Β ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2020-2021 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Συντονιστής: Captains
- Nemesakos
- Reactions: 39
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
21:30 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 2: Τοπικό ντέρπι. Ο Χαραυγιακός θέλει να συνεχίζει με την περσινή ορμή, όμως η μεταγραφή Ζεγκίνογλου στη Δόξα την καθιστά φαβορί.
21:30 ΚΟΥΡΟΣ - ΑΝΟΙΞΗ 1: Εδώ πραγματικά δεν έχω τι να γράψω. 2 ομάδες που δεν κατέβηκαν στο κύπελλο. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή τελευταία στιγμή και έφυγαν και οι 2 καλύτερες μεταγραφές τους (Βαθρακοκοίλης και Πρέκας). Ωστόσο Παξινός και Σαρήμπαλης παρέμειναν και δίνουν πολύ ποιότητα στην ομάδα.
21:30 ΚΑΡΕΑΣ - ΟΙΟΝ 2: Ποιοτικές προσθήκες οι φιλοξενούμενοι μπορούν το διπλό.
21:30 ΑΜΙΛΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2: Τοπικό ντέρμπι ωστόσο οι πολύ ποιοτικές προσθήκες της Ολυμπιάδας με ωθούν στο διπλό.
ΡΕΠΌ: ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
21:30 ΚΟΥΡΟΣ - ΑΝΟΙΞΗ 1: Εδώ πραγματικά δεν έχω τι να γράψω. 2 ομάδες που δεν κατέβηκαν στο κύπελλο. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή τελευταία στιγμή και έφυγαν και οι 2 καλύτερες μεταγραφές τους (Βαθρακοκοίλης και Πρέκας). Ωστόσο Παξινός και Σαρήμπαλης παρέμειναν και δίνουν πολύ ποιότητα στην ομάδα.
21:30 ΚΑΡΕΑΣ - ΟΙΟΝ 2: Ποιοτικές προσθήκες οι φιλοξενούμενοι μπορούν το διπλό.
21:30 ΑΜΙΛΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2: Τοπικό ντέρμπι ωστόσο οι πολύ ποιοτικές προσθήκες της Ολυμπιάδας με ωθούν στο διπλό.
ΡΕΠΌ: ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
0
-
- Reactions: 2
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαραυγιακός-Δοξα:2....οριακά πιστεύω η χαραυγή έδειξε στο κύπελλο οτι έχει καλή έδρα έχασε στο φινάλε από άμιλλα αλλά νομίζω δόξα έστω και δύσκολα
Κούρος-Ανοιξη:1.....δεν έχω εικόνα αλλά δύσκολα να κερδίσεις στην Ανάβυσσο ειδικά αν είσαι ομάδα ίδιας δυναμικότητας
Καρέας-Οιον:1.....ο μεν Καρέας έχει καλυτερους ψηλούς το δε οίον καλύτερη περιφέρεια οριακά στην έδρα
Άμιλλα-Ολυμπιαδα:1....αν κλείσουν τον Χρονόπουλο θα κερδίσουν και έχουν δείξει σοβαρότητα στο κύπελλο
Κούρος-Ανοιξη:1.....δεν έχω εικόνα αλλά δύσκολα να κερδίσεις στην Ανάβυσσο ειδικά αν είσαι ομάδα ίδιας δυναμικότητας
Καρέας-Οιον:1.....ο μεν Καρέας έχει καλυτερους ψηλούς το δε οίον καλύτερη περιφέρεια οριακά στην έδρα
Άμιλλα-Ολυμπιαδα:1....αν κλείσουν τον Χρονόπουλο θα κερδίσουν και έχουν δείξει σοβαρότητα στο κύπελλο
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1
- Προειδοποιήσεις:
0
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΕΑΣ 2.....οποίος ρίξει το περισσότερο μπασκετικό ξύλο.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2...Δυνατή κόντρα στο 5 με Ζεγκι vs Τασούλα,αλλά πιστεύω θα το καθαρίσει ο Βενιτουρακης.
ΑΝΟΙΞΗ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2...καλύτερη ομάδα.
ΟΙΟΝ - ΚΟΥΡΟΣ 1......δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Κούρος παραδοσιακά.Πονταρω στην οργανωμένη ομάδα του Παπανδρέου.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2...Δυνατή κόντρα στο 5 με Ζεγκι vs Τασούλα,αλλά πιστεύω θα το καθαρίσει ο Βενιτουρακης.
ΑΝΟΙΞΗ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2...καλύτερη ομάδα.
ΟΙΟΝ - ΚΟΥΡΟΣ 1......δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Κούρος παραδοσιακά.Πονταρω στην οργανωμένη ομάδα του Παπανδρέου.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρης-ανοιξη:1....δεν νομίζω να δυσκολευτουν ιδιαίτερα
Κουρος-Ολυμπιαδα:2.....μια από τα ίδια πιο πολύ θα κουραστούν να πάνε παρά να κερδίσουν
Καρέας-Αμιλλα:2....έχουν κερδίσει πιο δυσκολες ομάδες από αυτούς εξαρτάται
Χαραυγιακός-Οιον:2...είναι μαχητική η χαραυγή αλλά θα πάω με το σύνολο του Παπανδρέου
Κουρος-Ολυμπιαδα:2.....μια από τα ίδια πιο πολύ θα κουραστούν να πάνε παρά να κερδίσουν
Καρέας-Αμιλλα:2....έχουν κερδίσει πιο δυσκολες ομάδες από αυτούς εξαρτάται
Χαραυγιακός-Οιον:2...είναι μαχητική η χαραυγή αλλά θα πάω με το σύνολο του Παπανδρέου
0