Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 27, 2025 12:06 pm

Μια χαρα ειναι ο Θωμας να τρεξει μια 5αδα με 4 σκορερ και να πεσει στην φωτια μαζι με Γουονρτ οπου χρειαστει. δεν τον θελουμε να σκοραρει.
περσι οταν πηρε ανασες και εγινε καλα η μεση του επαιξε αρκετα καλα. Θα παει καλα φετος αν ειναι υγιης και δεν χρειαζεται να του βγαλουμε το λαδι, γι αυτο και θελουμε ενα PG με αλλα στοιχεια.
Βεβαια ο Μπαρτζωκας θα μου πειτε μπορει να κανει την δουλεια και με κομπο γκαρντ,ναι σωστα αλλα εκει ακριβως δεν μου κολλαει ο Λι στην ομαδα.
δεν θα βρει χρονο στο 2(ειδικα αν παρουμε καποιον κομπο) και δεν ειναι ουτε χειριστης ουτε βλεπει γηπεδο. και δεν ειναι επιπεδου γκραντ στην αμυνα ωστε να πεις χαλαλι.

3
3 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 285
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 27, 2025 12:09 pm

Heisenberg έγραψε:
Μια χαρα ειναι ο Θωμας να τρεξει μια 5αδα με 4 σκορερ και να πεσει στην φωτια μαζι με Γουονρτ οπου χρειαστει. δεν τον θελουμε να σκοραρει.
περσι οταν πηρε ανασες και εγινε καλα η μεση του επαιξε αρκετα καλα. Θα παει καλα φετος αν ειναι υγιης και δεν χρειαζεται να του βγαλουμε το λαδι, γι αυτο και θελουμε ενα PG με αλλα στοιχεια.
Βεβαια ο Μπαρτζωκας θα μου πειτε μπορει να κανει την δουλεια και με κομπο γκαρντ,ναι σωστα αλλα εκει ακριβως δεν μου κολλαει ο Λι στην ομαδα.
δεν θα βρει χρονο στο 2(ειδικα αν παρουμε καποιον κομπο) και δεν ειναι ουτε χειριστης ουτε βλεπει γηπεδο. και δεν ειναι επιπεδου γκραντ στην αμυνα ωστε να πεις χαλαλι.
Εγω νομιζω οτι αν ερθει ο λονι ο λι δεν χωραει καθολου. Εν τω μεταξυ ξερεις σε ποιο σημειο ειναι οι επαφες συμφωνα με τον δικο σου?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3638
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιουν 27, 2025 12:16 pm

Jeight έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 11:59 am
Νομιζω υπερβαλλετε πολλοι με το θεμα του Γουοκαπ, ειναι κατι συνηθισμενο, ενα νευρο εχει μπλοκαρει και θελει ενδυναμωση η μια πλευρα για να επανελθει. Δεν ειναι οτι θα του βαλουν και λαμες
Μέση είναι, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να έχει ξανά πρόβλημα. Για τον Walker διαφωνώ, όχι ως προς την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του αλλά ως προς την διάθεση του να ενταχθεί στην ομάδα, το μυαλό του στην Ζαλγκίρις ήταν ξεκάθαρα στο ΝΒΑ και από κάποιο σημείο και μετά έγινε αρνητικός για την ομάδα. Με τέτοια εικόνα δεν πρόκειται να ενδιαφερθούμε και μάλλον καλά θα κάνουμε.

3
3 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Jeight έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
Εγω νομιζω οτι αν ερθει ο λονι ο λι δεν χωραει καθολου. Εν τω μεταξυ ξερεις σε ποιο σημειο ειναι οι επαφες συμφωνα με τον δικο σου?
Για τον Λονι Γουολκερ το εβγαλε ο Χριστοφης το θεμα. εγω απο τον δικο μου ηξερα και ξερω οτι 1ος στοχος παραμενει ο Μιτσιτς και οτι ειχε γινει επαφη και με τον Εξουμ. Δεν εχω κατι νεοτερο προς το παρον. νομιζω οτι το πλαν μπι με γουολκερ(αν ισχυει) ή αλλον που θα ειναι PG θα προχωρησει αφου εξαντληθει του Μιτσιτς. μεχρι μεσα Ιουλιου θα ελεγα.
Εκτος αν παρουσιαστει τετοια σπουδαια περιπτωση που θα πουμε χεσε τον Κοιλαρουμπα Σερβο πάμε σε αυτον.
Αλλα εκει λογικα θα πρεπει να περιμενουμε και περισσοτερο.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1357

Παρ Ιουν 27, 2025 12:30 pm

Heisenberg έγραψε:
Jeight έγραψε:

Για τον Λονι Γουολκερ το εβγαλε ο Χριστοφης το θεμα. εγω απο τον δικο μου ηξερα και ξερω οτι 1ος στοχος παραμενει ο Μιτσιτς και οτι ειχε γινει επαφη και με τον Εξουμ. Δεν εχω κατι νεοτερο προς το παρον. νομιζω οτι το πλαν μπι με γουολκερ(αν ισχυει) ή αλλον που θα ειναι PG θα προχωρησει αφου εξαντληθει του Μιτσιτς. μεχρι μεσα Ιουλιου θα ελεγα.
Εκτος αν παρουσιαστει τετοια σπουδαια περιπτωση που θα πουμε χεσε τον Κοιλαρουμπα Σερβο πάμε σε αυτον.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχουμε μιλησει
Με γουολκερ καινοτι εχουμε συμφωνησει σε χρηματα και ορους σε περιπτωση που μπορει να γινει. Μπορει οι σιξερς να τον ανανεωσουν γιατι τον θελουν, εντωμεταξυ αδιανοητο οτι τετοιος παικτης δυσκολευτηκε να βρει συμβολαιο περυσι. Αυτονθα το ξερουμε μεχρι την Κυριακη που ειναι η καταληκτικη ημερομηνια. Μετα ο παικτης εχει ζητησει διορια να κοιταξει την αγορα του ΝΒΑ για ενα εγγυημενο και οχι μινιμουμ συμβολαιο. Αυτο θα πάρει σιγουρα χρονο. Εαν η ομαδα τα βρει
Με Μισιτς με ντινγουιντινή εξουμ προφανως και δεν θα περιμενει Γουολκερ. Απλα αυτο ειναι το plan b οπως εχει πεις πολυ καλα και εσυ

Παντως και ο Κορντινιε που ειχαμε μιλησει πριν λιγο καιρο δεν θα με χαλουσε. Αν και ακουγεται για Παο περα απο Μονακο

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Ιουν 27, 2025 12:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2032
Προειδοποιήσεις: 3

Νομίζω πως θα πάρουμε όποιον κάτσει πρώτος, από τους 2-3 που θέλει ο Μπαρτζώκας.
Οπότε, πιστεύω πως αποκτάει μεγάλες πιθανότητες ο τρελο-Τζέιμς.
Έστω κι αυτός, για ένα χρόνο θα βοηθήσει στην ευρωλίγκα. Ήδη φέτος ανέβασε τα ποσοστά του και στη δημιουργία. Το βασικότερο: έχει προσωπική φάση (όλοι έχουν από αυτούς που βλέπουμε).

0
mia sin mia

Reactions: 31

Παρ Ιουν 27, 2025 12:40 pm

Heisenberg έγραψε:
Jeight έγραψε:

Κακώς τα γράφεις.. Άποψη μου.. Εδώ νομίζουν κάποιοι ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε και παίζουμε λέγοντας ότι να ναι.. Προσωπικά δεν θα ξαναγράψω κάποια πληροφορία.. Κ δεν το λεω σαν τιμωρία.. Ποιος είμαι εγώ εξάλλου που θα κάνω αυτό.. Απλά δεν μου αξίζει όλο αυτό γιατί ότι είπα το είπα επειδή ΈΤΣΙ ΈΓΙΝΕ και φυσικά ισχύει ακόμ.. δεν λέει απολύτως τίποτα ότι έγινε trade.. Τελος πάντων.. Προσωπικά θα σχολιάζω τα αγωνιστικά ζητήματα της ομαδας χωρίς περαιτέρω πράγματα.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Ιουν 27, 2025 1:13 pm

montechristo έγραψε:
Νομίζω πως θα πάρουμε όποιον κάτσει πρώτος, από τους 2-3 που θέλει ο Μπαρτζώκας.
Έστω κι αυτός, για ένα χρόνο θα βοηθήσει στην ευρωλίγκα. Ήδη φέτος ανέβασε τα ποσοστά του και στη δημιουργία. Το βασικότερο: έχει προσωπική φάση (όλοι έχουν από αυτούς που βλέπουμε).
Εμένα δεν με ανησυχεί ο χαρακτήρας του και το εγώ του, θα με ανησυχούσε πριν μερικά χρόνια. Έχει πλέον ωριμάσει, δείγμα του πως άλλαξε το στυλ του και μοίραζε την μπάλα περισσότερο από ποτέ. Πιστεύω πως έχει το iq και το ταλέντο να ενταχθεί στην ομάδα.
Όλα αυτά τα χρόνια επίσης δεν έχει χάσει ιδιαίτερα παιχνίδια.
Αυτό που με ανησυχεί λίγο στην περίπτωση του είναι ότι σαφώς δεν είναι στο πικ του πλέον και ότι ίσως η πτώση στην αθλητική του απόδοση να είναι απότομη κάποια στιγμή, αν τον έχουμε ως τον βασικό μας άσσο. Ερχόμαστε και εδώ στο γνωστό ρητό, ότι αν είναι ο Έβανς καλά μια χαρά είναι ο James.

2
2 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 285
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Ιουν 27, 2025 1:16 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 1:13 pm
montechristo έγραψε:
Εμένα δεν με ανησυχεί ο χαρακτήρας του και το εγώ του, θα με ανησυχούσε πριν μερικά χρόνια. Έχει πλέον ωριμάσει, δείγμα του πως άλλαξε το στυλ του και μοίραζε την μπάλα περισσότερο από ποτέ. Πιστεύω πως έχει το iq και το ταλέντο να ενταχθεί στην ομάδα.
Όλα αυτά τα χρόνια επίσης δεν έχει χάσει ιδιαίτερα παιχνίδια.
Αυτό που με ανησυχεί λίγο στην περίπτωση του είναι ότι σαφώς δεν είναι στο πικ του πλέον και ότι ίσως η πτώση στην αθλητική του απόδοση να είναι απότομη κάποια στιγμή, αν τον έχουμε ως τον βασικό μας άσσο. Ερχόμαστε και εδώ στο γνωστό ρητό, ότι αν είναι ο Έβανς καλά μια χαρά είναι ο James.
Ο τζειμς καθε χρονο τρωει πειθαρχικες ποινες σε οποια ομαδα και να ειναι. Αυτο ειναι δειγμα ανωριμοτητας. Κρεμασε την ομαδα του στους τελικους και της στερησε ενα πρωταθλημα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2303
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 27, 2025 1:26 pm

Σκεφτείτε μόνο να μαθευτεί ότι ο Τζέιμς ξενύχτησε παραλιακή, έπαιξε μπουνιές και ενώ παίζεις με ΠΑΟ τελικούς μπάσκετ λιγκ, αυτός είναι ΗΠΑ και καυλαντιζει

Κάντε απλή αναλογία του τι έγινε φέτος με Μονακό όσο έπαιζε με Παρι σε Ολυμπιακο vs Παναθηναϊκός

:mutombo:

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 968

Παρ Ιουν 27, 2025 1:44 pm

Μισό λίγο γιατί δεν έχω καταλάβει. Από τι στιγμή που πήγε στους Χορνετς ο Μίσιτς πως μπορεί να φύγει από εκεί ; Αν τον αφήσουν ελεύθερο ; Αλλά δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο; Ας μου εξηγήσει αν κάποιος ξέρει πως και πότε μπορεί να φύγει από εκεί (αν φύγει)

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Ιουν 27, 2025 1:50 pm

prime7 έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 1:44 pm
Μισό λίγο γιατί δεν έχω καταλάβει. Από τι στιγμή που πήγε στους Χορνετς ο Μίσιτς πως μπορεί να φύγει από εκεί ; Αν τον αφήσουν ελεύθερο ; Αλλά δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο; Ας μου εξηγήσει αν κάποιος ξέρει πως και πότε μπορεί να φύγει από εκεί (αν φύγει)
Στο ΝΒΑ υπάρχει ο όρος waive, η ομάδα δηλαδή μπορεί να διώξει όποιον παίκτη δεν θέλει για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει θέση για άλλα συμβόλαια, προκαλεί προβλήματα στα αποδυτήρια κλπ. Επειδή όμως τα αυμβόλαια είναι συμβόλαια πρέπει να του πληρώσει το σύνολο του εγγυημένου συμβολαίου του το οποίο μετράει και κανονικά στο salary (αν και μπορούν να το μοιράσουν σε περισσότερα χρόνια από την διάρκεια του συμβολαίου του βάσει κάποιων προϋποθέσεων)
Ωστόσο αν και ο παίκτης επιθυμεί, πειστεί να φύγει μπορεί να συμφωνήσουν στο λεγόμενο buyout. Συμφωνούν οι 2 μεριές τι ποσοστό του συμβολαίου θα πληρωθεί, πληρώνεται και μετράει μόνο αυτό στο σάλαρυ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 651

Παρ Ιουν 27, 2025 2:09 pm

κι εγώ αυτά του ΝΒΑ δε τα καταλαβαίνω, αν δε τον θέλει καμία ομάδα γιατί ανανεώθηκε το συμβόλαιο του και έγινε trade ενώ σε λίγες μέρες έμενε ελεύθερος; κάποια στιγμή κάποια ομάδα θα χρειαστεί να το πληρώσει.

το να τον υπολογίζουν οι Χόρνετς το καταλαβαίνω αν και θεωρητικά θα μπορούσαν να τον προσεγγίσουν και ως ελεύθερο φαντάζομαι; και όχι μόνο οι Χόρνετς, οποιαδήποτε ομάδα ενδεχομένως ενδιαφέρεται.

εκεί που κολλάω είναι στο γιατί είναι προτιμότερο να έχεις το συμβόλαιο του Μίσιτς από το να μη το έχεις αν δε τον υπολογίζεις.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3194
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιουν 27, 2025 2:10 pm

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 2:09 pm
κι εγώ αυτά του ΝΒΑ δε τα καταλαβαίνω, αν δε τον θέλει καμία ομάδα γιατί ανανεώθηκε το συμβόλαιο του και έγινε trade ενώ σε λίγες μέρες έμενε ελεύθερος; κάποια στιγμή κάποια ομάδα θα χρειαστεί να το πληρώσει.

το να τον υπολογίζουν οι Χόρνετς το καταλαβαίνω αν και θεωρητικά θα μπορούσαν να τον προσεγγίσουν και ως ελεύθερο φαντάζομαι; και όχι μόνο οι Χόρνετς, οποιαδήποτε ομάδα ενδεχομένως ενδιαφέρεται.

εκεί που κολλάω είναι στο γιατί είναι προτιμότερο να έχεις το συμβόλαιο του Μίσιτς από το να μη το έχεις αν δε τον υπολογίζεις.
Μπορεί απλά να μπαίνει σαν filler για να βγουν τα λεφτά στα trade (που νομίζω αυτό έγινε). Δηλαδή δεν είναι ότι τον ήθελαν ντε και καλά οι Χορνετς, απλά για να δουλέψει το trade που ήθελαν να γίνει χρειάστηκε οι Σανς να τον βάλουν μέσα.

0
Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2132

Παρ Ιουν 27, 2025 2:14 pm

Μια χαλαρή βραδιά διασκέδασης στην αθηναϊκή νύχτα απόλαυσαν ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Φιλίπ Πετρούσεβ, με τους δύο Σέρβους άσους να κάνουν κοινή εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.https://www.sport24.gr/basket/nixterini ... petrousev/

O Μιλουτίνοφ που ήταν; δεν το πήρανε τηλέφωνο να ξεσκάσει κι αυτό το παιδί; :roofl: :roofl:

ε ρε και να είχαμε μιλού μίσιτς πετρούσεφ του χρόνου χρυσές δουλειές θα έκαναν τα μαγαζιά της παραλιακής

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Παρ Ιουν 27, 2025 2:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”