Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3440
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:11 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:01 pm
Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:23 pm

Απλώς σε παρακαλώ αν είναι να πεις κάτι πες το, αν είναι να μην πεις μην το κάνεις θέμα ότι δεν το λες γιατί έχουν κουράσει συνεχώς παρόμοιοι υπαινιγμοί. Αν ξέρεις παρασκήνιο και θέλεις να το πεις κάντο αν όχι απλώς όχι, απλό είναι.
Εντάξει δεκτό, αφού έχουνε κουράσει οι παρόμοιοι υπαινιγμοί δεν ξαναλέω τίποτα!!! Δηλαδή σύμφωνα με εσένα σαν mod που είσαι και σύμφωνα και με τον προηγούμενο mod να υποθέσω, σας κούρασαν οι υπαινιγμοί μου , καθώς λες κιόλας «αν θέλεις να πεις καν το, αν όχι απλώς όχι» !!! Μα αυτό δεν απάντησα??? Μου γράφεις δηλαδή κάτι διαφορετικό τώρα? Αυτό ακριβώς θα κάνω και αυτό απάντησα. Λες και άλλη δουλειά δεν έχω Σαββατόβραδο, να πετάω υπαινιγμούς και να πλάθω ιστορίες για να τα ακούω κιόλας, πιθανόν και από άτομα που δεν έχουνε ούτε την μισή μου ηλικία……για να μην πω τίποτα βαρύτερο!!! Anyway, επειδή ανθρώπινο είναι, δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους και το καταλαβαίνω απόλυτα, αν σας χαλάω την μαγιά, κάντε μου ένα οριστικό μπαν και να τελειώνουμε…….. διότι προφανώς υπάρχει στο σάιτ πολύ υψηλότερο επίπεδο από το δικό μου, οπότε κάποιοι σαν εμένα μάλλον σας το χαλάνε!
Υγ: Και κάτι τελευταίο, φυσικά και αισθάνομαι θιγμένος από την αντιμετώπιση που έχω και από εσένα , ειδικά μετά την πρωινή σου ανάρτηση, με τα περί Σεφ ( άσχετα αν δεν σχολίασα) αλλά και με τις μπηχτές που αφήνει κατά καιρούς ο άλλος ο mod!! Εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι και ούτε να είμαι yes sir…….και από εδώ και στο εξής θα περιοριστώ πολύ στην παρουσία μου στο φόρουμ, για να βρείτε επιτέλους και εσείς και εγώ την ησυχία μου!!!!
Ευχαριστώ πολύ που διέθεσες τον χρόνο σου να το διαβάσεις!
Έχεις γράψει ότι έπαιξες μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ότι ξέρεις παρασκήνιο από μεταγραφικά.
Παρασκήνιο από διοικητικά και κατασκευή ΣΕΦ.
Ότι ήσουν στο Αμπου Νταμπι και γύρισες αφήνοντας τα παιχνίδια της επόμενης μέρας για τους λόγους που εξηγησες.

Και θεωρείς ότι εμείς αφήνουμε υπαινιγμούς;;Κανείς δεν είπε ότι δεν σε γουστάρει γιατί δεν σε ξέρουμε προσωπικά.
Αυτά που γράφεις είναι ελεύθερα προς σχολιασμό δεν ξέρω γιατί νιώθεις παρεξηγημένος όταν απλά ασκείται κριτική σε αυτά που γράφεις και όχι στο πρόσωπο σου.

Και κανένας δεν είπε για οριστικό Μπαν και τίποτα φάουλ. Δεν παραβιασες κανονισμό και τα ποστ σου έχουν αναλύσεις μπασκετικές

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2017
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:22 pm

Καποιοι έχουν αγιοποιήσει Αγγελοπουλους

Ξενερώνω κάθε φορά με τα πανό Λευτεριά στα αδέρφια μας κλπ

Ποιους ; τους πρεζεμπορες οργανωμένους μαφιόζους της 7 .Μάλιστα

Η 7 μπαϊ δε γουεί δεν ηταν ετσι παλιότερα.Και τα λέει πρώην Πορτολεονιτης.Δεν ήμουν απέξω.
Μεταλοαναρχικους είχε εργατική τάξη με τον φανατισμό και τα κολλήματα τους με αρκετους παραβατικους ,αλλά όχι αυτό το σημερινό αισχος.

Και για να να μην παρεξηγηθω δεν ειναι μονο η 7 ειναι και οι άλλοι οργανωμένοι των υπολοίπων ισχυρών σωματείων.

Προφανώς κανείς δεν θελει να σπάσει αυγά.
Ουτε οι Αγγελο .

Και όταν επιτρέπεις τετοια στο γήπεδο σου λυπάμαι αλλά πέφτεις πολύ στα.ματια μου .

Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια.Δεν πέφτω από τα σύννεφα.

Μεγαλοεπιχειρηματιες ειναι
Το 90% μονο σωστοι άνθρωποι δεν ειναι

Τεσπα μεγάλη κουβέντα

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:24 pm

SteveNashidis έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:01 pm

Εντάξει δεκτό, αφού έχουνε κουράσει οι παρόμοιοι υπαινιγμοί δεν ξαναλέω τίποτα!!! Δηλαδή σύμφωνα με εσένα σαν mod που είσαι και σύμφωνα και με τον προηγούμενο mod να υποθέσω, σας κούρασαν οι υπαινιγμοί μου , καθώς λες κιόλας «αν θέλεις να πεις καν το, αν όχι απλώς όχι» !!! Μα αυτό δεν απάντησα??? Μου γράφεις δηλαδή κάτι διαφορετικό τώρα? Αυτό ακριβώς θα κάνω και αυτό απάντησα. Λες και άλλη δουλειά δεν έχω Σαββατόβραδο, να πετάω υπαινιγμούς και να πλάθω ιστορίες για να τα ακούω κιόλας, πιθανόν και από άτομα που δεν έχουνε ούτε την μισή μου ηλικία……για να μην πω τίποτα βαρύτερο!!! Anyway, επειδή ανθρώπινο είναι, δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους και το καταλαβαίνω απόλυτα, αν σας χαλάω την μαγιά, κάντε μου ένα οριστικό μπαν και να τελειώνουμε…….. διότι προφανώς υπάρχει στο σάιτ πολύ υψηλότερο επίπεδο από το δικό μου, οπότε κάποιοι σαν εμένα μάλλον σας το χαλάνε!
Υγ: Και κάτι τελευταίο, φυσικά και αισθάνομαι θιγμένος από την αντιμετώπιση που έχω και από εσένα , ειδικά μετά την πρωινή σου ανάρτηση, με τα περί Σεφ ( άσχετα αν δεν σχολίασα) αλλά και με τις μπηχτές που αφήνει κατά καιρούς ο άλλος ο mod!! Εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι και ούτε να είμαι yes sir…….και από εδώ και στο εξής θα περιοριστώ πολύ στην παρουσία μου στο φόρουμ, για να βρείτε επιτέλους και εσείς και εγώ την ησυχία μου!!!!
Ευχαριστώ πολύ που διέθεσες τον χρόνο σου να το διαβάσεις!
Ότι ήσουν στο Αμπου Νταμπι και γύρισες αφήνοντας τα παιχνίδια της επόμενης μέρας για τους λόγους που εξηγησες.

Και θεωρείς ότι εμείς αφήνουμε υπαινιγμούς;;Κανείς δεν είπε ότι δεν σε γουστάρει γιατί δεν σε ξέρουμε προσωπικά.
Αυτά που γράφεις είναι ελεύθερα προς σχολιασμό δεν ξέρω γιατί νιώθεις παρεξηγημένος όταν απλά ασκείται κριτική σε αυτά που γράφεις και όχι στο πρόσωπο σου.

Και κανένας δεν είπε για οριστικό Μπαν και τίποτα φάουλ. Δεν παραβιασες κανονισμό και τα ποστ σου έχουν αναλύσεις μπασκετικές
Καλά για να καταλάβω κιόλας…….τα αναγραφόμενα της πρώτης παραγράφου θεωρούνται ως υπαινιγμοί, δηλαδή ενδέχεται να είναι και παπατζηλίκι?? Τέλος πάντων, παιδιά ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία όλο αυτόν τον καιρό και συγγνώμη αν σας χάλασα την διάθεση ή τυχόν την πεπατημένη του φόρουμ!! Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη , δεν είχα την πρόθεση αυτή!! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια…..

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3440
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:26 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:24 pm
SteveNashidis έγραψε:

Καλά για να καταλάβω κιόλας…….τα αναγραφόμενα της πρώτης παραγράφου θεωρούνται ως υπαινιγμοί, δηλαδή ενδέχεται να είναι και παπατζηλίκι?? Τέλος πάντων, παιδιά ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία όλο αυτόν τον καιρό και συγγνώμη αν σας χάλασα την διάθεση ή τυχόν την πεπατημένη του φόρουμ!! Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη , δεν είχα την πρόθεση αυτή!! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια…..
Μην βάζεις λόγια που δεν είπα. :)
Αν θέλεις εξήγησε όλα αυτά που εμμέσως δηλώνεις ότι ξέρεις και ζητάμε να μάθουμε.
Αυτή είναι η ουσία.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1348
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:53 pm

berry έγραψε:

Η 7 μπαϊ δε γουεί δεν ηταν ετσι παλιότερα.Και τα λέει πρώην Πορτολεονιτης.Δεν ήμουν απέξω.
Μεταλοαναρχικους είχε εργατική τάξη με τον φανατισμό και τα κολλήματα τους με αρκετους παραβατικους ,αλλά όχι αυτό το σημερινό αισχος.

Και για να να μην παρεξηγηθω δεν ειναι μονο η 7 ειναι και οι άλλοι οργανωμένοι των υπολοίπων ισχυρών σωματείων.

Ουτε οι Αγγελο .

Και όταν επιτρέπεις τετοια στο γήπεδο σου λυπάμαι αλλά πέφτεις πολύ στα.ματια μου .

Τεσπα μεγάλη κουβέντα
τελος 90's σε παιχνιδι στις Σερρες Πανσερραϊκός - Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ημουν φανταρος αλλα είχα εξοδο και ειχα σηκωσει με εναν φιλο μου στους οργανωμενους στην ερυθρολευκη κερκιδα παλαιστινιακη σημαια(ηταν τοτε παλι σε εξαρση το ζητημα) και αρχισαμε να φωναζουμε συνθηματα για την παλαιστινη. ακολουθησε ολη η κερκιδα με τους γαυρους και μετα ακολόυθησε βεβαια και το τσε γκεβάρα κλαμπ η οργανωμενη κερκιδα των Σερραίων. αλλες εποχές.

Το no politica του Μαρινακη τα τελείωσε ολα αυτα. μονο no politica δεν ηταν βέβαια γιατι βρηκαν χωρο ακροδεξια μορφώματα. δεν αφηναν τα red brigada και τους red antifaδες να βαλουν πανό αλλα μια χαρα εμπαιναν σημαίες με νεκροκεφαλές των ss. Γενικότερα επικράτησε η εθνικιστική τάση.
Ασε που καποια ακροδεξια τσιράκια του Βαγγέλη και μέλη της 7 εσπαγαν μεχρι και απεργίες ναυτεργατων σε δουλειες συμφερόντων του Μαρινάκη.
τελοσπαντων ο Βαγγελης Μαρινακης ειναι ενας αδιστακτος ανθρωπος. περισσοτερο απο ολους.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 237

Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:58 pm

GK_23 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:04 pm
manhac έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 10:16 pm
Τι σχέση έχει η στήριξη στον Μπαρτζώκα με το αν υπάρχει κόντρα με Αφούς ? Επίσης περιμένεις ο Μαρινάκης να χρησιμοποιήσει τα μέσα του για να χτυπήσει ανοιχτά τους Αφούς ? Ανοιχτά ο Μαρινάκης μόνο αντιπολίτευση στη ΝΔ κάνει και γράφει για τη Νατάσα, όλα τα άλλα υπογείως. Αν το ότι ο Μαρινάκης κάνει πόλεμο είναι επιστημονική φαντασία, το ότι ο Μώραλης λειτουργεί για το καλό του Δήμου Πειραιά τι είναι ? Δηλαδή τα ίδια θα έκανε ο Μώραλης αν στη θέση των Αφών ήταν ο Μαρινάκης ? Τη γραμμή στην 7 ποιος τη δίνει ? Έχεις δει ανακοινώσεις ? Έχεις δει τι θέση παίρνουν ? Ότι ψηφίστηκε ο νέος αθλητικός νόμος ήταν έργο Μαρινάκη και ότι δεν παίζουμε ακόμα Α2 λόγω Μαρινάκη ασχολίαστο. Ο Μαρινάκης ότι χειρότερο έχει περάσει στον ελληνικό αθλητισμό, ικανός για τα πάντα.
Έχει γραφτεί από αρκετούς εδώ μέσα πως ο Μαρινάκης, η Θύρα 7 και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πολεμούν τον Μπαρτζώκα, με σκοπό την αποτυχία του τμήματος μπάσκετ. Στην πραγματικότητα βέβαια οι ποδοσφαιρικοί και οι οργανωμένοι είναι οι πλέον μπαρτζωκικοί από τους μπαρτζωκικούς. Αν όλοι αυτοί ήθελαν λοιπόν να αποτύχει το τμήμα μπάσκετ και να σκάψουν τον λάκκο των Αφών, θα ήταν εύκολο να ξεκινούσαν πριονίζοντας την καρέκλα του προπονητή. Έλα ντε όμως, που κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Έγραψα παραπάνω ότι στο πάρκο του ΣΕΦ, φιλοξενούνται αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και η ΕΠΣ Πειραιά. Όλοι αυτοί είναι τοπικοί δημότες, επομένως είναι ψήφοι στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά. Ο Μώραλης μπορεί να μην σκέφτεται το καλό του Πειραιά αλλά σίγουρα δεν θέλει να έχει πολιτικό κόστος από την παραχώρηση του ΣΕΦ.

Η ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου ήταν έργο Αυγενάκη. Αν ο Μαρινάκης ήθελε να βλάψει τους Αφούς, θα μπορούσε κάλλιστα να πιέσει τον Αυγενάκη να μην αλλάξει τον αθλητικό νόμο. Δικό του παιδί είναι ο Αυγενάκης.

Πάμε στο κομμάτι της Θύρας 7 τώρα...

Περιμένω να μου βάλεις μία ανακοίνωση της Θύρας 7 που στρέφεται εναντίον των Αγγελόπουλων. Μία.

Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο:

Το βίντεο είναι από τον Ιανουάριο του 2023. Αυτοί που βραβεύουν τους Αφούς εδώ είναι μάλλον ηθοποιοί...

Να πούμε λοιπόν πως οι Αφοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βραβευτούν από αυτούς που, σύμφωνα με εσένα, ακολουθούν τη γραμμή Μαρινάκη. Επίσης, αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο τύπος με το μούσι που δίνει την πλακέτα στους Αφούς και οι υπόλοιποι που στέκονταν μαζί του στη σκηνή εκείνο το βράδυ, μπορείς να πας μια βόλτα από τον Κορυδαλλό να μάθεις. Όλα τα μεγάλα κεφάλια της Θύρας 7 που είναι σήμερα στη φυλακή, δεν κυκλοφορούσαν με διαπιστεύσεις μόνο στα ματς της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Είχαν διαπιστεύσεις και στα παιχνίδια του ΣΕΦ. Οι Αφοί ουδέποτε κοντραρίστηκαν με τη Θύρα 7. Μπορεί να μην δίνουν χαρτζιλίκια και να μην βάζουν κόσμο σε δουλειές, όπως έκαναν και κάνουν άλλοι, αλλά ποτέ δεν πήγαν κόντρα στους οργανωμένους. Ο Τσουκαλάς στα court seats του ΣΕΦ αράζει, το ίδιο και ο Κουντούρης. Ο υποβιβασμός στην Α2 έγινε κατόπιν συμφωνίας με τη Θύρα 7. Οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι λένε στο παραπάνω βίντεο ότι η Θύρα 7 ήταν μαζί τους από την αρχή του "μέχρι τέλους".
Όλα όσα αναφέρεις έγιναν πριν την απόφαση να δοθεί το ΣΕΦ στους Αφούς. Μέχρι τότε δεν τον ένοιαζε τον Μαρινάκη το μπάσκετ. Επίσης η ρήξη με την 7 έγινε μετά τη δολοφονία αστυνομικού, όταν και η ΚΑΕ άλλαξε στάση απέναντι στους οργανωμένους όπως πχ με τα εισιτήρια και τα πανό. Αν πηγές σε ένα παιχνίδι φέτος πλην ντέρμπι αποκλείεται να μην κατάλαβες τη διαφορά.
Σου παραθέτω μια ανακοίνωση όπως ζήτησες. Αν θες πόσταρε μια έστω ανακοίνωση της 7 για το θέμα του γηπέδου. Τα παζάρια πάντως του Δήμαρχου δεν αφορούν μόνο τον Δήμο.

https://www.google.com/amp/s/www.sport- ... mp/5053728

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6884
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:04 am

η 7 φετος εκτος απο ματς με παο και παρτιζαν/ερυθρο δεν πατησε γηπεδο..ισως και με ρεαλ να πηγαν..ειχαν θεμα με τους αφους για τα εισιτηρια και οτι δεν πηραν τσαμπα διαρκειας..

παντως δεν νομιζω οτι οι αφοι μπορουν να τους πανε κοντρα για πανο ,δολοφονους και τετοια..

1
1 Εικόνα
manhac

senior

Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:21 am

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:53 pm
berry έγραψε:

Ουτε οι Αγγελο .

Τεσπα μεγάλη κουβέντα
τελος 90's σε παιχνιδι στις Σερρες Πανσερραϊκός - Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ημουν φανταρος αλλα είχα εξοδο και ειχα σηκωσει με εναν φιλο μου στους οργανωμενους στην ερυθρολευκη κερκιδα παλαιστινιακη σημαια(ηταν τοτε παλι σε εξαρση το ζητημα) και αρχισαμε να φωναζουμε συνθηματα για την παλαιστινη. ακολουθησε ολη η κερκιδα με τους γαυρους και μετα ακολόυθησε βεβαια και το τσε γκεβάρα κλαμπ η οργανωμενη κερκιδα των Σερραίων. αλλες εποχές.

Το no politica του Μαρινακη τα τελείωσε ολα αυτα. μονο no politica δεν ηταν βέβαια γιατι βρηκαν χωρο ακροδεξια μορφώματα. δεν αφηναν τα red brigada και τους red antifaδες να βαλουν πανό αλλα μια χαρα εμπαιναν σημαίες με νεκροκεφαλές των ss. Γενικότερα επικράτησε η εθνικιστική τάση.
Ασε που καποια ακροδεξια τσιράκια του Βαγγέλη και μέλη της 7 εσπαγαν μεχρι και απεργίες ναυτεργατων σε δουλειες συμφερόντων του Μαρινάκη.
τελοσπαντων ο Βαγγελης Μαρινακης ειναι ενας αδιστακτος ανθρωπος. περισσοτερο απο ολους.
Το no politica είναι το σωστό στον αθλητισμό. Ούτε αντίφα, ούτε ακροδεξιοί.

0
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

Reactions: 14
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:38 am

GK_23 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 7:53 pm

Στη ΔΕΘ ειδικά θα αρχίζει να μοιράζει πάλι passes o Μητσοτάκης.
Πολλά από τα pass, μην ήταν όλα, χρηματοδοτήθηκαν από το ταμείο ανάκαμψης της Ε.Ε. Απότι άκουσα και αυτή η διαχείριση τίθεται εν αμφιβόλω, οπότε δεν ξέρω αν θα προλάβει να δώσει ή θα τον βρει η ΔΕΘ να ψάχνει να τα αβγατίσει.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3237
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:52 am

manhac έγραψε:
Έχουμε τσακωθεί παλαιότερα για πολιτικά οπότε γνωρίζω (χοντρικά) την άποψη σου. Το "no politica" δεν είναι κάτι ουδέτερο. Είναι πολιτική στάση και μάλιστα πολύ συντηρητική. Εσύ μπορεί να θέλεις έναν χώρο απαλλαγμένο από κομματικές κορώνες και ιδεολογικές συγκρούσεις όμως το "no politica" δεν σημαίνει αποχή από την πολιτική. Είναι μια πολιτική επιλογή, με σαφείς συνέπειες.

Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει καθαρός, αποπολιτικοποιημένος χώρος. Ο αθλητισμός ήταν πάντα πολιτικός. Δες τους Black Panthers, τους Ολυμπιακούς στη ναζιστική Γερμανία, την απαγόρευση των Παλαιστινιακών συμβόλων, τις κρατικές χρηματοδοτήσεις και τις φορολογικές ασυλίες των ομάδων. Το "δεν θέλω πολιτική στο γήπεδο" συνήθως σημαίνει "δεν θέλω "κάποιες" πολιτικές" και συνήθως αυτές που σε ενοχλούν, αυτές που ζητούν αλλαγή. Αν, για παράδειγμα, μια εξέδρα σηκώσει πανό για τα δικαιώματα των μεταναστών, των γυναικών, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενάντια στην αστυνομική βία, αυτό θεωρείται "πολιτικοποίηση" και αποδοκιμάζεταιαπό μερίδα του κόσμου. Αν όμως οι ίδιες εξέδρες κάνουν τα στραβά μάτια όταν μια ομάδα λειτουργεί ως υποχείριο ενός κόμματος ή ολιγάρχη, τότε σπάνια θεωρείται αυτό πολιτικό. Γιατί; Διότι η "κανονικότητα" που έχουμε μάθει να δεχόμαστε είναι εξαρχής ιδεολογικά φορτισμένη.

Όλοι οι άνθρωποι είναι φιλόσοφοι και όλοι οι άνθρωποι κάνουν πολιτική με την κάθε τους μικρή ή μεγάλη πράξη. Όλοι έχουμε μια κοσμοθεωρία στο κεφάλι μας. Πολιτική είναι και η αδράνεια και η σιωπή. Ο αθλητισμός όπως και η τέχνη, η παιδεία κλπ δεν ζει έξω από αυτό το πλαίσιο. Ακόμη και το αίτημα για "ηρεμία" και "ουδετερότητα" προυποθέτει μια αντίληψη για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Το να απορρίπτεις τόσο τον φασισμό όσο και τα αντιφασιστικά μηνύματα στο όνομα της "ουδετερότητας" δεν είναι συμμετρική στάση. Λες "δεν θέλω φασίστες, αλλά ούτε και αυτούς που αντιστέκονται σε αυτούς". Όμως η ιστορία μας έχει δείξει τι συμβαίνει όταν οι "ουδέτεροι" σιωπούν μπροστά στην αδικία.

Μπορείς να μη φωνάζεις συνθήματα ούτε να συμφωνείς με όλα τα πανό. Αλλά ας αναγνωρίσουμε ότι το γήπεδο ήταν και θα είναι πάντα χώρος πολιτικής όχι κομματικής κατ’ ανάγκην, αλλά πολιτικής με την ουσιαστική έννοια. Είναι δηλαδή χώρος όπου τίθενται ερωτήματα για το τι είναι δίκαιο, ποιος ανήκει, ποιος αποκλείεται, τι σημαίνει κοινότητα. Το "no politica" απλώς διαιωνίζει τη σιωπηλή αποδοχή της άρχουσας τάξης η οποία έχει σαφές πολιτικό χρώμα.

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2664
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:56 am

manhac έγραψε:
Όλα όσα αναφέρεις έγιναν πριν την απόφαση να δοθεί το ΣΕΦ στους Αφούς. Μέχρι τότε δεν τον ένοιαζε τον Μαρινάκη το μπάσκετ. Επίσης η ρήξη με την 7 έγινε μετά τη δολοφονία αστυνομικού, όταν και η ΚΑΕ άλλαξε στάση απέναντι στους οργανωμένους όπως πχ με τα εισιτήρια και τα πανό. Αν πηγές σε ένα παιχνίδι φέτος πλην ντέρμπι αποκλείεται να μην κατάλαβες τη διαφορά.
Σου παραθέτω μια ανακοίνωση όπως ζήτησες. Αν θες πόσταρε μια έστω ανακοίνωση της 7 για το θέμα του γηπέδου. Τα παζάρια πάντως του Δήμαρχου δεν αφορούν μόνο τον Δήμο.

Η ανακοίνωση που έβαλες συμφωνεί με όσα έγραφε εδώ μέσα το 95% των φίλων του Ολυμπιακού μετά το F4. Δεν στρέφεται γενικά και αόριστα εναντίον των Αγγελόπουλων. Στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν, η ομάδα θύμιζε εκδρομικό σύλλογο. Ο μεγάλος στόχος της σεζόν χάθηκε. Και προφανώς ευθύνεται και η διοίκηση για αυτό.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος, έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,σε όλη την ομάδα από την διοίκηση,τον προπονητή,τους παίκτες μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο στο σύλλογο, που ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, για να κάνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως τον θέλει ο κόσμος του, με ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ,ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ,ΝΙΚΗΤΗ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Η Θύρα 7 είχε βγάλει ανακοίνωση για το γήπεδο τον Δεκέμβριο του 2024, πριν 8 μήνες δηλαδή. Αφότου, υποτίθεται, τα είχε "σπάσει" με τους Αφούς:

Το μόνο θέμα για το οποίο είχαν έρθει σε διαφωνία με τους Αφούς φέτος ήταν τα διαρκείας που λέει ο Shaq. Από τη νέα σεζόν, αυτό διόρθωθηκε, προς ικανοποίηση των αιτημάτων της Θύρας 7. Αν δεν κάνω λάθος, η μη δυνατότητα να ανανεώσουν οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 5 και 6, σημαίνει πως τα διαρκείας σε αυτές τις θύρες θα διατεθούν μέσω της Θύρας 7. Το πανό "Λευτεριά στα αδέρφια μας" σηκώθηκε κανονικά στους τελικούς της Α1. Επίσης, για να είσαι κάτοχος διαρκείας στο μπάσκετ τη σεζόν 2025-26, πρέπει να είσαι οικονομικά ενήμερο μέλος του ερασιτέχνη, ο οποίος ως γνωστόν διοικείται από παλαίμαχους συνδεσμίτες.

Αν όλα τα παραπάνω εσένα σου δείχνουν "πόλεμο" μεταξύ Αφών και Θύρας 7, τότε πάω πάσο.

Χωρίς να σημαίνει ότι οι Αφοί επικροτούν τον χουλιγκανισμό και προάγουν την βία, όλα αυτά τα χρόνια πάντοτε ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις με τους οργανωμένους. Ισχύει αυτό που λέει ο berry, είτε επειδή δεν ήθελαν είτε επειδή δεν μπορούσαν, δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να "σπάσουν αυγά".

Επίσης, χωρίς καμία δόση ειρωνείας, θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα παζάρια που κάνει ο Μώραλης σχετικά με το ΣΕΦ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6884
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 06, 2025 1:13 am

GK_23 έγραψε:
manhac έγραψε:

Το μόνο θέμα για το οποίο είχαν έρθει σε διαφωνία με τους Αφούς φέτος ήταν τα διαρκείας που λέει ο Shaq. Από τη νέα σεζόν, αυτό διόρθωθηκε, προς ικανοποίηση των αιτημάτων της Θύρας 7. Αν δεν κάνω λάθος, η μη δυνατότητα να ανανεώσουν οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 5 και 6, σημαίνει πως τα διαρκείας σε αυτές τις θύρες θα διατεθούν μέσω της Θύρας 7. Το πανό "Λευτεριά στα αδέρφια μας" σηκώθηκε κανονικά στους τελικούς της Α1. Επίσης, για να είσαι κάτοχος διαρκείας στο μπάσκετ τη σεζόν 2025-26, πρέπει να είσαι οικονομικά ενήμερο μέλος του ερασιτέχνη, ο οποίος ως γνωστόν διοικείται από παλαίμαχους συνδεσμίτες.

Αν όλα τα παραπάνω εσένα σου δείχνουν "πόλεμο" μεταξύ Αφών και Θύρας 7, τότε πάω πάσο.

Χωρίς να σημαίνει ότι οι Αφοί επικροτούν τον χουλιγκανισμό και προάγουν την βία, όλα αυτά τα χρόνια πάντοτε ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις με τους οργανωμένους. Ισχύει αυτό που λέει ο berry, είτε επειδή δεν ήθελαν είτε επειδή δεν μπορούσαν, δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να "σπάσουν αυγά".

Επίσης, χωρίς καμία δόση ειρωνείας, θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα παζάρια που κάνει ο Μώραλης σχετικά με το ΣΕΦ.
Αυτο ισχυει οτι πλεον δεν μπορουσαν απλοι φιλαθλοι να παρουν διαρκειας σε αυτες τις θεσεις και πηγαν στην 7..αποτι ξερω περασε το μπιφ μεταξυ τους και του χρονου θα πηγαινει κανονικα.

Εχω την εντυπωση οτι παλια ειχαν προσπαθησει να πανε εναντια στον χουλιγκανισμο αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι πανε πολλα χρονια..παντως σα να θυμαμαι να μην τα πηγαινουν καθολου καλα με τους οργανωμενους..αυτο αλλαξε ριζικα με το μεχρι τελους και την ελευση μπαρτζωκα.

0
manhac

senior

Κυρ Ιούλ 06, 2025 1:25 am

GK_23 έγραψε:
manhac έγραψε:

Η ανακοίνωση που έβαλες συμφωνεί με όσα έγραφε εδώ μέσα το 95% των φίλων του Ολυμπιακού μετά το F4. Δεν στρέφεται γενικά και αόριστα εναντίον των Αγγελόπουλων. Στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν, η ομάδα θύμιζε εκδρομικό σύλλογο. Ο μεγάλος στόχος της σεζόν χάθηκε. Και προφανώς ευθύνεται και η διοίκηση για αυτό.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος, έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,σε όλη την ομάδα από την διοίκηση,τον προπονητή,τους παίκτες μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο στο σύλλογο, που ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, για να κάνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως τον θέλει ο κόσμος του, με ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ,ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ,ΝΙΚΗΤΗ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Η Θύρα 7 είχε βγάλει ανακοίνωση για το γήπεδο τον Δεκέμβριο του 2024, πριν 8 μήνες δηλαδή. Αφότου, υποτίθεται, τα είχε "σπάσει" με τους Αφούς:

Έχει βγάλει ποτέ ανακοίνωση αντίστοιχη για Μαρινάκη? Τις προηγούμενες χρονιές γιατί δεν έβγαλε? Επίσης η ανακοίνωση για το γήπεδο που παραθέτεις δεν έχει καμιά αναφορά στους Αφούς, καμιά αναφορά στον Δήμαρχο, είναι καθαρά για την εύνοια του Παναθηναίκου και μοιάζει σαν να την έγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των 8 του μεγκα παρέα με τον Καραπαππά. Καμιά στήριξη δεν έχει στους Αφούς στη διαμάχη με τον Δήμο. Λαλίστατοι σε όλα αλλά εκεί μούγκα. Θα είναι που δεν θα μπορούν να παίζουν στο πάρκο μάλλον, δίπλα από το ΣΕΦ. Το τι παζαρεύει εκτός των άλλων τα αναφέρεις εσύ ο ίδιος στη τελευταία παράγραφο. Μαρινάκης, Μωραλης και Θ7 είναι ένα και το αυτό, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.

0
Stam Tziant

senior
Reactions: 323

Κυρ Ιούλ 06, 2025 1:53 am

nikolas_asteri έγραψε:
manhac έγραψε:
Έχουμε τσακωθεί παλαιότερα για πολιτικά οπότε γνωρίζω (χοντρικά) την άποψη σου. Το "no politica" δεν είναι κάτι ουδέτερο. Είναι πολιτική στάση και μάλιστα πολύ συντηρητική. Εσύ μπορεί να θέλεις έναν χώρο απαλλαγμένο από κομματικές κορώνες και ιδεολογικές συγκρούσεις όμως το "no politica" δεν σημαίνει αποχή από την πολιτική. Είναι μια πολιτική επιλογή, με σαφείς συνέπειες.

Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει καθαρός, αποπολιτικοποιημένος χώρος. Ο αθλητισμός ήταν πάντα πολιτικός. Δες τους Black Panthers, τους Ολυμπιακούς στη ναζιστική Γερμανία, την απαγόρευση των Παλαιστινιακών συμβόλων, τις κρατικές χρηματοδοτήσεις και τις φορολογικές ασυλίες των ομάδων. Το "δεν θέλω πολιτική στο γήπεδο" συνήθως σημαίνει "δεν θέλω "κάποιες" πολιτικές" και συνήθως αυτές που σε ενοχλούν, αυτές που ζητούν αλλαγή. Αν, για παράδειγμα, μια εξέδρα σηκώσει πανό για τα δικαιώματα των μεταναστών, των γυναικών, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενάντια στην αστυνομική βία, αυτό θεωρείται "πολιτικοποίηση" και αποδοκιμάζεταιαπό μερίδα του κόσμου. Αν όμως οι ίδιες εξέδρες κάνουν τα στραβά μάτια όταν μια ομάδα λειτουργεί ως υποχείριο ενός κόμματος ή ολιγάρχη, τότε σπάνια θεωρείται αυτό πολιτικό. Γιατί; Διότι η "κανονικότητα" που έχουμε μάθει να δεχόμαστε είναι εξαρχής ιδεολογικά φορτισμένη.

Όλοι οι άνθρωποι είναι φιλόσοφοι και όλοι οι άνθρωποι κάνουν πολιτική με την κάθε τους μικρή ή μεγάλη πράξη. Όλοι έχουμε μια κοσμοθεωρία στο κεφάλι μας. Πολιτική είναι και η αδράνεια και η σιωπή. Ο αθλητισμός όπως και η τέχνη, η παιδεία κλπ δεν ζει έξω από αυτό το πλαίσιο. Ακόμη και το αίτημα για "ηρεμία" και "ουδετερότητα" προυποθέτει μια αντίληψη για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Το να απορρίπτεις τόσο τον φασισμό όσο και τα αντιφασιστικά μηνύματα στο όνομα της "ουδετερότητας" δεν είναι συμμετρική στάση. Λες "δεν θέλω φασίστες, αλλά ούτε και αυτούς που αντιστέκονται σε αυτούς". Όμως η ιστορία μας έχει δείξει τι συμβαίνει όταν οι "ουδέτεροι" σιωπούν μπροστά στην αδικία.

Μπορείς να μη φωνάζεις συνθήματα ούτε να συμφωνείς με όλα τα πανό. Αλλά ας αναγνωρίσουμε ότι το γήπεδο ήταν και θα είναι πάντα χώρος πολιτικής όχι κομματικής κατ’ ανάγκην, αλλά πολιτικής με την ουσιαστική έννοια. Είναι δηλαδή χώρος όπου τίθενται ερωτήματα για το τι είναι δίκαιο, ποιος ανήκει, ποιος αποκλείεται, τι σημαίνει κοινότητα. Το "no politica" απλώς διαιωνίζει τη σιωπηλή αποδοχή της άρχουσας τάξης η οποία έχει σαφές πολιτικό χρώμα.
Ολόσωστος

1
1 Εικόνα
manhac

senior

Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:14 am

nikolas_asteri έγραψε:
manhac έγραψε:

Ωραία όσα γράφεις, αλλά μην παραπονιέστε μετά για τους ακροδεξιούς στα γήπεδα και αυτοί σαν χώρο πολιτικής το βλέπουν. Εμείς απλά τη σπυριάρα πήγαμε να δούμε να τη μπιστάνε να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας. Εν τω μεταξύ ο φίλος σήκωσε πανό υπέρ Παλαιστίνης το 90 με πρόεδρο τον Κόκκαλη της Στάζι. Επίσης μπέσα, ειχα καθηγητή λύκειο αρχές δεκαετίας 2000 που πίστευε ακριβώς τα ίδια και για το σχολείο. Μάθημα μηδέν, θεωρία πρώτος, πατρονάρισμα καταλήψεων πρώτος και όπως αποδείχθηκε περίτρανα το 2008 πρώτος και στο πλιάτσικο καταστημάτων στις πορείες (αν και έπρεπε να το είχαμε ψιλιαστεί νωρίτερα γιατί πάντα μετά τις επιστροφές του από ολιγοήμερες αποδράσεις στας Αθήνας ήταν σένιος από πάνω μέχρι κάτω).

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”