Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ναι, αν ο Γκριγκόνις δεν επιστρέψει θα αποκτηθεί 3άρι στη θέση του.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 5:30 pmαν μια ομαδα ειναι σε φορμα και σωστα προετοιμασμενη δεν παιζει ρολο αν λειπει ενας παιχτης
θα παιξει στην σειρα σαν 3αρι ο γκραντ η ο καλα αν δεν μπορουν να μαρκαρουν τον παπανικολαου που παιζει με πι και τον γουορντ ε ας πανε να αλλαξουν επαγγελμα
κατα την γμωμη μου αν δεν μπορεσει να επαλεθλει ο γκριγκονις πιστευω θα παρουμε κανα τριαρι ρολιστα
2
2

Ωραίο θα ήταν το 7+1 ή το 7+2 αν και εφόσον βλέπουμε το συμφέρον της ομάδας.Αν δούμε όμως τι λειψυδρία Ελλήνων παικτών που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια τότε θα ήταν πιο συμφέρον για το ελληνικό μπάσκετ να παραμείνει ως έχει.Μετα μη λέμε ότι πέρα από την περίπτωση του Ρόγκα άντε και του Παπαγιάννη δεν υπάρχει άλλος Έλληνας παίκτης που μπορεί να σταθεί στους αιώνιους!
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3238
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατά τη γνώμη σου έχει βοηθήσει αυτό το μέτρο;MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:11 pmΑν δούμε όμως τι λειψυδρία Ελλήνων παικτών που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια τότε θα ήταν πιο συμφέρον για το ελληνικό μπάσκετ να παραμείνει ως έχει.Μετα μη λέμε ότι πέρα από την περίπτωση του Ρόγκα άντε και του Παπαγιάννη δεν υπάρχει άλλος Έλληνας παίκτης που μπορεί να σταθεί στους αιώνιους!
0

- kein
- Reactions: 805
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τριάρια. Υπάρχουν με το κιλό στην αγορά του ΝΒΑ. Δεν βιαζόμαστε. Ψηλοί δεν υπάρχουν και μετά άσσοι. Εκεί κινηθήκαμε υποδειγματικά. Να λεμε και τα σωστά για το τιμ. Όχι μόνο γκρίνια !BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 5:37 pmΝαι, αν ο Γκριγκόνις δεν επιστρέψει θα αποκτηθεί 3άρι στη θέση του.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 5:30 pm
αν μια ομαδα ειναι σε φορμα και σωστα προετοιμασμενη δεν παιζει ρολο αν λειπει ενας παιχτης
θα παιξει στην σειρα σαν 3αρι ο γκραντ η ο καλα αν δεν μπορουν να μαρκαρουν τον παπανικολαου που παιζει με πι και τον γουορντ ε ας πανε να αλλαξουν επαγγελμα
κατα την γμωμη μου αν δεν μπορεσει να επαλεθλει ο γκριγκονις πιστευω θα παρουμε κανα τριαρι ρολιστα
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει,δεν είναι εγώ αυτός που θα το κρίνει.Αυτο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι ακόμα μιια προσθήκη ξένου σε κάθε ομάδα της Α1 σημαίνει 12 λιγότεροι Έλληνες παίκτες αρα ακόμα μικρότερες πιθανότητες να βρει χώρο Έλληνας παίκτης και να έχει χρόνο συμμετοχής.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:15 pmΚατά τη γνώμη σου έχει βοηθήσει αυτό το μέτρο;MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:11 pmΑν δούμε όμως τι λειψυδρία Ελλήνων παικτών που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια τότε θα ήταν πιο συμφέρον για το ελληνικό μπάσκετ να παραμείνει ως έχει.Μετα μη λέμε ότι πέρα από την περίπτωση του Ρόγκα άντε και του Παπαγιάννη δεν υπάρχει άλλος Έλληνας παίκτης που μπορεί να σταθεί στους αιώνιους!
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1062
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3238
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή, δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα. Οι επαγγελματικές ομάδες δεν είναι απαραίτητα πεδία ανάπτυξης αθλητών. Μπορείς αν θέλεις να μεταφερθούμε σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον τοπικ που αρκετοί από τους πολύ ενημερωμένους συνφορουμίτες έχουν εκφράσει τις απόψεις τους: viewtopic.php?f=208&t=1527&start=75MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:22 pmΔεν ξέρω αν έχει βοηθήσει,δεν είναι εγώ αυτός που θα το κρίνει.Αυτο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι ακόμα μιια προσθήκη ξένου σε κάθε ομάδα της Α1 σημαίνει 12 λιγότεροι Έλληνες παίκτες λιγότεροι.Αρα ακόμα μικρότερες πιθανότητες να βρει χώρο Έλληνας παίκτης και να έχει χρόνο συμμετοχής.
1
1

Σ'ευχαριστώ πολύ που με παραπεμπεις σε αυτό το link θα μπω και θα διαβάσω τις απόψεις των συμφορουμιτών.Κατι τελευταίο για να το κλείσουμε αυτό το θέμα είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη μη ανάδειξη Ελλήνων παικτών κατά τη γνώμη μου είναι ο τρόπος που δουλεύουν στην Ελλάδα στις ακαδημίες καθώς επίσης και η έλλειψη εγκαταστάσεων.Ως μέτρο σύγκρισης εχω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν εδώ στη Γαλλία και μπορώ να σου πω ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι όπως και στο κομμάτι της οργάνωσης.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:31 pmΕίναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή, δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα. Οι επαγγελματικές ομάδες δεν είναι απαραίτητα πεδία ανάπτυξης αθλητών. Μπορείς αν θέλεις να μεταφερθούμε σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον τοπικ που αρκετοί από τους πολύ ενημερωμένους συνφορουμίτες έχουν εκφράσει τις απόψεις τους: viewtopic.php?f=208&t=1527&start=75MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:22 pm
Δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει,δεν είναι εγώ αυτός που θα το κρίνει.Αυτο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι ακόμα μιια προσθήκη ξένου σε κάθε ομάδα της Α1 σημαίνει 12 λιγότεροι Έλληνες παίκτες λιγότεροι.Αρα ακόμα μικρότερες πιθανότητες να βρει χώρο Έλληνας παίκτης και να έχει χρόνο συμμετοχής.
1
1

-
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Άρα είμαστε 3 στη Γαλλία μέχρι τώρα...

2
2

-
- Reactions: 64
- Προειδοποιήσεις:
3
Πληρη απελευθερωση των ξενων στην Α1.Οποιος Ελληνας ειναι ικανος ας μπει με την αξια του στις δωδεκαδες ή να προσπαθησει στο εξωτερικο.Το μετρο ειναι τροχοπεδη για τους νεους που επαναπαυονται και τις ομαδες που πληρωνουν χρυσους τους μετριους.MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 6:22 pmΔεν ξέρω αν έχει βοηθήσει,δεν είναι εγώ αυτός που θα το κρίνει.Αυτο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι ακόμα μιια προσθήκη ξένου σε κάθε ομάδα της Α1 σημαίνει 12 λιγότεροι Έλληνες παίκτες αρα ακόμα μικρότερες πιθανότητες να βρει χώρο Έλληνας παίκτης και να έχει χρόνο συμμετοχής.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4818
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κατι τετοιο θα προκαλουσε σοκ στο συστημα και θα ξεσηκωνοταν για να εξασφαλισει την επιβιωση τουkwstantinos13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 8:12 pm
Πληρη απελευθερωση των ξενων στην Α1.Οποιος Ελληνας ειναι ικανος ας μπει με την αξια του στις δωδεκαδες ή να προσπαθησει στο εξωτερικο.Το μετρο ειναι τροχοπεδη για τους νεους που επαναπαυονται και τις ομαδες που πληρωνουν χρυσους τους μετριους.
ας το κανουν 8+2 για αρχη
ενα ενα βημα την καθε φορα
0