Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 205
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Μπορει ο Μισιτς να δηλωνει πως δεν του εχει γινει προταση αλλα η ρελανς ακουει στο ονομα Νετζήπογλου:
https://www.sdna.gr/mpasket/1324602_epi ... etzipogloy
https://www.sdna.gr/mpasket/1324602_epi ... etzipogloy
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αν οντως κλεισει ο μισιτς βλεπω καπως ετσι να ολοκληρωνεται το ροστερ..
μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε ντορσι εβανς
γουορντ παπ μακισικ?
σασα πιτερς
μιλου ενας αμυντικος ψηλος στυλ χολ,χειζ κτλ , μπιρτς η ντανστον
Δεν βγαινει ο 3ος ψηλος να μην παιζει ελλαδα ,πως θα παιζουμε στους τελικους?
μισιτς φουρνιε εβανς γουορντ πιτερς μιλου ''χολ''..οι 7 ξενοι..απο αυτους πρεπει να κοψεις και εναν..θες ενα 5ρι και απο την στιγμη που δεν κρατησες καραγιαννιδη υποθετω εχουν σκοπο να φερουν και αλλον.
μισιτς γουοκαπ λι
φουρνιε ντορσι εβανς
γουορντ παπ μακισικ?
σασα πιτερς
μιλου ενας αμυντικος ψηλος στυλ χολ,χειζ κτλ , μπιρτς η ντανστον
Δεν βγαινει ο 3ος ψηλος να μην παιζει ελλαδα ,πως θα παιζουμε στους τελικους?
μισιτς φουρνιε εβανς γουορντ πιτερς μιλου ''χολ''..οι 7 ξενοι..απο αυτους πρεπει να κοψεις και εναν..θες ενα 5ρι και απο την στιγμη που δεν κρατησες καραγιαννιδη υποθετω εχουν σκοπο να φερουν και αλλον.
0
Είναι ο μόνος Έλληνας που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα, πλας ότι παίζει άμυνα και έχει πάνω από 40% τρίποντα σχεδόν όλες τις επαγγελματικές του χρονιές.kojito έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 6:41 pmΔεν αποκλείεται, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Θα υπάρχουν στο 2-3 μετά 7 παίκτες σύνολο. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο McKissic του χρόνου δεν θα είναι δηλωμένος Ελλάδα (εκτός κι αν προκύψουν τραυματισμοί) και Ευρωλίγκα θα μπαίνει λίγες φορές δωδεκάδα, πάλι θα υπάρχει μια υπερφόρτωση.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 6:35 pmΥπάρχει περίπτωση η μεταγραφή Νετζηπογλου να σχετίζεται με Λαρεντζάκη;
Πάντως αυτή την στιγμή ο Νετζήπογλου σίγουρα δεν είναι καλύτερος από Λαρεντζάκη και Μήτρου-Λονγκ, για να μην πω ούτε από τον Λούντζη όταν ήταν στον Ολυμπιακό.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
πφφφφφ έχει κουράσει πολύ το θέμα
βαρέθηκα
και έχουμε από την άλλη κάθε 3-4 ποστ να πετάγονται κάποιοι συγκεκριμένοι να πετάνε μονο ειρωνικά ποστ χωρίς καμία μπασκετική συζήτηση και έχουμε σε άλλα θρεντ την Γουοκαπικιαδα και ανεβάσματα αρθρων Μπούκουρα και στο καπάκι ειρωνείες περί ηθικής επειδή αντιδρούμε στους εμετους του σδνα
πολύ στενάχωρο το επίπεδο που έχουμε πέσει
Όποιος κλείσει Μισιτς με λίγη υπομονή 2-3 μηνών θα πάρει τον καλύτερο pg της ευρωλίγκας , αν είναι ο ΟΣΦΠ έχει καλώς , αλλιώς το μοναστήρι να 'ναι καλά
Μακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo
βαρέθηκα
και έχουμε από την άλλη κάθε 3-4 ποστ να πετάγονται κάποιοι συγκεκριμένοι να πετάνε μονο ειρωνικά ποστ χωρίς καμία μπασκετική συζήτηση και έχουμε σε άλλα θρεντ την Γουοκαπικιαδα και ανεβάσματα αρθρων Μπούκουρα και στο καπάκι ειρωνείες περί ηθικής επειδή αντιδρούμε στους εμετους του σδνα
Όποιος κλείσει Μισιτς με λίγη υπομονή 2-3 μηνών θα πάρει τον καλύτερο pg της ευρωλίγκας , αν είναι ο ΟΣΦΠ έχει καλώς , αλλιώς το μοναστήρι να 'ναι καλά
Μακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τετ Ιουν 25, 2025 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- steph.larry
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω ότι έχει κουράσει το θέμα, αρκεί και μόνο που είναι στην επικαιρότητα και το αναμασά η κάθε δημοσιογραφική Σαρα και Μαρα εκεί έξω.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pmπφφφφφ έχει κουράσει πολύ το θέμα
βαρέθηκα
Τώρα για τα άλλα που λες φίλε μου, με εξαίρεση τη μειοψηφία που αναφέρεσαι, θεωρώ πως οι πιο πολλοί εδώ γράφουμε σε νορμαλ πλαίσια, ακόμη και η πλάκα και το τρολάρισμα είναι σε αποδεκτά όρια.
Με το fomo ταυτίζομαι, αλλά η αποστασιοποίηση βοηθά. Ακόμα περισσότερο και κανά μπανάκι στη θάλασσα.
2
2

-
- Reactions: 1245
- Προειδοποιήσεις:
0
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ναρκωτικό το φόρουμCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pmΜακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo

2
2

- kite26
- Reactions: 1297
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων είναι ό,τι πρέπει. Νιώθω καινούριος τώρα, αν και δεν το έκανα επίτηδες, αλλά λόγω υποχρεώσεων. Be cool!nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 8:26 pmΕίναι ναρκωτικό το φόρουμCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pmΜακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo![]()
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!