Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 28, 2025 8:18 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 8:10 pm

Πάντως, αν αποτύχει και του χρόνου, θα αλλάξει οριστικά το κλίμα για αυτόν.
αυτονοητο

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιουν 28, 2025 8:45 pm

Γενικά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η επόμενη χρονιά δεν θα είναι κάτι εύκολο και πιστεύω ότι το κλίμα που καλλιεργείται από τους γνωστούς-άγνωστους δημοσιογράφους ότι στο τσακ, από ατυχίες και εξωαγωνιστικούς παράγοντες δεν πήραμε ευρωλίγκα και πρωτάθλημα φέτος και του χρόνου πήραμε παικταρά κοντό θα πάρουμε και παικταρά ψηλό και θα τα σαρώσουμε όλα κάνει κακό και θα φανεί.

Σε μια ομάδα που βασίζεται στην περιφέρεια της θα πρέπει να πάμε στην μετάβαση από μια ομάδα που είναι "του Σλούκα και του Ναν" σε μια ομάδα που είναι "του Σόρτς και του Ναν".
Κοινώς θα πρέπει ο Αταμάν να διαχειριστεί τον Σλούκα σε μικρότερο ρόλο και να τον κάνει και να τον αποδεχθεί και να είναι αποδοτικός σε αυτόν.
Ταυτόχρονα θα πρέπει να βρει τρόπο να εντάξει τον Σορτς στην επίθεση και την άμυνα ο οποίος έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σλούκα και θα έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του.
Επίσης θα πρέπει να πείσει τον Ναν να σε έναν διαφορετικό ρόλο που ίσως θα έχει λιγότερο την μπάλα στα χέρια ή θα παίρνει λιγότερες προσπάθειες "μόνος μου και όλοι σας" και να τον κάνει να δουλέψει σε τέτοιο ρόλο.

Διαφορετικά θα πάμε σε μια ομάδα "του Ναν" το οποίο θα είναι συνταγή αποτυχίας όπως είδαμε στο τέλος της σεζόν ή σε μια ομάδα "του Σλούκα και του Ναν" όπως το 2023-2024 το οποίο θα είναι καταδικασμένο σε αποτυχία γιατί ο Σλούκας του 2025 δεν έχει και πολύ σχέση με τον Σλούκα του 2024 πόσο μάλλον ο Σλούκας του 2026.

Στους ψηλούς τα πράγματα φαίνονται πιο απλά αλλά θα είναι μόνο αν ο Λεσόρ επιστρέψει γρήγορα στην προ τραυματισμού κατάσταση του.

Είναι πιθανό η νέα χρονιά να ξεκινήσει με ήττες ή νίκες με κακό μπάσκετ, θα είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να υπάρξει γκρίνια. Όμως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μετά θα αρχίσει να πετάει. Αν μετά από κάποιο καιρό το βρουν στην περιφέρεια για να αποδώσουν στο 100% ο Ναν μαζί με τον Σορτς τότε θα πετάει. Αλλά μπορεί να μην το βρουν και ποτέ για διάφορους πιθανούς λόγους.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Ιουν 28, 2025 8:53 pm

Το πιο δύσκολο ειναι να κάνεις τον σλουκα να αποδεκτει πιο μικρό ρολο

Εκει θα εχετε ένα θεματακι πιστευω

Εικόνα
Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:47 pm
Giannis14 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:46 pm

Ο Αταμαν είναι η δύναμη αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και όντως δεν παίζει ακόμα δύο χρόνια με τον παναθηναϊκό το μπάσκετ που όλοι θα θέλαμε να δούμε. Ο ζελικο εμεινε 13 χρόνια στον πανάθηναικο και από το 2005 και μετά άρχισε να παίζει ωραίο και καλό μπάσκετ ο παναθηναϊκός, ήταν ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα. Ας μην προτρέχουμε όλοι μας. Ο παναθηναϊκός και ο Αταμαν θα εξελιχτούν μαζί, στο καλό σενάριο που ευχόμαστε όλοι να γίνει.
απτο 2000-2005 ειχε παρει μονο 2 ευρωλιγκες και ειχε παει και τελικο σουπρολιγκας

τιποτα δηλαδη
Μπάσκετ ωραίο δεν έπαιζε. Και ο Αταμαν σε δύο χρονιές πήρε μια κούπα και ένα φ4.

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:03 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:51 pm
Giannis14 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:46 pm

Ο Αταμαν είναι η δύναμη αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και όντως δεν παίζει ακόμα δύο χρόνια με τον παναθηναϊκό το μπάσκετ που όλοι θα θέλαμε να δούμε. Ο ζελικο εμεινε 13 χρόνια στον πανάθηναικο και από το 2005 και μετά άρχισε να παίζει ωραίο και καλό μπάσκετ ο παναθηναϊκός, ήταν ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα. Ας μην προτρέχουμε όλοι μας. Ο παναθηναϊκός και ο Αταμαν θα εξελιχτούν μαζί, στο καλό σενάριο που ευχόμαστε όλοι να γίνει.
Αυτό καταθέτω ως ερώτηση. Έχει καταφέρει να βγάλει όλο το ποτένσιαλ του υλικού του; Νομίζω πως όχι, ακόμη και αν πήρε Ευρωλίγκα πέρσυ, θα παρατήρησες πως οι ομαδες μόλις προσαρμόστηκαν στον Ναν τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Επομένως, ο συλλογισμός μου καταλήγει στο ότι δεν θα ήθελα έναν προπονητή που βασίζεται στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων. Θα μου πεις θεμιτό είναι, οκ, αλλά μακροπρόθεσμα; Εν μέρει, ναι, δέχομαι ότι πήρατε Ευρωλίγκα, αλλά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήμουν ανασφαλής ως προς το κομμάτι του πάγκου και ποιος κάθεται σε αυτόν.
Καμμια ανασφάλεια δεν υπάρχει. Απλά φέτος δεν ήταν καλή χρονιά. Ας θυμηθούμε το ρόστερ του παναθηναϊκού το 2008 και τι πήρε στο τέλος όντας ήδη 8 χρόνια στην ομάδα ο ζελικο. Μετά από κούπα είναι σύνηθες να γίνεται κακή η επόμενη χρονιά καθώς όλοι ξεφουσκώνουν

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

τουλουμπα έγραψε:
kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 8:10 pm

Πάντως, αν αποτύχει και του χρόνου, θα αλλάξει οριστικά το κλίμα για αυτόν.
αυτονοητο
Με αυτή τη λογική ο Μπαρτζώκας θα έπρεπε να είχε ήδη φύγει, οπότε δε βλέπω τον λόγο να φύγει ό Αταμάν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:05 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

αυτονοητο
Με αυτή τη λογική ο Μπαρτζώκας θα έπρεπε να είχε ήδη φύγει, οπότε δε βλέπω τον λόγο να φύγει ό Αταμάν.
προφανως κα θα επρεπε να ειχε φυγει
σε καμια πρωτοκλασσατη ομαδα δεν θα τον κρατουσαν

επειδη το κανει ο οσφπ δεν σημαινει οτι πρεπει να ακολουθησουμε η ειναι το σωστο

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:19 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

αυτονοητο
Αν δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα θα έφευγε.
Δεν σχολιάζω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά έτσι δουλεύει αυτό.

Τον κρατάει ότι ενω δεν παίρνει Ευρωλίγκες παίρνει πρωταθλήματα έστω.
Πέρσι ήταν η μόνη χρονιά που δεν πήρε κανένα από τα δύο, αν και φέτος δεν έπαιρνε τίποτα θα έφευγε. Που και που πήρε πρωτάθλημα πολλοί Ολυμπιακοί ήθελαν να φύγει ανεξαρτήτως του πρωταθλήματος.

Αντίστοιχα ο Αταμάν αν χάσει την Ευρωλίγκα αλλά πάρει πρωτάθλημα ή προφανώς αν γίνει το ανάποδο δεν πάει πουθενά.
Αν πάλι χάσει και τα δύο σίγουρα θα τεθεί θέμα Αταμάν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:22 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 9:19 pm

Αντίστοιχα ο Αταμάν αν χάσει την Ευρωλίγκα αλλά πάρει πρωτάθλημα ή προφανώς αν γίνει το ανάποδο δεν πάει πουθενά.
Αν πάλι χάσει και τα δύο σίγουρα θα τεθεί θέμα Αταμάν.
μην τα γραφεις ετσι αποτομα αυτα στον μπιλυ γιατι παθαινει σοκ :mrgreen:

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:25 pm

Για μένα το πρωτάθλημα δεν μπορεί να χρεώθεί ως αποτυχία στον Αταμάν, δεδομένου ότι θεωρώ πως δε κρίθηκε στο παρκέ. Αν λάβουμε υπόψη όλες τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και τα εξωαγωνιστικά στα οποία δεν μπορώ να επεκταθώ, νομίζω ότι η ομάδα έφτασε εκεί που μπορούσε.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:32 pm

BillyPao έγραψε:
Για μένα το πρωτάθλημα δεν μπορεί να χρεώθεί ως αποτυχία στον Αταμάν, δεδομένου ότι θεωρώ πως δε κρίθηκε στο παρκέ. Αν λάβουμε υπόψη όλες τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και τα εξωαγωνιστικά στα οποία δεν μπορώ να επεκταθώ, νομίζω ότι η ομάδα έφτασε εκεί που μπορούσε.
γιαυτο και φετος δεν τιθεται θεμα αταμαν

αν τα ιδια συμβουν και του χρονου θα τεθει

και αν τα ιδια συμβουν παραχρονου τα φυγει και δεν το κοβω να φευγει με καλο τροπο

κανεις προπονητης δεν στεκεται με σερι αποτυχιες στην ευρωλιγκα
ειδες τον ματεο τον σουταραν
τον σαρας απτην μπαρτσα τον σουταραν
τον ιτουδη τον σουταραν
το σπανουλη ειναι στο 50-50 να τον σουταρουν που εκανε μια μονο αποτυχημενη σεζον

εδω μεχρι και τον αταμαν που τους πηρε στην εφες 2 σερι κουπες μια χρονια δεν πηγε φ4 και εφυγε

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 9:32 pm
BillyPao έγραψε:
γιαυτο και φετος δεν τιθεται θεμα αταμαν

αν τα ιδια συμβουν και του χρονου θα τεθει

και αν τα ιδια συμβουν παραχρονου τα φυγει και δεν το κοβω να φευγει με καλο τροπο

κανεις προπονητης δεν στεκεται με σερι αποτυχιες στην ευρωλιγκα
ειδες τον ματεο τον σουταραν
τον σαρας απτην μπαρτσα τον σουταραν
τον ιτουδη τον σουταραν
το σπανουλη ειναι στο 50-50 να τον σουταρουν που εκανε μια μονο αποτυχημενη σεζον

εδω μεχρι και τον αταμαν που τους πηρε στην εφες 2 σερι κουπες μια χρονια δεν πηγε φ4 και εφυγε
Εντάξει, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να γράψω κάποια πράγματα γιατί θα δεχτώ ποινή. Αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τώρα για τον Αταμάν, δεν είμαι σίγουρος αν τον απέλυσε η Εφές ή ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:39 pm

BillyPao έγραψε:

Εντάξει, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να γράψω κάποια πράγματα γιατί θα δεχτώ ποινή. Αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τώρα για τον Αταμάν, δεν είμαι σίγουρος αν τον απέλυσε η Εφές ή ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει.
ειχε δωσει συνεντευξη στον μπραιντ και στον λαρκιν και ειχε πει οτι μιλησε με τον προεδρο της εφες και δεν τον ειδε θερμο για συνεχεια της συνεργασιας και του ειπε οτι ισως ειναι καλυτερα για ολους να αλλαξουν παραστασεις

καποιος που σου παιρνει 2 σερι κουπες δεν γινεται να τον αδειαζεις ετσι επειδη την επομενη χρονια δεν πηγε φ4

αυτο που εννοω ειναι οτι αυτα συμβαινουν παντου,οποιος δεν εχει επιτυχιες φευγει

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 9:39 pm
BillyPao έγραψε:

ειχε δωσει συνεντευξη στον μπραιντ και στον λαρκιν και ειχε πει οτι μιλησε με τον προεδρο της εφες και δεν τον ειδε θερμο για συνεχεια της συνεργασιας και του ειπε οτι ισως ειναι καλυτερα για ολους να αλλαξουν παραστασεις

καποιος που σου παιρνει 2 σερι κουπες δεν γινεται να τον αδειαζεις ετσι επειδη την επομενη χρονια δεν πηγε φ4

αυτο που εννοω ειναι οτι αυτα συμβαινουν παντου,οποιος δεν εχει επιτυχιες φευγει
Δε νομίζω ότι τον έδιωξαν επειδή δεν πήρε την Ευρωλίγκα το 2023, ενώ την είχε πάρει τις 2 προηγούμενες σεζόν. Περισσότερο σαν κορεσμός μου ακούγεται, ότι δηλαδή η Εφές ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιουν 28, 2025 9:48 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 9:42 pm

Δε νομίζω ότι τον έδιωξαν επειδή δεν πήρε την Ευρωλίγκα το 2023, ενώ την είχε πάρει τις 2 προηγούμενες σεζόν. Περισσότερο σαν κορεσμός μου ακούγεται, ότι δηλαδή η Εφές ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.
ναι ηθελε να δοκιμασει τον μπανκι τον τσαν και ολους αυτους :welcome:

βαρεθηκαν να εχουν επιτυχιες με τον αταμαν και ειπαν να σπασει λιγο η ρουτινα τους

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”