Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Κυρ Ιουν 29, 2025 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pan24
- Reactions: 2589
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι πως ούτε ο Ουτούρου είναι διαθέσιμος.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 amΝαι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο.
Φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο.
Συζητάμε στο υποθετικό σενάριο που θα φύγει λόγω του πολέμου μόνο που ο πόλεμος σταμάτησε ενώ και η ομάδα του δεν θα παίζει καθόλου στο Ισραήλ ούτε για το πρωτάθλημα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3129
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως γενικά κι εμάς δεν είναι το επάγγελμα μας να ξέρουμε την αγορά. Οπότε η απουσία κάποιας αντιπρότασης, ενώ κολλάει την κουβέντα σε ένα στείρο «όχι», δεν σημαίνει ότι οι προτεινόμενοι είναι και οι καλύτεροι. Μπορεί κάποιοι να ψάχνονται λίγο παραπάνω αλλά θα περίμενες η ομάδα να ξέρει πολύ καλύτερα. Δεν είναι ότι στέρεψαν οι μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Κάπου κάποιος θα υπάρχει. Δουλειά τους είναι να τον βρουν.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 amΝαι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο.
0

Έχεις δίκιο έτσι ακριβώς είναι.Θεωρητικα μιλάμε γιατί ακούστηκε ότι θα μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει 1,7εκ.Ας είμαστε ρεαλιστές και ας μιλάμε για παίκτες που υπάρχει πιθανότητα να έρθουν υπό συνθήκες.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:23 amΤο θέμα είναι πως ούτε ο Ουτούρου είναι διαθέσιμος.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 am
Ναι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο.
Φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο.
Συζητάμε στο υποθετικό σενάριο που θα φύγει λόγω του πολέμου μόνο που ο πόλεμος σταμάτησε ενώ και η ομάδα του δεν θα παίζει καθόλου στο Ισραήλ ούτε για το πρωτάθλημα.
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μη γνωρίζει παραπάνω από εμάς ο Μπαρτζωκας , ακούς εκεί κριτήριο ο Μπαρτζωκας και ο κάθε προπονητής επιπεδου Ευρωλίγκας.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 amΝαι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο για την επιλογή.
Εδώ διδάσκουμε μπάσκετ , αφήστε τους άμπαλους να λένε ότι θέλουν

2
2

Ως επί το πλείστον οι περισσότερες ομάδες πρώτα εξαντλούν τις εγχώριες επιλογές που είναι συνήθως και με μικρότερο ρίσκο καθώς είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν και μετά πάνε σε επιλογές από το NBA όπου ενέχουν και μεγαλύτερο ρίσκο.Το να ρίχνεις άκυρο ή να απαξιώνεις έναν παίκτη είναι οκ γιατί υπάρχει ελευθερία λόγου και διαφορετικά κριτήρια για τον καθένα, σε αυτό όμως που δεν συμφωνώ είναι να απαξιώνεις χωρίς να προτείνεις κάτι αντίστοιχα καλύτερο και χωρίς να εκφράζεις με ποια λογική απορρίπτεις το συγκεκριμένο παίκτη.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:25 amΠάντως γενικά κι εμάς δεν είναι το επάγγελμα μας να ξέρουμε την αγορά. Οπότε η απουσία κάποιας αντιπρότασης, ενώ κολλάει την κουβέντα σε ένα στείρο «όχι», δεν σημαίνει ότι οι προτεινόμενοι είναι και οι καλύτεροι. Μπορεί κάποιοι να ψάχνονται λίγο παραπάνω αλλά θα περίμενες η ομάδα να ξέρει πολύ καλύτερα. Δεν είναι ότι στέρεψαν οι μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Κάπου κάποιος θα υπάρχει. Δουλειά τους είναι να τον βρουν.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 am
Ναι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε προηγούμενα post με τον JohhnyPao και τον συγκεκριμένο φίλο.
Αν κάνω λάθος διέψευσε με.
Σε κανένα post απ' όλα όσα κάνει δεν έχω ειρωνευτεί,προσπαθώ να μιλάω με λογική και πάνω απ' όλα να σέβομαι την άποψη του κάθε forumista.
0
- berry
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Σου διαφεύγει κάτι όμωςMOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 amΝαι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο για την επιλογή.
Πως είσαι σίγουρος ότι όντως τον θελει ο Μπαρτζωκας ;
Επειδή το έγραψε ο Μελαγιες ;
Χμμμμ
0
- shaq7
- Reactions: 6785
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
για τον οτουρου λετε?σιγουρα δεν τον θελει σαν τρελος γιατι ουτε καν προταση του εκανε (τουλαχιστον πριν κλεισει στην χαποελ)..μαλιστα ο στεφανου το ελεγε αποταν ακουγοταν οτι τον κοιταμε οτι δεν ισχυει..Τωρα υπαρχει πιθανοτητα να ναι πρωτος στοχος επειδη δεν υπαρχει αλλος ευρωλιγκατος ΄΄διαθεσιμος΄΄ η ο τραυματισμος του φαλ αλλαξε το πλανο η απλα να ειναι ειδησεις των μανατζαραιων..
τον γουορντ που τον ηθελε σαν τρελος τον εκλεισε απο τον μαρτη..Δεν λεω οτι εχει δικιο,καλυτερα θα ταν να ειχε κλεισει τον οτουρου απο τοτε και να μην ψαχνουμε τωρα 2 σεντερ..
παντως οπως λεω και στο απεναντι νημα..με 2εκ+ που θελει ο οτουρου φερνεις πολυ καλυτερο του παικτη..
2
2

Ποιος είναι ο τύπος σέντερ που ψάχνει η ομάδα?Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει?
0
Θεωρείς αναξιόπιστο τον Μελάγιες δηλαδή?Γιατί εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου αναξιόπιστο γιατί έχει επαφές με όλο τον οργανισμό και είναι σίγουρο ότι συζητάει με το προπονητικό team.Αυτο φαινεται ξεκάθαρα σε πολλά άρθρα που έχω διαβάσει.berry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 1:18 amΣου διαφεύγει κάτι όμωςMOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:21 am
Ναι για μένα είναι ένα κριτήριο και αυτό γιατί κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο σκακιστής και τον θέλει στην ομάδα.Σας ρωτώ άλλη μια φορά γιατί δεν μου απαντάτε.Πειτε μου αυτή τη στιγμή έναν καλύτερο διαθέσιμο και αν είναι όντως ανώτερος πάω πάσο και θα σου πω και μπράβο για την επιλογή.
Πως είσαι σίγουρος ότι όντως τον θελει ο Μπαρτζωκας ;
Επειδή το έγραψε ο Μελαγιες ;
Χμμμμ
Αν αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε,μπορούμε να το κάνουμε για τα πάντα οπότε δεν νομίζω ότι είναι αυτό λογική.
1
1