Νομίζω ότι με αδικείς λίγο, αλλά θα θεωρήσω ότι δεν ήταν κακοπροαίρετη τοποθέτηση. Πάντως μπορώ άνετα να σκεφτώ και συνοπαδούς σου στον αντίστοιχο ρόλο.assistant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 10:59 pmκαι τον φιλτατο billypao στο ρολο του κυριου Κοντου να συντρωει και να συναγελαζεται με ΔΠΓ και Αταμαν στο Σουνιο.......φιλικα billy ξερεις ποσο σε παω.MOZZARTDR έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 10:52 pmΤον JonnyPao άνετα θα μπορούσα να τον φανταστώ στο κομμάτι της ανάλυσης γιατί είναι αρκετά ενημερωμένος και λογικός.Τον Pan24 πολύ άνετα σε άρθρα NBA καθώς σε πολλές περιπτώσεις έχω διαπιστώσει ότι είναι επίσης αρκετά ενημερωμένος.
Δεν θέλω όμως να αδικήσω και τους υπόλοιπους συμforumίτες καθώς εν καιρώ θα αναφέρω και αρκετούς ακόμα από εσάς που έχω ξεχωρίσει.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Ιουν 25, 2025 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Shorts , Sloukas , Toliopoulos
Nunn , Grant , Grigonis
Osman , Rogavopoulos , Kalaitzakis
Juancho , Mitoglou , Samontourov
Lessort , Hayes , Kouzeloglou
Μάλλον αυτό θα είναι το ροστερ μας του χρόνου, 15 παίχτες. Του Hayes το όνομα τυχαία το έβαλα. Αν δεν κλείσει ο Ρογκα θα πάμε για 3/4αρι ξένο τύπου Justin Anderson.
Nunn , Grant , Grigonis
Μάλλον αυτό θα είναι το ροστερ μας του χρόνου, 15 παίχτες. Του Hayes το όνομα τυχαία το έβαλα. Αν δεν κλείσει ο Ρογκα θα πάμε για 3/4αρι ξένο τύπου Justin Anderson.
- mikebramosfan

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κάπως έτσι, απλά βάλε και τον Καλαϊτζάκη.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 11:24 pmShorts , Sloukas , Toliopoulos
Nunn , Grant , Grigonis
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"Βγαίνει αύριο στην αγορά ο Οτούρου Βασίλη...τον έπαιρνε ο Παναθηναικός;"mikebramosfan έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 11:24 pmΠυροδοτήθηκε η βόμβα, μπορούμε να την κλείσουμε τώρα την tv. Από δω και πέρα έχει μόνο "έπαιρνες Οτούρου Θάνο;" και "κοιμηθήκαμε με Λέιμαν και ξυπνήσαμε με Μπέικον"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο