Όσο τον είδα τον Nichols ναι σε κάτι ενδιάμεσο έμοιαζε,αν κι ήταν αρκετά δύσκολο να βρεις μεγάλα video από τις προηγούμενες του λίγκες.kojito έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 4:29 pmO Nichols νομίζω περισσότερο άσσος/combo guard είναι παρά καθαρό δυάρι, τουλάχιστον από τα βίντεο και τα στατιστικά του φαινόταν ότι ήταν ο κύριος κουμανταδόρος στις ομάδες του.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 4:17 pm
Νομίζω,κι με όσα ακούγονται κι σήμερα,πως το ρόστερ θα είναι κάπως έτσι:
1. Cardenas,Παπαδακης
2. Harris, Nichols,Ιτουνας
3.
4. Van Tubbergen,Γιανκοβιτς
4-5 Πετρακης
5. Payne, Κακλαμανακης
Πολλά combo guard με καλή δημιουργία κι αξιοπρεπές σουτ,κι μεγάλα ρίσκα στους ψηλούς(ειδικά στη θέση 5). Μακάρι να κάνουν μια πολύ καλή κίνηση στο βασικό SF κι να έρθει κι ένας αξιοπρεπής γηγενής για να υπάρχει βάθος. Προσωπικά θα ήθελα κι ένα ακόμη καλό guard,αλλά δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις
Με Γιάνκοβιτς και Κακλαμανάκη έχει δύο καλούς Έλληνες που μπορούν να προσφέρουν ένα δεκαπεντάλεπτο από τον πάγκο, αλλά χρειάζεται κι άλλος ένας. Από την πεντάδα αυτή των guards νομίζω κανένας δεν μπορεί να παίξει στο 3 (ίσως μόνο ο Harris για λίγο σε σχήματα με τρεις περιφερειακούς), οπότε μάλλον το Περιστέρι χρειάζεται εκεί έναν Έλληνα ακόμα. Βέβαια δεν υπάρχουν και πάρα πολλές λύσεις εκεί στην αγορά, ίσως κανένας Χρυσικόπουλος ή Γ. Αγραβάνης μόνο.
Επίσης με Γιάνκοβιτς, Κακλαμανάκη+τον Van Tubbergen, το βασικό τριάρι που θα έρθει θα πρέπει να είναι ένας αρκετά αθλητικός παίκτης.
Ο Γ.Αγραβανης στο 3 θα ταίριαζε πολύ,κι λόγω αθλητικοτητας που ανέφερες κι επειδή είναι κι σε καλή ηλικία. Ο Γιάνκοβιτς μόνο στο "4" μπορεί να παίζει πια ,αλλά ναι χρειάζεται σίγουρα έναν καλό παίκτη στο 3

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο