Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- georbap
- Reactions: 1070
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ εν μέρει με το σκεπτικό σου , αλλά βλέπω δύσκολο το σενάριο να πάει μόνιμα ο Φουρνιέ στο 3 ή να θάψουμε εξ αρχής τον Ντόρσεϊ και φέτος.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 11:24 pmΣτρατηγοι για μενα διαθεσιμοι 3 υπαρχουν. Ντινγουιντι(εξαιρετικα δυσκολο εως απιθανο) , Μισιτς (υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να τον αποκτησουμε αλλα σιγουρα δεν εχει δωσει τα χερια με κανεναν ακομη απλα πλεον θα καθυστερησει τονπραγμα) και ο 3ος ειναι ηδη στην ομαδα και απλα πρεπει να ξεπερασει τα ψυχολογικα του. Απο κατι τζειμς και τομπσον προτιμω να παρω το ρισκο να παρω μια παιχταρα σαν τον Λονι Γουοκερ ή καποιον αντιστοιχο και ας μην ειναι ασσος και να δωσω την ευκαρια στον εβανς. Αν δεν κατσει τουλαχιστον θα εγω παικτες αρκετους που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι μονοι τους. Ο εξουμ ειναι οσο ασσος ειναι ο Λονι και ο ελαιτζα μπραιαντ
Αυτό που λείπει στην περιφέρεια είναι ένας pg υψηλού επιπέδου και αυτό λόγω αμφιβολιών για τον Έβανς.
Γενικά η κατάσταση του Κίναν είναι αυτή που έχει δημιουργήσει αυτόν τον πανικό και είμαστε σήμερα στις 350+ σελίδες στο topic των μεταγραφών.
Σε αντίθετη περίπτωση θα κοιτάζαμε τον σχεδιασμό της ομάδας από την θέση 3 και πάνω, αλλά μετά από όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια κανένας μας δεν έχει πλέον διάθεση για πειράματα.
2
2

-
- Reactions: 1322
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραια η θεωρια. Στην πραξη μας θελω. Ποιος ποιντ γκαρντ υψηλου επιπεδου ειναι διαθεσιμος απο ευρωλιγκα και ΝΒΑ. Αντε να βαλω στους 3 που ειπα και τον καμερον πειν. Δεν μου ερχεται αλλος. Ε απο μετριοτητες ή τον τρελοτζειμς στα 35 θα προτιμουσα μια παικταρα που να μπορει να δημιουργησει για τον ευτο του. Το εχει ο Λονι; Μου κανει. Το εχει ο Γκριν; Μου κανει. Αρα παρα τον κανενα ή μια μετριοτητα παιρνω καποιον παικταρα. Αυτο λεω. Επισης δεν ειναι δικο μου σεναριο. Για να εχουν μιλησει μαζι του σημαινει και καποιοι απο την ομαδα ετσι σκεφτονταιgeorbap έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 11:35 pmΣυμφωνώ εν μέρει με το σκεπτικό σου , αλλά βλέπω δύσκολο το σενάριο να πάει μόνιμα ο Φουρνιέ στο 3 ή να θάψουμε εξ αρχής τον Ντόρσεϊ και φέτος.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 11:24 pm
Στρατηγοι για μενα διαθεσιμοι 3 υπαρχουν. Ντινγουιντι(εξαιρετικα δυσκολο εως απιθανο) , Μισιτς (υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να τον αποκτησουμε αλλα σιγουρα δεν εχει δωσει τα χερια με κανεναν ακομη απλα πλεον θα καθυστερησει τονπραγμα) και ο 3ος ειναι ηδη στην ομαδα και απλα πρεπει να ξεπερασει τα ψυχολογικα του. Απο κατι τζειμς και τομπσον προτιμω να παρω το ρισκο να παρω μια παιχταρα σαν τον Λονι Γουοκερ ή καποιον αντιστοιχο και ας μην ειναι ασσος και να δωσω την ευκαρια στον εβανς. Αν δεν κατσει τουλαχιστον θα εγω παικτες αρκετους που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι μονοι τους. Ο εξουμ ειναι οσο ασσος ειναι ο Λονι και ο ελαιτζα μπραιαντ
Αυτό που λείπει στην περιφέρεια είναι ένας pg υψηλού επιπέδου και αυτό λόγω αμφιβολιών για τον Έβανς.
Γενικά η κατάσταση του Κίναν είναι αυτή που έχει δημιουργήσει αυτόν τον πανικό και είμαστε σήμερα στις 350+ σελίδες στο topic των μεταγραφών.
Σε αντίθετη περίπτωση θα κοιτάζαμε τον σχεδιασμό της ομάδας από την θέση 3 και πάνω, αλλά μετά από όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια κανένας μας δεν έχει πλέον διάθεση για πειράματα.
0
-
- Reactions: 1322
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχεις δικιο αλλα χαριν παραδειγματος σαν ονομα τον ανεφερα δεν τον κοιταξαμε και καθολου θεωρω.
Ο εξουμ δεν μου αρεσει σαν ασσος. Οπως δεν μου αρεσε και επι παρτιζαν(τον εχω κραξει σε απιστευτο βαθμο - μπορεις να ανατρεξεις στα σχολια μου στη σειρα με τη Ρεαλ) Με τον εβανς σε ικανοποιητικο επιπεδο θα ηταν εξαιρερικη προσθηκη καθως αθλητικα και σωματικα καλυπτει 3 θεσεις ενω εχει βελτιωσει και το τριποντο του.
Να πας για υπνο. Εγω αυριο ξεκιναω αργα ιατρειο και γενικα αυτες τις μερες οποτε για αυτο βρικολακιαζω
0
-
- Reactions: 94
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εννοώ ότι ο Νετζηπογλου θα εξελιχθεί σε νέο Βεζενκοφ, αναφέρομαι στο γεγονός ότι κι ο Σάσα όταν ήρθε ήταν στα αζητητα της Μπαρτσελόνα. Αν μάλιστα δεν έφευγε ο Παπαπέτρου, δεν θα τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 10:39 pmΟ Κουζελογλου δεν πάει για να βελτιωθεί 30 χρονών είναι, ούτε να βρει χρόνο συμμετοχής, πάει για να πάρει ένα καλό συμβόλαιο και να δοκιμάσει σε αυτό το επίπεδο την εμπειρία.Dante's Inferno έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 10:33 pm
Το ακριβώς αντίθετο.
Ο Κουζελογλου είναι ήδη 30 χρόνων και πάει σε μια ομάδα που έχει στην θέση του Χουαντσο και Μητογλου, τι περιθώρια έχει να βελτιωθεί και να πάρει κάτι παραπάνω από λίγα λεπτά συμμετοχής;
Ο Νετζηπογλου είναι 22, έχει ταλέντο και προοπτικές εξέλιξης. Σαφώς και δεν ειναι ακόμα στο επίπεδο του Ολυμπιακού αλλά αν τον αναλάβει ο Μπαρτζώκας και δουλέψει μαζί του, έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί και να γίνει ένας αξιόλογος παίκτης. Κάτι σαν την περίπτωση του Βεζενκοφ δηλαδή.
Ο Νετζηπογλου δεν έχει καμία σχέση με τον Σάσα που στα 19 του ήταν πρώτος σκόρερ στην Α1, είναι ένα παιδί με μέτριες επιδόσεις στην Α1 που το πιθανότερο είναι να μην βρίσκει χρόνο και ρόλο στην ομάδα.
Σαφώς και δεν συγκρίνω τους δύο παίκτες αλλά κι ο Νετζηπογλου έχει το ταλέντο να εξελιχθεί σε έναν χρήσιμο παίκτη για την ομάδα(τουλάχιστον πιο χρήσιμο από τον Μήτρου Λονγκ).
Ο Κουζελογλου τι εμπειρίες θα αποκομίσει από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αφού προορίζεται να παίρνει χρόνο κυρίως στην Α1 που, ούτως ή άλλως είχε αρκετό χρόνο με την ΑΕΚ; Γιατί για Ευρωλίγκα δεν τον βλέπω να παίζει ούτε καν στο garbage time. Μιλάμε πάντα για το αναπληρωματικό 4αρι της Ένωσης, όχι για περίπτωση Κουζμινσκας που είχε πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι.
Εκτός κι αν αποσκοπεί να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τον Παναθηναϊκό, οπότε πάω πάσο.
Μην παρεξηγηθω, δεν θεωρώ άστοχη την μεταγραφή του παίκτη αφού πιστεύω ότι, για τρίτη επιλογή, ο Κουζελογλου είναι πολύ καλή περίπτωση. Απλώς δεν βλέπω τον τρόπο που θα ωφεληθεί ο παίκτης, σε σχέση με το αντίστοιχο όφελος που θα έχει η ομάδα(ξεκούραση βασικών, διαβατήρια κλπ).
0
-
- Reactions: 1417
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν προκύψει λονι Γουόκερ δεν λες όχι.
Είναι όπως με μισιτς, τον παίρνεις και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.
Σε αυτό το σενάριο όμως διώχνεις Λι και παίρνεις κανονικό πλέι μεικερ. Εκτός κι αν πας με το ρίσκο του Έβανς.
Έβανς Γουοκαπ
Φουρνιε λονι Ντόρσεϊ
Γουορντ παπ
Βεζε Πίτερς
Χ
Μιλουτινοφ Χ
Αν ο Έβανς είναι κομπλέ από την αρχή είσαι μπομπα.
Αλλά το ρίσκο είναι τεράστιο.
Σε αυτό το σενάριο όμως διώχνεις Λι και παίρνεις κανονικό πλέι μεικερ. Εκτός κι αν πας με το ρίσκο του Έβανς.
Έβανς Γουοκαπ
Φουρνιε λονι Ντόρσεϊ
Γουορντ παπ
Βεζε Πίτερς
Χ
Μιλουτινοφ Χ
0
-
- Reactions: 20
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο υποθετικό αυτό σενάριο, ο "κανονικός πλέι μέικερ" (που όπως καταλαβαίνουμε όλοι αν γυρίσει στο 80% ο Κίναν, είναι οκ ο Θωμάς και με το Λόνι να πατάει και στο 1 αυτομάτως υποβιβάζεται στο φετινό ρόλο του Λονγκ) μπορεί να είναι κάποιος φέρελπις επιπέδου Γιούροκαπ ώστε να είναι οκ και με πολύ μικρότερη συμμετοχή;tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 1:38 amΑν προκύψει λονι Γουόκερ δεν λες όχι.
Έβανς Γουοκαπ
Φουρνιε λονι Ντόρσεϊ
Γουορντ παπ
Βεζε Πίτερς
Χ
Μιλουτινοφ Χ
Ή θα φωνάζουμε πως έπρεπε να έχουμε και "Μίσιτς" στο 1;
0
-
- Reactions: 94
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή τύχη με την διανομή του χρόνουtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 1:38 amΑν προκύψει λονι Γουόκερ δεν λες όχι.
Έβανς Γουοκαπ
Φουρνιε λονι Ντόρσεϊ
Γουορντ παπ
Βεζε Πίτερς
Χ
Μιλουτινοφ Χ
0