Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 30, 2025 1:18 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 1:08 pm
Δεν προχωράει η ανανέωση του Μακκίσικ αν αληθεύει το άρθρο:
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... e-makkisik

Καλύτερα κατά την γνώμη μου, βάσει και της παρουσίας του όλα αυτά τα χρόνια και της παρουσίας έπρεπε να του κάνουμε προσφορά αλλά δεν σημαίνει ότι έπρεπε να του δώσουμε και υπερβολικά χρήματα ή κανά διετές αν ήθελε κάτι τέτοιο. Αν θέλει να παίζει με την απόκτηση και του Γουόρντ καλύτερα και για τις 2 μεριές να χωρίσουν οι δρόμοι.
Σωστό αυτό που λες, και τίμιο απέναντι στον παίκτη.
Όμως, επειδή το γράφει η γκαζιέρα, νομίζω ότι στο τέλος θα τον κρατήσουμε τον Σάκη.
Με λίγα λεφτά, για να μαζέψει ένσημα, αλλά και να μας ξελασπώσει καμμιά φορά άμα λάχει.
Αν, όμως ο παίκτης είναι καψωμένος και θέλει να παίζει, γιατί το φχαριστιέται, τότε βελούδινο διαζύγιο και καλή τύχη.
Θα έχει πάντα τη θέση του στην καρδιά μας ο Σάκαρος!

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 30, 2025 1:19 pm

Πολύ υποτιμησατε τον Μακκισαρο. Ως λάτρης του Γκραντ και του ΜκΚισσικ θα σας πω μόνο ότι θα σας λείψει. Κομβικωτατος στην περιφερειακή άμυνα και στον γρήγορο τεμπο. Παίχτης με ψυχολογία νικητή. Για φέτος που τον βγάλατε τελειωμένο αυτός και ο Μιλουτινοφ σας ξελασπωσαν στους τελικούς . Είναι από τους παίχτες που στα κρίσιμα είναι καθοριστικοι. Χαράς Ευαγγελία για εμάς βέβαια....

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 158
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 30, 2025 1:30 pm

Τα τελευταία νέα θέλουν την παραμονή Μακισικ να δυσκολεύει λόγω της διαφοράς που υπάρχει στην διάρκεια του συμβολαίου καθώς και του ενδιαφέροντος άλλων ομάδων της Ευρωλίγκας για τον παίκτη.
Προσωπικά, παρότι εκτιμώ πολύ τον Σακ, θα προτιμούσα να αποχωρήσει και στην θέση του να έρθει ο Κορντινιε (ο οποίος ΔΕΝ θα πάει στην Μονακό τελικά) για να φτιάξει ένα ωραίο δίδυμο με τον Γουόρντ στην θέση 3.

1. Έβανς, Τριμπλ, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Νετζηπογλου, Λαρεντζάκης
3. Γουόρντ, Κορντινιε, Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ, Πητερς, Χουγκαζ
5. Μιλουτινοφ, Μοντρεζλ Χάρελ, Κάιλ Αλεξάντερ

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Αυτός εδώ μου φαίνεται πως είναι ό,τι πρέπει για να κλείνει τα παιχνίδια!!!
Σαΐνι όνομα και πράμα!!!

2
2 Εικόνα
Dante's Inferno

junior

Δευ Ιουν 30, 2025 1:40 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Πολύ υποτιμησατε τον Μακκισαρο. Ως λάτρης του Γκραντ και του ΜκΚισσικ θα σας πω μόνο ότι θα σας λείψει. Κομβικωτατος στην περιφερειακή άμυνα και στον γρήγορο τεμπο. Παίχτης με ψυχολογία νικητή. Για φέτος που τον βγάλατε τελειωμένο αυτός και ο Μιλουτινοφ σας ξελασπωσαν στους τελικούς . Είναι από τους παίχτες που στα κρίσιμα είναι καθοριστικοι. Χαράς Ευαγγελία για εμάς βέβαια....
Στους τελικούς ήταν η τριάδα Ντόρσεϊ-Μιλουτινοφ-Μακισικ που, δεν ξελασπωσε εμάς, αλλά διέλυσε εσάς και όποιες ελπίδες/βλέψεις είχατε για τον τίτλο.
Πάντως, μην ανησυχείς. Θα υπάρξουν κι άλλοι παίκτες να σας κόψουν την φόρα όταν πρέπει.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Δευ Ιουν 30, 2025 1:43 pm

Dante's Inferno έγραψε:
EXASFAIROS13 έγραψε:
Στους τελικούς ήταν η τριάδα Ντόρσεϊ-Μιλουτινοφ-Μακισικ που, δεν ξελασπωσε εμάς, αλλά διέλυσε εσάς και όποιες ελπίδες/βλέψεις είχατε για τον τίτλο.
Πάντως, μην ανησυχείς. Θα υπάρξουν κι άλλοι παίκτες να σας κόψουν την φόρα όταν πρέπει.
Εντάξει, δεν είπε τίποτα κακό ούτε παράξενο ο φίλος από απέναντι.
Δεν ήταν ανάγκη να του την πέσεις έτσι άγαρμπα.
Νομίζω...

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1041

Δευ Ιουν 30, 2025 1:52 pm

Πλέον κοιτάζω ελαφρά το Forum και λίγο τα Social για τα θέματα μεταγραφών. Δεν έχει και πολύ νόημα. Οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν και μόνο οι ανακοινώσεις των ομάδων έχουν αξία. Προς τον παρών η ομάδα μόνο αποδεσμεύσεις έχει ανακοινώσει και την παραμονή του Μιλού.
Λογικά σήμερα ή αύριο Ward και Νετζη;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 30, 2025 2:14 pm

Ο τομπσον πάει προς βαλενθια .. εμείς ούτε καν τον κοιτάμε .. οπότε το τύπου μπαμπ που λένε πάει περίπατο να υποθέσω ευτυχώς …ούτε πολύ ακριβός είναι να πεις οπότε αν ισχύει θα πρεπε να ναι πρώτος στόχος

Εγώ δεν ψήνομαι να πάρει διετές ο μακισικ..τον αγαπάμε αλλά αν του το δίνει η βιρτους ας πάει εκεί .. έχουμε να δώσουμε σύνταξη στον παπ δεν χρειάζεται και στον σακ ταυτόχρονα

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

junior

Δευ Ιουν 30, 2025 2:19 pm

montechristo έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:

Νομίζω...
Ότι είπα το είπα στα πλαίσια της υγιής αντιπαλότητας. Δεν είχα κανένα σκοπό να του την πέσω, απλώς να του κάνω μια μικρή καζουρα. Σαφώς και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
Peace!

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 913

Δευ Ιουν 30, 2025 2:26 pm

Καλά το ότι δεν κινηθήκαμε για Τόμσον, δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνουμε γκάρντ τύπου Μπαμπ. Ο Τόμσον δεν άρεσε στον Μπαρτζώκα, και σωστά κατ έμε, γιατί φάνηκε ότι κρύβεται στα δύσκολα (στην σειρά με ΠΑΟ).

Από εκεί και πέρα ο Μακίσικ θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμος στην ομάδα. Ξέρει το σύστημα και τα αποδυτήρια, φέτος δεν υπάρχει Γκός ώστε να τον βλέπαμε στο γνωστό σχήμα Γκός-Ουόκαπ-Μακίσικ που έχτιζαν πολυκατοικίες.

Είναι παίκτης που μπορείς να τον έχεις στον πάγο και σε περίπτωση τραυματισμού να τον πετάξεις μέσα και να αποδώσει άμεσα. Δεδομένου ότι έχουμε Έβανς και Ουόκαπ στο ρόστερ, ο Μακίσικ θα μπορούσε να είναι μια δικλείδα ασφαλείας, από το να βγαίνεις στην αγορά Χριστούγεννα για γκάρντ.

Ξεχνάμε πολλοί ότι η φυσική του θέση είναι το δυο και όχι το τρία, και τα καλύτερα του παιχνίδια τα έχει κάνει όταν έπαιζε on ball και όχι off ball.

Άμα δεν ανανεώσει δεν θα στεναχωρηθώ, αλλά μετά δεν μας παίρνει να μην έρθει κάποιος που θα πάρει χοντρά λεπτά στο 1-2 και να έχουμε πάλι τα περσινά με Ντόρσει.

4
4 Εικόνα
Dante's Inferno

junior

Δευ Ιουν 30, 2025 2:31 pm

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, Οτουρου και Μπράιαντ μένουν στην Χάποελ και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Ντόντα Χολ.
Προσωπικά μου αρέσει αρκετά ο Αμερικανός, οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, θα κάνω μια μικρή αλλαγή στο ρόστερ που πρότεινα σε προηγούμενο μήνυμα.

5. Μιλουτινοφ, Ντόντα Χολ, Κάιλ Αλεξάντερ

0
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Ιουν 30, 2025 2:46 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 2:31 pm
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, Οτουρου και Μπράιαντ μένουν στην Χάποελ και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Ντόντα Χολ.
Προσωπικά μου αρέσει αρκετά ο Αμερικανός, οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, θα κάνω μια μικρή αλλαγή στο ρόστερ που πρότεινα σε προηγούμενο μήνυμα.

5. Μιλουτινοφ, Ντόντα Χολ, Κάιλ Αλεξάντερ
Για τον Χολ έχω αναφερθεί κι εγώ εδώ και κανένα μήνα. Είναι ό,τι πιο κοντινό στα θέλω μας από Ευρώπη μεριά πλέον.
Αθλητικός, καλός αμυντικός και μπλοκέρ, βέβαια επιθετικά είναι εντελώς ετερόφωτος και χρειάζεται ένα καλό pick&roll guard για να αναδειχθεί.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Δευ Ιουν 30, 2025 3:10 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Τα τελευταία νέα θέλουν την παραμονή Μακισικ να δυσκολεύει λόγω της διαφοράς που υπάρχει στην διάρκεια του συμβολαίου καθώς και του ενδιαφέροντος άλλων ομάδων της Ευρωλίγκας για τον παίκτη.
Προσωπικά, παρότι εκτιμώ πολύ τον Σακ, θα προτιμούσα να αποχωρήσει και στην θέση του να έρθει ο Κορντινιε (ο οποίος ΔΕΝ θα πάει στην Μονακό τελικά) για να φτιάξει ένα ωραίο δίδυμο με τον Γουόρντ στην θέση 3.

5. Μιλουτινοφ, Μοντρεζλ Χάρελ, Κάιλ Αλεξάντερ
Αυτη ηταν η αρχικη κουβεντα που ειχε γινει τονειχα γραψει καινπριν 20 ημερες. Δεν ξερω που σκαλωσε η κουβεντα

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Ιουν 30, 2025 3:13 pm

Leo_98 έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 2:46 pm

Για τον Χολ έχω αναφερθεί κι εγώ εδώ και κανένα μήνα. Είναι ό,τι πιο κοντινό στα θέλω μας από Ευρώπη μεριά πλέον.
Αθλητικός, καλός αμυντικός και μπλοκέρ, βέβαια επιθετικά είναι εντελώς ετερόφωτος και χρειάζεται ένα καλό pick&roll guard για να αναδειχθεί.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος και δεν θεωρώ τυχαίο πως από την Μονακό πήγε στην Μπασκόνια. Είναι αθλητικός, είναι πράγματι καλός μπλοκέρ αλλά αμυντικά δεν είναι ότι δεν μπορεί, δεν είναι απλώς συνεπής και δεν κολάει και πολύ με την μότιον που θέλουμε να παίζουμε. Από την άλλη είναι σε ιδανική ηλικία αν νομίζει ο Μπαρτζώκας ότι μπορεί να δουλέψει μαζί του.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 30, 2025 3:23 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Δευ Ιουν 30, 2025 2:19 pm
montechristo έγραψε:

Νομίζω...
Ότι είπα το είπα στα πλαίσια της υγιής αντιπαλότητας. Δεν είχα κανένα σκοπό να του την πέσω, απλώς να του κάνω μια μικρή καζουρα. Σαφώς και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
Peace!
Εννοείται Δάντη🙂. Πάντα μου αρέσει να λέω αλήθειες με αυτόν τον τρόπο και να τσιγκλαω και εγώ αντιπάλους😆. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κάνει σοβαρές μεταγραφες στο 4,5 και δεν βάλει μυαλό ο Αταμαν.... και αν δεν του βγουν τα τρίποντα βλέπω να χάνουμε του χρόνου από εσάς στο εγχώριο με παίχτες κλειδιά Γουρντ, ΜκΚισσικ και Μιλου ξανά.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”