Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 186
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό το συναίσθημα, που όταν ξυπνάω ανοίγω κάποιο σάιτ και βλέπω "Στον Ολυμπιακό ο τάδε", ειδικά για το μπάσκετ, έχει μείνει πάντα το ίδιο παιδιά. Μόλις βλέπω την είδηση πεταρίζει η καρδιά στιγμιαία και μετά ώρες να βλεπω χαιλάιτς και τα λοιπά. Αυτά μόνο ο Θρύλος τα προσφέρει!
Εδώ βρήκα μια οικογένεια με άλλα μέλη που νιώθουν όπως εγώ και χαίρομαι. Άντε μην τσακώνεστε, θα κάνουμε μεταγραφάρες.
Εδώ βρήκα μια οικογένεια με άλλα μέλη που νιώθουν όπως εγώ και χαίρομαι. Άντε μην τσακώνεστε, θα κάνουμε μεταγραφάρες.
5
4
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue
- Reactions: 1400
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακομα περιμενω τον γκραντ χιλ . Πανε αυτα τα χρονια .kite26 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 11:07 amΑυτό το συναίσθημα, που όταν ξυπνάω ανοίγω κάποιο σάιτ και βλέπω "Στον Ολυμπιακό ο τάδε", ειδικά για το μπάσκετ, έχει μείνει πάντα το ίδιο παιδιά. Μόλις βλέπω την είδηση πεταρίζει η καρδιά στιγμιαία και μετά ώρες να βλεπω χαιλάιτς και τα λοιπά. Αυτά μόνο ο Θρύλος τα προσφέρει!
Σιγα μην εχω αγωνια αν θα ερθει ο μισιτς η ο τρελοτζειμς στον ολυμπιακο , αφου πανω κατω το ιδιο μπασκετ θα δω .
Αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να βλεπω καποιους παικτες που εχουν κατι ξεχωριστο να δωσουν . Ας ειναι και σε αλλη ομαδα , ουτως η αλλως τα ματς θα τα δω .
1
1

- shaq7
- Reactions: 6813
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η ειρωνία και η υψηλή διανόηση που είναι ; Και στον νασιδη που έλεγε να πάρουμε για αλλαγή τον βαλανσιουνας με τον βουσεβιβιτς του είπα πάλι καλά που δεν θες τον γιοκιτς.. Γέλασε , δεν πειράχτηκε και να μου πει ότι τον ειρωνεύομαι…Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 3:45 amΔιάβασε καλύτερα βρε αδερφέ το ποστ, με το τι ακριβώς εννοώ και άσε σε παρακαλώ την ειρωνεία και την υψηλή διανόηση για άλλους, οκ?? Το να μην καταλαβαίνεις το νόημα στο τι υπονοεί κάποιος με μία ανάρτηση του είναι λογικό , η ειρωνεία my friend δεν είναι όμως, εντάξει??? Γιατί μερικοί το παρατραβάτε χωρίς λόγο , δεδομένου ότι δεν γνωρίζετε στην τελική και σε ποιους απευθύνεστε, που από μόνο του έπρεπε να σήκωνε και λίγο περισσότερο εγκράτεια ως γεγονός σε κάθε μας απάντηση, επειδή αυτή ακριβώς είναι και απρόσωπη!!
Τεσπα για να μην παρεξηγιόμαστε χωρίς λόγο δεν πρόκειται να σου ξανά απαντήσω χιουμοριστικά γιατί βλέπω τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς
1
1

-
- Reactions: 827
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0

Πάντως φίλε slow, o Shaq έτσι γράφει και απαντάει σε όλους, δεν νομίζω ότι ήταν επι προσωπικού. Ήταν και περασμένη η ώρα όταν έγραψες το σχόλιο, θεωρώ ότι το παρεξήγησες.
2
2

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 1116
- Προειδοποιήσεις:
1
θα ειμαι τελειως οφ τοπικ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ρε παιδες , χτες ειδα στην πλατεια μιαουλη να παιζουν μαζι παπαλουκας και βιλντοζα ...χαθηκε η μπαλα απο τις νο λουκ πασες , ειδα και τους Dunking demons , ειδα και Πρι και Παπ και ρογκα και λαρυ και ντανστον και νετσηπογλου και και και και αλλα το κλου ηταν που ειδα απο κοντα ευθυμη ρεντζια και του εσφιξα το χερι ... σαν παιδακι σε καταστημα με παιχνιδια ενιωθα ... τι χαρες μας δινει το μπασκετακι φιλοι μου !
8
5
2
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Conan1982
- Reactions: 3613
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
χρόνια θέλω να έρθω στην Σύρο να δω το τουρνουά αλλά πάντα το κάνουν πολύ νωρίς (φυσιολογικά) για την δουλειά μου. Να δω πότε θα τα καταφέρω.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:10 pmθα ειμαι τελειως οφ τοπικ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ρε παιδες , χτες ειδα στην πλατεια μιαουλη να παιζουν μαζι παπαλουκας και βιλντοζα ...χαθηκε η μπαλα απο τις νο λουκ πασες , ειδα και τους Dunking demons , ειδα και Πρι και Παπ και ρογκα και λαρυ και ντανστον και νετσηπογλου και και και και αλλα το κλου ηταν που ειδα απο κοντα ευθυμη ρεντζια και του εσφιξα το χερι ... σαν παιδακι σε καταστημα με παιχνιδια ενιωθα ... τι χαρες μας δινει το μπασκετακι φιλοι μου !
2
2

-
- Reactions: 1116
- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε ενα ΣΚ ειναι και μια αποφαση φετος εχει πολυ μεγαλη συμμετοχη ,πανω απο 600 αθλητες -αθλητριες απο παιδακια μεχρι παλαιμαχους ...Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:12 pmχρόνια θέλω να έρθω στην Σύρο να δω το τουρνουά αλλά πάντα το κάνουν πολύ νωρίς (φυσιολογικά) για την δουλειά μου. Να δω πότε θα τα καταφέρω.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 12:10 pmθα ειμαι τελειως οφ τοπικ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ρε παιδες , χτες ειδα στην πλατεια μιαουλη να παιζουν μαζι παπαλουκας και βιλντοζα ...χαθηκε η μπαλα απο τις νο λουκ πασες , ειδα και τους Dunking demons , ειδα και Πρι και Παπ και ρογκα και λαρυ και ντανστον και νετσηπογλου και και και και αλλα το κλου ηταν που ειδα απο κοντα ευθυμη ρεντζια και του εσφιξα το χερι ... σαν παιδακι σε καταστημα με παιχνιδια ενιωθα ... τι χαρες μας δινει το μπασκετακι φιλοι μου !
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- nikolakias
- Reactions: 386
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0