Έχεις γράψει ότι έπαιξες μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:01 pmΕντάξει δεκτό, αφού έχουνε κουράσει οι παρόμοιοι υπαινιγμοί δεν ξαναλέω τίποτα!!! Δηλαδή σύμφωνα με εσένα σαν mod που είσαι και σύμφωνα και με τον προηγούμενο mod να υποθέσω, σας κούρασαν οι υπαινιγμοί μου , καθώς λες κιόλας «αν θέλεις να πεις καν το, αν όχι απλώς όχι» !!! Μα αυτό δεν απάντησα??? Μου γράφεις δηλαδή κάτι διαφορετικό τώρα? Αυτό ακριβώς θα κάνω και αυτό απάντησα. Λες και άλλη δουλειά δεν έχω Σαββατόβραδο, να πετάω υπαινιγμούς και να πλάθω ιστορίες για να τα ακούω κιόλας, πιθανόν και από άτομα που δεν έχουνε ούτε την μισή μου ηλικία……για να μην πω τίποτα βαρύτερο!!! Anyway, επειδή ανθρώπινο είναι, δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους και το καταλαβαίνω απόλυτα, αν σας χαλάω την μαγιά, κάντε μου ένα οριστικό μπαν και να τελειώνουμε…….. διότι προφανώς υπάρχει στο σάιτ πολύ υψηλότερο επίπεδο από το δικό μου, οπότε κάποιοι σαν εμένα μάλλον σας το χαλάνε!
Υγ: Και κάτι τελευταίο, φυσικά και αισθάνομαι θιγμένος από την αντιμετώπιση που έχω και από εσένα , ειδικά μετά την πρωινή σου ανάρτηση, με τα περί Σεφ ( άσχετα αν δεν σχολίασα) αλλά και με τις μπηχτές που αφήνει κατά καιρούς ο άλλος ο mod!! Εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι και ούτε να είμαι yes sir…….και από εδώ και στο εξής θα περιοριστώ πολύ στην παρουσία μου στο φόρουμ, για να βρείτε επιτέλους και εσείς και εγώ την ησυχία μου!!!!
Ευχαριστώ πολύ που διέθεσες τον χρόνο σου να το διαβάσεις!
Ότι ξέρεις παρασκήνιο από μεταγραφικά.
Παρασκήνιο από διοικητικά και κατασκευή ΣΕΦ.
Ότι ήσουν στο Αμπου Νταμπι και γύρισες αφήνοντας τα παιχνίδια της επόμενης μέρας για τους λόγους που εξηγησες.
Και θεωρείς ότι εμείς αφήνουμε υπαινιγμούς;;Κανείς δεν είπε ότι δεν σε γουστάρει γιατί δεν σε ξέρουμε προσωπικά.
Αυτά που γράφεις είναι ελεύθερα προς σχολιασμό δεν ξέρω γιατί νιώθεις παρεξηγημένος όταν απλά ασκείται κριτική σε αυτά που γράφεις και όχι στο πρόσωπο σου.
Και κανένας δεν είπε για οριστικό Μπαν και τίποτα φάουλ. Δεν παραβιασες κανονισμό και τα ποστ σου έχουν αναλύσεις μπασκετικές