Μήπως παρουμε 2 γκαρντ που λέγανε αρχικά και φύγει κι αλλος οεο ;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:40 pmΝα το πει ο Christophis. μου φαινεται περιεργο εμενα παντως γιατι παλι θα χρειαζομαστε Ασσο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- berry
- Reactions: 1954
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 884
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ξέρουνε μπάσκετ όμως οι συγκεκριμένοι, μην φέρνουμε αντίρρηση συνέχεια απλά για την αντίρρηση!! Ο Nwora στο ΝBA που τον παρακολουθούσες δηλαδή, τον θυμάσαι να είναι αποκλειστικά παίκτης off ball, όπως τραγικά του ζητήθηκε εφέτος να κάνει και μάλιστα στην rookie του χρονιά στην Εφές??? Εδώ δεν προσαρμόστηκε στην Ζαλγκίρις κοτζάμ Lonnie Walker IV, που σε σχέση ταλέντου και εκρηκτικότητας, είναι μια κλάση πάνω από τον οποιονδήποτε Αμερικανό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη ………δεν είναι όλα όπως τα προσδοκούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό και ειδικά στην Ευρωλίγκα !!!shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:31 pmσοτ κλοκ παντως περσι τον γιουτσεβεν τον ειχαν βγαλει σουπερμαν οτι θα ρθει να τα σαρωσει ολα..οποτε θα προτιμησω σκαουτερ μποζικαγενικα απο οσους λεγαν περσι κατι νουορες κτλ κανενας δεν επιασε..μονο για φουρνιε και οσμαν πεσαν μεσα που νταξει δεν θελει και ματι..
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1054
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι αλλα βλέπβ Ολυμπιακός και Παναθηναικος παιρνουν και παικτες για 15αδα ακόμα, οχι για 12αδα.. Και απο τη στιγμη που οι ξενοι γινονται 6+2 σύντομα αυτό θα εξελιχθει σε 7+1.. που σημαίνει μικρότερα περιθώρια για τους ΈλληνεςDante's Inferno έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 8:52 pmFace the reality, φίλος.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 7:56 pmΝετζηπογλου και Κουζελογλου επέλεξαν να πάνε σε όσφπ κ παο. Οκ λοιπόν τώρα να τους δω που θα κρατανε τις πετσέτες στον πάγκο και θα παίζουν μόνο στις προπονήσεις
Θα είσαι πάντα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το είχε πει κι ο Διπλαρος πριν χρόνια άλλωστε:
"Η ΑΕΚ είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για να πάρω μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα!"
0
- shaq7
- Reactions: 6810
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
σε σχεση με δημοσιογραφους ξερουν περισσοτερο μπασκετ..απλα αυτοι την ψωνισαν τελευταια και νομιζουν οτι ειναι και για να τους παρουνε σκαουτερ οι ομαδες,νταξει για ποντ καστερς καλοι ειναι απλα πρεπει να το καταλαβουν οτι για μεχρι κει ειναι.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:42 pmΞέρουνε μπάσκετ όμως οι συγκεκριμένοι, μην φέρνουμε αντίρρηση συνέχεια απλά για την αντίρρηση!! Ο Nwora στο ΝBA που τον παρακολουθούσες δηλαδή, τον θυμάσαι να είναι αποκλειστικά παίκτης off ball, όπως τραγικά του ζητήθηκε εφέτος να κάνει και μάλιστα στην rookie του χρονιά στην Εφές??? Εδώ δεν προσαρμόστηκε στην Ζαλγκίρις κοτζάμ Lonnie Walker IV, που σε σχέση ταλέντου και εκρηκτικότητας, είναι μια κλάση πάνω από τον οποιονδήποτε Αμερικανό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη ………δεν είναι όλα όπως τα προσδοκούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό!!!shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:31 pmσοτ κλοκ παντως περσι τον γιουτσεβεν τον ειχαν βγαλει σουπερμαν οτι θα ρθει να τα σαρωσει ολα..οποτε θα προτιμησω σκαουτερ μποζικαγενικα απο οσους λεγαν περσι κατι νουορες κτλ κανενας δεν επιασε..μονο για φουρνιε και οσμαν πεσαν μεσα που νταξει δεν θελει και ματι..
Ο λονι μια χαρα προσαρμοστηκε αμεσως και φανηκε οτι δεν κανει για ευρωλιγκα..απο οταν εμαθε οτι θα βρει συμβολαιο απλα τα εγραψε στα παπουτσια του.
1
1

-
- Reactions: 884
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Συγκάλυψε το πάντως λιγάκι, γιατί καραδείχνεις hater με τους συγκεκριμένουςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:51 pmσε σχεση με δημοσιογραφους ξερουν περισσοτερο μπασκετ..απλα αυτοι την ψωνισαν τελευταια και νομιζουν οτι ειναι και για να τους παρουνε σκαουτερ οι ομαδες,νταξει για ποντ καστερς καλοι ειναι απλα πρεπει να το καταλαβουν οτι για μεχρι κει ειναι.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:42 pm
Ξέρουνε μπάσκετ όμως οι συγκεκριμένοι, μην φέρνουμε αντίρρηση συνέχεια απλά για την αντίρρηση!! Ο Nwora στο ΝBA που τον παρακολουθούσες δηλαδή, τον θυμάσαι να είναι αποκλειστικά παίκτης off ball, όπως τραγικά του ζητήθηκε εφέτος να κάνει και μάλιστα στην rookie του χρονιά στην Εφές??? Εδώ δεν προσαρμόστηκε στην Ζαλγκίρις κοτζάμ Lonnie Walker IV, που σε σχέση ταλέντου και εκρηκτικότητας, είναι μια κλάση πάνω από τον οποιονδήποτε Αμερικανό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη ………δεν είναι όλα όπως τα προσδοκούμε στον επαγγελματικό αθλητισμό!!!
Ο λονι μια χαρα προσαρμοστηκε αμεσως και φανηκε οτι δεν κανει για ευρωλιγκα..απο οταν εμαθε οτι θα βρει συμβολαιο απλα τα εγραψε στα παπουτσια του.

0
- shaq7
- Reactions: 6810
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο λονι ηταν το πουλεν μου περσι μαζι με τον φουρνιε..οχι δεν θα τον επαιρνα..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και αλλο 2!! τι διαολο συλλογη θα τους κανουμε?και θα παιζει στον ασσο ο γουοκαπ παλι?
παντως εχετε παρει σβαρνα ολους τους παικτες των σανς
το χετε δει οτι ο νταμιεν λι ειχε κοψει μηνισκο που τελικα καναν και λαθος διαγνωση και τελικα ηταν πολυ χειροτερος και επαθε και καταθλιψη?Τα τελευταια 2 χρονια εχει παιξει 38λεπτα..λεπτα οχι ματς
οτι πρεπει να τον βαλουμε διπλα στον εβανς να κανουν πατεριτσομαχιες.Για 5 επισης εχω ακουσει και τον μο βαγκνερ που επαθε χιαστους να παρουμε..
*δεν μου εχουν κανει κατι για να ειμαι χειτερ..μαλιστα τους βλεπω αποταν ειχαν 5χιλ συνδρομητες..απλα θεωρω οτι το καβαλησαν και θεωρουν οτι ειναι καλυτεροι αποτι ειναι.
εγω παντως το χω σιγουρο οτι 5' αποταν μεινει ελευθερος ο τζειμς θα ανακοινωθει.
παντως εχετε παρει σβαρνα ολους τους παικτες των σανς

*δεν μου εχουν κανει κατι για να ειμαι χειτερ..μαλιστα τους βλεπω αποταν ειχαν 5χιλ συνδρομητες..απλα θεωρω οτι το καβαλησαν και θεωρουν οτι ειναι καλυτεροι αποτι ειναι.
εγω παντως το χω σιγουρο οτι 5' αποταν μεινει ελευθερος ο τζειμς θα ανακοινωθει.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιουν 26, 2025 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι συγκεκριμενοι παντως εχουν τρελο bias υπερ του nba. Εβγαλαν mvp των τελικων τον φουρνιε και παιζει να ηταν οι μονοι που το ειπαν. Ολη τη σεζον περυσι ηθελαν να βγει mvp o ναν. Γενικα επειδη προτιμουν nba θελουν να βλεπουν τετοιους παικτες εδω και τους hypeαρουν σαν τρελοι. Στους πιο πολλους δεν πεφτουν μεσα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:59 pmΣυγκάλυψε το πάντως λιγάκι, γιατί καραδείχνεις hater με τους συγκεκριμένουςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:51 pm
σε σχεση με δημοσιογραφους ξερουν περισσοτερο μπασκετ..απλα αυτοι την ψωνισαν τελευταια και νομιζουν οτι ειναι και για να τους παρουνε σκαουτερ οι ομαδες,νταξει για ποντ καστερς καλοι ειναι απλα πρεπει να το καταλαβουν οτι για μεχρι κει ειναι.
Ο λονι μια χαρα προσαρμοστηκε αμεσως και φανηκε οτι δεν κανει για ευρωλιγκα..απο οταν εμαθε οτι θα βρει συμβολαιο απλα τα εγραψε στα παπουτσια του.![]()
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 616
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1327
- Προειδοποιήσεις:
1
Ιδιο υψος με γουοκαπ…Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:23 pmΠοσο ψηλος? Πανω απο γουοκαπ?Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 9:02 pm
Θα σε λυπηθω και ειναι Ενας απο αυτους ειναι αλλα δεν λεω ποιος αν και άπο αυτα που εχω γραψει ειναι ευκολο να καταλαβεις ποιος ειναι.
1
1

- berry
- Reactions: 1954
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο για Λιshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 10:01 pmο λονι ηταν το πουλεν μου περσι μαζι με τον φουρνιε..οχι δεν θα τον επαιρνα..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και αλλο 2!! τι διαολο συλλογη θα τους κανουμε?και θα παιζει στον ασσο ο γουοκαπ παλι?
παντως εχετε παρει σβαρνα ολους τους παικτες των σανςτο χετε δει οτι ο νταμιεν λι ειχε κοψει μηνισκο που τελικα καναν και λαθος διαγνωση και τελικα ηταν πολυ χειροτερος και επαθε και καταθλιψη?Τα τελευταια 2 χρονια εχει παιξει 38λεπτα..λεπτα οχι ματς
οτι πρεπει να τον βαλουμε διπλα στον εβανς να κανουν πατεριτσομαχιες.Για 5 επισης εχω ακουσει και τον μο βαγκνερ που επαθε χιαστους να παρουμε..
Το χα ξεχάσει
Γουοκερ λέω με την προϋπόθεση ότι παίρνουμε και ασσο και κάποιος ή κάποιοι φεύγουν
Εγώ θα τον ήθελα έτσι
Υ.Γ παιζει πολύ ο Τζέιμς όντως. Ελπίζω όμως να το δουν λιγο μακροπροθεσμα και να μην κλείσουν 35αρη (εκτος αν ειναι ο Έντι Τζονσον), συν τα λοιπά περί χαρακτήρα κλπ
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Πέμ Ιουν 26, 2025 10:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yawn.brigade
- Reactions: 616
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

-
- Reactions: 236
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γουκερ θα ξαναγυρισει ευρωπη. Γιατι ο τακερ ειναι ασουτος και θα ξενερωσω λιγο

1
1

- georbap
- Reactions: 1071
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό;
Με πόσο έβγαλε το λύκειο;
2
2