και πάλι δε το καταλαβαίνωnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 2:10 pmΜπορεί απλά να μπαίνει σαν filler για να βγουν τα λεφτά στα trade (που νομίζω αυτό έγινε). Δηλαδή δεν είναι ότι τον ήθελαν ντε και καλά οι Χορνετς, απλά για να δουλέψει το trade που ήθελαν να γίνει χρειάστηκε οι Σανς να τον βάλουν μέσα.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 2:09 pmκι εγώ αυτά του ΝΒΑ δε τα καταλαβαίνω, αν δε τον θέλει καμία ομάδα γιατί ανανεώθηκε το συμβόλαιο του και έγινε trade ενώ σε λίγες μέρες έμενε ελεύθερος; κάποια στιγμή κάποια ομάδα θα χρειαστεί να το πληρώσει.
το να τον υπολογίζουν οι Χόρνετς το καταλαβαίνω αν και θεωρητικά θα μπορούσαν να τον προσεγγίσουν και ως ελεύθερο φαντάζομαι; και όχι μόνο οι Χόρνετς, οποιαδήποτε ομάδα ενδεχομένως ενδιαφέρεται.
εκεί που κολλάω είναι στο γιατί είναι προτιμότερο να έχεις το συμβόλαιο του Μίσιτς από το να μη το έχεις αν δε τον υπολογίζεις.

ποιος κερδίζει από αυτό, οι Χόρνετς ή οι Σανς; μιλάμε για συμβόλαιο που θα μπορούσε να μην υπάρχει σε 3 μέρες ενώ τώρα υπάρχει.
το μόνο που μου βγάζει νόημα είναι να υπάρχει κάποιος κανονισμός ότι τα trades πρέπει να είναι ισόποσης αξίας μεταξύ των ομάδων οπότε χρειαζόταν ένα συμβόλαιο 8 εκατομμυρίων, ισχύει κάτι τέτοιο;