Άρης - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 01, 2025 12:04 pm

Erether έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 8:50 am
Φυσικα παρουσιαζει ενδιαφερον το background του Xiao, Απο την αλλη εγω περισσοτερο θα ενδιαφερομουν να μαθω γιατι ηρθε να επενδυσει σε ελληνικη ομαδα. Απο την στιγμη δηλαδη που ειμαστε σχεδον βεβαιοι οτι οντως εχει μεγαλη περιουσια. Μεταξυ των διαθεσιμων ελληνικων ομαδων, ο Αρης ειναι σιγουρα το μεγαλυτερο brand name. Το ερωτημα ειναι γιατι δεν πηγε στην Ισπανια ή στην Ιταλια, που ειναι και πιο σοβαρες χωρες και πιο γκλαμουρατες. Τοσο πολυ ρολο επαιξε ο Αντετοκουμπο; Εδω μιλαμε για business, οχι φιλιες
O Hsiao είναι ένας 24χρονος entrepreneur, ο οποίος αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί κεφάλαια από την οικογενειακή του περιουσία για να χτίσει δίκτυο γνωριμιών και διασυνδέσεων και να βάλει το όνομα του δίπλα σε πετυχημένα ονόματα στον χώρο των επιχειρήσεων, του αθλητισμού, των τεχνών κλπ. Αυτό προσπαθεί να κάνει αυτή τη στιγμή. Ξοδεύει λεφτά για να χτίσει το όνομα του και τη φήμη του, με την προοπτική να εξαργυρώσει αυτήν την επένδυση του αργότερα. Δεν διαθέτει τις διασυνδέσεις για να πάει και να επενδύσει χρήματα σε Ισπανία και Ιταλία. Ο Άρης του προέκυψε ουσιαστικά μέσω των γνωριμιών του με τους Διακογιάννη-Αντωνιάδη και τους Αντετοκούνμπο. Όπως έγραψα και σε προηγούμενη σελίδα, ο Άρης είναι ένα "εκπαιδευτικό project" για τον νεαρό και "σκαλοπάτι" για μεγαλύτερα πράγματα. Αν "μπει μέσα" 10-15 μύρια σε ορίζοντα πενταετίας, είναι ελάχιστο το κακό για αυτόν. Τα λεφτά αυτά θα πιάσουν τόπο, αν στην πενταετία αυτή κατορθώσει να δικτυωθεί με managers, παράγοντες, FIBA, Euroleague, ΝΒΑ κλπ. Δεν επενδύει στον Άρη για να έχει οικονομικό κέρδος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Τρί Ιούλ 01, 2025 12:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τρί Ιούλ 01, 2025 12:09 pm

Για να μην τα γράφω ξανά πριν ένα χρόνο έγινε ο απολογισμός και τα χρέη δεν ήταν πάνω από 2 Μ και λογικά έχουν μειωθεί και άλλο:
https://www.googlareis.gr/sports/kae-ar ... -mera-vid/

Δεν νομίζω να μπει μέσα ιδιαίτερα, δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε τρελά μπάτζετ, δεν νόμίζω ότι αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι μπορεί να συντηρεί ο ίδιος μια ομάδα, ενώ με τον ενθουσιαμό και μόνο θα έχει αυξημένα έσοδα. Μου φαίνεται λογικό να βάλει κάποια χρήματα για να πάει καλά η ομάδα αλλά ως εκεί. Δηλαδή να αυξήσει το μπάτζετ κάμποσο και να καλύπτει την όποια διαφορά.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 01, 2025 12:16 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 12:09 pm
Για να μην τα γράφω ξανά πριν ένα χρόνο έγινε ο απολογισμός και τα χρέη δεν ήταν πάνω από 2 Μ και λογικά έχουν μειωθεί και άλλο:
https://www.googlareis.gr/sports/kae-ar ... -mera-vid/

Δεν νομίζω να μπει μέσα ιδιαίτερα, δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε τρελά μπάτζετ, δεν νόμίζω ότι αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι μπορεί να συντηρεί ο ίδιος μια ομάδα, ενώ με τον ενθουσιαμό και μόνο θα έχει αυξημένα έσοδα. Μου φαίνεται λογικό να βάλει κάποια χρήματα για να πάει καλά η ομάδα αλλά ως εκεί. Δηλαδή να αυξήσει το μπάτζετ κάμποσο και να καλύπτει την όποια διαφορά.
Δεν διαφωνώ σε κάτι. Ούτε εγώ περιμένω μπάτζετ της τάξεως των 10 εκατομμυρίων αλλά σίγουρα, αν όλα πάνε καλά με την αλλαγή ιδιοκτησίας, ο Άρης θα "καθαρίσει" από χρέη, θα οργανωθεί καλύτερα σε διοικητικό επίπεδο και θα ανέβει και αγωνιστικά. Αλλά και "μέσα να μπει" σε ορίζοντα πενταετίας, δεν νομίζω πως θα τον πειράξει ιδιαίτερο τον Hsiao.

Επίσης, μην περιμένετε ο Hsiao να έρχεται στην Ελλάδα για να ασκεί διοίκηση και να παρακολουθεί αγώνες. Θα υπάρχουν οι Διακογιάννης-Αντωνιάδης που θα τρέχουν την ομάδα. Αυτός και ο περιγυρός του θα κοιτάει τα νούμερα, οικονομικά και αγωνιστικά, από το Τορόντο ή την Νέα Υόρκη, και θα πράττει αναλόγως.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 01, 2025 1:27 pm

Ο Άρης πρέπει να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Είναι το κισμέτ αυτής της ομάδας να πρωταγωνιστεί. Ο πάλε ποτέ Αυτοκράτορας το ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει!! Ο Ολυμπιακός είμαι, αλλά γουστάρω δυνατό Άρη με τα χίλια!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 01, 2025 2:21 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 01, 2025 1:27 pm
Ο Άρης πρέπει να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Είναι το κισμέτ αυτής της ομάδας να πρωταγωνιστεί. Ο πάλε ποτέ Αυτοκράτορας το ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει!! Ο Ολυμπιακός είμαι, αλλά γουστάρω δυνατό Άρη με τα χίλια!!
Φυσιολογικά αυτός θα είναι ο στόχος του τα επόμενα χρόνια. Και ίσως να πάρει κάποιο κύπελλο στην Ελλάδα, να φτάσει σε τελικούς πρωταθλήματος.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 01, 2025 2:27 pm

Αν υπάρχει όντως όραμα και εξυγιάνει την ομάδα κλπ κλπ, σε βάθος 5ετιας βασικός στόχος νομίζω πρέπει να είναι η κατάκτηση του eurocap για να βρει τρόπο να μπει Ευρωλίγκα. Βλ. Χαποελ.

Τώρα κανείς δεν ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί, θετικό είναι όμως ότι υπάρχει ο Αντετοκούμπο σε όλη την κουβέντα.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Πέμ Ιούλ 03, 2025 7:36 am

6 εκατομμυρια λέει το συνολικό μπάτζετ του Άρη και 2 το αγωνιστικό. Μπαίνουν πολύ συντηρητικά οι επενδυτές. Τόσο μπάτζετ είχε το Περιστέρι πρόπερσυ με τον Σπανούλη. Βέβαια δεσμεύονται να εξαφανίσουν και τις οφειλές ταυτόχρονα.

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 08, 2025 12:30 pm

https://www.sportime.gr/basket/aris-kli ... ton-pagko/

Κάτι καλό πάει να χτιστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τετ Ιούλ 09, 2025 11:42 pm

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 09, 2025 11:58 pm

gspara έγραψε:
Τετ Ιούλ 09, 2025 11:42 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/1328692_sto ... n-inoh-vid

:shock: :shock: :shock:
Μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στην Μπασκόνια και αργότερα στην Τουρκ Τέλεκομ, μετά έχασα τα ίχνη του.

Άβαταρ μέλους
xxx-4711

Honorary
Reactions:

Τρί Ιούλ 15, 2025 5:21 pm

Ο 27χρονος Λιθουανός φόργουορντ, Αρνόλντας Κουλμπόκα (2.08μ.) φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη, καθώς όπως γράφει ο Ισπανός ρεπόρτερ, Τσέμα ντε Λούκας, είναι έτοιμος να υπογράφει συμβόλαιο στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Αρνόλντας Κουλμπόκα έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό, έπειτα από την πολύ καλή του σεζόν με τον Προμηθέα Πάτρα (2022-23), όταν μέτρησε 14.7 πόντους και 5.9 ριμπάουντ στο Eurocup – όπου θα παίξει και φέτος ο Άρης – και 12.1 πόντους και 5.3 “σκουπίδια” μέσο όρο στη Stoiximan GBL, σουτάροντας με το εξαιρετικό 44% έξω από τα 6.75 μέτρα.

Εφόσον αποκτηθεί από τον Άρη, θα γίνει η πρώτα μεταγραφή στη νέα εποχή του συλλόγου υπό τον Ρίτσαρντ Σιάο.
https://www.eurohoops.net/el/heba-el/18 ... koulmpoka/

o παικτης ειχε τραυματιστει σοβαρα στο γονατο και ειχε μεινει εκτος για περιπου 1,5 χρονο απο οτι βλεπω επεστρεψε το Νοεμβριο του 2024

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:23 pm

:shock: :shock: :shock:

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:41 pm

Wow

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:45 pm

Και Χαραλαμπόπουλο ο Άρης, σύμφωνα με τον "κάτσε ήσυχος" :)

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιούλ 18, 2025 8:20 pm

Πριν 3 χρόνια θα ήταν μεταγραφαρα ο Forbes. Τώρα έχοντας να παίξει μπάσκετ 2,5 χρόνια, στα οποία μπαινοβγαινε στα τμήματα και τα κρατητήρια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι και πόσο μπορεί να στηριχτεί πάνω του ο Άρης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Άρης”