Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω πες το ελεύθερα…σου έγραψα τι άκουσα από δημοσιογράφους, αν έχεις άλλες πηγές και έμαθες κάτι άλλο μας το γράφεις ελεύθερα…Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:22 pmΜην το υπογράφεις, διότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…..και σταματώ εδώ!karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:20 pm
Ε ναι για αυτό λέμε ότι δύσκολα θα γίνει, από την στιγμή που η ομάδα με τίποτα δεν τα δίνει αυτά λεφτά είναι end of story…..εκτός τι να πω μας βγει βγει ο Σερβος, Φουρνιε και μας πει ότι είχε όνειρο να παίξει στην ομάδα μας και είναι μια χαρά τα 2,5-3εκ. Γιατί παραπανω δεν του δίνουμε ούτε με σφαίρες…και σας το υπογράφω αυτό…
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μη σταματάς , λυσε χειρόφρενο !!Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:22 pmΜην το υπογράφεις, διότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…..και σταματώ εδώ!karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:20 pm
Ε ναι για αυτό λέμε ότι δύσκολα θα γίνει, από την στιγμή που η ομάδα με τίποτα δεν τα δίνει αυτά λεφτά είναι end of story…..εκτός τι να πω μας βγει βγει ο Σερβος, Φουρνιε και μας πει ότι είχε όνειρο να παίξει στην ομάδα μας και είναι μια χαρά τα 2,5-3εκ. Γιατί παραπανω δεν του δίνουμε ούτε με σφαίρες…και σας το υπογράφω αυτό…
-
since1925

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Λοιπόν δεν ξέρω τι γνωρίζουν τα άλλα παιδιά.
Οι δύο πρώτες προτάσεις του Ολυμπιακού ήτανε για 2+1 χρόνια, ο Μισιτς ήθελε τριετές κλειστό, ο Ολυμπιακός του το έχει δώσει.
Έχει συμφωνήσει και ο Ολυμπιακός του έχει δώσει προθεσμία για μερικές μέρες ακόμα.
Το τι λένε οι δημοσιογράφοι δεν το γνωρίζω, δεν είναι και η δουλειά μου.
Οι δύο πρώτες προτάσεις του Ολυμπιακού ήτανε για 2+1 χρόνια, ο Μισιτς ήθελε τριετές κλειστό, ο Ολυμπιακός του το έχει δώσει.
Έχει συμφωνήσει και ο Ολυμπιακός του έχει δώσει προθεσμία για μερικές μέρες ακόμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο θεωρειται βασανιστηριο και απαγορευεται απτον χαρτη ανθρωπινων δικαιωματων του ΟΗΕSlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:22 pm
Μην το υπογράφεις, διότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…..και σταματώ εδώ!
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε και η χρονική διάρκεια των συμβολαίων είναι δουλειά σου, αλλά ΟΚ...ελευθερία λόγου έχουμε ευτυχώς.....since1925 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:27 pmΛοιπόν δεν ξέρω τι γνωρίζουν τα άλλα παιδιά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Αδερφέ δεν ξαναγράφω ανοιχτά και το έχω πει 100 φορές, διότι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ τους δύο τρεις είρωνες που μονίμως αμφισβητούν τον καθένα!! Δεν είναι της αισθητικής μου και…..τέλος!!karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:23 pmΆμα ξέρεις κάτι παραπάνω πες το ελεύθερα…σου έγραψα τι άκουσα από δημοσιογράφους, αν έχεις άλλες πηγές και έμαθες κάτι άλλο μας το γράφεις ελεύθερα…Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:22 pm
Μην το υπογράφεις, διότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…..και σταματώ εδώ!
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
since1925

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σε παρακαλώ να μην σχολιάζεις.Airman έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:29 pmΟύτε και η χρονική διάρκεια των συμβολαίων είναι δουλειά σου, αλλά ΟΚ...ελευθερία λόγου έχουμε ευτυχώς.....since1925 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:27 pmΛοιπόν δεν ξέρω τι γνωρίζουν τα άλλα παιδιά.
Το τι λένε οι δημοσιογράφοι δεν το γνωρίζω, δεν είναι και η δουλειά μου.![]()
![]()
Τις εξυπνάδες σου στο καθεστωτικό.
Είναι θεμα που αφορά φίλους του Ολυμπιακού.
Αν θέλεις να απαντήσεις να το κάνεις ανθρώπινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος since1925 την Τετ Ιουν 25, 2025 5:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Κάτσε βρε αδερφέ……εφόσον κάποιος συμφωνεί σε όρους , χρήματα, χρονική διάρκεια κτλ, η προθεσμία που αναφέρεσαι για ποιον ακριβώς λόγο του δίνεται?since1925 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:27 pmΛοιπόν δεν ξέρω τι γνωρίζουν τα άλλα παιδιά.
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία σχέση φίλε μου.
Δεν στο έγραψα ειρωνικά και γενικά δεν ασχολούμαι με τα μέσα, καθεστωτικά ή μη.
Στο αναφέρω επειδή βλέπω ότι δομείται ένας άσχημος ψυχαναγκασμός με τη μεταγραφή και πως αν δεν γίνει (που υπάρχει πάντα αυτη η πιθανότητα παρά τις πληροφορίες σου που δεν έχω λόγο να μην πιστέψω), θα μπει το φόρουμ και ιδίως το εδώ τόπικ σε μία εσωστρέφεια, την οποία επειδή τα περισσότερα παιδιά που γράφουν είναι εξαιρετικά, δεν την αξίζουν.
-
since1925

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Για να οριστικοποιηθεί.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:36 pmΚάτσε βρε αδερφέ……εφόσον κάποιος συμφωνεί σε όρους , χρήματα, χρονική διάρκεια κτλ, η προθεσμία που αναφέρεσαι για ποιον ακριβώς λόγο του δίνεται?since1925 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:27 pmΛοιπόν δεν ξέρω τι γνωρίζουν τα άλλα παιδιά.
Μετά αποσύρει το ενδιαφέρον η ομάδα προς το πρόσωπο του.
Έχει άλλη μια πρόταση οικονομικά καλύτερη.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ηλικιακά έχουν διαφορά ~1.5 χρόνο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 5:18 pm
Προφανώς, απλά τα λεφτά που ακούγεται ότι ζητάει είναι πάρα πολλά, για αυτό λέω ότι δεν θα προχωρήσει, δεν υπάρχει περίπτωση και το λέω από τώρα να πάει ο Ολυμπιακός να δώσει 3ετες συμβόλαιο με σχεδόν 4-4,5εκ τον χρόνο που ζητάει ο παίκτης…αποκλείεται δηλαδή να δώσει πιο πολλά από όσα έδωσε πέρυσι στον Σασα που είναι και δικό μας παιδί, και ξέρουμε από πρώτο χέρι τι μπορεί να προσφέρει και είναι και πιο μικρός ηλικιακά…για αυτό λέω ότι ο μόνος τρόπος να έρθει ο Μισιτς είναι αν ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του και θέλει και ο ίδιος να έρθει…..ο άνθρωπος προφανώς ξέρει ότι τον θέλει η μισή Ευρώπη οπότε δεν βιάζεται θα ψάξει το καλύτερο deal και καλά θα κάνει….
Γιατί αποκλείεται να δώσει περισσότερα απο όσα έδωσε στον Σάσα? Γιατί υπάρχει αυτή η αποκλειστικότητα στα "δικά μας παιδιά" ???
Πως γίνεται οποιοσδήποτε να είναι ΟΚ με το να αφήνουν τα δικά μας παιδιά να μας "γδύνουν" αλλα για κάποιο ανεξήγητο λόγο να απαιτούν απο τους ξένους (που δεν έχουν σχέση με την ομάδα) να παρακαλάνε γονατιστοί να παίξουν εδώ και μάλιστα να κάνουν και γενναίες εκπτώσεις?
Ο Σάσα δικό μας παιδί και ξέρουμε απο πρώτο χέρι τι δίνει και τι δεν δίνει. Δεν δίνει τρόπαια θα μπορούσε να πει κάποιος.
Απο την άλλη ο Βάσας είναι certified winner...
Γενικά αυτό το σκεπτικό δεν μπορώ ούτε να το καταλάβω αλλα ούτε και να το αποδεχτώ.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Τον αδικείς βρε αδερφέ….είναι πολύ εντάξει ο τύπος!! Δεν έχει σχέση ούτε με άλλους προκλητικούς ούτε τίποτα!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο