Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 101
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6795
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δεν εχουν βαλει καν ορο πολεμου λενε επειδη περσι τους φευγαν οι παικτες..σιγα μην του δωσαν τετοια λεφτα και να μπορει να σπασει το συμβολαιο επειδη ετσι του καπνισε..αντε αν παιζαν ισραηλ μπορουσε να το ριξει οτι φοβαται αλλα τωρα δεν το κοβω να μπορει να το ακυρωσει.
και για τον ταις που λεμε...αν δεν εχουν θεματα πληρωμων δεν μπορει να πει εγω φευγω..
1
1

- Neondreamer
- Reactions: 59
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4696
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν δεν εχει κανα τετοιο ορο τοτε σιγα μην τον αφησει ο ιτουδης να φυγειshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 2:10 amδεν εχουν βαλει καν ορο πολεμου λενε επειδη περσι τους φευγαν οι παικτες..σιγα μην του δωσαν τετοια λεφτα και να μπορει να σπασει το συμβολαιο επειδη ετσι του καπνισε..αντε αν παιζαν ισραηλ μπορουσε να το ριξει οτι φοβαται αλλα τωρα δεν το κοβω να μπορει να το ακυρωσει.
και για τον ταις που λεμε...αν δεν εχουν θεματα πληρωμων δεν μπορει να πει εγω φευγω..
και περυσι ο μοτλευ ηθελε να φυγει αλλα δεν αφησαν και επαιζαν και στο ισραηλ
και εγω το βλεπω δυσκολο να φευγει
στην μονακο κατι παιζει ειχαν κλεισει τον χιφι τον μπαμπ τον κεβαριους και τις ακυρωσαν ολες
η δεν υπαρχει χρημα η θα σουταρουν τον σπανουλη και δεν θελουν ο νεος προπονητης να εχει μεταγραφες του παλιου
0
-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Πήραν κορντινιε εκει που είναι καλύτερος από χιφι Και μπαμπ .Ίσως πάνε για καλύτερους παίχτες. Γιατί και οι τρεις μεταγραφές που ακυρώθηκαν είναι μέτριοι παίχτες, δεύτερων και τρίτων ρόλωντουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 2:33 amαν δεν εχει κανα τετοιο ορο τοτε σιγα μην τον αφησει ο ιτουδης να φυγειshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 2:10 am
δεν εχουν βαλει καν ορο πολεμου λενε επειδη περσι τους φευγαν οι παικτες..σιγα μην του δωσαν τετοια λεφτα και να μπορει να σπασει το συμβολαιο επειδη ετσι του καπνισε..αντε αν παιζαν ισραηλ μπορουσε να το ριξει οτι φοβαται αλλα τωρα δεν το κοβω να μπορει να το ακυρωσει.
και περυσι ο μοτλευ ηθελε να φυγει αλλα δεν αφησαν και επαιζαν και στο ισραηλ
και εγω το βλεπω δυσκολο να φευγει
στην μονακο κατι παιζει ειχαν κλεισει τον χιφι τον μπαμπ τον κεβαριους και τις ακυρωσαν ολες
η δεν υπαρχει χρημα η θα σουταρουν τον σπανουλη και δεν θελουν ο νεος προπονητης να εχει μεταγραφες του παλιου
0
-
- Reactions: 827
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ισχύει αυτό. Αν θέλει να βγει από το συμβόλαιο του βγαίνει. Μπορεί να ισχυριστεί απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών λόγω πολέμου ο δικηγόρος του και να το σπάσει. Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Δεν λέω ότι θα βγει στην αγορά στάνταρ, αλλά υπάρχουν πιθανότητες. Για μένα ο παίκτης είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Από Μάμου που πάνε να φέρουν οι απέναντι, καλύτερη επιλογή μου φαίνεται. Παίζει αλλαγές στην άμυνα και ο Λεσόρ δυσκολευόταν να τον σπρώξει στο ζωγραφιστό, είναι και καλός finisher.
Και ας φέρει έναν τρίτο με potential από το NBA.
0
- golitog7
- Reactions: 1877
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό που λες μπορεί να γίνει μπορεί και όχι. Πράγματι εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Σοβαρή συζήτηση όμως μπορεί να γίνει για το παρελθόν, γιατί γι αυτό έχουμε στοιχεία και αυτό μπορούμε να αποδείξουμε. Οταν λοιπόν ο ΠΑΟ ασχολήθηκε με Ταις και χάθηκε ο Τζιμ ήταν κατηγορηματικός ότι έπρεπε να πάρει σοβαρό πεντάρι εξίσου καλό με Ταις, άντε λίγο χειρότερο και να μην πάνε σε ημίμετρα γιατί θα το πληρώσουν. Τι έκανε ο Αταμαν; Πήγε πήρε τον Πλαις!Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 11:19 pmΑντιθέτως, εφόσον βλέπεις την εκπομπή του γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θα πάρει παίκτη στο 5 τουλάχιστον επιπέδου Μουκελασβίλι και δεν θα μείνει με τον Μήτογλου δεύτερο πεντάρι που θέλει ο Αταμάν και «κράζει» και καλά ο Jim???? Και στο τέλος, θα πει είδατε που σας έλεγα, πρυτάνευσε η λογική κτλ……..Κυριακή κοντή γιορτή αδερφέ!!
0
-
- Reactions: 1296
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1296
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καλα εγω τον γουσταρω. 4αρο5αρι με γρηγορα ποδια που τελειωνει με πολλους τροπους ενω ειναι εξαιρετικος ριμπαουντερ και μπλοκερ..
σε σκαναρισμα ψηλων απο NBA εξεταστηκε το ονομα του. αλλα νομιζω δεν ειναι free agent.
και ενα αλλο ονομα, αυτος ειναι free agent, ειναι ο Jericho Sims. πολυ αθλητικος και καλος αμυντικος.
Δεν ξερω τι θα γινει με Οτουρου και κατα ποσο ισχυει οτι τον θελουμε τοσο πολυ αλλα εξεταζονται και ψηλοι απο ΝΒΑ.
1
1

- GK_23
- Reactions: 2574
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
O Paul Reed είναι unrestricted free agent και θα ήταν πολύ καλή κίνηση, αν γινόταν.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 10:31 amκαλα εγω τον γουσταρω. 4αρο5αρι με γρηγορα ποδια που τελειωνει με πολλους τροπους ενω ειναι εξαιρετικος ριμπαουντερ και μπλοκερ..
3
3

-
- Reactions: 1324
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα εκπλαγω παρα πολυ αν παρουμε οτουρου δινω κατω απο 5% πιθανοτητα. Θα τον ηθελα ; Οχι η πρωτη μου επιλογη. Θα ηθελα κατι πιο καλο αμυντικαHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 1:49 amo Oτουρου ειναι βιτρινα θαρρω. δεν νομιζω να ερθει.
για ψηλο απο ΝΒΑ εμαθα οτι ρωτησαμε.
3
1
2