Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade
- Reactions: 691
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολυμπιακός: Μεγάλο deal των Αγγελόπουλων με τον εφοπλιστή Τσάκο
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... sti-tsako/
δε τον ξέρω αλλά κρίνοντας από το επώνυμο αποκλείεται να είναι απατεώνας
δε τον ξέρω αλλά κρίνοντας από το επώνυμο αποκλείεται να είναι απατεώνας

2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2305
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 128
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ολυμπιακος Αρενα - δεν ακουγεται κακο. Και επειδη ΣΕΦ δεν βλεπω να ερχεται ειναι οτι πιο κοντινο σε...αρενα!Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:35 pmΜόνο μην κάνουν την ύψιστη προσβολή να βάλουν όνομα δίπλα στον Ολυμπιακό μας , ο Ολυμπιακός είναι κάτι ιερό και πάνω από λεφτά και χορηγούς , δεν τα ακουμπάμε αυτά
Είναι η κόκκινη γραμμή μου

Περα απο την πλακα, θα ειναι τρελο να πληρωσουν τα νερα αρενα χορηγια ονοματοδοσιας ή μεγαλου χορηγου αντι της bwin. Δεν εχει καμια επιχειρηματικη λογικη εκτος αν η οικογενεια τσακου θελει να βαλει λεφτα στην ομαδα και το κανει μεσω αυτου του τρόπου ή εκτος αν ειναι το εναυσμα μιας ευρυτερης συνεργασιας με την οικογενεια.
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 691
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1063
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3654
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαίρομαι για λίγο off topic αιτία. Δεν είμαι κατά του στοιχήματος, παίζω στοχευμένα μερικές φορές τον χρόνο όλες κι όλες, παλαιότερα όταν επιτρεπόταν τα ανταλλακτήρια είχα ασχοληθεί και λίγο ας το πούμε πιο επαγγελματικά, αλλά είμαι ενάντια στην διαφήμιση, οποιασδήποτε διαφήμισης για το στοίχημα, κανονικά όπως έχουν απαγορευτεί τελείως οι διαφημίσεις για το κάπνισμα και όταν πάει κάποιος να αγοράσει τσιγαρα έχει μια τεράστια εικόνα με όλα τα κακά το ίδιο πρέπει να γίνει και για το στοίχημα και όχι να το βλέπουμε παντού.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6920
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
α αμα εχει παρει την εταιρια ο γιος ακομα καλυτερα..ο αλλος ειναι σαν τον μιζραχι και μεγαλυτερος σε ηλικια..μπορει να μπαινουν και να βοηθησουν στο χτισιμο γηπεδου η του ξενοδοχειου που λενε..Λογικα παντως για να μιλανε για τεραστια και βασικη χορηγια και να γινεται και ολοκληρη πρες κονφερανς δεν νομιζω να ειναι κατι ετσι απλο.
με την bwin εληξε το συμβολαιο?εγω βλεπω εχουν κανονικα αλλον εναν χρονο.
με την bwin εληξε το συμβολαιο?εγω βλεπω εχουν κανονικα αλλον εναν χρονο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 128
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο καπτα Παναγιωτης ειναι μεγαλος σε ηλικια αλλα ειναι ανθρωπος κιμπαρης και σπρωχνει χρημα και για να βοηθαει κοσμο που το χρειαζεται και σε πραγματα που αγαπαει. Και παρολο που ειναι μεγαλος σε ηλικια τα εχει 400 ακομα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:00 pmα αμα εχει παρει την εταιρια ο γιος ακομα καλυτερα..ο αλλος ειναι σαν τον μιζραχι και μεγαλυτερος σε ηλικια..μπορει να μπαινουν και να βοηθησουν στο χτισιμο γηπεδου η του ξενοδοχειου που λενε..Λογικα παντως για να μιλανε για τεραστια και βασικη χορηγεια και να γινεται και ολοκληρη πρες κονφερανς δεν νομιζω να ειναι κατι ετσι απλο.
με την bwin εληξε το συμβολαιο?
Ο γιος του ειναι γενικα πιο σφιχτος αλλα ειναι κι αυτος γαυρος.
Τωρα αν θελουν να συμμετασχουν πιο ενεργα με τον Ολυμπιακο πιστευω θα το μαθουμε την τεταρτη αναλογα με το τι ειδους χορηγια θα ειναι κ πως θα παρουσιαστει.
Πιθανον αν υπαρχει ευρυτερη συνεργασια να θελει να παιξει μπαλα με τη....μαρινα ή τους....ξενωνες του ΣΕΦ!
0
- GK_23
- Reactions: 2667
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Η οικογένεια Τσάκου είναι τεράστιο όνομα στην παγκόσμια μεταφορική ναυτιλία.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:14 pmΟλυμπιακός: Μεγάλο deal των Αγγελόπουλων με τον εφοπλιστή Τσάκο
δε τον ξέρω αλλά κρίνοντας από το επώνυμο αποκλείεται να είναι απατεώνας![]()
Αν ισχύει η είδηση, πρόκειται για θετικότατη εξέλιξη. Ο Κόκκαλης είχε προσπαθήσει να εμπλέξει τους Τσάκους στην ΚΑΕ πριν πουλήσει στους Αγγελόπουλους αλλά δεν υπήρξε deal τότε.
2
2