Κορυφαία Video Games που έχετε παίξει.
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 316
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3148
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα τα έχω παίξει. Συνήθως τα παιχνίδια τα παίζω στο πιο δύσκολο mode. Το να αυξάνεται πολύ το health του αντιπάλου και να γίνεται απλά damage sponge δεν το κάνει soulslike. Είναι πολλές οι διαφορές, από το linearity το GoW και το combo based combat μέχρι το πολύ προφανές storytelling και φυσικά το πόσο κοστίζει το να πεθάνεις στο παιχνίδι.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:41 amΚαλά έκανες. Όσο για το GoW, παίξτο σε higher difficulty και θα καταλάβεις τι εννοώ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:28 am
To έβαλα εδώ για να είναι λιγότερο offtopic αλλά όχι και soulslike το God of War![]()
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ βρίσκω ομοιότητες σε κάποια battle mechanics, κυρίως στο πόσο heavy είναι σε dodge/block combos . Πιστεύω ότι αυτά τα gameplay στοιχεία τα εμπνεύστηκαν από τα souls παιχνίδια όταν κάνανε το redesign του franchise. Τώρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις, προφανώς και δεν υπάρχουν γιατί δεν είναι ούτε θέλει να γίνει souls gamenikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 1:03 amΜα τα έχω παίξει. Συνήθως τα παιχνίδια τα παίζω στο πιο δύσκολο mode. Το να αυξάνεται πολύ το health του αντιπάλου και να γίνεται απλά damage sponge δεν το κάνει soulslike. Είναι πολλές οι διαφορές, από το linearity το GoW και το combo based combat μέχρι το πολύ προφανές storytelling και φυσικά το πόσο κοστίζει το να πεθάνεις στο παιχνίδι.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:41 am
Καλά έκανες. Όσο για το GoW, παίξτο σε higher difficulty και θα καταλάβεις τι εννοώ.

0
- kite26
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Knoxville
- Reactions: 39
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To Αndromeda αν το δεις τελείως απλοϊκά, ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι... Αλλά όπως και το Veilguard... ήταν κενό... Δεν είχε ψυχή. Το είχα τερματίσει απλά στον αυτόματο πιλότο... για να βγει η υποχρέωση.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:55 amΚορυφαία είναι και τα Mass Effect, η τριλογία. Μετά έβαλε η EA το χεράκι της και την πάτησε κάτω την bioware εξαγοράζοντας της, δίνοντας μας αυτό το πράγμα μέσα στα bugs, το Andromeda.
Όλο το είναι της bioware ήταν πάντα ο κόσμος της και οι χαρακτήρες της... Η ιστορία... Όλα αυτά είχαν ζωή...
Δυστυχώς αυτά είναι πλέον παρελθόν καθώς οι περισσότεροι σημαντικοί writers & devs έχουν φύγει.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς. Γενικά αυτά που έκανε η ΕΑ ως παραγωγός σε ένα κορυφαίο story-telling studio όπως η bioware, με συγχωνεύσεις στα project μεταξύ bioware toronto και bioware montreal κτλ, είναι case study που πρέπει να λειτουργεί ως αντιπαράδειγμα. Το andromeda πέρα από νερόρβραστο ήταν και ανέτοιμο στο release, είχα πάθει πλάκα με το πόσο broken ήταν το παιχνίδι πριν τα patches.Knoxville έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 2:15 amTo Αndromeda αν το δεις τελείως απλοϊκά, ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι... Αλλά όπως και το Veilguard... ήταν κενό... Δεν είχε ψυχή. Το είχα τερματίσει απλά στον αυτόματο πιλότο... για να βγει η υποχρέωση.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:55 amΚορυφαία είναι και τα Mass Effect, η τριλογία. Μετά έβαλε η EA το χεράκι της και την πάτησε κάτω την bioware εξαγοράζοντας της, δίνοντας μας αυτό το πράγμα μέσα στα bugs, το Andromeda.
Όλο το είναι της bioware ήταν πάντα ο κόσμος της και οι χαρακτήρες της... Η ιστορία... Όλα αυτά είχαν ζωή...
Δυστυχώς αυτά είναι πλέον παρελθόν καθώς οι περισσότεροι σημαντικοί writers & devs έχουν φύγει.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 628
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αποφάσισα ποια θα είναι τα τρία επόμενα παιχνίδια που θα παίξω :
1. Rise of the Ronin. δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα αλλά είναι Team Ninja. τα Nioh 1 και 2 είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever, το Wo Long είχε την πλάκα του, νομίζω αξίζει μια ευκαιρία.
2. Ghost of Tsushima γιατί όλοι λένε τα καλύτερα.
3. Baldur's Gate που το βάζω τρίτο γιατί παίζει να κολλήσω πολύ και το φοβάμαι
είχα παίξει το πρώτο GoW (της νέας εποχής) και το παράτησα αλλά χωρίς να το αποκλείω να ξανασχοληθώ κάποια στιγμή.
μάλλον θα πάρω και τα red dead redemption 2 και cyberpunk που είναι σε προσφορά για να υπάρχουν.
με τους ρυθμούς που παίζω παιχνίδια πάντως το πιθανότερο είναι να έχουμε πάρει Ευρωλίγκα με αρχηγό τον Νετζήπογλου πριν προλάβω να τα τελειώσω όλα αυτά
1. Rise of the Ronin. δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα αλλά είναι Team Ninja. τα Nioh 1 και 2 είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever, το Wo Long είχε την πλάκα του, νομίζω αξίζει μια ευκαιρία.
3. Baldur's Gate που το βάζω τρίτο γιατί παίζει να κολλήσω πολύ και το φοβάμαι

είχα παίξει το πρώτο GoW (της νέας εποχής) και το παράτησα αλλά χωρίς να το αποκλείω να ξανασχοληθώ κάποια στιγμή.
μάλλον θα πάρω και τα red dead redemption 2 και cyberpunk που είναι σε προσφορά για να υπάρχουν.
με τους ρυθμούς που παίζω παιχνίδια πάντως το πιθανότερο είναι να έχουμε πάρει Ευρωλίγκα με αρχηγό τον Νετζήπογλου πριν προλάβω να τα τελειώσω όλα αυτά

2
1
1

- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος να γράψει "μόνο σε γαύρους/βάζελους θα άρεσε αυτό το παιχνίδι, αυτοί είστε"steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:59 amΕπίσης αυτό παίζει να είναι το πιο ενωτικό topic σε όλο το forum![]()

2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά με τον διαθέσιμο χρόνο που (δεν) υπάρχει, παίζει ο Νετζήπογλου να έχει πάρει μπασκετική σύνταξη και τα μισά παιχνίδια που θέλω να τα τελειώσω να μην τα έχω ακουμπήσει καν.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:30 amαποφάσισα ποια θα είναι τα τρία επόμενα παιχνίδια που θα παίξω :
3. Baldur's Gate που το βάζω τρίτο γιατί παίζει να κολλήσω πολύ και το φοβάμαι![]()
με τους ρυθμούς που παίζω παιχνίδια πάντως το πιθανότερο είναι να έχουμε πάρει Ευρωλίγκα με αρχηγό τον Νετζήπογλου πριν προλάβω να τα τελειώσω όλα αυτά![]()
Για Baldur's Gate προσυπογράφω, κίνδυνος εθισμού στο κόκκινο.
Δες και Black Myth: Wukong, αν σου αρέσει γενικά το lore των χωρών της άπω ανατολής.
1
1

- yawn.brigade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το Black Myth θα ήταν πρώτο στη λίστα μου αλλά δε νομίζω να το σηκώνει το pc μου. ακόμα και για αυτά που έγραψα έχω τις αμφιβολίες μου.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:43 amΚαλά με τον διαθέσιμο χρόνο που (δεν) υπάρχει, παίζει ο Νετζήπογλου να έχει πάρει μπασκετική σύνταξη και τα μισά παιχνίδια που θέλω να τα τελειώσω να μην τα έχω ακουμπήσει καν.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:30 amαποφάσισα ποια θα είναι τα τρία επόμενα παιχνίδια που θα παίξω :
3. Baldur's Gate που το βάζω τρίτο γιατί παίζει να κολλήσω πολύ και το φοβάμαι![]()
με τους ρυθμούς που παίζω παιχνίδια πάντως το πιθανότερο είναι να έχουμε πάρει Ευρωλίγκα με αρχηγό τον Νετζήπογλου πριν προλάβω να τα τελειώσω όλα αυτά![]()
Για Baldur's Gate προσυπογράφω, κίνδυνος εθισμού στο κόκκινο.
Δες και Black Myth: Wukong, αν σου αρέσει γενικά το lore των χωρών της άπω ανατολής.

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
"Πάρτε κανά πρωτάθλημα στο NBA2k και πολύ σας είναι"yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:31 amθέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος να γράψει "μόνο σε γαύρους/βάζελους θα άρεσε αυτό το παιχνίδι, αυτοί είστε"steph.larry έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 12:59 amΕπίσης αυτό παίζει να είναι το πιο ενωτικό topic σε όλο το forum![]()
![]()
"Τι τα θέλετε τα τρόπαια, φτιάξτε ένα στο minecraft και καμαρώστε το, για μέχρι εκεί είστε"

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πω επίσης ότι έχω φάει αμέτρητες μπαταρίες σε super mario στο original gameboy (ούτε καν το color), καθώς και στα pokemon red/blue, gold/silver.
Αλλά επειδή φοβάμαι μην αρπάξει ο berry καμιά ιντερνετική βίτσα και με κυνηγήσει εμένα τον τεντυμπόϊ των 90ς, θα ομολογήσω και τις άπειρες ώρες στο snes με duck hunt και super battletank, σε διαγωνισμό και co-op με τον big bro, τις ωρες που δε του έκλεβα το γουοκμαν για να λιώσω το φριστάϊλα γουακα-μακαφον.

Αλλά επειδή φοβάμαι μην αρπάξει ο berry καμιά ιντερνετική βίτσα και με κυνηγήσει εμένα τον τεντυμπόϊ των 90ς, θα ομολογήσω και τις άπειρες ώρες στο snes με duck hunt και super battletank, σε διαγωνισμό και co-op με τον big bro, τις ωρες που δε του έκλεβα το γουοκμαν για να λιώσω το φριστάϊλα γουακα-μακαφον.

1
1