Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:12 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 03, 2025 7:26 pm
Η ρεαλ κοιταει να προσθεσει τον λονι γουοκερ σε καμπατσο μαλεντον...ο παο εχει ναν σορτς γκραντ σλουκα..εμεις ας παμε με τζι λιγκερ που δεν τον ξερει η μανα του ,τον εβανς που τα τελευταια χρονια εχει παιξει 6 μηνες μπασκετ και τον γουοκαπ με λουμπαγκο...καλα θα παει αυτο..

Καλα μεχρι να γινουν οι μεταγραφες προσωπικα δεν παιρνω θεση..μπορει να τα βγαζουν απο το κεφαλι τους και αυριο να ανακοινωθει ο μισιτς και ο Και τζοουνς..Οποτε δεν υπαρχει λογος για καταστροφολογια μεχρι στιγμης..θα παρει και καμια 20ρια μερες μεχρι να κλεισει παικτης .
Μη γκρινιάζεις προκαταβολικά, ρε Σάκη. Πού τον είδες τον γκαρντ από g-league που να μην τον ξέρει και η μάνα του; Από πού προκύπτει ότι ο κόουτς θα ψάξει για γκαρντ στο Αμέρικα; Γιατί δεν παίρνεις το πιό λογικό σενάριο, ότι δηλαδή ψάχνει για 5άρι;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:16 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:12 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 03, 2025 7:26 pm
Η ρεαλ κοιταει να προσθεσει τον λονι γουοκερ σε καμπατσο μαλεντον...ο παο εχει ναν σορτς γκραντ σλουκα..εμεις ας παμε με τζι λιγκερ που δεν τον ξερει η μανα του ,τον εβανς που τα τελευταια χρονια εχει παιξει 6 μηνες μπασκετ και τον γουοκαπ με λουμπαγκο...καλα θα παει αυτο..

Καλα μεχρι να γινουν οι μεταγραφες προσωπικα δεν παιρνω θεση..μπορει να τα βγαζουν απο το κεφαλι τους και αυριο να ανακοινωθει ο μισιτς και ο Και τζοουνς..Οποτε δεν υπαρχει λογος για καταστροφολογια μεχρι στιγμης..θα παρει και καμια 20ρια μερες μεχρι να κλεισει παικτης .
Μη γκρινιάζεις προκαταβολικά, ρε Σάκη. Πού τον είδες τον γκαρντ από g-league που να μην τον ξέρει και η μάνα του; Από πού προκύπτει ότι ο κόουτς θα ψάξει για γκαρντ στο Αμέρικα; Γιατί δεν παίρνεις το πιό λογικό σενάριο, ότι δηλαδή ψάχνει για 5άρι;
την δευτερη παραγραφο την διαβασες?κυριολεκτικα λεω θα περιμενω να δω τι μεταγραφες θα κανουμε.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

senior
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 03, 2025 8:17 pm

Εν τω μεταξυ εδω ξερουμε ο καθενας απο 30-40 παικτες και θεωρουμε οτι οποιο ονομα δεν ξερουμε ειναι κατσαπλιας. Να χαρω εγω το ESPN crew εδω. Ειπαμε μερικοι ειναι Μισιτς η θανατος, δεν εχει νοημα να συνεχιζεται αυτη η κουβεντα

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 659

Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:36 pm

Πέρα από την πλάκα ο Keaton Wallace δεν ξέρω αν ισχύει ότι ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται ακριβώς αυτό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Αθλητικός 2-way guard, με δυνατότητα να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα, αλλά και σε spot-up. Δείχνει ταυρί και στην άμυνα. Γενικά μου μοιάζει ένα κράμα Devon Hall και Jerian Grant. Κάπου ενδιάμεσα σε αυτούς τους δύο δείχνει το playstyle του.

Μια περιφέρεια με:

Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey

έχει σκορ, δημιουργία, αθλητικότητα, άμυνα και γενικά κολλάει τέλεια με το επιθετικό ταλέντο των Sasha, Peters (ίσως και Petrusev) και Milutinov στους ψηλούς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2279
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:46 pm

Γουάλας;

Απο ποτε εμαθαν οι Σκωτσέζοι μπασκετ ;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:48 pm

Δεν φαινεται μαπας παντως .

Για δεύτερος όμως.
Αν παρουμε και τοπ γκαρντ, μονο ετσι δέχομαι τετοια στοιχήματα

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:58 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέρα από την πλάκα ο Keaton Wallace δεν ξέρω αν ισχύει ότι ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται ακριβώς αυτό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Αθλητικός 2-way guard, με δυνατότητα να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα, αλλά και σε spot-up. Δείχνει ταυρί και στην άμυνα. Γενικά μου μοιάζει ένα κράμα Devon Hall και Jerian Grant. Κάπου ενδιάμεσα σε αυτούς τους δύο δείχνει το playstyle του.

Μια περιφέρεια με:

Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey

έχει σκορ, δημιουργία, αθλητικότητα, άμυνα και γενικά κολλάει τέλεια με το επιθετικό ταλέντο των Sasha, Peters (ίσως και Petrusev) και Milutinov στους ψηλούς.
ειδα κατι βιντεακια με τους Χοκς κι ο τυπος σουταρει με λιγοτερο αγχος κι απ τον Χαρντεν.......σαν να μην υπαρχει αυριο......και το φλοτερακι του πολυ σε Ναν φερνει.......καλός,καλός........

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:02 pm

Γενικά διάβασα καλά λόγια από Αμερικα

Για ρολιστα

0
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:03 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:48 pm
Δεν φαινεται μαπας παντως .

Για δεύτερος όμως.
Αν παρουμε και τοπ γκαρντ, μονο ετσι δέχομαι τετοια στοιχήματα
Νομίζω ότι αντί για τοπ γκαρντ μπορούμε να λέμε πλέον Μίσιτς. Δεν έχει μείνει και άλλος, όλοι οι υπόλοιποι υπέγραψαν. Οπότε καλό είναι να συνηθίζουμε την ιδέα ότι μπορεί να μην αποκτηθεί τοπ γκαρντ.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:04 pm

Stam Tziant έγραψε:

Μια περιφέρεια με:

Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey

Τον Λι τι τον θέλετε σαν 6ο γκαρντ δεν καταλαβαίνω. Στην Α1 δεν θα δηλωθεί για να έχει ρυθμό και στη γιουρολιγκ το πολύ να βρίσκει 5λεπτα. Γιατί να έχετε έναν Αμερικανό στην ομάδα που μόνο έξτρα γκρίνια θα φέρει και θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Εγώ θα τον άφηνα ελεύθερο, ειδικά απτη στιγμή που ανανεώσατε τον Μακισικ.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:06 pm

assistant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:58 pm
Stam Tziant έγραψε:

Μια περιφέρεια με:

Walkup, Wallace, Lee
Fournier, Evans, Dorsey

ειδα κατι βιντεακια με τους Χοκς κι ο τυπος σουταρει με λιγοτερο αγχος κι απ τον Χαρντεν.......σαν να μην υπαρχει αυριο......και το φλοτερακι του πολυ σε Ναν φερνει.......καλός,καλός........
Άμα δε τον έχει δει ο assistant....... δηλαδή αν δεν είναι μέσα στους 60-70 παίκτες που έχει δει ο assistant........ δεν κάνει λέμε.......

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:08 pm

Εγώ και εναν Μόρις ή Πεϊν ή ξερω γω Τζόζεφ τοπ τους θεωρώ για Ευρώπη

Αν κολλήσουν φυσικά γιατί ποτέ δεν ξερς

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:10 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:14 pm

δηλαδη υπαρχει η ο μισιτς η παικτης με 600χιλ απο τζι λιγκ?ολα τα αλλα σταδια τα προσπερναμε?Η ομαδα καταλαβε οτι της λειπει ακομα ενας ρολιστας?δεν φτανουν τοσοι που εχουμε?περιεργεια το χω..βεβαια πιθανοτατα ειναι απλα μια προταση μανατζερ αυτος αλλα κουβεντα να γινεται.

0
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:15 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 03, 2025 10:08 pm
Εγώ και εναν Μόρις ή Πεϊν ή ξερω γω Τζόζεφ τοπ τους θεωρώ για Ευρώπη

Αν κολλήσουν φυσικά γιατί ποτέ δεν ξερς
Δε διαφωνώ αλλά όταν ακούω τοπ γκαρντ καταλαβαίνω έναν παίκτη που θα έρθει στην Ευρώπη και θα είναι τοπ. Με το καλημερα. Αυτό δεν είναι εύκολο αν δεν είσαι ο Ναν. Και κανένας από αυτούς δεν είναι Ναν. Μπορεί να το κάνει ένας παίκτης τύπου Μίσιτς ή Φουρνιέ που έχουν τεράστια εμπειρία είτε από Euroleague, είτε από Fiba basketball γενικότερα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”