Μάλλον τον Παναθηναϊκό θα τιναξει. Ήδη υπάρχουν ενα σωρό σχόλια για το πώς θα χωρέσουν Ναν και Σορτς στην ίδια πεντάδα. Σκέψου τι έχει να γίνει άμα μπει κι ο Μισιτς στην εξίσωση.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 3:59 pmδεν νομιζω οτι τον νοιαζει αυτο τον δπγ..ενω το να ερθει το καλυτερο γκαρντ της ευρωλιγκας δεν ξερω γιατι ειναι τραγικη αποφαση..απλα ο σλουκας θα παει για φασολακιαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 3:53 pm
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Θα ήταν τραγική απόφαση αγωνιστικά.![]()
παντως αν θελει ο δπγ να τιναξει τον ολυμπιακο τι πιο ευκολο απο το να παει να του δωσει 4 και να τον παρει.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 89
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Neondreamer
- Reactions: 59
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 125
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειμαστε πολυ κοντα σε Νετζηπογλου διαβαζω (απ οτι καταλαβαινω μαλλον εκλεισε). Φανταζομαι ειναι μονο μεταγραφη προοπτικης καθως αν μεινει και ο Μακισικ και ερθει και ο Γουορντ εχουμε στο 2-3:
Ντορσει
Φουρνιε
Μακισικ
Γουορντ
Παπανικολαου
Λαρετζακη
Νεντζημπογλου
Ενω στο 3 μπορει να παρει χρονο και ο Πιτερς υπο προυποθεσεις.
Ντορσει
Φουρνιε
Μακισικ
Γουορντ
Παπανικολαου
Λαρετζακη
Νεντζημπογλου
Ενω στο 3 μπορει να παρει χρονο και ο Πιτερς υπο προυποθεσεις.
0
-
- Reactions: 1409
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- kite26
- Reactions: 1165
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα το έμαθα για την αποχώρηση του Βιλντόζα και θέλω να πω κάτι. Μπορεί Λούκα να μην ήσουν ό,τι καλύτερο παικτικά, αν και εμένα μου άρεσες και βοήθησες πολλές φορές την ομάδα με τη φρεσκάδα σου. Όμως, με εντυπωσίασες για το ήθος σου και ήσουν πραγματικά πολύ καλό παιδί. Αυτά πρέπει να αναγνωρίζονται. Στρατιώτης πραγματικός, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα. Να έχεις καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
2
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αποκλείεται, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Θα υπάρχουν στο 2-3 μετά 7 παίκτες σύνολο. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο McKissic του χρόνου δεν θα είναι δηλωμένος Ελλάδα (εκτός κι αν προκύψουν τραυματισμοί) και Ευρωλίγκα θα μπαίνει λίγες φορές δωδεκάδα, πάλι θα υπάρχει μια υπερφόρτωση.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 6:35 pmΥπάρχει περίπτωση η μεταγραφή Νετζηπογλου να σχετίζεται με Λαρεντζάκη;
Πάντως αυτή την στιγμή ο Νετζήπογλου σίγουρα δεν είναι καλύτερος από Λαρεντζάκη και Μήτρου-Λονγκ, για να μην πω ούτε από τον Λούντζη όταν ήταν στον Ολυμπιακό.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3126
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πάει τώρα εκεί να βάζει χαλαρά 15 πόντους και θα τον υπογράψει καμία Εφές του χρόνου. Μια χαρά τα έχει κανονίσει ο Λουκάς.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 6:39 pmΤώρα το έμαθα για την αποχώρηση του Βιλντόζα και θέλω να πω κάτι. Μπορεί Λούκα να μην ήσουν ό,τι καλύτερο παικτικά, αν και εμένα μου άρεσες και βοήθησες πολλές φορές την ομάδα με τη φρεσκάδα σου. Όμως, με εντυπωσίασες για το ήθος σου και ήσουν πραγματικά πολύ καλό παιδί. Αυτά πρέπει να αναγνωρίζονται. Στρατιώτης πραγματικός, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα. Να έχεις καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
1
1

Εμένα η κατάσταση μου μοιάζει ως εξής
Ο μιτσιτς θέλει και έχει πειστεί να δώσει last call στους αφους με ενημέρωση της ανώτατης πρότασης που έχει.
Ταυτόχρονα έχει ενημερώσει ότι τον έχει πλησιάσει και ο ΠΑΟ και θα του κάνει πρόταση
Οι Αφοί φοβούμενοι ότι δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τον πλειστηριασμό και ότι θα βγουν επικοινωνιακά ηττημένοι .. έχουν ρίξει γραμμή περί "μυθευματων"
Ο μιτσιτς θέλει και έχει πειστεί να δώσει last call στους αφους με ενημέρωση της ανώτατης πρότασης που έχει.
Ταυτόχρονα έχει ενημερώσει ότι τον έχει πλησιάσει και ο ΠΑΟ και θα του κάνει πρόταση
Οι Αφοί φοβούμενοι ότι δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τον πλειστηριασμό και ότι θα βγουν επικοινωνιακά ηττημένοι .. έχουν ρίξει γραμμή περί "μυθευματων"
1
1

-
- Reactions: 291
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε αδερφέ, με όλο το σεβασμό, θεωρείς λογικό να έλεγε ο παίχτης στο αεροδρόμιο "ναι, γεια σας, ήρθα για τον Ολυμπιακό" αν όντως υπάρχουν διαπραγματεύσεις που ακόμα δουλεύονται στο background? Δηλαδή εν προκειμένω θέλω να πω πως δεν έχει σημασία τι λέει ο παίχτης σε ένα τέτοιο setting. Υπομονή και θα ξεκαρθαρίσει το τοπίο σύντομα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προκειμένου να ΜΗΝ φτιάξει ο Ολυμπιακός την περιφέρεια του όπως τη θέλει με πρωτοκλασάτα γκαρντ που έχουνν @@ στα δύσκολα, στον ΠΑΟ χωράνε όχι μονο Σλουκας, Γκραντ, Σορτς, Ναν, Μιτσιτς, αλλα και Τζορνταν, Πιπεν, Ροντμαν να έρθουν με μια μαγική χρονομηχανή στα prime τους να κανουν τα ρεπα των πρώτων. Αυτό ακριβώς είναι ιεαρχικά πρώτο στο μυαλό του dpg, μην ξεγελιέστε για αγωνιστικά fit και άλλα τέτοια.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τετ Ιουν 25, 2025 7:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 125
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως για να πωληθηκε ο Βιλντοζα με συνοπτικες διαδικασιες πιστευω πως κατι δουλευεται αν δεν εχει κλεισει ηδη. Αλλιως φανταζομαι θα τρεναραν την αποχωρηση του Βιλντοζα καθως δεν φαινεται να υπαρχουν στην αγορα διαθεσιμοι κ τοσοι πολλοι που να ειναι καλυτεροι του μετριοτατου Βιλντοζα.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 6:39 pmΤώρα το έμαθα για την αποχώρηση του Βιλντόζα και θέλω να πω κάτι. Μπορεί Λούκα να μην ήσουν ό,τι καλύτερο παικτικά, αν και εμένα μου άρεσες και βοήθησες πολλές φορές την ομάδα με τη φρεσκάδα σου. Όμως, με εντυπωσίασες για το ήθος σου και ήσουν πραγματικά πολύ καλό παιδί. Αυτά πρέπει να αναγνωρίζονται. Στρατιώτης πραγματικός, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα. Να έχεις καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποσιμπολ..modernam έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:03 pmΕμένα η κατάσταση μου μοιάζει ως εξής
Πέρα από την πλάκα, όντως μου φαίνεται και εμένα πολύ πιθανό κάτι τέτοιο. Απλώς θεωρώ πως σε αντίθεση με προηγούμενες περιπτώσεις, έχουμε δουλεμένο plan B που μπορούμε να στραφούμε αν δεν ευοδωθεί η φάση με Μιτσιτς. Που εγώ από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως είναι κοντά σε μας μεν αλλά σε κρίσιμη καμπή να στραβώσει από σφήνες της τελευταίας στιγμής, ειδικά με αυτόν το διαβόητο μάνατζερ που έχει.
0