Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1931
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 26, 2025 9:41 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:40 pm
berry έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:37 pm

Ε αντε πείτε μωρέ

Μη γίνεστε σπαστικοί ρε δικε μου

Ελπίζω όχι Γκριν δεν τον πιστευω αυτονανε
Να το πει ο Christophis. μου φαινεται περιεργο εμενα παντως γιατι παλι θα χρειαζομαστε Ασσο.
Μήπως παρουμε 2 γκαρντ που λέγανε αρχικά και φύγει κι αλλος οεο ;

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 884
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 26, 2025 9:42 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:31 pm
σοτ κλοκ παντως περσι τον γιουτσεβεν τον ειχαν βγαλει σουπερμαν οτι θα ρθει να τα σαρωσει ολα..οποτε θα προτιμησω σκαουτερ μποζικα :roofl: γενικα απο οσους λεγαν περσι κατι νουορες κτλ κανενας δεν επιασε..μονο για φουρνιε και οσμαν πεσαν μεσα που νταξει δεν θελει και ματι..
Ξέρουνε μπάσκετ όμως οι συγκεκριμένοι, μην φέρνουμε αντίρρηση συνέχεια απλά για την αντίρρηση!! Ο Nwora στο ΝBA που τον παρακολουθούσες δηλαδή, τον θυμάσαι να είναι αποκλειστικά παίκτης off ball, όπως τραγικά του ζητήθηκε εφέτος να κάνει και μάλιστα στην rookie του χρονιά στην Εφές??? Εδώ δεν προσαρμόστηκε στην Ζαλγκίρις κοτζάμ Lonnie Walker IV, που σε σχέση ταλέντου και εκρηκτικότητας, είναι μια κλάση πάνω από τον οποιονδήποτε Αμερικανό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη ………δεν είναι όλα όπως τα προσδοκούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό και ειδικά στην Ευρωλίγκα !!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1051
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Πέμ Ιουν 26, 2025 9:48 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 8:52 pm
Giwrgos_AEK έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 7:56 pm
Νετζηπογλου και Κουζελογλου επέλεξαν να πάνε σε όσφπ κ παο. Οκ λοιπόν τώρα να τους δω που θα κρατανε τις πετσέτες στον πάγκο και θα παίζουν μόνο στις προπονήσεις
Face the reality, φίλος.
Θα είσαι πάντα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το είχε πει κι ο Διπλαρος πριν χρόνια άλλωστε:
"Η ΑΕΚ είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για να πάρω μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα!"
ναι αλλα βλέπβ Ολυμπιακός και Παναθηναικος παιρνουν και παικτες για 15αδα ακόμα, οχι για 12αδα.. Και απο τη στιγμη που οι ξενοι γινονται 6+2 σύντομα αυτό θα εξελιχθει σε 7+1.. που σημαίνει μικρότερα περιθώρια για τους Έλληνες

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6790
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 26, 2025 9:51 pm

Slow horses 7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:31 pm
σοτ κλοκ παντως περσι τον γιουτσεβεν τον ειχαν βγαλει σουπερμαν οτι θα ρθει να τα σαρωσει ολα..οποτε θα προτιμησω σκαουτερ μποζικα :roofl: γενικα απο οσους λεγαν περσι κατι νουορες κτλ κανενας δεν επιασε..μονο για φουρνιε και οσμαν πεσαν μεσα που νταξει δεν θελει και ματι..
Ξέρουνε μπάσκετ όμως οι συγκεκριμένοι, μην φέρνουμε αντίρρηση συνέχεια απλά για την αντίρρηση!! Ο Nwora στο ΝBA που τον παρακολουθούσες δηλαδή, τον θυμάσαι να είναι αποκλειστικά παίκτης off ball, όπως τραγικά του ζητήθηκε εφέτος να κάνει και μάλιστα στην rookie του χρονιά στην Εφές??? Εδώ δεν προσαρμόστηκε στην Ζαλγκίρις κοτζάμ Lonnie Walker IV, που σε σχέση ταλέντου και εκρηκτικότητας, είναι μια κλάση πάνω από τον οποιονδήποτε Αμερικανό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη ………δεν είναι όλα όπως τα προσδοκούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό!!!
σε σχεση με δημοσιογραφους ξερουν περισσοτερο μπασκετ..απλα αυτοι την ψωνισαν τελευταια και νομιζουν οτι ειναι και για να τους παρουνε σκαουτερ οι ομαδες,νταξει για ποντ καστερς καλοι ειναι απλα πρεπει να το καταλαβουν οτι για μεχρι κει ειναι.
Ο λονι μια χαρα προσαρμοστηκε αμεσως και φανηκε οτι δεν κανει για ευρωλιγκα..απο οταν εμαθε οτι θα βρει συμβολαιο απλα τα εγραψε στα παπουτσια του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Πέμ Ιουν 26, 2025 9:53 pm

Δεν ειμαι σίγουρος

Μήπως τον έμαθαν απλά;

Σακ ήθελες Λονι ; Πες ότι παίρνουμε και ασσο μπετατζη που ελεγες

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 884
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιουν 26, 2025 9:59 pm

shaq7 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Ξέρουνε μπάσκετ όμως οι συγκεκριμένοι, μην φέρνουμε αντίρρηση συνέχεια απλά για την αντίρρηση!! Ο Nwora στο ΝBA που τον παρακολουθούσες δηλαδή, τον θυμάσαι να είναι αποκλειστικά παίκτης off ball, όπως τραγικά του ζητήθηκε εφέτος να κάνει και μάλιστα στην rookie του χρονιά στην Εφές??? Εδώ δεν προσαρμόστηκε στην Ζαλγκίρις κοτζάμ Lonnie Walker IV, που σε σχέση ταλέντου και εκρηκτικότητας, είναι μια κλάση πάνω από τον οποιονδήποτε Αμερικανό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη ………δεν είναι όλα όπως τα προσδοκούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό!!!
σε σχεση με δημοσιογραφους ξερουν περισσοτερο μπασκετ..απλα αυτοι την ψωνισαν τελευταια και νομιζουν οτι ειναι και για να τους παρουνε σκαουτερ οι ομαδες,νταξει για ποντ καστερς καλοι ειναι απλα πρεπει να το καταλαβουν οτι για μεχρι κει ειναι.
Ο λονι μια χαρα προσαρμοστηκε αμεσως και φανηκε οτι δεν κανει για ευρωλιγκα..απο οταν εμαθε οτι θα βρει συμβολαιο απλα τα εγραψε στα παπουτσια του.
Συγκάλυψε το πάντως λιγάκι, γιατί καραδείχνεις hater με τους συγκεκριμένους :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6790
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:01 pm

ο λονι ηταν το πουλεν μου περσι μαζι με τον φουρνιε..οχι δεν θα τον επαιρνα..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και αλλο 2!! τι διαολο συλλογη θα τους κανουμε?και θα παιζει στον ασσο ο γουοκαπ παλι?

παντως εχετε παρει σβαρνα ολους τους παικτες των σανς :D το χετε δει οτι ο νταμιεν λι ειχε κοψει μηνισκο που τελικα καναν και λαθος διαγνωση και τελικα ηταν πολυ χειροτερος και επαθε και καταθλιψη?Τα τελευταια 2 χρονια εχει παιξει 38λεπτα..λεπτα οχι ματς :D οτι πρεπει να τον βαλουμε διπλα στον εβανς να κανουν πατεριτσομαχιες.Για 5 επισης εχω ακουσει και τον μο βαγκνερ που επαθε χιαστους να παρουμε..

*δεν μου εχουν κανει κατι για να ειμαι χειτερ..μαλιστα τους βλεπω αποταν ειχαν 5χιλ συνδρομητες..απλα θεωρω οτι το καβαλησαν και θεωρουν οτι ειναι καλυτεροι αποτι ειναι.

εγω παντως το χω σιγουρο οτι 5' αποταν μεινει ελευθερος ο τζειμς θα ανακοινωθει.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιουν 26, 2025 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

senior
Reactions: 233
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:06 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:59 pm
shaq7 έγραψε:

Συγκάλυψε το πάντως λιγάκι, γιατί καραδείχνεις hater με τους συγκεκριμένους :hoho:
Οι συγκεκριμενοι παντως εχουν τρελο bias υπερ του nba. Εβγαλαν mvp των τελικων τον φουρνιε και παιζει να ηταν οι μονοι που το ειπαν. Ολη τη σεζον περυσι ηθελαν να βγει mvp o ναν. Γενικα επειδη προτιμουν nba θελουν να βλεπουν τετοιους παικτες εδω και τους hypeαρουν σαν τρελοι. Στους πιο πολλους δεν πεφτουν μεσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1070

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:07 pm

Ότι περίμενα ένα μικρό χαμό καλοκαιριάτικα δεν πω ψέματα , τον περίμενα.
Παρόλα αυτά φίλοι μου αυτό που γίνεται φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Εύγε μας!!!
:D :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 614

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:08 pm

shaq7 έγραψε:
το χετε δει οτι ο νταμιεν λι ειχε κοψει μηνισκο που τελικα καναν και λαθος διαγνωση και τελικα ηταν πολυ χειροτερος και επαθε και καταθλιψη?Τα τελευταια 2 χρονια εχει παιξει 38λεπτα..λεπτα οχι ματς :D
δε τον ξέρω αλλά ακούγεται ιδανικός παίκτης για να ξαναβρεί το χαμόγελο του σε εμάς :wave:

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1322

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:23 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 9:02 pm

Θα σε λυπηθω και ειναι Ενας απο αυτους ειναι αλλα δεν λεω ποιος αν και άπο αυτα που εχω γραψει ειναι ευκολο να καταλαβεις ποιος ειναι.
Ποσο ψηλος? Πανω απο γουοκαπ?
Ιδιο υψος με γουοκαπ…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:10 pm

shaq7 έγραψε:
ο λονι ηταν το πουλεν μου περσι μαζι με τον φουρνιε..οχι δεν θα τον επαιρνα..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και αλλο 2!! τι διαολο συλλογη θα τους κανουμε?και θα παιζει στον ασσο ο γουοκαπ παλι?

παντως εχετε παρει σβαρνα ολους τους παικτες των σανς :D το χετε δει οτι ο νταμιεν λι ειχε κοψει μηνισκο που τελικα καναν και λαθος διαγνωση και τελικα ηταν πολυ χειροτερος και επαθε και καταθλιψη?Τα τελευταια 2 χρονια εχει παιξει 38λεπτα..λεπτα οχι ματς :D οτι πρεπει να τον βαλουμε διπλα στον εβανς να κανουν πατεριτσομαχιες.Για 5 επισης εχω ακουσει και τον μο βαγκνερ που επαθε χιαστους να παρουμε..

*δεν μου εχουν κανει κατι για να ειμαι χειτερ..μαλιστα τους βλεπω αποταν ειχαν 5χιλ συνδρομητες..απλα θεωρω οτι το καβαλησαν και θεωρουν οτι ειναι καλυτεροι αποτι ειναι.

εγω παντως το χω σιγουρο οτι 5' αποταν μεινει ελευθερος ο τζειμς θα ανακοινωθει.
Έχεις δίκιο για Λι
Το χα ξεχάσει

Γουοκερ λέω με την προϋπόθεση ότι παίρνουμε και ασσο και κάποιος ή κάποιοι φεύγουν

Εγώ θα τον ήθελα έτσι

Υ.Γ παιζει πολύ ο Τζέιμς όντως. Ελπίζω όμως να το δουν λιγο μακροπροθεσμα και να μην κλείσουν 35αρη (εκτος αν ειναι ο Έντι Τζονσον), συν τα λοιπά περί χαρακτήρα κλπ

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Πέμ Ιουν 26, 2025 10:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 614

Christofis έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ιδιο υψος με γουοκαπ…
φοράει γυαλιά;

3
3 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 233
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:11 pm

Christofis έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ιδιο υψος με γουοκαπ…
Ο γουκερ θα ξαναγυρισει ευρωπη. Γιατι ο τακερ ειναι ασουτος και θα ξενερωσω λιγο :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1070

Πέμ Ιουν 26, 2025 10:12 pm

yawn.brigade έγραψε:
Christofis έγραψε: