Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3231
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Reactions: 175
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο ίδιος ο παίχτης θα θέλει να γυρίσει Λιθουανία και πρέπει να γίνει το χατίρι του. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:41 pmΓια τον Γκριγκόνις είπαν (σε διάφορα σαιτς μαζί με το καθεστωτικό) ότι πήγε για θεραπείες στο Μόναχο και θα συνεχίσει και όταν γυρίσει Αθήνα αλλά η ομάδα διατίθεται να τον περιμένει (μέχρι πότε δεν ξέρω) για να δουν πως θα προχωρήσουν.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3231
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2562
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εσύ το λες αυτό και είναι εντελώς υποθετικό.Giannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:50 pmΟ ίδιος ο παίχτης θα θέλει να γυρίσει Λιθουανία και πρέπει να γίνει το χατίρι του. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:41 pmΓια τον Γκριγκόνις είπαν (σε διάφορα σαιτς μαζί με το καθεστωτικό) ότι πήγε για θεραπείες στο Μόναχο και θα συνεχίσει και όταν γυρίσει Αθήνα αλλά η ομάδα διατίθεται να τον περιμένει (μέχρι πότε δεν ξέρω) για να δουν πως θα προχωρήσουν.
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, η ομάδα περιμένει να δει πώς θα πάει η αποθεραπεία του, και αν μπορεί να παίξει ξανά μπάσκετ θα συνεχίσει κανονικά εδώ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ έτσι έχω ακούσει. Οτι ο ίδιος παίχτης θέλει να γυρίσει πίσω ειδικά τώρα που έκανε τρίτο παιδί. Σπίτι του, να γεράσει εκεί χαριτολογώνταςnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:51 pmΔεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει, σου μεταφέρω τι έχω διαβάσει γιατί αμφισβήτησες αυτό που σου είπε ο Μπίλυς.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ το λέω γιατί έτσι έχω ακούσει. Θα διουμε που θα πάει και πως θα εξελιχτεί
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Γιοσουφα Φαλ έπαιξε στη Μπαρτσα φέτος 29 παιχνίδια στη γιουρολιγκ με 10 λεπτά μέσο όρο, 4,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ. Χετζ άουτ (αν ξέρεις τι σημαίνει) που παίζει ο Αταμαν αμυντικά δεν μπορεί να παίξει ο Φαλ γιατί δεν έχει πλαγια βήματα.
Ο Τζαστιν Άντερσον έπαιξε 37 ματς στη γιουρολιγκ με 20 λεπτά μέσο όρο και 7,5 πόντους (63% διποντο και 42% τρίποντο) και 3 ριμπάουντ, ενώ είναι από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς όλης της λίγκας και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά οι εξειδικευμένοι δείκτες.
Όπως και να χει ο Άντερσον έκλεισε στο Ντουμπάι οπότε τσάμπα το συζητήσαμε. Ο Φαλ είναι καλύτερος ριμ προτεκτορ από Γιουρτσεβεν αλλά πολύ χειρότερος επιθετικά, ενώ λόγω τραγικων πλαγίων βημάτων θα εκτεθεί στο αμυντικό σύστημα του Αταμαν.
Αν θες απάντησε μπασκετικά χωρίς ατάκες...

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γελάκια και welcome και εξυπνάδες ; Μπασκετικά θα απαντήσω όταν μιλάς κανονικά χωρίς φανφάρες κλπJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:58 pmΟ Γιοσουφα Φαλ έπαιξε στη Μπαρτσα φέτος 29 παιχνίδια στη γιουρολιγκ με 10 λεπτά μέσο όρο, 4,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ. Χετζ άουτ (αν ξέρεις τι σημαίνει) που παίζει ο Αταμαν αμυντικά δεν μπορεί να παίξει ο Φαλ γιατί δεν έχει πλαγια βήματα.
Ο Τζαστιν Άντερσον έπαιξε 37 ματς στη γιουρολιγκ με 20 λεπτά μέσο όρο και 7,5 πόντους (63% διποντο και 42% τρίποντο) και 3 ριμπάουντ, ενώ είναι από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς όλης της λίγκας και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά οι εξειδικευμένοι δείκτες.
Όπως και να χει ο Άντερσον έκλεισε στο Ντουμπάι οπότε τσάμπα το συζητήσαμε. Ο Φαλ είναι καλύτερος ριμ προτεκτορ από Γιουρτσεβεν αλλά πολύ χειρότερος επιθετικά, ενώ λόγω τραγικων πλαγίων βημάτων θα εκτεθεί στο αμυντικό σύστημα του Αταμαν.
Αν θες απάντησε μπασκετικά χωρίς ατάκες...![]()
Το μόνο που θα γράψω και αυτό γιατί πάλι κάνεις τον έξυπνο με στατιστικά ενώ ένας παίχτης μπορεί να κάνει χίλιες δουλειές που δεν φαίνονται στην στατιστική, είναι ότι ο Φαλ μπορεί να παίξει ice στα πλάγια βήματα. Το έπαιζε ο Πασκουαλ κατά κόρον όταν ήταν στον παναθηναϊκό
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4818
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο γκριγκονις δεν μπορει να φυγει για τον απλουστατο λογο οτι δεν μπορει να τον παρει καμια ομαδα αφου δεν μπορει να παιξει μπασκετGiannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:50 pmΟ ίδιος ο παίχτης θα θέλει να γυρίσει Λιθουανία και πρέπει να γίνει το χατίρι του. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 3:41 pmΓια τον Γκριγκόνις είπαν (σε διάφορα σαιτς μαζί με το καθεστωτικό) ότι πήγε για θεραπείες στο Μόναχο και θα συνεχίσει και όταν γυρίσει Αθήνα αλλά η ομάδα διατίθεται να τον περιμένει (μέχρι πότε δεν ξέρω) για να δουν πως θα προχωρήσουν.
να πει απο μονος του σας χαριζω τα 2 χρονια ακομα συμβολαιο και φευγω δεν τον βλεπω προθυμο να το κανει οποτε θα μεινει στην ομαδα και θα ειναι μονιμα απων η οταν δει οτι δεν τον παιρνει αλλο θα δοκιμασει να γυρισει θα παιξει κανα παιχνιδι και μετα παλι θα ειναι τραυματιας
με αυτα και αυτα θα περασει και η επομενη χρονια και του χρονου το καλοκαιρι που θα εχει μεινει μονο ενας χρονος συμβολαιο θα του δωσουμε τιποτα ψιλα και θα φυγει
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οπως ελεγε και ενα τραγουδι ice ice babyGiannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 4:30 pm
Το μόνο που θα γράψω και αυτό γιατί πάλι κάνεις τον έξυπνο με στατιστικά ενώ ένας παίχτης μπορεί να κάνει χίλιες δουλειές που δεν φαίνονται στην στατιστική, είναι ότι ο Φαλ μπορεί να παίξει ice στα πλάγια βήματα. Το έπαιζε ο Πασκουαλ κατά κόρον όταν ήταν στον παναθηναϊκό

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδή να έχει 66,6 % στο τρίποντο για να μείνει. Σαν λες θα φύγει δηλαδή σίγουρα. Ούτε ο Τζόρνταν δεν είχε τόσο, ούτε ο κάρυ. Σαρεσει άραγε ο καρυ;
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
πρεπει να εχει οσο ο πητερς τουλαχιστον
ο τζορνταν εκανε και αλλα πολλα στο γηπεδο ο μητογλου μονο ενα πραγμα ειναι αξιος να κανει αυτο το ποπ αουτ τριποντο
δεν εχει μιντ ρειντζ δεν εχει ποστ ,εχει αργα ποδια δεν ειναι ριμ προτεκτορ και ειναι και πολυ μετριος ριμπαουντερ
εχει ομως ωραια ματια ας του δωσουμε 2 εκατ τον χρονο

0