματς το σκορ ήταν 70-66. Δεν ξέρω πως προκύπτει ότι είχε τελειώσει απτο ημίχρονο. Στο ημίχρονο η Φενέρ ήταν 5 πόντους μπροστά.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 2:26 am
κριθηκε το ματς στο 2λεπτο?ο παο ειχε χασει απο το ημιχρονο το ματς..το ματς στην γαλλια κριθηκε απο τα γκαρντ..
επισης ο μπολντγουιν απο ποτε ειναι 2 γουει?εχει να παιξει σοβαρη αμυνα κατι χρονια..
η φενερ το πηρε λογω ομαδας οχι παικτων..απορω πως δεν το βλεπετε και την λετε 2 γουει ομαδα λογω παικτων που εκτος του χολ του χειζ και του κολσον δεν ηταν κανενας παικτης με εφεση στην αμυνα.εντωμεταξυ ο κολσον και ο μπιρτς ζητημα να παιζαν 10λεπτα.Η φενερ ειχε μεσα 38ρη μακολουμ ,γκουντουριτς μελι μπολντγουιν κτλ που μπροστα τους ο φουρνιε και ο μιλου ειναι εξολοθρευτες.
τεσπα δεν εχει νοημα να λεμε τα ιδια και τα ιδια..εδω δεν υπαρχει διαθεσιμο τετοιο γκαρντ που λετε οποτε τσαμπα κοπος.
Ο Μπολντγουιν δεν ξέρω αν είναι two way πάντως άσουτος (για τα δεδομένα κάποιων) είναι σίγουρα. Και τέλος ο Μέλι έχει παίξει αμυνάρα, μη μπερδεύεσαι με το ότι δεν είναι αθλητικός. Αμυντικά είναι πανέξυπνος.

Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό, ο ''δικός'' μου δημοσιογράφος πάντως που τον ρώτησα ανέφερε ότι είναι σε συζητήσεις με παίκτες άλλα δεν έχει κλείσει τίποτα και τίποτα δεν είναι τελειωμένο....αν είχε πράγματι κλείσει κάτι τόσο μεγάλο, κάτι θα είχε διαρρεύσει...υπομονή και βλέπουμε... αν ισχύουν οι φήμες από 1/7 θα ξέρουμε..

Άσουτος ο Μπόλντγουιν? Τι λες ρε αρχηγέ, θα πέσουν τα μπετά να μας πλακώσουν. Ο άνθρωπος στο mid είναι φονιάς, σπάνια χάνει σουτ. Επίσης είναι και τρομερός slasher. Δεν χρειάζεται να βαράνε όλοι τρίποντα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 1:56 amΗμιτελικός Ευρωλίγκας, Παναθηναϊκός-Φενέρ. Ο ένας έχει Ναν, Σλούκα και ο άλλος Χολ, Μπολντγουιν. Κοίτα να δεις που το πήρανε οι "άσουτοι". Τι θα πούμε δηλαδή όσοι θέλετε γκαρντ επιθετικογενές, με τέτοιους πέθανε ο Παναθηναϊκός;shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 24, 2025 11:35 pm
οσοι θελουν γκαρντ two way και οχι παικταραδες πρεπει να μελετησουν αυτο το ματς..με στραζελ και τετοιους παθανε ολυμπιακο τα τελευταια 2 λεπτα δεν ξεραν τι να την κανουν και πεταγαν τουβλα..απο την αλλη ο χιφι και ο σορτς δεν χαναν σουτ..
ναι τωρα τα βαζει ο σορτς..το λεω εδω και ωρα οτι ξυπνησε,αυτος το κουβαλησε στο τελος.

shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 2:26 amκριθηκε το ματς στο 2λεπτο?ο παο ειχε χασει απο το ημιχρονο το ματς..το ματς στην γαλλια κριθηκε απο τα γκαρντ..Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 1:56 am
Ημιτελικός Ευρωλίγκας, Παναθηναϊκός-Φενέρ. Ο ένας έχει Ναν, Σλούκα και ο άλλος Χολ, Μπολντγουιν. Κοίτα να δεις που το πήρανε οι "άσουτοι". Τι θα πούμε δηλαδή όσοι θέλετε γκαρντ επιθετικογενές, με τέτοιους πέθανε ο Παναθηναϊκός;
επισης ο μπολντγουιν απο ποτε ειναι 2 γουει?εχει να παιξει σοβαρη αμυνα κατι χρονια..
η φενερ το πηρε λογω ομαδας οχι παικτων..απορω πως δεν το βλεπετε και την λετε 2 γουει ομαδα λογω παικτων που εκτος του χολ του χειζ και του κολσον δεν ηταν κανενας παικτης με εφεση στην αμυνα.εντωμεταξυ ο κολσον και ο μπιρτς ζητημα να παιζαν 10λεπτα.Η φενερ ειχε μεσα 38ρη μακολουμ ,γκουντουριτς μελι μπολντγουιν κτλ που μπροστα τους ο φουρνιε και ο μιλου ειναι εξολοθρευτες.
τεσπα δεν εχει νοημα να λεμε τα ιδια και τα ιδια..εδω δεν υπαρχει διαθεσιμο τετοιο γκαρντ που λετε οποτε τσαμπα κοπος.

Φίλε μου εγώ μαζί σου. Απλά υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ότι σουτ ίσον τρίποντο. Κι ότι αν σουτάρεις 30% με ούτε 1 εύστοχο 3ποντο ανά αγώνα, οι άμυνες σε παίζουν under στα 10 μέτρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Γιαυτό έχω βάλει τη λέξη άσουτοι σε εισαγωγικά.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 10:09 amΆσουτος ο Μπόλντγουιν? Τι λες ρε αρχηγέ, θα πέσουν τα μπετά να μας πλακώσουν. Ο άνθρωπος στο mid είναι φονιάς, σπάνια χάνει σουτ. Επίσης είναι και τρομερός slasher. Δεν χρειάζεται να βαράνε όλοι τρίποντα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 1:56 am
Ημιτελικός Ευρωλίγκας, Παναθηναϊκός-Φενέρ. Ο ένας έχει Ναν, Σλούκα και ο άλλος Χολ, Μπολντγουιν. Κοίτα να δεις που το πήρανε οι "άσουτοι". Τι θα πούμε δηλαδή όσοι θέλετε γκαρντ επιθετικογενές, με τέτοιους πέθανε ο Παναθηναϊκός;
Ποιο από τα δικά μας τα γκαρντ μπορεί να σουτάρει midies ή να πάει με ορμή στο καλάθι και να τελειώσει φάσεις. Μιλάμε για μηδενική απειλή. Έπρεπε να τρέξει επιθέσεις ο Ντόρσευ!!!! για να αναστατωθεί λίγο η άμυνα του Παο, μέχρι τότε απλα αράζανε και μας βλέπανε να δίνουμε ο ένας την μπάλα στον άλλο.