Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 236
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και εγώ δεν νομίζω να γίνει με τον Γεωργιανό.Το μόνο καλό αυτής της ενέργειας είναι ότι πάμε για καλό 5αρι με παρεμφερή χαρακτηριστικά μάλλον.Θα κλεισουμε παιχτη από Αμερικη στο 5 και ο ρολος του Παππα κακά τα ψέμματα είναι να φέρει παίχτες από Αμερικη.
Για Βαλανσιονας ούτε κατά φαντασία πιστεύω.
Πεποίθηση μου είναι οτι θα ψάχτουμε κατά τον Σεπτέμβρη για παιχτη κλειδί στην περιφερειακή αμυνα που να παίζει 2-3 και σε κοντά σχήματα 4.Εναν μακρύ αθλητικο έστω και φθηνό από Αμερικη χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνες .
Ρογκα πιστεύω εδώ που πήγε το πράγμα και δημοσιογράφο και θα αποκτηθεί τις προσεχεις μέρες. Δεν θα ανεχθει ο πρόεδρος επικοινωνιακη ηττα,πόσο μάλλον όταν ακούγεται ότι ο παιχτης θέλει να ελθει.
Πεποίθηση μου είναι οτι θα ψάχτουμε κατά τον Σεπτέμβρη για παιχτη κλειδί στην περιφερειακή αμυνα που να παίζει 2-3 και σε κοντά σχήματα 4.Εναν μακρύ αθλητικο έστω και φθηνό από Αμερικη χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνες .
Ρογκα πιστεύω εδώ που πήγε το πράγμα και δημοσιογράφο και θα αποκτηθεί τις προσεχεις μέρες. Δεν θα ανεχθει ο πρόεδρος επικοινωνιακη ηττα,πόσο μάλλον όταν ακούγεται ότι ο παιχτης θέλει να ελθει.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4685
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν παρουμε ρογκα εχει κλεισει η περιφερεια θα ασχοληθουμε μονο με ψηλουςEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 12:15 amΚαι εγώ δεν νομίζω να γίνει με τον Γεωργιανό.Το μόνο καλό αυτής της ενέργειας είναι ότι πάμε για καλό 5αρι με παρεμφερή χαρακτηριστικά μάλλον.Θα κλεισουμε παιχτη από Αμερικη στο 5 και ο ρολος του Παππα κακά τα ψέμματα είναι να φέρει παίχτες από Αμερικη.
0
- pan24
- Reactions: 2587
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μάμου είναι η πιο πιθανή περίπτωση που μπορείς να κλείσεις και σχετικά άμεσα. Είναι ελεύθερος, λογικά ηδη ξέρει αν και τι ενδιαφέρον υπάρχει για αυτόν. 1/7 ξεκινάει η free agency, αν δεν έχει βρει κάτι που θέλει μέχρι 5-10 Ιουλίου το πολύ μπορείς να τον έχεις κλείσει χωρίς σίριαλ.
Το τι ακριβώς παίρνεις με έναν παίκτη που δεν έχει παίξει Ευρώπη και σχεδόν όλη του την καριέρα παίζει garbage time είναι πάντα ένα ρίσκο.
Μπορεί να πάρεις έναν Γιουρτσεβέν σε 4-5αρι, έναν άλλο Γιαμπουσέλε, μια έκδοση του Λεσόρ με καλύτερο σουτ ή μια νεότερη έκδοση του Μπούκερ.
Σίγουρα βλέπει γήπεδο, δεν είναι σουτερ ούτε έχει σταθερό σουτ αλλά έχει ένα σουτ στο επίπεδο του Μήτογλου, παίζει στο ποστ, βλέπει γήπεδο και θέλει την μπάλα στα χέρια για να κάνει πράγματα είναι πιο πολύ στυλ Λεσόρ παρα στυλ Γκάμπριελ. Έχει και μετριοκακή άμυνα αλλά δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά για να καταλάβω αν είναι θέμα τακτικής, θέμα προσπάθειας ή θέμα φυσικών προσόντων. Οι Αμερικάνοι λένε ότι είναι πολύ αργός για να μαρκάρει περιφερειακούς και πολύ κοντός/οχι αρκετά αθλητικός για rim protector αλλά αυτά είναι με δεδομένα NBA.
Είναι και σε καλή ηλικία, στα 26, που θα έχει κίνητρο.
Από εμένα είναι ναι. Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση η βόμβα που θα τον παρουσιάσουν ότι είναι αν κλείσει αλλά είναι καλή επιλογή. Στην χειρότερη θα είναι ένας παίκτης που θα δίνει τα 10-15 λεπτά πίσω από τον Λεσόρ. Στην καλύτερη μπορεί να βγει ελιτ 4-5αρι που θα παίζει 30 λεπτά μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα 4 και 5.
Έχει εδώ ένα μικρό review σχετικά με το τι έκανε φέτος.
https://www.poundingtherock.com/2025/4/ ... kelashvili
Το τι ακριβώς παίρνεις με έναν παίκτη που δεν έχει παίξει Ευρώπη και σχεδόν όλη του την καριέρα παίζει garbage time είναι πάντα ένα ρίσκο.
Μπορεί να πάρεις έναν Γιουρτσεβέν σε 4-5αρι, έναν άλλο Γιαμπουσέλε, μια έκδοση του Λεσόρ με καλύτερο σουτ ή μια νεότερη έκδοση του Μπούκερ.
Σίγουρα βλέπει γήπεδο, δεν είναι σουτερ ούτε έχει σταθερό σουτ αλλά έχει ένα σουτ στο επίπεδο του Μήτογλου, παίζει στο ποστ, βλέπει γήπεδο και θέλει την μπάλα στα χέρια για να κάνει πράγματα είναι πιο πολύ στυλ Λεσόρ παρα στυλ Γκάμπριελ. Έχει και μετριοκακή άμυνα αλλά δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά για να καταλάβω αν είναι θέμα τακτικής, θέμα προσπάθειας ή θέμα φυσικών προσόντων. Οι Αμερικάνοι λένε ότι είναι πολύ αργός για να μαρκάρει περιφερειακούς και πολύ κοντός/οχι αρκετά αθλητικός για rim protector αλλά αυτά είναι με δεδομένα NBA.
Είναι και σε καλή ηλικία, στα 26, που θα έχει κίνητρο.
Από εμένα είναι ναι. Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση η βόμβα που θα τον παρουσιάσουν ότι είναι αν κλείσει αλλά είναι καλή επιλογή. Στην χειρότερη θα είναι ένας παίκτης που θα δίνει τα 10-15 λεπτά πίσω από τον Λεσόρ. Στην καλύτερη μπορεί να βγει ελιτ 4-5αρι που θα παίζει 30 λεπτά μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα 4 και 5.
Έχει εδώ ένα μικρό review σχετικά με το τι έκανε φέτος.
https://www.poundingtherock.com/2025/4/ ... kelashvili
3
3

-
- Reactions: 1
- Προειδοποιήσεις:
0
- Dimitris L
- Reactions: 76
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 144
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην διαβάζω για παπαπετρου.Dimitris L έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 12:00 pmΕνα κραμα Μητογλου Παπαπετρου..δεν φαινετε ιδιαιτερα αθλητικος και ριμ προτεκτορ..
0
-
- Reactions: 2478
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Παπαπέτρου για Έλληνας ήταν αθλητικός.Dimitris L έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 12:00 pmΕνα κραμα Μητογλου Παπαπετρου..δεν φαινετε ιδιαιτερα αθλητικος και ριμ προτεκτορ..
0
- tanasen01
- Reactions: 239
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Μαμουκελασβίλι τον παρακολουθούσα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ και αυτό που παρατηρούσα είναι ότι κάθε χρονιά εμφανιζόταν όλο και πιο βελτιωμένος και ώριμος. Από ball dominant forward στο κολλέγιο μετατράπηκε σε έναν of ball stretch ψηλό με διαρκή κίνηση και καλή αντίληψη. Φυσικά στο ΝΒΑ έπαιζε κυρίως σε garbage time αλλά όποτε έμπαινε ένιωθες την επιρροή του στο παιχνίδι και γι'αυτό είχε γίνει και fan favourite κυρίως στο San Antonio.
Επιθετικά έχει αξιόπιστο σουτ, δυναμικά cuts και είναι πολύ υπολογίσιμος στο low post, αν και τείνει να παίζει αποκλειστικά με πρόσωπο. Αμυντικά κινείται σε καλά επίπεδα όσον αφορά την ομαδική άμυνα και τις περιστροφές, χωρίς να είναι εξαιρετικός όμως. Στην ατομική άμυνα είναι αρκετά καλός στο low post κυρίως...
Όπως και να 'χει θα ήταν μια αναβάθμιση σε σχέση με Μήτογλου, καθώς παίζουν και οι δύο στο 4-5, με τον Μάμου όμως να μπορεί να σταθεί καλύτερα στο 5 απ' ότι ο Ντίνος.
υ.γ. Πιστεύω ότι ο Γεωργιανός θα είναι η εναλλακτική επιλογή αν δεν προχωρήσει του Βάγκνερ, χωρίς όμως να είναι το ίδιο ποιοτική η επιλογή.
υ.γ.2. Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται έναν ακόμα αθλητικό ψηλό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κινηθούμε για άλλον, λόγω Σαμοντούροφ κυρίως.
Επιθετικά έχει αξιόπιστο σουτ, δυναμικά cuts και είναι πολύ υπολογίσιμος στο low post, αν και τείνει να παίζει αποκλειστικά με πρόσωπο. Αμυντικά κινείται σε καλά επίπεδα όσον αφορά την ομαδική άμυνα και τις περιστροφές, χωρίς να είναι εξαιρετικός όμως. Στην ατομική άμυνα είναι αρκετά καλός στο low post κυρίως...
Όπως και να 'χει θα ήταν μια αναβάθμιση σε σχέση με Μήτογλου, καθώς παίζουν και οι δύο στο 4-5, με τον Μάμου όμως να μπορεί να σταθεί καλύτερα στο 5 απ' ότι ο Ντίνος.
υ.γ. Πιστεύω ότι ο Γεωργιανός θα είναι η εναλλακτική επιλογή αν δεν προχωρήσει του Βάγκνερ, χωρίς όμως να είναι το ίδιο ποιοτική η επιλογή.
υ.γ.2. Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται έναν ακόμα αθλητικό ψηλό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κινηθούμε για άλλον, λόγω Σαμοντούροφ κυρίως.
2
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4685
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
πριν παει στην παρτιζαν και διαλυσει το γονατοBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 12:45 pmΟ Παπαπέτρου για Έλληνας ήταν αθλητικός.Dimitris L έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 12:00 pmΕνα κραμα Μητογλου Παπαπετρου..δεν φαινετε ιδιαιτερα αθλητικος και ριμ προτεκτορ..
0
-
- Reactions: 1322
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μαμου θεωρω οτι για ευρωπη ανετα παιζει βασικος σε καθε ομαδα. Εμενα παντως μου μοιαζει με τον ετερο Γεωργιανο και συμπαικτη του στην εθνικη ομαδα στα νιατα του και πρωην καψουρα του Παο προ διετιας. Δεν ειναι πενταρι. Προσπαθησαν πολυ ειδικα οι Μπακς να τον μετατρψουν σε Πενταρι αλλα δεν ειναι . Φυσικα στη ευρωπη ακομη και 3αρια στο ΝΒΑ
(Μπατιστ) εχουν παιξει τη θεση του σεντερ στο παρελθον. Απο κατι Γιουρτσεβεν Παπαγιαννηδες ειναι δυο σκαλια πανω. Θα τον ηθελα στον Ολυμπιακο για αντι Πετρουσεφ. Δεν ειναι κερβερος στην αμυνα αλλα κακος δεν ειναι ειδικα για ευρωπης. Επισης ειναι τερμα αθλητικος ειδικα για ευρωπαιος.
Λεσορ στο 5 Μητογλου Σαντρο 4-5 μπορουν και μαζι και Χουαντσο στο 4 με Σαμαντουροβ 5ο ειναι τρελη αναβαθμιση σε συγκριση με περυσι.

Λεσορ στο 5 Μητογλου Σαντρο 4-5 μπορουν και μαζι και Χουαντσο στο 4 με Σαμαντουροβ 5ο ειναι τρελη αναβαθμιση σε συγκριση με περυσι.
1
1