Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 29, 2025 10:22 am

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ κυκλοφορεί ελεύθερος πλέον. Απλά λέω...

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1965
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 29, 2025 10:25 am

Δεν γυρίζει αυτος

0
steph.larry

senior
Reactions: 303
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Κυρ Ιουν 29, 2025 10:29 am

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 10:22 am
Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ κυκλοφορεί ελεύθερος πλέον. Απλά λέω...
Αποκλείεται να μην βρει θέση στο NBA.

0
melagis

junior
Reactions: 54

Κυρ Ιουν 29, 2025 10:45 am

Κέβιν Πορτερ Τζούνιορ.....
5 μύρια Γιούρος...
3 ετες.....

Ποιος Μπρους Λι και Βιλντοζα......

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 186

Κυρ Ιουν 29, 2025 10:53 am

και Σρεντερ προσεχως ελευθερος :drunk:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 29, 2025 11:07 am

Αυτό το συναίσθημα, που όταν ξυπνάω ανοίγω κάποιο σάιτ και βλέπω "Στον Ολυμπιακό ο τάδε", ειδικά για το μπάσκετ, έχει μείνει πάντα το ίδιο παιδιά. Μόλις βλέπω την είδηση πεταρίζει η καρδιά στιγμιαία και μετά ώρες να βλεπω χαιλάιτς και τα λοιπά. Αυτά μόνο ο Θρύλος τα προσφέρει!
Εδώ βρήκα μια οικογένεια με άλλα μέλη που νιώθουν όπως εγώ και χαίρομαι. Άντε μην τσακώνεστε, θα κάνουμε μεταγραφάρες.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1400

Κυρ Ιουν 29, 2025 11:26 am

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 11:07 am
Αυτό το συναίσθημα, που όταν ξυπνάω ανοίγω κάποιο σάιτ και βλέπω "Στον Ολυμπιακό ο τάδε", ειδικά για το μπάσκετ, έχει μείνει πάντα το ίδιο παιδιά. Μόλις βλέπω την είδηση πεταρίζει η καρδιά στιγμιαία και μετά ώρες να βλεπω χαιλάιτς και τα λοιπά. Αυτά μόνο ο Θρύλος τα προσφέρει!
Εδώ βρήκα μια οικογένεια με άλλα μέλη που νιώθουν όπως εγώ και χαίρομαι. Άντε μην τσακώνεστε, θα κάνουμε μεταγραφάρες.
Ακομα περιμενω τον γκραντ χιλ . Πανε αυτα τα χρονια .

Σιγα μην εχω αγωνια αν θα ερθει ο μισιτς η ο τρελοτζειμς στον ολυμπιακο , αφου πανω κατω το ιδιο μπασκετ θα δω .

Αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να βλεπω καποιους παικτες που εχουν κατι ξεχωριστο να δωσουν . Ας ειναι και σε αλλη ομαδα , ουτως η αλλως τα ματς θα τα δω .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6813
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 29, 2025 11:44 am

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 3:45 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 2:47 am
Δηλαδη αν παιρναμε τον ελλις θα τον ειχαμε για συμπληρωματικο?ο βασικος ποιος θα ταν ο τζρου χολιντει? :lol: Οι κινγκς ειναι να του δωσουν 14.5εκ για να τον κρατησουν..
Διάβασε καλύτερα βρε αδερφέ το ποστ, με το τι ακριβώς εννοώ και άσε σε παρακαλώ την ειρωνεία και την υψηλή διανόηση για άλλους, οκ?? Το να μην καταλαβαίνεις το νόημα στο τι υπονοεί κάποιος με μία ανάρτηση του είναι λογικό , η ειρωνεία my friend δεν είναι όμως, εντάξει??? Γιατί μερικοί το παρατραβάτε χωρίς λόγο , δεδομένου ότι δεν γνωρίζετε στην τελική και σε ποιους απευθύνεστε, που από μόνο του έπρεπε να σήκωνε και λίγο περισσότερο εγκράτεια ως γεγονός σε κάθε μας απάντηση, επειδή αυτή ακριβώς είναι και απρόσωπη!!
Η ειρωνία και η υψηλή διανόηση που είναι ; Και στον νασιδη που έλεγε να πάρουμε για αλλαγή τον βαλανσιουνας με τον βουσεβιβιτς του είπα πάλι καλά που δεν θες τον γιοκιτς.. Γέλασε , δεν πειράχτηκε και να μου πει ότι τον ειρωνεύομαι…

Τεσπα για να μην παρεξηγιόμαστε χωρίς λόγο δεν πρόκειται να σου ξανά απαντήσω χιουμοριστικά γιατί βλέπω τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 827

Κυρ Ιουν 29, 2025 12:01 pm

:peace: :peace: Λίγο η ζέστη, λίγο η καθυστέρηση στις μεταγραφές και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Και στο απέναντι τοπικ τσακώνονται..παίδες ψυχραιμία.

Πάντως φίλε slow, o Shaq έτσι γράφει και απαντάει σε όλους, δεν νομίζω ότι ήταν επι προσωπικού. Ήταν και περασμένη η ώρα όταν έγραψες το σχόλιο, θεωρώ ότι το παρεξήγησες.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 29, 2025 12:06 pm

Εγώ ένα πράγμα περιμένω πότε θα κρεμάσει παπούτσια ο Τζέιμς να ησυχάσουμε. Δεν τον θέλω, πάει και τελείωσε, δεν μου κάνει και ηλικιακά, ούτε παικτικά. Ας πάρουμε όποιον άλλο θέλουμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιουν 29, 2025 12:09 pm

Μπορεί κάποιος να κάνει ένα ρεζουμέ σχετικά με το ποιους παίκτες ψάχνουμε; Αντί Γκος, αντί Φαλ και τι άλλο;

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1116

Κυρ Ιουν 29, 2025 12:10 pm

θα ειμαι τελειως οφ τοπικ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ρε παιδες , χτες ειδα στην πλατεια μιαουλη να παιζουν μαζι παπαλουκας και βιλντοζα ...χαθηκε η μπαλα απο τις νο λουκ πασες , ειδα και τους Dunking demons , ειδα και Πρι και Παπ και ρογκα και λαρυ και ντανστον και νετσηπογλου και και και και αλλα το κλου ηταν που ειδα απο κοντα ευθυμη ρεντζια και του εσφιξα το χερι ... σαν παιδακι σε καταστημα με παιχνιδια ενιωθα ... τι χαρες μας δινει το μπασκετακι φιλοι μου !

8
5 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3613
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Κυρ Ιουν 29, 2025 12:12 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
θα ειμαι τελειως οφ τοπικ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ρε παιδες , χτες ειδα στην πλατεια μιαουλη να παιζουν μαζι παπαλουκας και βιλντοζα ...χαθηκε η μπαλα απο τις νο λουκ πασες , ειδα και τους Dunking demons , ειδα και Πρι και Παπ και ρογκα και λαρυ και ντανστον και νετσηπογλου και και και και αλλα το κλου ηταν που ειδα απο κοντα ευθυμη ρεντζια και του εσφιξα το χερι ... σαν παιδακι σε καταστημα με παιχνιδια ενιωθα ... τι χαρες μας δινει το μπασκετακι φιλοι μου !
χρόνια θέλω να έρθω στην Σύρο να δω το τουρνουά αλλά πάντα το κάνουν πολύ νωρίς (φυσιολογικά) για την δουλειά μου. Να δω πότε θα τα καταφέρω.

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1116

Κυρ Ιουν 29, 2025 1:29 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Ιουν 29, 2025 12:12 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
χρόνια θέλω να έρθω στην Σύρο να δω το τουρνουά αλλά πάντα το κάνουν πολύ νωρίς (φυσιολογικά) για την δουλειά μου. Να δω πότε θα τα καταφέρω.
φιλε ενα ΣΚ ειναι και μια αποφαση φετος εχει πολυ μεγαλη συμμετοχη ,πανω απο 600 αθλητες -αθλητριες απο παιδακια μεχρι παλαιμαχους ...

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 386
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Κυρ Ιουν 29, 2025 1:44 pm

Ακούω ρεπορτάζ Ζέρβα και γελάω μόνος μου. Σε κάποια φάση προτείνει Λαντέιλ - Ντάνστον για 2ο και 3ο ψηλό αντίστοιχα και λέει ότι ανάμεσα σε Μισιτς-Τζέημς μάλλον θα προτιμήσουμε τον δεύτερο. Το ότι θα είμαστε σα ΚΑΠΗ μετά προφανώς δε μας νοιάζει :hammer:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”