Μη γκρινιάζεις προκαταβολικά, ρε Σάκη. Πού τον είδες τον γκαρντ από g-league που να μην τον ξέρει και η μάνα του; Από πού προκύπτει ότι ο κόουτς θα ψάξει για γκαρντ στο Αμέρικα; Γιατί δεν παίρνεις το πιό λογικό σενάριο, ότι δηλαδή ψάχνει για 5άρι;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 7:26 pmΗ ρεαλ κοιταει να προσθεσει τον λονι γουοκερ σε καμπατσο μαλεντον...ο παο εχει ναν σορτς γκραντ σλουκα..εμεις ας παμε με τζι λιγκερ που δεν τον ξερει η μανα του ,τον εβανς που τα τελευταια χρονια εχει παιξει 6 μηνες μπασκετ και τον γουοκαπ με λουμπαγκο...καλα θα παει αυτο..
Καλα μεχρι να γινουν οι μεταγραφες προσωπικα δεν παιρνω θεση..μπορει να τα βγαζουν απο το κεφαλι τους και αυριο να ανακοινωθει ο μισιτς και ο Και τζοουνς..Οποτε δεν υπαρχει λογος για καταστροφολογια μεχρι στιγμης..θα παρει και καμια 20ρια μερες μεχρι να κλεισει παικτης .
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 2147
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
2
2

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
την δευτερη παραγραφο την διαβασες?κυριολεκτικα λεω θα περιμενω να δω τι μεταγραφες θα κανουμε.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:12 pmΜη γκρινιάζεις προκαταβολικά, ρε Σάκη. Πού τον είδες τον γκαρντ από g-league που να μην τον ξέρει και η μάνα του; Από πού προκύπτει ότι ο κόουτς θα ψάξει για γκαρντ στο Αμέρικα; Γιατί δεν παίρνεις το πιό λογικό σενάριο, ότι δηλαδή ψάχνει για 5άρι;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 7:26 pmΗ ρεαλ κοιταει να προσθεσει τον λονι γουοκερ σε καμπατσο μαλεντον...ο παο εχει ναν σορτς γκραντ σλουκα..εμεις ας παμε με τζι λιγκερ που δεν τον ξερει η μανα του ,τον εβανς που τα τελευταια χρονια εχει παιξει 6 μηνες μπασκετ και τον γουοκαπ με λουμπαγκο...καλα θα παει αυτο..
Καλα μεχρι να γινουν οι μεταγραφες προσωπικα δεν παιρνω θεση..μπορει να τα βγαζουν απο το κεφαλι τους και αυριο να ανακοινωθει ο μισιτς και ο Και τζοουνς..Οποτε δεν υπαρχει λογος για καταστροφολογια μεχρι στιγμης..θα παρει και καμια 20ρια μερες μεχρι να κλεισει παικτης .
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 659
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από την πλάκα ο Keaton Wallace δεν ξέρω αν ισχύει ότι ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται ακριβώς αυτό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Αθλητικός 2-way guard, με δυνατότητα να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα, αλλά και σε spot-up. Δείχνει ταυρί και στην άμυνα. Γενικά μου μοιάζει ένα κράμα Devon Hall και Jerian Grant. Κάπου ενδιάμεσα σε αυτούς τους δύο δείχνει το playstyle του.
Μια περιφέρεια με:
Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey
έχει σκορ, δημιουργία, αθλητικότητα, άμυνα και γενικά κολλάει τέλεια με το επιθετικό ταλέντο των Sasha, Peters (ίσως και Petrusev) και Milutinov στους ψηλούς.
Μια περιφέρεια με:
Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey
έχει σκορ, δημιουργία, αθλητικότητα, άμυνα και γενικά κολλάει τέλεια με το επιθετικό ταλέντο των Sasha, Peters (ίσως και Petrusev) και Milutinov στους ψηλούς.
1
1

- berry
- Reactions: 2279
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ειδα κατι βιντεακια με τους Χοκς κι ο τυπος σουταρει με λιγοτερο αγχος κι απ τον Χαρντεν.......σαν να μην υπαρχει αυριο......και το φλοτερακι του πολυ σε Ναν φερνει.......καλός,καλός........Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:36 pmΠέρα από την πλάκα ο Keaton Wallace δεν ξέρω αν ισχύει ότι ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται ακριβώς αυτό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Αθλητικός 2-way guard, με δυνατότητα να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα, αλλά και σε spot-up. Δείχνει ταυρί και στην άμυνα. Γενικά μου μοιάζει ένα κράμα Devon Hall και Jerian Grant. Κάπου ενδιάμεσα σε αυτούς τους δύο δείχνει το playstyle του.
Μια περιφέρεια με:
Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2599
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τον Λι τι τον θέλετε σαν 6ο γκαρντ δεν καταλαβαίνω. Στην Α1 δεν θα δηλωθεί για να έχει ρυθμό και στη γιουρολιγκ το πολύ να βρίσκει 5λεπτα. Γιατί να έχετε έναν Αμερικανό στην ομάδα που μόνο έξτρα γκρίνια θα φέρει και θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Εγώ θα τον άφηνα ελεύθερο, ειδικά απτη στιγμή που ανανεώσατε τον Μακισικ.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:36 pmΠέρα από την πλάκα ο Keaton Wallace δεν ξέρω αν ισχύει ότι ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται ακριβώς αυτό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Αθλητικός 2-way guard, με δυνατότητα να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα, αλλά και σε spot-up. Δείχνει ταυρί και στην άμυνα. Γενικά μου μοιάζει ένα κράμα Devon Hall και Jerian Grant. Κάπου ενδιάμεσα σε αυτούς τους δύο δείχνει το playstyle του.
Μια περιφέρεια με:
Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα δε τον έχει δει ο assistant....... δηλαδή αν δεν είναι μέσα στους 60-70 παίκτες που έχει δει ο assistant........ δεν κάνει λέμε.......assistant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:58 pmειδα κατι βιντεακια με τους Χοκς κι ο τυπος σουταρει με λιγοτερο αγχος κι απ τον Χαρντεν.......σαν να μην υπαρχει αυριο......και το φλοτερακι του πολυ σε Ναν φερνει.......καλός,καλός........Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:36 pmΠέρα από την πλάκα ο Keaton Wallace δεν ξέρω αν ισχύει ότι ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται ακριβώς αυτό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Αθλητικός 2-way guard, με δυνατότητα να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα, αλλά και σε spot-up. Δείχνει ταυρί και στην άμυνα. Γενικά μου μοιάζει ένα κράμα Devon Hall και Jerian Grant. Κάπου ενδιάμεσα σε αυτούς τους δύο δείχνει το playstyle του.
Μια περιφέρεια με:
Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε διαφωνώ αλλά όταν ακούω τοπ γκαρντ καταλαβαίνω έναν παίκτη που θα έρθει στην Ευρώπη και θα είναι τοπ. Με το καλημερα. Αυτό δεν είναι εύκολο αν δεν είσαι ο Ναν. Και κανένας από αυτούς δεν είναι Ναν. Μπορεί να το κάνει ένας παίκτης τύπου Μίσιτς ή Φουρνιέ που έχουν τεράστια εμπειρία είτε από Euroleague, είτε από Fiba basketball γενικότερα.
0